Oferta cazare Vila Iris, cazare Mamaia, cazare Constanta, cazare Litoral, pensiuni Constanta, pensiuni Litoral.

 • Locatie: Mamaia, Constanta
 • Adresa: Mamaia. str. Hortensiei nr. 16, jud. Constanta
 • Numar camere: 2
 • Maxim persoane: 6

Cazare Constanta, Cazare Mamaia, apartamente garsoniere camere in regim hotelier, hoteluri, pensiuni, vile, moteluri si hosteluri.

Daca vrei sa iti petreci un sejur pe Litoralul Marii Negre in Statiunea Mamaia sau in Orasul Constanta, doresti sa iti petreci Sarbatorile de iarna: Craciunul si Revelionul, sarbatoarea de Sfantul Valentin-Valentine`s day ori Sarbatorile de Paste in Statiunea Mamaia, Mamaia Nord, orasul Constanta sau pe Litoralul Marii Negre.

Sa vi in concediu la plaja ori in vacanta la Marea Neagra vara in timpul sezonului estival sau in extrasezon, doresti sa ai un sejur la Marea Neagra, esti interesat de turismul de afaceri sau poate vrei sa faci un team building, te afli in tranzit sau in delegatie ori esti cu afaceri prin orasul Constanta, Statiunea Mamaia, Mamaia Nord, doresti sa vizitezi obiectivele turistice (muzee, delfinariu, manastiri, biserici, cazinoul, moscheea mare, harta cu Mozaicul roman, monumente) din orasul Constanta, Statiunea Mamaia si Dobrogea?

Cauti oferte de cazare sau doresti sa inchiriezi o camera sau mai multe camere, apartamente ori garsoniere la hoteluri, moteluri, hosteluri, mini hoteluri, vile si pensiuni si te-ai saturat sa platesti mult si sa primesti putin ?

Noi iti oferim cazare in apartamente oferite in regim hotelier la cheie detinute de particulari clasificate la 3 si 2 stele in Statiunea Mamaia sau in Orasul Constanta in apropierea Campusului Universitatii Ovidius in cartierul Tomis Nord zona Ciresica, in Cartierul Faleza Nord linga Delfinariu sau in centrul orasului Constanta in apropierea Tomis Mall sau a Portului Constanta.

Apartamentele Frezia si Iris din Constanta sint clasificate de catre Autoritatea Nationala pentru Turism, Primaria Constanta si Administratia Finantelor Publice Constanta.

Apartamentul Frezia este compus din doua camere baie si bucatarie si este clasificat la 3 stele.

Apartamentul Iris este compus din doua camere baie si bucatarie si este clasificat la 2 stele.

Fiecare apartament are asigurat un loc de parcare.

Apartamentele Frezia si Iris se afla in orasul Constanta in cartierul Tomis Nord zona Ciresica la intrarea in Statiunea Mamaia din zona Perla linga Campusul Universitatii Ovidius.

Distanta pina la plaja se parcurge cu masina intr-un minut iar pe jos in 8-10 minute.

Cele 2 apartamente sunt localizate in 2 blocuri aflate fata in fata distanta dintre ele fiind de 30 de metri.

Apartamentele Frezia si Iris au 2 camere si se inchiriaza in regim hotelier la cheie in timpul saptaminii sau in weekend, fiind cea mai avantajoasa alternativa pentru turistii ce doresc sa petreaca sejururi pe Litoralul Marii Negre in Statiunea Mamaia si Municipiul Constanta, pentru turismul de afaceri, pentru cei ce doresc sa organizeze programe team building in sezon si extrasezon sau pentru cei care se afla in tranzit ori delegatie in orasul Constanta sau Statiunea Mamaia sau doresc sa viziteze obiectivele turistice de pe Litoralul Marii Negre si Dobrogea.

In apropierea apartamentelor exista numeroase magazine alimentare, piata agroalimentara Ciresica iar pentru alte cumparaturi Supermarketul Carrefour Constanta se afla la 2 minute distanta de mers cu masina, Metro Constanta se afla la 4 minute distanta de mers cu masina in plus Magazin Penny Market Constanta se afla la 2 minute de mers pe jos.

In apartamente exista la dispozitia turistilor pentru petrecerea timpului liber: carti de joc, sah, rummy, table.

Facilitati unitate

 • internet wireless internet wireless
 • parcare parcare

Facilitati camere

 • incalzire centrala incalzire centrala
 • telefon telefon
 • televizor televizor

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Vila Iris

  Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.