Oferta cazare Pensiunea „Doua Lumi", cazare Saru Dornei, cazare Suceava, cazare Bucovina, pensiuni Suceava, pensiuni Bucovina.

Cazare Bucovina - Saru Dornei, Suceava

  • Locatie: Saru Dornei, Suceava
  • Adresa: Saru Dornei, sat Plaiu Sarului, str. Principala, nr. 29 (vezi pe harta la aproximativ 10.0 km de centrul localitatii Vatra Dornei)
  • Numar camere: 4
  • Maxim persoane: 8

Pensiunea „Doua Lumi aflata la granita dintre Bucovina si Regat, la 7 km de centrul orasului Vatra Dornei, finalizata in anul 2021 este destinatia perfecta pentru cei care doresc evadarea din aglomeratia marilor orase.

Prin suprafata de teren extrem de generoasa (peste 2 hectare), locatia ofera liniste si intimitate locatarilor fiind potrivita pentru cei care cauta apropierea de natura.

Turistii se vor bucura de o priveliste deosebita asupra muntilor Calimani, Pietrosul Bistritei, Giumalau si Rarau.

Spatiile de cazare sunt dispuse in doua case de vacanta, fiecare dintre ele avand urmatoarele camere: 2 dormitoare, 2 bai, living cu spatiu de luat masa, bucatarie. La cerere se accepta 6 persoane/casa, canapeaua din living putand deservi ca si pat pentru copii.

Facilitati: Wi-Fi, TV, gratar, parcare in curte, bucatarie complet utilata. Incalzirea fiecarei case se realizeaza cu ajutorul unei centrale termice ce functioneaza pe peleti.

Daca cauti relaxare si odihna, Pensiunea „Doua lumi” este locatia perfecta!

Te asteptam cu drag!

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea „Doua Lumi"

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.