Oferta cazare Vila Consentino, cazare Costinesti, cazare Constanta, cazare Litoral, pensiuni Constanta, pensiuni Litoral.

Cazare Litoral - Costinesti, Constanta

 • Locatie: Costinesti, Constanta
 • Adresa: Costinesti, str. Prof. Gheorghe Alexianu
 • Numar camere: 14
 • Maxim persoane: 32

Rezervarea

Se poate face, achitind in avans echivalentul a doua nopti ( prin virament bancar) iar diferenta la Vila, chash in ziua cazarii (daca in ziua cazarii se renunta la rezervare, banii platiti ca avans se pierd. )

Ziua de cazare – incepe la ora 13, iar eliberarea camerei se face la ora 10. 30. (exceptie se face in zilele in care camerele sunt libere)

Reduceri:

Pretul la cazare poate sa scada sau sa creasca in functie de gradul de ocupare. Tarifele la cazare pot fi mai mici la inceputul saptamanii si mai mari in weekend. Tarifele pot fi negociate in extrasezon (05 mai- 05 iulie) si (25 august- 30 septembrie ), cand stati mai mult de 8 zile si daca va cazati in prima zi de cazare duminica luni sau marti;

Beneficiaza de reducere 10% toti turistii care revin la vila Consentino( pastrati cuponul de reducere) si cei care platesc integral sejurul cu minim 3 luni inainte de ziua cazarii.

Vila Consetino, una din bunele variante de cazare din Costinesti va asteapta cu caldura si mult soare pentru a va putea petrece cu familia sau prietenii vacantele, concediile si weekendurile dumneavoastra intr-un ambient placut si prietenos.

Pozitionata foarte aproape de plaja si faleza la aproximativ 50 m distanta, vila Consentino se adreseaza in primul rand turistilor care vor sa isi petreaca intreaga zi pe plaja in atmosfera placuta de pe litoral, si mai putin celor care vor sa-si petreaca timpul in camera.

Localizare: Vlila noastra este amplasata ¥la doi pasi de mareµ foarte aproape de Faleza, la 400 m distanta de Discoteca Tineretului, la circa 1 minut distanta de plaja pe str. Prof. Alexianu nr, 5 bis.

Capacitate De Cazare: Vila Consentino detine 32 locuri in 14

Camere (camerele sunt cu 2, 3, si 4 locuri)

Conditii De Cazare: Constructia are trei nivele. Parterul are 2 camere, office, curte pavata dotata cu mese, scaune si gratar;

Etajul I, Ii si Iii are cate 4 camere pe nivel : camera 1 suprafata 12 mp cu pat matrimonial (1, 60 × 2 m in care incape si un copil max 6 ani ); camera 2 suprafata 16 mp ( cu 2 paturi duble in care pot incape 4 persoane sau o familie cu 2 copii ) ; camera 3 suprafata 10 mp cu pat de (1, 40 × 2 m 1 max 2 persoane ) ; camera 4, suprafata 14 mp, ( cu pat matrimonial in care incape si un copil de cel mult 12 ani ) camerele au acces la o terasa comuna de 30 mp dotata cu mese si scaune.

Servicii: Camerele sunt dotate cu mobilier au grup sanitar propriu (dus) Tv, cablu frigider si aer conditionat, numai la etajul Iii (contracost). Apa calda este furnizata non-stop. Curte interioara pavata dotata cu mese si cu gratar unde puteti pregatiti o friptura, (vila asigura vesela necesara pentru pregatirea fripturii). Acces la bucatarie doar pentru cafea, lapte, ceai. Pentru o partida de pescuit guvizi la dig va stam la dispozitie cu sfaturi, momeala si undite.

Parcarea este situata in fata pensiunii.

Prosoape in camere doar la cerere.

Facilitati unitate

 • gradina / curte gradina / curte
 • gratar gratar
 • terasa terasa

Facilitati camere

 • aer conditionat aer conditionat
 • baie proprie baie proprie
 • televizor televizor
 • frigider frigider

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Vila Consentino

  Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.