Oferta cazare Pensiunea Muntele Verde *, *cazare Slanic Prahova, cazare Prahova, cazare Valea Teleajenului, pensiuni Prahova, pensiuni Valea Teleajenului.

Cazare Valea Teleajenului - Slanic Prahova, Prahova

  • Locatie: Slanic Prahova, Prahova
  • Adresa: Str. Piatra Verde nr. 21, Slanic
  • Numar camere: 7
  • Maxim persoane: 16

Pensiunea Muntele Verde, clasificata la 4 margarete, este o cladire noua, deschisa circuitului turistic in August 2014, situata in orasul Slanic Prahova, la cateva minute de mers pe jos de salina. Aceasta dispune de o excelenta panorama asupra statiunii, dealurilor si muntilor ce o inconjoara.

Construita pentru a oferi caldura, liniste si intimitate, pensiunea va pune la dispozitie camere spatioase si confortabile cu un design personalizat, dotate cu grupuri sanitare proprii, o sala multifunctionala (lobby Bar), televizoare Lcd, minibaruri, internet wireless gratuit, si o parcare proprie.

Pentru destinderea dvs, dupa micul dejun, puteti savura aroma cafelei de dimineata sau bautura preferata, bucurandu-va, totodata, de racoarea muntilor si peisajul mirific. Adevarata dimensiune a locurilor o puteti masura doar vizitandu-ne.

Dupa o superba si insorita zi petrecuta la piscina cu apa sarata din incinta, (salinitate moderata, controlata electronic) oaspetii pensiunii se pot destinde in continuare in Lobby Bar, savurand o bautura fina. Locul este gandit si se doreste a fi un spatiu de relaxare, dotat cu zone de canapele, de unde se poate admira superba panorama asupra intregii statiuni.

La nevoie Lobby Bar se poate transforma si in meeting room.

Nota tarife

Tarifele variaza pentru un numar de persoane diferit de cel standard al camerei.

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Muntele Verde

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.