Oferta cazare Phoenicia Residential Baneasa, cazare Bucuresti, cazare Bucuresti, cazare Muntenia, pensiuni Bucuresti, pensiuni Muntenia.

Cazare Muntenia - Bucuresti, Bucuresti

  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti
  • Adresa: Strada Horia Macelariu - Nr. 59, Sector 1, Bucuresti
  • Numar camere: 25
  • Maxim persoane: 50

Grupul Phoenicia Hotels & Resorts este unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania, fiind un brand romanesc.

Adresandu-se atat turismului de business cat si celui de leisure, Phoenicia Hotels & Resorts a cunoscut o expansiune puternica in ultimii ani, oferind in prezent peste 6.000 de locuri de cazare in Bucuresti si pe litoralul Marii Negre. Calatoria in lumea Phoenicia incepe pe litoralul romanesc o data cu preluarea hotelurilor Perla si Majestic si transformarea acestora in locatii selecte ale statiunii Mamaia. Au intrat, pe rand, in familie hotelurile Majestic Olimp si Majestic Jupiter, Phoenicia Holiday Resort, unic pe litoralul romanesc, Phoenicia Luxury, cel mai tanar mebru al familiei. In acelasi timp, grupul s-a dezvoltat si pe segmentul turismului de afaceri prin constructia hotelurilor, aparthotelurilor si a unui centru de afaceri in Bucuresti: Phoenicia Grand Hotel, Phoenicia Express, Phoenicia Comfort, Phoenicia Apartments Baneasa, Phoenicia Apartments Unirii, Phoenicia Residential Baneasa, Phoenicia Business Center.

S-au investit timp, pricepere, imaginatie, pentru a crea povesti de vacanta dar si starea de bine atat de necesara pentru succesul in afaceri.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Phoenicia Residential Baneasa

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.