Oferta cazare Pensiunea Sea View *, *cazare Vama Veche, cazare Constanta, cazare Litoral, pensiuni Constanta, pensiuni Litoral.

Cazare Litoral - Vama Veche, Constanta

  • Locatie: Vama Veche, Constanta
  • Adresa: Vama Veche, str. Pescarusului, nr. a
  • Numar camere: 6
  • Maxim persoane: 14

Situat in partea linistita de sud a localitatii, Pensiunea Sea View, constructie noua este locul ideal de cazare in Vama Veche unde te simti confortabil si intim.Aproape de plaja (4 min.), departe de trafic si zgomot, este o alegere perfecta pentru familii sau grupuri.
Intreaga locatie este conceputa in stil eclectic iar cele 6 camere duble spatioase sunt amenajate in stil modern, dotate cu tv led FHD,frigider, baie proprie si terasa sau balcon.

Curtea interioara, incapatoare, amenajata cu spatiu verde si un foisor rustic,unicat, din caramida si lemn asigura o atmosfera racoroasa in zilele fierbinti de vara,oferind prin dotarile lui tot confortul si relaxarea dumneavoastra intr-o atmosfera boema. Incinta noastra ofera un plus de siguranta prin supraveghere video.

Oaspetii nostri au acces gratuit la parcare si Wi – Fi.
Pensiunea Sea View, este amplasat intr-o zona ce iti ofera o perfecta vedere a marii, de unde poti admira dimineata rasaritul soarelui.Intre 3/5 minute de la proprietate puteti intilni:Sandalandala,Acolo,Expirat,Amphora,Yuva.
Clientii nostri primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietati din acest loc.

Va puteti bucura din partea casei de jocuri diverse, Rummy , Table iar diminetile dumneavoastra pot incepe cu o cafea/biscuiti servite in foisor .
Pentru siguranta dumneavoastra, persoanele straine care nu locuiesc la noi si sunt considerati vizitatori, au acces in curte numai cu acceptul proprietarului.

Nu se admit animale de companie.

Rugam respectati orele de intrare – iesire pentru cazare.

Check in – 15:00
Check out – pana la ora 12:00
Pentru perioada de sedere de 5 zile consecutive,pensiunea ofera bonus o noapte de cazare.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Sea View

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.