Oferta cazare Pensiunea Dorina, cazare Praid, cazare Harghita, cazare Tinutul Secuiesc, pensiuni Harghita, pensiuni Tinutul Secuiesc.

Cazare Tinutul Secuiesc - Praid, Harghita

  • Locatie: Praid, Harghita
  • Adresa: Praid, jud.Harghita, str. Principala, nr. 1040
  • Numar camere: 5
  • Maxim persoane: 12

La circa 650 m de salina, pensiunea Dorina va asteapta cu drag sa va cazati in 5 camere, fiecare camera cu baie proprie si o bucatarie comuna complet utilata, dotata cu; aragaz, vesela ,tacamuri , frigider, congelator, cuptor cu microunde, filtru de cafea si o camara pentru alimente. .Camerele sunt dotate cu LED TV, catv, incalzire centrala, apa calda non stop si internet Wireless.

In curtea plina cu flori unde sunt amenajate locuri pentru servitul mesei in aer liber si cuptorul pentru grill. Magazinul alimentar se afla in imediata apropiere a pensiunii. Parcul se afla la 80 m de casa. NU se fumeaza in casa!! . NU este O locatie potrivita pentru petreceri !! !Tarifele pentru una sau doua nopti se vor achita la pret de weekend. Check-IN dupa ORA 14.00 SI check-OUT pana LA ORA 11.00 .Multumim pentru intelegere .

Posibilitati de agrement in zona:
- vizita la Salina Praid
-ski si sanius la Partia Alunis Sovata (25 km), Partia Bogdan ( 10 km), Partia Meteo(15 km), Partia Bucin ( 20 km)
- vizita la Corund, renumit pentru obiectele mestesugaresti din lemn si ceramica(10 Km)
-vizita la Sovata, Lacul – Ursu(10 Km)
- Cina pescareasca la Pastravaria de la Campul Cetatii( 28 Km)
-excursie la canionul de Sare
-excursie la Castelul Lazarea (51 Km), Lacul Rosu (65 Km), Cheile Bicazului (80km),
Lacul Bicaz(90km),
-excursie la Lacul Bezid, la biserica dintre ape si Muzeul Palariilor de paie din Criseni(42 Km)
-vizita la Casa Memoriala Aprily Lajos si la Muzeul Satului
-fitness, sauna si jacuzzi la Pensiunea praid
- sauna, piscina si fitness la Hotel Alunis Sovata
-excursie la ruinele cetatii Rabsoone
-pestera Sugau (pestera este deosebit de concretionata cu stalactite, stalagmite, coloane, precum si cristale de aragonita, calcita si helictite. )

Baza de tratament din Salina Praid se afla la o adancime de 120 m de la suprafata. Pe o distanta de 1250 m, de la intrare pina la baza de tratament, transportul persoanelor se face cu autobuzele salinei prin galeria de coasta. Salile din subteran sunt dotate cu: sistem de iluminat, galerie de arta in sare, terenuri de joaca pentru copii, capela ecumenica, un muzeu al mineritului, expozitie fotografica, mese de ping-pong, o mini biblioteca si un bar toate acestea avand menirea de a oferi recreere pentru pacientii care conform recomandarii medicale trebuie sa petreaca aici 2-4 ore/zi. Salina este deschisa pe tot parcursul anului mai putin perioada 1-2 ianuarie.

In sezonul estival, zilnic, peste 6. 500 de turisti viziteaza Praidul, cea mai mare comuna din judetul Harghita. Activitatea economica a comunei este strans legata de activitatile cu caracter turistic, dar si de exploatarea sarii, zona detinand o serie de mine active. Localitatea Praid este asezata in Valea Tarnavei Mici, la poalele Muntilor Gurghiului. Aflata in depresiunea ce-i poarta numele, asezarea este localizata la 525 metri altitudine, iar masivul de sare atinge 580 metri inaltime.

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Dorina

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.