Oferta cazare Vila Teo, cazare Baia de Fier, cazare Gorj, cazare Oltenia, pensiuni Gorj, pensiuni Oltenia.

Cazare Oltenia - Baia de Fier, Gorj

 • Locatie: Baia de Fier, Gorj
 • Adresa: sat Baia de Fier, nr. 1377
 • Numar camere: 5
 • Maxim persoane: 10

Povestea Casei…

Respectul fata de propria persoana ne a determinat sa ne amenajem Casa in asa fel incat se ne simtim foarte bine Acasa. Iubirea si atasamentul fata de zona in care am crescut cu padurile montane minunate si racoarea serilor de vara dar si frumusetea stratului de omat asezat peste intreaga localitate iarna, ne a determinat sa amenajem Casa noastra, Casa Teo, pentru a avea un confort sporit si a ne simti relaxati in fiecare zi cand suntem acasa.

Dragostea si grija fata de copii nostri ne a determinat sa avem o gospodarie mare cu cateva sute de pasari si zeci de purcei, vacute, mielusei si ieduti pentru a manca sanatos si natural, din Curtea Noastra din curtea Casei Teo.

Asezata la polale muntilor Parang, Casa Teo are o priveliste montana superba iar in zilele de vara aceasta priveliste poate fi savurata ziua din piscina exterioara iar seara din foisorul de lemn asezat in mijlocul miilor de flori si a gazonului verde proaspat cosit unde se poate savura un vin rozaliu capsunica rece de munte sau un suc de zmeura, sau de brad cu apa de munte.

In foarte multe seri barbequ-ul este zona in care ne relaxam intorcand fripturile pe jarul incins si povestind legendele zonei de la daci si romani cu Zamolxe amintit de Herodot pana la jienii- haiducii darzi si boieri alimpesteni care si au pus amprenta pe localitatile Baia de Fier si Polovragi sicare fac parte din istoria zonei.

De Acasa pana la Pestere Muierii din Canionul Galbenului sunt 2,5 km care poti sa ii parcurgi fie pe jos, pe sub Sarba, fie cu bicicleta sau masina. Tot de Acasa dar pana la Manastirea Polovragi si Pestera Polovragi sun aproximativ 6 Kilometri dar de fiecare data dupa ce le vizitez stau cateva ore sa ma relaxez si ma incarc cu energie atat de la cele doua obiective cat si din Canionul Oltretului, zona in care Oltetul ca un balaur imens a macinat intreaga stanca facandu-si iesire spre localitate.

Deasupra Canionului vegheaza si astazi cetatuia dacica de la Polovragi ca un fanion al linisti si o adevarata fila de istorie. Seara iesim deseori cu bicicletele pentru ca potecile si cararile de munte sunt minunate si vara racoarea padurilor de fag si brad mangaie nu doar respiratia dar si pielea bronzata in timpul zilei la piscina.

Revenind Acasa obosit dupa calatorile la Polovragi, Horezu, pe Transalpina si Ranca situata la aproximativ 20 km, te bucuri de multa liniste si de o Casa curata cu lenjerie noua si cu interioarele recent amenajate si dupa un dus racoritor vara si cald iarna te asezi in livingul spatios si pornesti videoproiectorul care este conectat direct la reteaua de cablu pentru a vedea filmul serii sau cel din colectia Casei Teo (peste 250 filme premiate international) sau pentru a vedea meciul de fotbal al serii.

Aceasta este Casa Noastra … Casa Teo unde te asteptam si pe tine sa te simti ca Acasa nu ca la pensiune sau hotel.
Si daca totul a fost amenajat cu dragoste si caldura pentru Tine cand vi la noi adaugam si respectul nostru si ospitalitatea caracteristica baiesenilor.

Cu Drag te asteptam la Casa Teo.
Radu si Claudia

Facilitati unitate

 • ferma ferma
 • loc de joaca pentru copii loc de joaca pentru copii
 • parcare parcare
 • piscina exterioara piscina exterioara
 • sala de mese sala de mese

Facilitati camere

 • baie proprie baie proprie
 • incalzire centrala incalzire centrala
 • telefon telefon
 • televizor televizor

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Vila Teo

  Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.