Oferta cazare Pensiunea Mama Uta, cazare Garda, cazare Alba, cazare Valea Ariesului, pensiuni Alba, pensiuni Valea Ariesului.

Cazare Valea Ariesului - Garda, Alba

  • Locatie: Garda, Alba
  • Adresa: str. Centrului, nr. 97, com. Garda, cod 517626
  • Numar camere: 20
  • Maxim persoane: 46

Pensiunea “Mama Uta”, destinata pentru cazare Valea Ariesului, cazare Muntii Apuseni, pensiuni Apuseni, camping Apuseni se afla situata pe DN75, la distanta de 2 Km de comuna Garda de Sus – comuna alcatuita din 17 sate, aflindu-se pe cursul superior al raului Aries, la poalele NE ale varfului Curcubata Mare, din Muntii Bihor, la 740 m altitudine.

Este cel mai vechi si cunoscut loc de camping de pe Valea Ariesului, pentru cazare Muntii Apuseni cazare valea Ariesului, pensiuni Apuseni, camping Apuseni, schi Vartop, schi Arieseni, partie de schi Vartop, partie de schi Arieseni, fiind asezat la punctual de start catre toate traseele turistice din zona.

Puteti vizita o multime de obiective turistice: PESTERA SCARISOARA, GROAPA RUGINOASA, PARTIA VARTOP, CASCADA VARCIOROG, si multe altele.

Pensiunea Mama Uta, va ofera mai mult decat o cazare in apuseni sau este mai mult decat o simpla pensiune pe valea Ariesului, ea va ofera un sejur arhaic si familial, plin de traditie si obiceiuri autohtone de valoare.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Mama Uta

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.