Vizualizezi oferta circuit Spania, vacanta Spania.

Circuit avion Spania

Circuit Spania
  • Tari: Spania
  • Orase tranzitate: Torremolinos, Gibraltar, Granda, Alhama de Almeria, Sevilla, Cordoba, Malaga

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Malaga – Torremolinos (5 nopti)
Intalnire cu reprezentantul J’Info Tours pe aeroport pentru zborul catre Malaga. Sosire Malaga. Transfer catre Torremolinos, statiune aflata la 12 km de Malaga. Transfer la hotel din zona Torremolinos. Cazare la Hotel Arcos de Montemar 3* (Av. Carlota Alessandri, 192, 29620 Torremolinos). Mese incluse: cina.

Ziua 2: Torremolinos – Gibraltar (135 km)
Timp liber pentru a va relaxa pe plajele: La Carihuela, Bajondillo, Los Alamos si Playamarcat sau pentru a vizita: Biserica parohiala Nuestra Senora del Carmen, la Casa de los Navaja, la Torre de Pimentel/Molinos si Cortijo del Tajo, SAU

Excursie optionala la Gibraltar, singurul teritoriu dependent de Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord situat in partea continentala a Europei, asezat in partea de sud a Spaniei, marginind Stramtoarea Gibraltar, care leaga Mediterana cu Oceanul Atlantic. Admiram maimutele macaci, un simbol al acestui loc ce fac parte din Rezervatia Naturala Upper Rock si Pestera Sf. Michael, o grota impresionanta folosita de locuitorii din neolitic ai Gibraltarului.
Seara, Optional – Cina cu spectacol de flamenco.
Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 3: Torremolinos – Granada & Alhambra (145 km)
Excursie optionala la Granada, cu vizita inclusa la Palatul Alhambra si Gradinile Generalife. Orasul Granada este plin de istorie si arhitectura uimitoare la fiecare pas, fiind renumit si pentru cultura flamenco. In turul pietonal de oras nu putem rata o vizita la Catedrala Regala, construita in 1523, unde se afla mormintele reginei Isabel si a regelui Ferdinand.
Aici se afla unul dintre cele mai vizitate monumente din toata Europa – complexul muzeul Alhambra, in cadrul caruia veti putea admira: ansamblul arhitectural Alhambra, vechea cetate maura (in traducere “Fortareata Rosie”), cu Palatul maur Nasrid, Palatul baroc al lui Carol Quintul si superbele Gradini Generalife.
Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4: Torremolinos – Sevilla (220 km)
Excursie optionala la Sevilla. Capitala Andaluziei, Sevilla este unul dintre cele mai vizitate orase ale Spaniei. Aici media temperaturii anuale este cea mai ridicata de pe batranul continent, de aceea este o destinatie turistica potrivita chiar si iarna.

Principalele obiective turistice sunt: Giralda, Palatul Arab (Reales Alcazares), Torre del Oro, Patio de los Naranjos, arena de corida Maestranza, Casa de Pilatos, Plaza de Espana, Parcul Mari­a Luisa, teatrul Maestranza, Archivos de las Indias (Arhivele Indiene), Lonja, Palacio Arzobispal (Palatul Arhiepiscopal), Fabrica de Tabacos. Arhitectura caracteristica a Sevillei ii confera un plus de culoare, alaturi de tavernele cu gastronomia unica, festivalurile si combinatia de traditie si modernitate.
Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 5: Torremolinos – Cordoba (174 km)
Excursie optionala la Cordoba. Situat pe malul raului Guadalquivir, orasul Cordoba este renumit pentru Moscheea sa, probabil cel mai impresionant edificiu religios islamic din Europa. Denumita si Catedrala Mezquita, a fost construita intre secolele VIII-X si a fost, de-a lungul timpului, adapost de rugaciune atat pentru musulmani, cat si pentru evrei si crestini. Vom admira de asemenea si vechiul cartier evreiesc, Podul Roman, Medina Azahara, Plaza de la Corredera, Plaza del Potro si superba Calleja de Las Flores.
Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6: Torremolinos – Malaga – Bucuresti
Excursie optionala de o jumatate de zi (4 ore) la Malaga. Capitala provinciei cu acelasi nume, Malaga atrage turistii datoriita fermecatorului port si a surprinzatoarelor sale atractii, care merita a fi vizitate: Catedrala din Malaga, considerata a fi cea mai impunatoare constructie din Andaluzia, Castelul Alcazaba, Muzeul Picasso, Biserica “Nuestra Senora de la Victoria” si Portul.

Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Romania.
Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – malaga – torremolinos (5 nopti)
intalnire cu reprezentantul j’info tours pe aeroport pentru zborul catre malaga. sosire malaga. transfer catre torremolinos, statiune aflata la 12 km de malaga. transfer la hotel din zona torremolinos. cazare la hotel arcos de montemar 3* (av. carlota alessandri, 192, 29620 torremolinos). mese incluse: cina.

2: torremolinos – gibraltar (135 km)
timp liber pentru a va relaxa pe plajele: la carihuela, bajondillo, los alamos si playamarcat sau pentru a vizita: biserica parohiala nuestra senora del carmen, la casa de los navaja, la torre de pimentel/molinos si cortijo del tajo, sau

excursie optionala la gibraltar, singurul teritoriu dependent de regatul unit al marii britanii si al irlandei de nord situat in partea continentala a europei, asezat in partea de sud a spaniei, marginind stramtoarea gibraltar, care leaga mediterana cu oceanul atlantic. admiram maimutele macaci, un simbol al acestui loc ce fac parte din rezervatia naturala upper rock si pestera sf. michael, o grota impresionanta folosita de locuitorii din neolitic ai gibraltarului.
seara, optional – cina cu spectacol de flamenco.
mese incluse: mic dejun si cina.

3: torremolinos – granada & alhambra (145 km)
excursie optionala la granada, cu vizita inclusa la palatul alhambra si gradinile generalife. orasul granada este plin de istorie si arhitectura uimitoare la fiecare pas, fiind renumit si pentru cultura flamenco. in turul pietonal de oras nu putem rata o vizita la catedrala regala, construita in 1523, unde se afla mormintele reginei isabel si a regelui ferdinand.
aici se afla unul dintre cele mai vizitate monumente din toata europa – complexul muzeul alhambra, in cadrul caruia veti putea admira: ansamblul arhitectural alhambra, vechea cetate maura (in traducere “fortareata rosie”), cu palatul maur nasrid, palatul baroc al lui carol quintul si superbele gradini generalife.
mese incluse: mic dejun si cina.

4: torremolinos – sevilla (220 km)
excursie optionala la sevilla. capitala andaluziei, sevilla este unul dintre cele mai vizitate orase ale spaniei. aici media temperaturii anuale este cea mai ridicata de pe batranul continent, de aceea este o destinatie turistica potrivita chiar si iarna.

principalele obiective turistice sunt: giralda, palatul arab (reales alcazares), torre del oro, patio de los naranjos, arena de corida maestranza, casa de pilatos, plaza de espana, parcul mari­a luisa, teatrul maestranza, archivos de las indias (arhivele indiene), lonja, palacio arzobispal (palatul arhiepiscopal), fabrica de tabacos. arhitectura caracteristica a sevillei ii confera un plus de culoare, alaturi de tavernele cu gastronomia unica, festivalurile si combinatia de traditie si modernitate.
mese incluse: mic dejun si cina.

5: torremolinos – cordoba (174 km)
excursie optionala la cordoba. situat pe malul raului guadalquivir, orasul cordoba este renumit pentru moscheea sa, probabil cel mai impresionant edificiu religios islamic din europa. denumita si catedrala mezquita, a fost construita intre secolele viii-x si a fost, de-a lungul timpului, adapost de rugaciune atat pentru musulmani, cat si pentru evrei si crestini. vom admira de asemenea si vechiul cartier evreiesc, podul roman, medina azahara, plaza de la corredera, plaza del potro si superba calleja de las flores.
mese incluse: mic dejun si cina.

6: torremolinos – malaga – bucuresti
excursie optionala de o jumatate de zi (4 ore) la malaga. capitala provinciei cu acelasi nume, malaga atrage turistii datoriita fermecatorului port si a surprinzatoarelor sale atractii, care merita a fi vizitate: catedrala din malaga, considerata a fi cea mai impunatoare constructie din andaluzia, castelul alcazaba, muzeul picasso, biserica “nuestra senora de la victoria” si portul.

dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru zborul de retur catre romania.
mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
22 Aprilie 2019 295 €
Data plecare Tarif
15 Iunie 2019 295 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 295 €
Data plecare Tarif
20 Octombrie 2019 295 €

tarife incepand de la 295 €

Servicii incluse

-Bilet de avion Bucuresti-Malaga-Bucuresti
-Bagaj de mana
-5 nopti de cazare in Torremolinos
-Demipensiune
-Transfer aeroport-hotel-aeroport

Servicii neincluse

-Taxe de aeroport 149 euro/persoana
-Supliment hotel 4* 135 euro/persoana
-Supliment obligatoriu plecarea de Paste 165 euro/persoana
-Bagaj de cala
-Excursii optionale
-Taxe de intrare la obiective turistice
-Servicii de ghid local
-Asigurare de sanatate, asigurare storno

Observatii

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours