Oferta cazare Pensiunea Danubiu *, *cazare Murighiol, cazare Tulcea, cazare Delta Dunarii, pensiuni Tulcea, pensiuni Delta Dunarii.

Cazare Delta Dunarii - Murighiol, Tulcea

  • Locatie: Murighiol, Tulcea
  • Adresa: Murighiol, str. Baltii, nr.2
  • Numar camere: 28
  • Maxim persoane: 56

Linistea si relaxarea sunt cuvintele cheie ale acestui loc magic, o pensiune de 4 margarete asociata unui restaurant de 3 stele, situata pe malul lacului Murighiol, Romania, in Delta Dunarii, dezvoltata cu pasiune si devotament pentru oaspeti. Un peisaj ce va va incanta din prima clipa, accesul facil auto, atmosfera prietenoasa, personalul amabil si bine instruit sa va indeplineasca dorintele sunt doar cateva dintre atuurile noastre. Arhitectura exterioara traditionala si interioarele moderne reprezinta o combinatie fericita si pentru toate gusturile. Proprietarii – o familie frumoasa din Tulcea cu experienta indelungata in servicii pentru turisti-au pus mult suflet in amenajarea acestei pensiuni si va asteapta cu drag sa le treceti pragul cu prietenii si familia Dumneavoastra, si sa reveniti cu bucurie alaturi de ei.

Pensiunea Danubiu din Delta Dunarii localitatea Murighiol, str.Baltii nr.26 jud.Tulcea este amenajata pe un teren in suprafata de 8000 mp, intr-o zona linistita si relaxanta, unde singurele sunete sunt cele din natura ale vietatilor, pe malul lacului Murighiol la o distanta de aproximativ 800 m de marginea satului Murighiol, cea mai frecventata zona turistica deltaica, aflat la o distanta de 38 km de municipiul Tulcea, parte integrata a destinatiei ecoturistice Delta Dunarii.

Avantajul de a alege localitatea Murighiol ca destinatie turistica, pentru petrecerea timpului liber, este accesul rutier si faptul ca poti ajunge cu masina pe un drum recent asfaltat, pana la spatiul de cazare din inima Deltei Dunarii ce dispune de parcare proprie si de unde practic se poate pleca cu salupe rapide si vizita oricare alta destinatie din Delta Dunarii, lucru esential pentru confortul intregii familii.

Conditiile exceptionale de cazare ,masa , agreement sunt doar cateva din punctele forte ale locatiei noastre .Personalul bine pregatit sta la dispozitia clientilor sai pentru a le satisface dorintele,asigurandu-se ca acestia petrec momente de neuitat in Delta Dunarii si ca nu vor ezita in a oferi Pensiunii Danubiu placerea de a-i revedea in fiecare sezon turistic.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Danubiu

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.