Vizualizezi oferta circuit Olanda, vacanta Olanda.

Circuit avion Olanda

Circuit Olanda
  • Tari: Olanda
  • Orase tranzitate: Amsterdam

Descriere

Ziua 1: BUCURESTIAMSTERDAM
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:30. Plecare spre Amsterdam cu compania TAROM. Sosire in Amsterdam la ora locala 10:40. Transfer de la aeroport in centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolele XVII si XVIII, ce se intind de-a lungul canalelor. Vom trece pe langa Palatul Regal din Piata Dam, vom admira cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Gara Centrala dar si celebra piata de flori.
Dupa turul de oras urmeaza transfer si cazare la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).
Ziua 2: AMSTERDAM
Mic dejun. Zi libera la dispozitie. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum (transportul cu mijloacele de transport in comun). Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si, bineinteles, Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului pictor. Cei interesati pot continua cu Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar si cu celebrul Red Light District (Cartierul Rosu).
Ziua 3: MARKEN SI VOLENDAM (excursie optionala) si PARCUL KEUKENHOF (excursie optionala)
Mic dejun. Dimineata va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn, unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam, unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta, dar si cumpara (pret informativ pentru grup minim 25 de persoane: 70 EURO/persoana). Ne intoarcem la hotel.
Dupa amiaza va propunem o excursie optionala deosebita la Parcul Keukenhof. Ne vom indrepta cu autocarul spre parcul Keukenhof, cea mai mare gradina de primavara din lume (biletul de intrare este inclus). Acesta este deschis in fiecare an de la sfarsitul lunii martie pana in luna mai. Gradina cuprinde peste 7 milioane de plante, dintre care unele infloresc toata perioada. Intrarea inclusa. (pret informativ pentru grup minim 25 de persoane: 70 euro/persoana).
Ziua 4: HAGADELFTROTTERDAMSCHWENINGEN (excursie optionala)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam-Schweningen. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga, unde vom face un tur panoramic si vom admira cladirea Parlamentului, Palatul Pacii, centrul istoric. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft, iar apoi in orasul Delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda, unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua apoi cu cel mai mare port al Europei – Rotterdam, unde vom face un tur de oras. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 85 EURO/ persoana). Cazare.
Ziua 5: UTRECHTCASTELUL DE HAAR / PLECARE AMSTERDAMBUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale.
In prima parte a zilei va propunem excursie optionala de jumatate de zi la Utrecht si Castelul De Haar. Plecare spre Utrech, oras multicultural care in perioada Golden Age a devenit mai popular decat Amsterdam. Vom face tur pietonal in care se viziteaza centrul istoric: Universitatea, Catedrala romano catolica, ruinele fortificatiilor romane, biserica Sf Petru. Utrecht este celebru pentru Domul sau (Sf Martin) aflat in centru, fiind astfel cel mai important centru religios al Olandei. La intoarcere catre Amsterdam, se viziteaza Castelul De Haar si gradinile minunate ale acestuia (intrarea nu este inclusa). Castelul renovat recent in stil neo-gothic a fost construit pe locul unui castel din sec IV si este foarte bogat in
decoratiuni interioare si exterioare Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 70 EURO/ persoana). In jurul orei 17:00 avem programat transferul la aeroport. Imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti a companiei Tarom. Sosirea in Bucuresti este prevazuta la ora locala 23:45.

ziua 1: bucuresti – amsterdam
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda (otopeni) la ora 06:30. plecare spre amsterdam cu compania tarom. sosire in amsterdam la ora locala 10:40. transfer de la aeroport in centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolele xvii si xviii, ce se intind de-a lungul canalelor. vom trece pe langa palatul regal din piata dam, vom admira cladirile istorice aflate de-a lungul raului amstel, gara centrala dar si celebra piata de flori.
dupa turul de oras urmeaza transfer si cazare la hotel niu fender 4* (sau similar).

2: amsterdam
mic dejun. zi libera la dispozitie. doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa anne frank, apoi rijksmuseum (transportul cu mijloacele de transport in comun). inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile frans hals, jan steen, ruysdael si, bineinteles, rembrandt. apoi se poate vizita muzeul van gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului pictor. cei interesati pot continua cu muzeul heineken, muzeul lalelelor, dar si cu celebrul red light district (cartierul rosu).

3: marken si volendam (excursie optionala) si parcul keukenhof (excursie optionala)
mic dejun. dimineata va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi prin satele de pescari. vom incepe turul cu vizitarea insulei marken. pitorescul port, casutele de lemn, unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. vom merge apoi la volendam, unde vom face o scurta vizita pe jos. urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza edam si gouda pe care le vom putea gusta, dar si cumpara (pret informativ pentru grup minim 25 de persoane: 70 euro/persoana). ne intoarcem la hotel.
dupa amiaza va propunem o excursie optionala deosebita la parcul keukenhof. ne vom indrepta cu autocarul spre parcul keukenhof, cea mai mare gradina de primavara din lume (biletul de intrare este inclus). acesta este deschis in fiecare an de la sfarsitul lunii martie pana in luna mai. gradina cuprinde peste 7 milioane de plante, dintre care unele infloresc toata perioada. intrarea inclusa. (pret informativ pentru grup minim 25 de persoane: 70 euro/persoana).

4: haga – delft – rotterdam – schweningen (excursie optionala)
mic dejun. astazi va propunem o excursie optionala de o zi la haga-delft-rotterdam-schweningen. vom incepe cu vizitarea orasului haga, unde vom face un tur panoramic si vom admira cladirea parlamentului, palatul pacii, centrul istoric. apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea scheveningen. mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la delft, iar apoi in orasul delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din olanda, unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. vom continua apoi cu cel mai mare port al europei – rotterdam, unde vom face un tur de oras. seara vom reveni in amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 85 euro/ persoana). cazare.

5: utrecht – castelul de haar / plecare amsterdam – bucuresti
mic dejun. eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale.
in prima parte a zilei va propunem excursie optionala de jumatate de zi la utrecht si castelul de haar. plecare spre utrech, oras multicultural care in perioada golden age a devenit mai popular decat amsterdam. vom face tur pietonal in care se viziteaza centrul istoric: universitatea, catedrala romano catolica, ruinele fortificatiilor romane, biserica sf petru. utrecht este celebru pentru domul sau (sf martin) aflat in centru, fiind astfel cel mai important centru religios al olandei. la intoarcere catre amsterdam, se viziteaza castelul de haar si gradinile minunate ale acestuia (intrarea nu este inclusa). castelul renovat recent in stil neo-gothic a fost construit pe locul unui castel din sec iv si este foarte bogat in
decoratiuni interioare si exterioare amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 70 euro/ persoana). in jurul orei 17:00 avem programat transferul la aeroport. imbarcare pe cursa amsterdam – bucuresti a companiei tarom. sosirea in bucuresti este prevazuta la ora locala 23:45.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
31 Martie 2020 595 €

tarife incepand de la 595 €

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti cu compania TAROM;
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel NIU FENDER 4* (sau similar);
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu ghid local;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica, se achita
la sosirea in Amsterdam;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu