Oferta cazare Pensiunea Montana Resort *, *cazare Colibita, cazare Bistrita Nasaud, cazare Transilvania, pensiuni Bistrita Nasaud, pensiuni Transilvania.

Cazare Transilvania - Colibita, Bistrita Nasaud

  • Locatie: Colibita, Bistrita Nasaud
  • Adresa: Colibita , str. Principala, nr. 99
  • Numar camere: 17
  • Maxim persoane: 42

Cu o priveliste minunata asupra padurilor inconjuratoare si a Muntilor Calimani, un centru Spa unic in Colibita, un bucatar cum n-ati mai intalnit demult si o varietate de activitati de recreere, Montana Resort e locatia perfecta pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp. Va veti bucura de tot confortul de acasa, insotit de liniste si aer curat.

Vila dispune de 40 de locuri in 16 camere cu baie proprie si TV, camerele fiind cu pat matrimonial, triple sau pentru patru persoane, doua sali pentru servirea mesei, una dintre ele cu videoproiector si ecran de 220 × 200 cm, cealalta cu TV 150 cm, acces internet, parcare privata si doua terase.

In centrul Spa Montana puteti sa va deconectati si relaxati pe deplin: piscina de 9×6 metri incalzita la 30-32 grade C cu o adancime de 1,35 metri, jacuzzi pentru 20 de persoane cu apa incalzita la 36 grade C, sauna cu infrarosu, doua saune cu aburi – una dintre ele cu aromaterapie, grota salina, sauna finlandeza si zona de relaxare.
Intre timp, bucatarul nostru va va pregati cele mai bune manc?ruri, pe care le puteti servi al?turi de un vin bun, bere la draft sau un cocktail special.

La Montana Resort se pot organiza evenimente corporate – team-building-uri, ateliere, conferinte, seminarii dar si petreceri private sau mese festive.

Va asteptam cu drag!

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Montana Resort

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.