Oferta cazare Pensiunea Evrica, cazare Costesti, cazare Valcea, cazare Valea Oltului, pensiuni Valcea, pensiuni Valea Oltului.

Cazare Valea Oltului - Costesti, Valcea

  • Locatie: Costesti, Valcea
  • Adresa: Costesti, jud. Valcea DN67 la 38km de Rm. Valcea, la 6km de Horezu;
  • Numar camere: 10
  • Maxim persoane: 20

Evrica este o mica si prietenoasa pensiune ce a luat fiinta cu ani in urma datorita unui gand si a ajuns sa fie o afacere de familie in prezent.

Aflata aproape de inima judetului Valcea si fiind inconjurata de unii dintre cei mai frumosi munti ai tarii, ea ofera nenumarate posibilitati turistice tuturor celor pasionati de drumetii (traseele de ecoturism), aventura (traseele de alpinism, catarare, rapel si sporturi extreme) cat si manifestari cu caracter religios si etnofolcloric (“Cocosul de Hurez”, “Invartita Dorului”).

Construita recent, pensiunea Evrica ofera modernism si confort la standarde europene, cazarea fiind posibila pe tot parcursul anului. Sejurul dumneavoastra poate fi organizat in mod variat, fie individual, fie in grupuri.De asemenea se pot organiza la cerere: mese festive, receptii, petreceri, cocktail-uri, lansari de produse, conferinte, cursuri si seminarii. Pentru oricare dintre aceste ocazii se pot pregati preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala sau bufete suedeze care pot satisface cele mai rafinate gusturi. Pensiunea este clasificata de Ministerul Turismului la 3 margarete si are o capacitate de 40 de locuri in 20 camere (fiecare avand baie separata).Dispune de restaurant, bar, sala de conferinte, transport propriu cu microbuzul si multe alte facilitati. Dotarile multiple ale fiecarei camere sunt dupa cum urmeaza: televizor color, linie telefonica internationala, acces la internet, balcon si baie utilata cu cabina de dus.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Evrica

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.