Oferta cazare Pensiunea Romance, cazare Bistrita, cazare Bistrita Nasaud, cazare Transilvania, pensiuni Bistrita Nasaud, pensiuni Transilvania.

Cazare Transilvania - Bistrita, Bistrita Nasaud

  • Locatie: Bistrita, Bistrita Nasaud
  • Adresa: Calea Moldovei, nr. 58, Bistrita, jud. Bistrita Nasaud
  • Numar camere: 0
  • Maxim persoane: 0

Pensiunea Romance situata pe drumul national DN 17 care uneste Transilvania de Moldova construita in anul 2005, renovata si modernizata in anul 2008.

Prin imbinararea armonioasa dintre clasic si modern se adapteaza perfect varstei si asteptarilor tuturor celor care ne trec pragul.

Linia calda si eleganta pensiunii se inscrie perfect in atmosfera orasului nou, 500m fata de Galeria Bistrita, beneficiind de o tratare inovativa pensiunea ofera avantajele tehnologiei moderne si servicii de inalta clasa cu personal calificat.

Bistrita – oras al imnului national.

Localizare:

2KM fata de centrul orasului vechi; 3KM fata de Gara si Autogara; 98KM fata de Aeroport Tg. Mures; 110KM fata de Aeroport Cluj; 50KM fata de faimosul Castel Dracula;

Informatii generale:

beneficiem de un numar de 14 camere cu un total de 28 locuri: camere single; camere twin; restaurant cu bar 150 locuri; parc auto cu supraveghere;

Camerele cu dimensiuni generoase asigura confortul si linistea de care aveti nevoie( internet wirelles, aer conditionat, tv cablu, uscator de par, halat de baie, minibar, telefon).

Va asteptam!

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Romance

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.