Vizualizezi oferta circuit Peru, circuit Chile, circuit Argentina, circuit Brazilia, vacanta Peru, vacanta Chile, vacanta Argentina, vacanta Brazilia.

Circuit avion Peru, Chile, Argentina, Brazilia

Circuit Peru
  • Tari: Peru, Chile, Argentina, Brazilia
  • Orase tranzitate: Lima, Santiago, Buenos Aires, Rio de Janeiro

Descriere

Ziua 1 (08.03.2020): BUCURESTIAMSTERDAMLIMA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 dimineata la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Lima (schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire in Lima la ora locala 19:05. Capitala peruana a fost fondata in anul 1535 de catre cuceritorul spaniol Francisco Pizzaro. Transfer si cazare la Hotel Jose Antonio 4* (sau similar) in Lima.
Ziua 2 (09.03.2020): LIMA
Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur de oras de jumatate de zi in cadrul caruia se vor vizita principalele atractii din Lima:
Plaza de Armas (patrimoniu UNESCO) cu frumosul Palat al Guvernului, Primaria, Palatul Arhiepiscopului, Catedrala (construita in 1625 in stil baroc) si Manastirea San Francisco. Vizita continua cu o plimbare prin cartierul San Isidro (Parcul Olivar) si Miraflores (Parcul Central), zona rezidentiala si Parcul Iubirii (care are un mic amfiteatru si punct de belvedere catre ocean). Timp liber pentru masa de pranz. Dupa-amiaza se viziteaza Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai importante muzee arheologice din America de Sud. Cazare in Lima la Hotel Jose Antonio 4* (sau similar).
Ziua 3 (10.03.2020): LIMACUZCO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Cuzco. Transfer la hotel. Cuzco este situat in sud-estul statului Peru, la o altitudine medie de 3.300 metri, langa Valea Urubamba, in lantul muntos al Anzilor. Orasul are o populatie de 300.000 de locuitori. Este un oras deosebit de pitoresc: cladirile au amprenta culturii Inca – blocuri mari de piatra care stau la temelia unor case distruse si reconstruite de conquistadori si edificii in care se imbina arhitectura incasa cu cea spaniola. Dupa pranz se va face un tur de oras de jumatate de zi unde se vor vedea: Centrul
Imperiului Incas, catedrala, cladirile coloniale din oras si Marele Templu al Soarelui – Korikancha. In continuare se viziteaza ruinele de la Sacsayhuaman, situate la 3 km de Cuzco. Cazare la Hotel Sonesta Cusco 4* (sau similar) in Cuzco.
Ziua 4 (11.03.2020): CUZCOMACHU PICCHUCUZCO
Mic dejun. Excursie de o zi la una dintre cele mai spectaculoase comori ale Americii de Sud: Machu Picchu. Ruinele orasului Machu Picchu („piscul batran” in limba Quechua, vorbita de-a lungul Anzilor), descoperite in anul 1911 de catre arheologul Hiram Bingham, sunt unele dintre cele mai frumoase si enigmatice locatii stravechi din lume. In timp ce incasii in mod sigur foloseau varful muntelui ridicand sute de structuri de piatra incepand cu anii 1400, legendele si miturile indicau faptul ca Machu Picchu era adorat ca un loc sacru din cele mai vechi timpuri. Se ajunge la sit dupa o calatorie de 3 ore si jumatate cu trenul printr-o zona abrupta, cu peisaje deosebite. Trenul coboara in Valea Sacra serpuind pe la poalele Anzilor pana la Aguas Calientes. De aici un autobuz mic va continua traseul in inima muntelui, catre “Orasul Pierdut al Incasilor”. Machu Picchu, orasul de stanca al incasilor este considerat o minune arhitecturala a lumii si o sursa permanenta de mistere si ipoteze. Masa de pranz va fi servita la Hotelul Belmond Sanctuary Lodge. Dupa vizita, trenul ne va readuce in Cuzco. Cazare la Hotel Sonesta Cusco 4* (sau similar) in Cuzco.
Ziua 5 (12.03.2020): CUZCO
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la Piata Indiana Pisac si ruinele de la Ollantaytambo (pranzul este inclus). Pisac este situat la 30 km de Cuzco, in Valea Sacra, pe malul raului Urubamba – afluent al Amazonului. Aici are loc un renumit targ indian cu produse lucrate manual: ceramica, haine din alpaca, bijuterii. Pranzul va fi servit intr-un restaurant traditional. Dupa-amiaza se vor vizita ruinele marii fortarete Ollantaytambo. Intoarcere si cazare la Hotel Sonesta Cusco 4* (sau similar) in Cuzco.
Ziua 6 (13.03.2020): CUZCOPUNO
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor se va merge toata ziua cu autobuzul peste piscuri si vai situate la altitudini de peste 4300 metri, cu destinatia finala Puno, localitate aflata pe malul lacului Titicaca. Pe drum vor putea fi admirate: orasul Andahuaylillas, ruinele de la Racchi, micul oras Pucara cu alte marturii despre viata incasilor, celebru pentru ceramica. Pranzul este inclus si va fi servit intr-un restaurant local. Transfer si cazare la Hotelul Sonesta Posadas del Inca Puno 4* (sau similar) in Puno.
Ziua 7 (14.03.2020): PUNO
Mic dejun. Astazi vom face o excursie pe lacul Titicaca pentru a vizita insulele plutitoare Uros. Titicaca este lacul cu navigatie comerciala aflat la cea mai mare altitudine (3800 metri). Aici, pe insulele plutitoare construite artificial din totora traieste comunitatea Uros. Populatia preincasa Uros s-a izolat in trecut pe aceste insule artificiale, pentru a se putea apara mai bine de amenintarile dusmanilor. In timp, acesti bastinasi s-au amestecat cu Aymara, uitandu-si limba, insa continuand sa pastreze o parte din vechile traditii. Azi, tocmai aceste obiceiuri, parte din stilul lor original de viata, au facut ca Uros sa-si poata creste calitatea vietii prin intrarea in circuitul turistic. Masa de pranz va fi servita pe una dintre insule. Cazare in Puno la Hotelul Sonesta Posadas del Inca Puno 4* (sau similar).
Ziua 8 (15.03.2020): PUNOLIMASANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Dimineata plecam catre aeroport iar pe traseu vom vizita in Sillustani faimoasele turnuri cilindrice funerare care ajung la 12 metri inaltime si sunt sculptate in pietre negre. Ne imbarcam pe zborul Puno – Lima si apoi Lima – Santiago de Chile. Ajungem in Santiago de Chile seara tarziu. Orasul este localizat in partea centrala a tarii, fiind marginit de muntii Anzi. Prima atestare documentara dateaza din anul 1541, iar in secolul al XIX-lea a cunoscut o importanta dezvoltare economica, devenind cel mai important oras al tarii. Cazare in Santiago de Chile la Hotel Best Western Marina Las Condes 4* (sau similar).
Ziua 9 (16.03.2020): SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Astazi avem in program un tur complet al orasului. Santiago este un oras al contrastelor. Turul incepe cu Club Hipico aflat intr-o zona rezidentiala a orasului. Vom trece apoi pe langa parcul O’Higgins si Palatul Cousino. De aici, mergem de-a lungul faimosului bulevard Alameda spre inima orasului, unde vom vedea Universitatea si Biserica San Francisco. Vizitam muzeul Pre-Columbian, apoi vom traversa cartierul Bellavista pentru a ajunge pe dealul San Cristobal,un excelent punct de belvedere asupra orasului si a Muntilor Anzi. In continuare vizitam muzeul La Chascona aflat in casa care a apartinut poetului chilian Pablo Neruda, laureat al premiului Nobel. Cazare la Hotel Best Western Marina Las Condes 4* (sau similar) in Santiago de Chile.
Ziua 10 (17.03.2020): SANTIAGO DE CHILE – optional VALPARAISO si VINA DEL MAR
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi pe Coasta Pacificului. Valparaiso este situat la o distanta de 120 km fata de Santiago de Chile, fiind unul dintre cele mai importante porturi ale tarii, supranumit si “San Francisco al Americii de Sud” datorita faptului ca este cladit pe pantele Anzilor, cu fata la Pacific. Bogat in arhitectura autohtona, sursa de inspiratie pentru artisti si poeti, a fost inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom admira cladirile viu colorate, Piata Sotomayor si Cladirea Parlamentului. In continuarea zilei ne vom indrepta spre orasul invecinat, Vina del Mar, “orasul gradina”, cu plaje desprinse parca din paradis, fiind astfel cea mai importanta statiune din Chile si una dintre principalele statiuni din America de Sud. Vina del Mar a fost fondat in 1874 drept resedinta de weekend pentru elitele din Valparaiso si Santiago care veneau la recuperare. De atunci a ramas una dintre cele mai frumoase destinatii de plaja din zona. Intoarcere si cazare la Hotel Best Western Marina Las Condes 4* (sau similar) in Santiago de Chile.
Ziua 11 (18.03.2020): SANTIAGO DE CHILEBUENOS AIRES
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Buenos Aires. Dupa aterizarea in Buenos Aires transfer la hotel si timp liber in cel mai
european dintre toate orasele Americii de Sud. Cu bulevardele sale largi, parcuri inverzite, cladiri impozante, o cultura variata si o viata de
noapte animata, Buenos Aires aminteste de Paris sau Barcelona. Acest lucru nu este de mirare: majoritatea locuitorilor sunt urmasi ai
imigrantilor europeni, care s-au stabilit aici in secolul XIX. In ciuda influentelor sale europene, Buenos Aires este un oras unic. Muzicienii
care canta tango pe strazi fac parte din peisajul local la fel de mult ca si monumentele renumite ale orasului, precum Teatro Colon si
arhitectura de inspiratie franceza. Cazare la Hotel Bel Air 3* superior (sau similar) in Buenos Aires. Seara, optional va invitam la un spectacol
de tango.
Ziua 12 (19.03.2020): BUENOS AIRES
Mic dejun. Avem prevazut un tur panoramic de oras de jumatate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Plaza de Mayo, Casa Rosada – cladirea roz a Guvernului, Primaria Cabildo, Catedrala Metropolitana – casa arhiepiscopului de Buenos Aires.
Turul continua cu vizitarea celor mai frumoase cartiere din oras: San Telmo (una dintre cele mai moderne zone din oras), La Boca, Barrio Norte (in cimitirul Recoleta este mormantul Evitei Peron) si Plaza Lavalle. Orasul a fost fondat in 1536 de catre Pedro de Mendoza, apoi distrus de indieni si refondat in 1580 de Juan de Garay. Buenos Aires a crescut in importanta in anul 1776, cand a fost numit capitala a Regatului Rio de la Plata. Dupa amiaza libera la dispozitie sau, optional, excursie de jumatate de zi in Delta del Tigre, unde vom avea ocazia sa descoperim raul Parana si miile de insule din imprejurime. Vom naviga pe diversele brate ale deltei intr-un cadru unic. Cazare la Hotel Bel Air 3* superior (sau
similar) in Buenos Aires.
Ziua 13 (20.03.2020): BUENOS AIRES
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. In cadrul excursiei se viziteaza Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras) unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vi se va explica stilul de viata al Gauchos si va fi vizitata asezarea, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic (Asado). In continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai Pampasului. Dupa amiaza se va servi cafeaua si ne vom intoarce in Buenos Aires. Cazare la Hotel Bel Air 3* superior (sau similar) in Buenos Aires.
Ziua 14 (21.03.2020): BUENOS AIRESFOZ DO IGUASSU
Dupa micul dejun vom lua avionul spre Puerto Iguazu. Dupa aterizare, transfer catre Parcul National Iguassu. Urmeaza un tur pietonal pe
partea argentiniana a cascadei. Daca pe partea braziliana exista numeroase puncte de vedere panoramica, pe partea argentiniana
exista numeroase poteci care permit vizitarea din apropiere a cascadei. Prima oprire este la Centrul de Informatii pentru Vizitatori,
apoi se va merge pe Circuitul Inferior (cascada din avalul raului) si pe Circuitul Superior (cascada din amonte). Cel mai spectaculos punct al
cascadei – Gatul Diavolului – va putea fi atins cu Trenul Ecologic din Jungla. Dupa incheierea vizitei se traverseaza granita in Brazilia cu
autobuzul. Transfer in Foz do Iguassu. Cazare la Hotel Vivaz Cataratas Resort 4* (sau similar) in Foz do Iguassu.
Ziua 15 (22.03.2020): FOZ DO IGUASSURIO DE JANIERO
Mic dejun si eliberarea camerelor. De dimineata se va vizita partea braziliana a cascadei. Dupa vizita, transfer catre aeroport cu destinatia Rio de Janeiro ce impresioneaza printr-o bogatie de atractii și activitati, mancarea extraordinara, muzică si distractie, faimoasele plaje Copacabana si Ipanema. Populația orasului este de aproximativ 6,3 milioane de locuitori iar zona metropolitana cuprinde 12 milioane de locuitori. Golful in care este situat Rio de Janeiro (Golful Guanabara) a fost descoperit de europeni la 1 ianuarie 1502, prin exploratorul portughez Gaspar de Lemos; acesta l-a numit „Rio” pentru ca a crezut ca era mai degraba o gura de rau decat un golf. Dupa aterizare, transfer si cazare la Hotel
Mirador Rio 3* (sau similar) in Rio de Janeiro.
Ziua 16 (23.03.2020): RIO DE JANIERO
Mic dejun, urmat de un tur panoramic de oras de jumate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Golful Guanabara, Parcul Flamengo, Biserica Candelaria, Catedrala San Sebastian, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta, Sambadrome – locul de desfasurare a Carnavalului de la Rio. Turul continua cu imbarcarea in telegondola catre Muntele Sugar Loaf de unde va puteti bucura de o vedere asupra orasului Rio, a golfului cu nenumarate barci, precum si a maretei statui a lui Hristos Mantuitorul. Cazare la Hotel Mirador Rio 3* (sau similar) in Rio de Janeiro.
Ziua 17 (24.03.2020): RIO DE JANIERO
Mic dejun. Zi libera la dispozitie, sau optional, puteti face o excursie de jumatate de zi la Corcovado (unde se afla statuia lui Iisus si de unde se pot face cele mai frumoase fotografii panoramice cu Rio de Janeiro). Muntele Corcovado vegheaza solemn asupra tumultosului oras brazilian Rio de Janeiro. In trecut muntele a fost numit Pinaculo da Tentacao, ceea ce se traduce prin Varful Tentatiei. Acest nume are conotatii biblice si a fost ales de colonistii portughezi cu secole in urma.
Mai tarziu muntele a fost numit Corcovado, nume care face referinta la forma sa, ce duce cu gandul la o cocoasa. In drumul spre hotel putem face mici opriri pentru a vedea renumitele plaje: Copacabana, Ipanema si Leblon. Cazare in Rio de Janeiro la Hotel Mirador Rio 3* (sau similar).
Ziua 18 (25.03.2020): RIO DE JANIEROAMSTERDAM
Mic dejun. Timp liber pana dupa amiaza cand avem prevazut transferul catre aeroportul din Rio de Janeiro. Decolare catre Amsterdam la ora locala 20:50. Vom zbura pe ruta Rio de Janeiro – Amsterdam.
Ziua 19 (26.03.2020): AMSTERDAMBUCURESTI
Sosire in Amsterdam la ora locala 12:15. Plecare din Amsterdam catre Bucuresti la ora locala 20:45 si sosire in Bucuresti la ora locala 00:30 in noaptea de 26/27.03

ziua 1 (08.03.2020): bucuresti – amsterdam – lima
intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 dimineata la aeroportul henri coanda (otopeni) pentru imbarcare pe cursa air france cu destinatia lima (schimbarea cursei la amsterdam). sosire in lima la ora locala 19:05. capitala peruana a fost fondata in anul 1535 de catre cuceritorul spaniol francisco pizzaro. transfer si cazare la hotel jose antonio 4* (sau similar) in lima.

2 (09.03.2020): lima
mic dejun. vom incepe ziua cu un tur de oras de jumatate de zi in cadrul caruia se vor vizita principalele atractii din lima:
plaza de armas (patrimoniu unesco) cu frumosul palat al guvernului, primaria, palatul arhiepiscopului, catedrala (construita in 1625 in stil baroc) si manastirea san francisco. vizita continua cu o plimbare prin cartierul san isidro (parcul olivar) si miraflores (parcul central), zona rezidentiala si parcul iubirii (care are un mic amfiteatru si punct de belvedere catre ocean). timp liber pentru masa de pranz. dupa-amiaza se viziteaza muzeul larco herrera, unul dintre cele mai importante muzee arheologice din america de sud. cazare in lima la hotel jose antonio 4* (sau similar).

3 (10.03.2020): lima – cuzco
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul catre cuzco. transfer la hotel. cuzco este situat in sud-estul statului peru, la o altitudine medie de 3.300 metri, langa valea urubamba, in lantul muntos al anzilor. orasul are o populatie de 300.000 de locuitori. este un oras deosebit de pitoresc: cladirile au amprenta culturii inca – blocuri mari de piatra care stau la temelia unor case distruse si reconstruite de conquistadori si edificii in care se imbina arhitectura incasa cu cea spaniola. dupa pranz se va face un tur de oras de jumatate de zi unde se vor vedea: centrul
imperiului incas, catedrala, cladirile coloniale din oras si marele templu al soarelui – korikancha. in continuare se viziteaza ruinele de la sacsayhuaman, situate la 3 km de cuzco. cazare la hotel sonesta cusco 4* (sau similar) in cuzco.

4 (11.03.2020): cuzco – machu picchu – cuzco
mic dejun. excursie de o zi la una dintre cele mai spectaculoase comori ale americii de sud: machu picchu. ruinele orasului machu picchu („piscul batran” in limba quechua, vorbita de-a lungul anzilor), descoperite in anul 1911 de catre arheologul hiram bingham, sunt unele dintre cele mai frumoase si enigmatice locatii stravechi din lume. in timp ce incasii in mod sigur foloseau varful muntelui ridicand sute de structuri de piatra incepand cu anii 1400, legendele si miturile indicau faptul ca machu picchu era adorat ca un loc sacru din cele mai vechi timpuri. se ajunge la sit dupa o calatorie de 3 ore si jumatate cu trenul printr-o zona abrupta, cu peisaje deosebite. trenul coboara in valea sacra serpuind pe la poalele anzilor pana la aguas calientes. de aici un autobuz mic va continua traseul in inima muntelui, catre “orasul pierdut al incasilor”. machu picchu, orasul de stanca al incasilor este considerat o minune arhitecturala a lumii si o sursa permanenta de mistere si ipoteze. masa de pranz va fi servita la hotelul belmond sanctuary lodge. dupa vizita, trenul ne va readuce in cuzco. cazare la hotel sonesta cusco 4* (sau similar) in cuzco.

5 (12.03.2020): cuzco
mic dejun. zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la piata indiana pisac si ruinele de la ollantaytambo (pranzul este inclus). pisac este situat la 30 km de cuzco, in valea sacra, pe malul raului urubamba – afluent al amazonului. aici are loc un renumit targ indian cu produse lucrate manual: ceramica, haine din alpaca, bijuterii. pranzul va fi servit intr-un restaurant traditional. dupa-amiaza se vor vizita ruinele marii fortarete ollantaytambo. intoarcere si cazare la hotel sonesta cusco 4* (sau similar) in cuzco.

6 (13.03.2020): cuzco – puno
mic dejun. dupa eliberarea camerelor se va merge toata ziua cu autobuzul peste piscuri si vai situate la altitudini de peste 4300 metri, cu destinatia finala puno, localitate aflata pe malul lacului titicaca. pe drum vor putea fi admirate: orasul andahuaylillas, ruinele de la racchi, micul oras pucara cu alte marturii despre viata incasilor, celebru pentru ceramica. pranzul este inclus si va fi servit intr-un restaurant local. transfer si cazare la hotelul sonesta posadas del inca puno 4* (sau similar) in puno.

7 (14.03.2020): puno
mic dejun. astazi vom face o excursie pe lacul titicaca pentru a vizita insulele plutitoare uros. titicaca este lacul cu navigatie comerciala aflat la cea mai mare altitudine (3800 metri). aici, pe insulele plutitoare construite artificial din totora traieste comunitatea uros. populatia preincasa uros s-a izolat in trecut pe aceste insule artificiale, pentru a se putea apara mai bine de amenintarile dusmanilor. in timp, acesti bastinasi s-au amestecat cu aymara, uitandu-si limba, insa continuand sa pastreze o parte din vechile traditii. azi, tocmai aceste obiceiuri, parte din stilul lor original de viata, au facut ca uros sa-si poata creste calitatea vietii prin intrarea in circuitul turistic. masa de pranz va fi servita pe una dintre insule. cazare in puno la hotelul sonesta posadas del inca puno 4* (sau similar).

8 (15.03.2020): puno – lima – santiago de chile
mic dejun. dimineata plecam catre aeroport iar pe traseu vom vizita in sillustani faimoasele turnuri cilindrice funerare care ajung la 12 metri inaltime si sunt sculptate in pietre negre. ne imbarcam pe zborul puno – lima si apoi lima – santiago de chile. ajungem in santiago de chile seara tarziu. orasul este localizat in partea centrala a tarii, fiind marginit de muntii anzi. prima atestare documentara dateaza din anul 1541, iar in secolul al xix-lea a cunoscut o importanta dezvoltare economica, devenind cel mai important oras al tarii. cazare in santiago de chile la hotel best western marina las condes 4* (sau similar).

9 (16.03.2020): santiago de chile
mic dejun. astazi avem in program un tur complet al orasului. santiago este un oras al contrastelor. turul incepe cu club hipico aflat intr-o zona rezidentiala a orasului. vom trece apoi pe langa parcul o’higgins si palatul cousino. de aici, mergem de-a lungul faimosului bulevard alameda spre inima orasului, unde vom vedea universitatea si biserica san francisco. vizitam muzeul pre-columbian, apoi vom traversa cartierul bellavista pentru a ajunge pe dealul san cristobal,un excelent punct de belvedere asupra orasului si a muntilor anzi. in continuare vizitam muzeul la chascona aflat in casa care a apartinut poetului chilian pablo neruda, laureat al premiului nobel. cazare la hotel best western marina las condes 4* (sau similar) in santiago de chile.

10 (17.03.2020): santiago de chile – optional valparaiso si vina del mar
mic dejun. zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi pe coasta pacificului. valparaiso este situat la o distanta de 120 km fata de santiago de chile, fiind unul dintre cele mai importante porturi ale tarii, supranumit si “san francisco al americii de sud” datorita faptului ca este cladit pe pantele anzilor, cu fata la pacific. bogat in arhitectura autohtona, sursa de inspiratie pentru artisti si poeti, a fost inclus in patrimoniul mondial unesco. vom admira cladirile viu colorate, piata sotomayor si cladirea parlamentului. in continuarea zilei ne vom indrepta spre orasul invecinat, vina del mar, “orasul gradina”, cu plaje desprinse parca din paradis, fiind astfel cea mai importanta statiune din chile si una dintre principalele statiuni din america de sud. vina del mar a fost fondat in 1874 drept resedinta de weekend pentru elitele din valparaiso si santiago care veneau la recuperare. de atunci a ramas una dintre cele mai frumoase destinatii de plaja din zona. intoarcere si cazare la hotel best western marina las condes 4* (sau similar) in santiago de chile.

11 (18.03.2020): santiago de chile – buenos aires
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul catre buenos aires. dupa aterizarea in buenos aires transfer la hotel si timp liber in cel mai
european dintre toate orasele americii de sud. cu bulevardele sale largi, parcuri inverzite, cladiri impozante, o cultura variata si o viata de
noapte animata, buenos aires aminteste de paris sau barcelona. acest lucru nu este de mirare: majoritatea locuitorilor sunt urmasi ai
imigrantilor europeni, care s-au stabilit aici in secolul xix. in ciuda influentelor sale europene, buenos aires este un oras unic. muzicienii
care canta tango pe strazi fac parte din peisajul local la fel de mult ca si monumentele renumite ale orasului, precum teatro colon si
arhitectura de inspiratie franceza. cazare la hotel bel air 3* superior (sau similar) in buenos aires. seara, optional va invitam la un spectacol
de tango.

12 (19.03.2020): buenos aires
mic dejun. avem prevazut un tur panoramic de oras de jumatate de zi in cadrul caruia se vor vizita: plaza de mayo, casa rosada – cladirea roz a guvernului, primaria cabildo, catedrala metropolitana – casa arhiepiscopului de buenos aires.
turul continua cu vizitarea celor mai frumoase cartiere din oras: san telmo (una dintre cele mai moderne zone din oras), la boca, barrio norte (in cimitirul recoleta este mormantul evitei peron) si plaza lavalle. orasul a fost fondat in 1536 de catre pedro de mendoza, apoi distrus de indieni si refondat in 1580 de juan de garay. buenos aires a crescut in importanta in anul 1776, cand a fost numit capitala a regatului rio de la plata. dupa amiaza libera la dispozitie sau, optional, excursie de jumatate de zi in delta del tigre, unde vom avea ocazia sa descoperim raul parana si miile de insule din imprejurime. vom naviga pe diversele brate ale deltei intr-un cadru unic. cazare la hotel bel air 3* superior (sau
similar) in buenos aires.

13 (20.03.2020): buenos aires
mic dejun. zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. in cadrul excursiei se viziteaza estancia santa susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras) unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre gauchos. vi se va explica stilul de viata al gauchos si va fi vizitata asezarea, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic (asado). in continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai pampasului. dupa amiaza se va servi cafeaua si ne vom intoarce in buenos aires. cazare la hotel bel air 3* superior (sau similar) in buenos aires.

14 (21.03.2020): buenos aires – foz do iguassu
dupa micul dejun vom lua avionul spre puerto iguazu. dupa aterizare, transfer catre parcul national iguassu. urmeaza un tur pietonal pe
partea argentiniana a cascadei. daca pe partea braziliana exista numeroase puncte de vedere panoramica, pe partea argentiniana
exista numeroase poteci care permit vizitarea din apropiere a cascadei. prima oprire este la centrul de informatii pentru vizitatori,
apoi se va merge pe circuitul inferior (cascada din avalul raului) si pe circuitul superior (cascada din amonte). cel mai spectaculos punct al
cascadei – gatul diavolului – va putea fi atins cu trenul ecologic din jungla. dupa incheierea vizitei se traverseaza granita in brazilia cu
autobuzul. transfer in foz do iguassu. cazare la hotel vivaz cataratas resort 4* (sau similar) in foz do iguassu.

15 (22.03.2020): foz do iguassu – rio de janiero
mic dejun si eliberarea camerelor. de dimineata se va vizita partea braziliana a cascadei. dupa vizita, transfer catre aeroport cu destinatia rio de janeiro ce impresioneaza printr-o bogatie de atractii și activitati, mancarea extraordinara, muzică si distractie, faimoasele plaje copacabana si ipanema. populația orasului este de aproximativ 6,3 milioane de locuitori iar zona metropolitana cuprinde 12 milioane de locuitori. golful in care este situat rio de janeiro (golful guanabara) a fost descoperit de europeni la 1 ianuarie 1502, prin exploratorul portughez gaspar de lemos; acesta l-a numit „rio” pentru ca a crezut ca era mai degraba o gura de rau decat un golf. dupa aterizare, transfer si cazare la hotel
mirador rio 3* (sau similar) in rio de janeiro.

16 (23.03.2020): rio de janiero
mic dejun, urmat de un tur panoramic de oras de jumate de zi in cadrul caruia se vor vizita: golful guanabara, parcul flamengo, biserica candelaria, catedrala san sebastian, arcul lapa, teatrul municipal, biblioteca nationala, muzeul de arta, sambadrome – locul de desfasurare a carnavalului de la rio. turul continua cu imbarcarea in telegondola catre muntele sugar loaf de unde va puteti bucura de o vedere asupra orasului rio, a golfului cu nenumarate barci, precum si a maretei statui a lui hristos mantuitorul. cazare la hotel mirador rio 3* (sau similar) in rio de janeiro.

17 (24.03.2020): rio de janiero
mic dejun. zi libera la dispozitie, sau optional, puteti face o excursie de jumatate de zi la corcovado (unde se afla statuia lui iisus si de unde se pot face cele mai frumoase fotografii panoramice cu rio de janeiro). muntele corcovado vegheaza solemn asupra tumultosului oras brazilian rio de janeiro. in trecut muntele a fost numit pinaculo da tentacao, ceea ce se traduce prin varful tentatiei. acest nume are conotatii biblice si a fost ales de colonistii portughezi cu secole in urma.
mai tarziu muntele a fost numit corcovado, nume care face referinta la forma sa, ce duce cu gandul la o cocoasa. in drumul spre hotel putem face mici opriri pentru a vedea renumitele plaje: copacabana, ipanema si leblon. cazare in rio de janeiro la hotel mirador rio 3* (sau similar).

18 (25.03.2020): rio de janiero – amsterdam
mic dejun. timp liber pana dupa amiaza cand avem prevazut transferul catre aeroportul din rio de janeiro. decolare catre amsterdam la ora locala 20:50. vom zbura pe ruta rio de janeiro – amsterdam.

19 (26.03.2020): amsterdam – bucuresti
sosire in amsterdam la ora locala 12:15. plecare din amsterdam catre bucuresti la ora locala 20:45 si sosire in bucuresti la ora locala 00:30 in noaptea de 26/27.03

Detalii tarife circuit

  • Durata: 18 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
08 Martie 2020 4,125 € Rezerva

tarife incepand de la 4,125 €

Servicii incluse

❖ transport cu avionul Bucuresti – Lima si Rio de Janeiro – Bucuresti cu compania AIR FRANCEKLM (schimbarea
curselor la Amsterdam);
❖ 17 nopti cazare la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Lima, 3 nopti in Cuzco, 2 nopti in Puno, 3 nopti in Santiago de
Chile, 3 nopti in Buenos Aires, 1 noapte in Iguassu, 3 nopti in Rio de Janeiro;
❖ mese: mic dejun in fiecare zi si 4 mese de pranz (la Machu Picchu, pe traseul Cuzco – Puno, pe insulele Uros si pe
vas – Lacul Titicaca);
❖ transport cu avionul 5 curse interne cu companie locala pe rutele Lima-Cuzco, Puno-Santiago de Chile, Santiago
de Chile-Buenos Aires, Buenos Aires-Iguassu si Iguassu-Rio de Janeiro;
❖ transport cu autocar local conform itinerariului si transferuri aeroport – hotel – aeroport;
❖ excursie de o zi la Machu Picchu;
❖ tururi de oras: Lima, Cuzco, Uros Indians, Santiago de Chile, Buenos Aires, Rio de Janeiro;
❖ excursie-croaziera pe lacul Titicaca;
❖ vizita Cascada Iguassu (partea braziliana si cea argentiniana);
❖ ghizi locali;
❖ insotitor roman de grup;
❖ taxele de aeroport si catering (pentru toate zborurile intercontinentale si continentale).

Servicii neincluse

❖ asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
❖ asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
❖ bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 40 EURO/persoana – se practica in tarile
vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
❖ excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
❖ bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu