Oferta cazare Vila Consentino, cazare Costinesti, cazare Constanta, cazare Litoral, pensiuni Constanta, pensiuni Litoral.

Cazare Litoral - Costinesti, Constanta

 • Locatie: Costinesti, Constanta
 • Adresa: Costinesti, str. Prof. Gheorghe Alexianu
 • Numar camere: 18
 • Maxim persoane: 40

Cazeaza-te la un minut distanta de plaja! ( vezi harta )
Localizare: Vlila noastra este amplasata la doi pasi de mare , foarte aproape de Faleza, la 400 m distanta de Discoteca Tineretului, la circa 1 minut distanta de plaja, pe str. Prof. Alexianu nr, 5 A, strada perpendiculara pe mare.

Rezervarea
Se poate face, achitand in avans echivalentul a doua nopti ( prin virament bancar), iar diferenta la Vila, cash in ziua cazarii (daca in ziua cazarii se renunta la rezervare, banii platiti ca avans se pierd. )

Ziua de cazare – incepe la ora 14, iar eliberarea camerei se face la ora 10. 30. (exceptie se face in zilele in care camerele sunt libere)

Reduceri:
Pretul la cazare poate sa scada sau sa creasca in functie de gradul de ocupare. Tarifele la cazare pot fi mai mici la inceputul saptamanii si mai mari in weekend. Tarifele pot fi negociate in extrasezon (05 mai- 30 iun) si (29 august- 30 septembrie ), cand stati mai mult de 8 zile si daca va cazati in prima zi de cazare duminica luni sau marti;
Beneficiaza de reducere 10% toti turistii care revin la vila Consentino( pastrati cuponul de reducere) si cei care platesc integral sejurul cu minim 3 luni inainte de ziua cazarii.

Vila Consetino, una din bunele variante de cazare din Costinesti ,va asteapta cu caldura si mult soare pentru a va putea petrece cu familia sau prietenii vacantele, concediile si weekendurile dumneavoastra, intr-un ambient placut si prietenos.

Pozitionata foarte aproape de plaja si faleza la aproximativ 50 m distanta, vila Consentino se adreseaza in primul rand turistilor care vor sa isi petreaca intreaga zi pe plaja in atmosfera placuta de pe litoral, si mai putin celor care vor sa-si petreaca timpul in camera.

Capacitate De Cazare: Vila Consentino detine 40 locuri in 18
Camere (camerele sunt cu 2, 3, si 4 locuri)

Conditii De Cazare: Constructia are patru niveluri. Parterul are 2 camere, office, curte pavata dotata cu mese, scaune si gratar;

Etajul I, Ii , III s iv are cate 4 camere pe nivel : camera 1: suprafata 12 mp cu pat matrimonial (1, 60 × 2 m ); camera 2: suprafata 16 mp ( cu 2 paturi, unul 1 pers. Si altul de 2 pers. In care pot incape 3 persoane sau o familie cu 2 copii ) ; camera 3 :suprafata 10 mp cu pat de (1, 40 × 2 m , 1 max 2 persoane ) ; camera 4, suprafata 14 mp, ( cu pat matrimonial in care incape si un copil de cel mult 8 ani ) camerele au acces la o terasa comuna de 30 mp dotata cu mese si scaune.

Etajul 4: 2 camere triple (una cu vedere la mare ), o camere dubla superioara(vedere mare) si o camera dubla matrimoniala , toate cu o terasa comuna cu mese si scaune.Toate camere de la etajul 4 sunt camere superioare , cu o diferenta de cost fata de camerele de la etajele inferioare.

Servicii: Camerele sunt dotate cu mobilier , au grup sanitar propriu (dus cu scurgere direct in pardoseala ) , Tv, cablu, frigider si aer conditionat( numai la etajul 3 si 4 -contracost). Apa calda este furnizata non-stop. Curte interioara pavata dotata cu mese si cu gratar unde puteti pregatiti o friptura, (vila asigura vesela necesara pentru pregatirea fripturii). Acces la bucatarie doar pentru cafea, lapte, ceai. Pentru o partida de pescuit, guvizi la dig, va stam la dispozitie cu sfaturi, momeala si undite.

Parcarea este situata in fata vilei.
Prosoape si curatenia in camere, doar la cerere.

Facilitati unitate

 • gradina / curte gradina / curte
 • gratar gratar
 • terasa terasa

Facilitati camere

 • aer conditionat aer conditionat
 • baie proprie baie proprie
 • televizor televizor
 • frigider frigider

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Vila Consentino

  Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.