Vizualizezi oferta circuit Maroc, vacanta Maroc.

Circuit transport la cerere Maroc

Circuit Maroc
  • Tari: Maroc
  • Orase tranzitate: Marrakech, Imi Mikki, Merzouga

Descriere

Ziua 1: Bucureşti – Marrakech
Întâlnire cu ghidul în aeroportul Otopeni pentru îmbarcare pe zborul spre Marrakech/Întâlnire cu ghidul în Marrakech. Survolând Marrakech vom înțelege de ce este supranumit “oraşul roşu”. Sosim în Marrakech şi efectuăm transferul spre riad-ul unde ne vom caza. Petrecem restul zilei vizitând piața Djemaa el-Fna. Vom lua cina într-unul din numeroasele restaurante de lângă piață. Cazare în riad în Marrakech

Ziua 2: Marrakech – Imlil – Sidi Chamharouch – Refugiul Toubkal
După micul dejun plecăm cu microbuzul spre Imlil – un sat berber situat la cca. 65 km sud de Marrakech. Aici ne vom întâlni cu muletierii. Vom face o plimbare prin satele berbere alături de un ghid experimentat, pentru a ajunge la Sidi Chamharouch (2500 m), unde vom face pauză de masă. Continuăm spre refugiul Toubkal (3200 m) unde vom servi un pahar de ceai de mentă şi vom putea face un duş fierbinte, care ne va ajuta sa ne împrospătăm forțele pentru ascensiunea pe vârful Toubkal. La cină vom servi o mâncare tradiţională marocană.
Cazare şi cină la refugiul Toubkal.
Timpul total de hiking astăzi: aprox. 6 ore.

Ziua 3: Refugiul Toubkal – Vârful Toubkal – Refugiul Toubkal
Astăzi este ziua vârfului ! Ne vom trezi la ora 3:00 pentru a servi micul dejun şi vom începe ascensiunea la ora 4:00-4:30 am. După un urcuş de 4-5 ore vom putea admira o frumoasă panoramă a Munţilor Atlas, a satelor şi a văilor berbere. Ajunşi pe vârful Toubkal, vom face o pauză de 45 de minute pentru fotografii şi pentru odihnă.
Ne reîntoarcem la refugiul Toubkal (aprox.3 ore) unde suntem aşteptaţi cu prânzul. După binemeritatul prânz, coborâm spre Imlil (aprox. 4-5 ore) unde ne odihnim și luăm cina.
Cazare şi cină la riad în Imlil.

Ziua 4: Imlil – Tichka pass (2260m) – kasbaha abandonată de la Telouet – Valea Ounila – Ait Ben Hadou – Ouarzazat – Cheile Dades
Luăm micul dejun în jurul orei 8:00 și începem drumul cu mașina spre Sahara. Vom traversa mai întâi Pasul Tizi n’Tichka (2260 m) din Munții Atlas. Vom trece prin multe sate berbere și vom avea șansa să vedem oaze pe marginea puținelor râuri dar și dealuri golașe pe care zărim câteva kasbahs (precum Telouet și Ait Ben Hadou).
După prânz continuăm drumul spre Ouarzazat, unde, opțional, putem vizita studioul de film unde s-au filmat scenele din “Lawrence of Arabia” sau “Game of Thrones”. Cazare şi cină la riad în Cheile Dades.

Ziua 5: Cheile Dades – Cheile Todra – Dunele de nisip din deşertul Merzouga (270 km)
După micul dejun ne îmbarcăm în microbuz către Cheile Todra şi apoi către dunele de nisip din deşertul Merzouga.
Vom merge cu microbuzul prin Cheile Todra, pe care le vom explora rapid. Continuăm către dunele de nisip Erg Chebbi în Merzouga, trecând prin Tinjdad şi Erfoud.
În Merzouga vom începe plimbarea pe cămile (1h20’). Vom admira apusul peste dunele de nisip, oprindu-ne pentru a face fotografii înaine de a ajunge la tabăra de corturi berbere.
Cazare şi cină în corturi berbere în deşert.

Ziua 6: Deşertul Merzouga-Ouarzazat-Marrakech (570 km)
După ce am admirat stelele, ne vom trezi devreme pentru a admira răsăritul. Știm că poate vor fi puține ore de somn, dar priveliștea soarelui răsărind dintre dunele de nisip este un spectacol ce nu poate fi ratat pentru nici un motiv!
După ce am văzut răsăritul, facem drumul înapoi pe cămile până în Merzouga. Ajunşi la Merzouga, luăm micul dejun si vom putea face duş iar de aici continuăm cu microbuzul spre Marrakech, trecând prin Alnif, Tazzarine, Valea Draa. Luăm masa de prânz în Tamnougalt sau Ouarzazat.
Ajungem în Marrakech unde vom putea admira piaţa Djemaa el-Fna sub luminile serii. Cazare în riad în Marrakech.

Ziua 7: Marrakech, transfer la aeroport, zbor către România
Înainte de a efectua transferul spre aeroport, vom face un ultim tur de Marrakech.
Vom părăsi această lume fantastică pentru a ne întoarce acasă. Dar știm că vom reveni cu siguranță în Maroc, pentru alte expediţii.

ziua 1: bucureşti – marrakech
Întâlnire cu ghidul în aeroportul otopeni pentru îmbarcare pe zborul spre marrakech/Întâlnire cu ghidul în marrakech. survolând marrakech vom înțelege de ce este supranumit “oraşul roşu”. sosim în marrakech şi efectuăm transferul spre riad-ul unde ne vom caza. petrecem restul zilei vizitând piața djemaa el-fna. vom lua cina într-unul din numeroasele restaurante de lângă piață. cazare în riad în marrakech

2: marrakech – imlil – sidi chamharouch – refugiul toubkal
după micul dejun plecăm cu microbuzul spre imlil – un sat berber situat la cca. 65 km sud de marrakech. aici ne vom întâlni cu muletierii. vom face o plimbare prin satele berbere alături de un ghid experimentat, pentru a ajunge la sidi chamharouch (2500 m), unde vom face pauză de masă. continuăm spre refugiul toubkal (3200 m) unde vom servi un pahar de ceai de mentă şi vom putea face un duş fierbinte, care ne va ajuta sa ne împrospătăm forțele pentru ascensiunea pe vârful toubkal. la cină vom servi o mâncare tradiţională marocană.
cazare şi cină la refugiul toubkal.
timpul total de hiking astăzi: aprox. 6 ore.

3: refugiul toubkal – vârful toubkal – refugiul toubkal
astăzi este ziua vârfului ! ne vom trezi la ora 3:00 pentru a servi micul dejun şi vom începe ascensiunea la ora 4:00-4:30 am. după un urcuş de 4-5 ore vom putea admira o frumoasă panoramă a munţilor atlas, a satelor şi a văilor berbere. ajunşi pe vârful toubkal, vom face o pauză de 45 de minute pentru fotografii şi pentru odihnă.
ne reîntoarcem la refugiul toubkal (aprox.3 ore) unde suntem aşteptaţi cu prânzul. după binemeritatul prânz, coborâm spre imlil (aprox. 4-5 ore) unde ne odihnim și luăm cina.
cazare şi cină la riad în imlil.

4: imlil – tichka pass (2260m) – kasbaha abandonată de la telouet – valea ounila – ait ben hadou – ouarzazat – cheile dades
luăm micul dejun în jurul orei 8:00 și începem drumul cu mașina spre sahara. vom traversa mai întâi pasul tizi n’tichka (2260 m) din munții atlas. vom trece prin multe sate berbere și vom avea șansa să vedem oaze pe marginea puținelor râuri dar și dealuri golașe pe care zărim câteva kasbahs (precum telouet și ait ben hadou).
după prânz continuăm drumul spre ouarzazat, unde, opțional, putem vizita studioul de film unde s-au filmat scenele din “lawrence of arabia” sau “game of thrones”. cazare şi cină la riad în cheile dades.

5: cheile dades – cheile todra – dunele de nisip din deşertul merzouga (270 km)
după micul dejun ne îmbarcăm în microbuz către cheile todra şi apoi către dunele de nisip din deşertul merzouga.
vom merge cu microbuzul prin cheile todra, pe care le vom explora rapid. continuăm către dunele de nisip erg chebbi în merzouga, trecând prin tinjdad şi erfoud.
În merzouga vom începe plimbarea pe cămile (1h20’). vom admira apusul peste dunele de nisip, oprindu-ne pentru a face fotografii înaine de a ajunge la tabăra de corturi berbere.
cazare şi cină în corturi berbere în deşert.

6: deşertul merzouga-ouarzazat-marrakech (570 km)
după ce am admirat stelele, ne vom trezi devreme pentru a admira răsăritul. Știm că poate vor fi puține ore de somn, dar priveliștea soarelui răsărind dintre dunele de nisip este un spectacol ce nu poate fi ratat pentru nici un motiv!
după ce am văzut răsăritul, facem drumul înapoi pe cămile până în merzouga. ajunşi la merzouga, luăm micul dejun si vom putea face duş iar de aici continuăm cu microbuzul spre marrakech, trecând prin alnif, tazzarine, valea draa. luăm masa de prânz în tamnougalt sau ouarzazat.
ajungem în marrakech unde vom putea admira piaţa djemaa el-fna sub luminile serii. cazare în riad în marrakech.

7: marrakech, transfer la aeroport, zbor către românia
Înainte de a efectua transferul spre aeroport, vom face un ultim tur de marrakech.
vom părăsi această lume fantastică pentru a ne întoarce acasă. dar știm că vom reveni cu siguranță în maroc, pentru alte expediţii.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Transport la cerere

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
18 Martie 2018 644 €

tarife incepand de la 644 €

Servicii incluse

• Transfer aeroport Marrakech-hotel-aeroport Marrakech
• Transfer cu microbuzul Marrakech-Imlil-Ourzazat-Cheile Dades-Cheile Todra-Merzouga-Marrakech
• 2 nopţi cazare cu mic dejun în riad în Marrakech
• Prânzul în ziua 2
• Mic dejun în Merzouga, ziua a 6-a
• 1 noapte cazare cu pensiune completă (mic dejun, prânz şi cină) la Refugiul Toubkal
• 1 noapte cazare cu demipensiune (mic dejun şi cină) la riad în Imlil
• 1 noapte cazare cu demipensiune (mic dejun şi cină) la riad în Cheile Dades
• 1 noapte cazare cu cină la corturi berbere în deşert
• Plimbare cu cămilele în ziua a 5-a şi a 6-a
• Tur de oraş Marrakech în ziua a 7-a (se va efectua în funcţie de orarul de zbor)
• Catârii pentru bagaje şi muletierii
• Bucătar
• Ghid marocan
• Însoţitor român de grup – ghid autorizat

Servicii neincluse

• Bilet de avion Bucureşti-Marrakech-Bucureşti
• Asigurarea medicală şi storno
• Mesele nespecificate la servicii incluse
• Băuturile alcoolice şi nealcoolice
• Biletele de intrare la obiectivele vizitate
• Bacşişuri (aprox. 60 euro/persoană)

Observatii

Tarife:
- pentru grup de 10 =644USD/pers
- pentru grup de 9 = 690 USD/pers
- pentru grup de 8 = 740 USD/pers
- pentru grup de 7 = 795 USD/pers
- pentru grup de 6 = 856 USD/pers
- pentru grup de 5 = 929 USD/pers
- pentru grup de 4 = 1021 USD/pers
*Grupul minim pentru organizarea acestui program: 4 persoane.

NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editaraii / postarii acestor oferte.
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice astfel: • in agentie (cash sau prin POS) • prin depunere numerar la banca in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale. • prin transfer bancar, in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale.
Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin POS doar pentru achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara anunt in prealabil.
Informatii si inscrieri:
Agentia de turism NEOTOUR Telefon: 021.250.15.63 Mobil: 0756.716.668 / 0723.424.646 Fax: 021.250.55.50 Email: [email protected] Web: http://www.neo-tour.ro Facebook: Agentia de Turism Neotour


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour