Oferta cazare Pensiunea Soferul Norocos, cazare Bacau, cazare Bacau, cazare Moldova, pensiuni Bacau, pensiuni Moldova.

  • Locatie: Bacau, Bacau
  • Adresa: Str. Calea Moldovei, Nr. 252,Bacau
  • Numar camere: 15
  • Maxim persoane: 30

Bun venit la Pensiunea Soferul Norocos din Bacau, judetul Bacau! Acesta este profilul nostru oficial pe CautPensiuni.ro, de unde poti afla toate informatiile de care ai nevoie despre Pensiunea Soferul Norocos: adresa, numar de telefon si structura de cazare. Acceptam rezervari prin telefon si email.

Pensiunea Soferul Norocos este o unitate de cazare ce ascunde o poveste impresionanta traita de proprietarul pensiunii. In anul 1995 acesta a fost implicat intr-un accident de masina, martor al accidentului este astazi spatele masinii incorporat chiar in zidul cladirii, precum si alte componente folosite la design-ul interior: portiera la receptie, rotile lustre in restaurant etc.

Povestea reala o puteti asculta chiar de gazda pensiunii, un om bucuros ca a scapat cu bine din aceasta intamplare nefericita si care a reusit sa transforme totul intr-o pensiune cu un design mai mult decat original.

Pensiunea Soferul Norocos este situata intr-o zona rezidentiala a orasului Bacau, in cartierul Gheraiesti si la o distanta de aproximativ 10 minute de centrului orasului spre localitatea Piatra-Neamt.

Pentru cazare turistii au la dispozitie camere, apartamente si garsoniera de 2* si 3*, cu paturi duble si matrimoniale in conditii excelente, departe de forfota orasului. Toate spatiile dispun de mobilier modern, TV/cablu, telefon, internet wireless.

In cadrul pensiunii aveti la dispozitie un bar-restaurant cu terasa, sala de conferinte, parcare cu paza in curtea pensiunii.

Pensiunea Soferul “Norocos” va asteapta cu drag!

Nu te-ai decis inca? Viziteaza online Pensiunea Soferul Norocos folosind turul virtual sau rasfoind galeria de fotografii.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Soferul Norocos

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.