Oferta cazare Pensiunea Traian 2 *, *cazare Bran, cazare Brasov, cazare Culoarul Rucar-Bran, pensiuni Brasov, pensiuni Culoarul Rucar-Bran.

Cazare Culoarul Rucar-Bran - Bran, Brasov

  • Locatie: Bran, Brasov
  • Adresa: comuna Bran, sat Simon, str. Iancu Gontea, nr. 134
  • Numar camere: 3
  • Maxim persoane: 6

Situata la aproximativ 2 km de Castelul Bran, intr-o zona linistita si retrasa, cu o priveliste deosebita asupra muntilor Bucegi si Piatra Craiului, face ca un sejur la pensiune sa lase cele mai placute amintiri.

Cadrul natural, turistic si istoric, combinate cu facilitatile de odihna oferite de pensiune si caldura proprietarilor fac ca un sejur petrecut la Pensiunea Traian sa lase cele mai placute amintiri.

Pensiunea Traian 2, finalizata in octombrie 2017, va ofera cazare in 3 camere duble (cu pat matrimonial), cu bai proprii si balcon la fiecare camera, living mare si bucatarie complet utilata.

In aceeasi curte oferim cazare si in corpul Pensiunii Traian 1 compus din living, bucatarie complet utilata, 7 camere duble.

Se ofera posibilitatea inchirierii integrale (la cheie) a ambelor corpuri: Pensiunea Traian 1 (7 camere duble) si Pensiunea Traian 2 (3 camere duble), avand in total 20 de locuri de cazare, unui singur grup sau separat, dupa cerinte.

Facilitati: pensiunea va ofera acces internet wireless gratuit, bai proprii pentru fiecare camera, frigidere, TV cablu, balcoane pentru camerele din corpul 2, apa calda si caldura non stop, 2 livinguri, bucatarii complet utilate la dispozitia turistilor, incalzire centrala, curte mare cu multa verdeata si multe flori, parcare proprie iluminata pe timp de noapte, gratar acoperit, un foisor mare, doua balansoare, leagane pentru copii, mese cu umbrelute, livada de meri.

Nu se fumeaza in unitate.

Nu acceptam persoane straine cazate in in alte pensiuni.

VA asteptam cu mult drag !!!

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Traian 2

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.