Oferta cazare Pensiunea Happy Times *, *cazare Bran, cazare Brasov, cazare Culoarul Rucar-Bran, pensiuni Brasov, pensiuni Culoarul Rucar-Bran.

Cazare Culoarul Rucar-Bran - Bran, Brasov

  • Locatie: Bran, Brasov
  • Adresa: Bran, sat Simon, str. Iancu Gontea, nr. 300A
  • Numar camere: 8
  • Maxim persoane: 16

Nu-i loc mai fain ca cel din inima naturii si nici companie mai buna decat cea a muntilor. Descopera frumusetea naturii intr-un loc in care parca timpul sta in loc si totul traieste intr-o armonie perfecta. Un loc atat de deosebit, incat de-ndata ce-l vei cunoaste, te va face sa te indragostesti pe loc.
Daca esti in cautare de relaxare, aer proaspat de munte, si vrei sa te deconectezi cu adevarat de viata cotidiana nu ezita sa ne contactezi. Cazandu-te aici, vei gasi confortul de care ai nevoie, vei avea la dispozitie camere decorate in tonuri placute in stil minimalist, cu paturi matrimoniale si bai proprii, cu televizor si Wi-Fi. Meniul zilnic include produse traditionale facute in casa si achizitionate de la localnicii gospodari din zona.
Dupa o experienta de 15 ani in domeniul agroturismului, locatia nou deschisa in aprilie 2019 va asteapta sa petreceri momente fericite in inima naturii. Pensiunea Happy Times asteapta oaspetii cu o gama variata de servicii petreceri,(majorate, banchete) sau minivacante, traininguri, tabere de copii.

Acceptam tichete de vacanta!

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Happy Times

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.