Vizualizezi oferta circuit Australia, circuit Noua Zeelanda, vacanta Australia, vacanta Noua Zeelanda.

Circuit avion Australia, Noua Zeelanda

Circuit Australia
  • Tari: Australia, Noua Zeelanda
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1 / 02.11.2020: Bucureşti
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 21:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 220 (23:30 / 05:05).
Ziua 2 / 03.11.2020: Doha – Hong Kong
Sosire la Doha la ora 05:05, de unde se va pleca spre Hong Kong cu zborul QR 816 (08:45 / 21:15). Sosire la ora 21:15 în Hong Kong, fost dominion britanic care, după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul se întâlneşte cu civilizaţia Vestului. Insula Hong Kongului este astăzi mai atrăgătoare decât Manhattanul New York-ului, cu zgârie-nori care parcă răsar din mare şi cu un relief colinar de un farmec aparte. Sosire şi întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*).
Ziua 3 / 04.11.2020: Hong Kong – Sydney
Mic dejun. Tur panoramic al oraşului Hong Kong, care va începe cu o plimbare până în vârful muntelui Victoria, cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la înălțimea de 554 m se poate admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse – Golful Ruşinii, unde se pot vedea statuile zeiţelor Kwun Yum şi Tin Hau, după care vom vizita satul pescăresc Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat Hong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite sampan şi datorită unei mici comunităţi care “trăieşte pe apă”. În portul Aberdeen se găsesc numeroase restaurante plutitoare dintre care cel mai cunoscut este Junk and Jambo, unde vom avea dejunul care va fi însoţit de un pahar de vin alb (inclus). Turul se va încheia cu vizita în Piaţa Stanley – Chek Chue. Seara, transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 118 (22:10 / 10:35).
Ziua 4 / 05.11.2020: Sydney
Sosire la ora 10:35 la Sydney. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al excentricului oraş supranumit “marele oraş de lângă port”, care va include cel mai elegant şi boem cartier al oraşului şi “The Rocks”, zona istorică a oraşului unde vom vedea Parlamentul, Catedrala St. Mary (le vom admira din maşină), Chinatown, punctul de panoramă Mrs. Macquaries, de unde vom putea admira vestitul Harbour Bridge și cea mai vestită plajă a Australiei, Bondi Beach, “Kings Cross”. Vom vizita apoi clădirea Operei, una dintre cele mai spectaculoase clădiri din lume, devenită simbol al oraşului. În continuare ne vom îmbarca apoi pe un ferry-boat pentru o croazieră opţională în Golful Sydney, cu dejun inclus, care se va încheia la King Street Wharf. În continuarea zilei vom urca în Sydney Tower pentru o experienţă de cinema 4D şi pentru a admira oraşul de la înălţime. Transfer pentru cazare la Hotel Vibe 4* (sau similar 4*).
Ziua 5 / 06.11.2020: Sydney – Blue Mountains – Sydney
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie pentru vizite individuale sau excursie opţională în Blue Mountains – Munţii Albaştri, situaţi la aprox. 2 ore distanţă față de Sydney. Veţi vizita Featherdale Wildlife Park, una dintre cele mari rezervaţii de animale australiene din lume, pentru “întâlnirea” cu fauna specifică Australiei: canguri, koala, emu, câini dingo etc. Veţi avea o experienţă de neuitat, oferită de călătoria cu Scenic Railway, o cale ferată pitorească, cea mai abruptă din lume, care coboară spre un impresionant defileu împădurit. Veţi face o oprire la punctul de belvedere Echo Point, de unde veți admira formaţiunile stâncoase numite “The Three Sisters” care domină Jamison Valley. Dejun în timpul vizitelor. Dejun în timpul vizitelor. Întoarcere la Sydney pentru cazare la Hotel Vibe 4* (sau similar 4*).
Ziua 6 / 07.11.2020: Sydney – Cairns – Kuranda – Cairns
Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Cairns cu zborul companiei Qantas Airways, QF 922 (09:00 / 11:05). Transfer pentru cazare la Hotel Pacific Cairns 4* (sau similar). Camerele sunt disponibile începând cu ora 14:00 (în cazul în care hotelul poate pregăti mai repede camerele, le vom putea ocupa înainte de ora 14:00). Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională la Kuranda, cu ocazia căreia veţi admira peisaje spectaculoase oferite de pădurile tropicale, veţi “pluti” deasupra junglei cu telegondola, ocazie de a admira în voie priveliştile extraordinare, cu Marea de Corali la orizont, Insula Verde şi lacurile sclipitoare. În Kuranda, vă veţi bucura de frumuseţea acestui orăşel înconjurat de vegetaţie luxuriantă şi veţi putea vizita Sanctuarul Ursuleţilor Koala şi Rezervaţia de Fluturi, după care veţi face o călătorie cu telegondola Skyrail, votată ani la rând ca fiind cea mai mare atracţie turistică a Australiei. Veţi “pluti” pe o distanţă de 8 km deasupra pădurii tropicale virgine, după care veţi “coborî” în adâncimea pădurii formată din arbori uriaşi, prilej de a observa prin vegetaţia copleşitoare diverse animale sălbatice. Întoarcere în Cairns pentru cazare.
Ziua 7 / 08.11.2020: Cairns – Marea Barieră De Corali – Cairns
Mic dejun matinal. Deplasare către portul din care ne vom îmbarca pe un catamaran cu care vom face o croazieră unică la Marea Barieră de Corali, una dintre minunile naturale ale lumii, cel mai mare biosistem de recifuri din lume, compus din 2.900 de recifuri individuale, întins pe o arie uriaşă de 300.000 km². Marea Barieră de Corali este singura structură de organisme vii care poate fi văzută din spaţiul cosmic. O mare parte a acestui uluitor ecosistem de recifuri este protejat de Parcul Marin, care încearcă să limiteze impactul omului asupra mediului. Vom trăi o experienţă fascinantă, în timpul căreia vom vedea extraordinarul recif de corali şi lumea subacvatică, prin fundul de sticlă al vaporului. Vom fi însoţiţi de biologi specialişti în fauna şi flora marină care ne vor da explicaţii interesante şi care vor fi bucuroşi să răspundă întrebărilor noastre legate de ecosistemul pe care vom încerca să-l desluşim. Doritorii vor primi opţional echipament adecvat pentru scufundări în apropierea recifului. Dejun inclus în timpul croazierei. După debarcare, ne vom întoarce pentru cazare la Hotel Pacific Cairns 4* (sau similar 4*).
Ziua 8 / 09.11.2020: Cairns – Brisbane
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 711 (09:35 / 11:45) spre Brisbane, ce-l de-al treilea oraş ca mărime al Australiei după Sydney şi Melbourne, capitala statului Queensland. După sosire vom porni într-un tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom admira arhitectura contrastantă dintre blocurile turn din sticlă şi clădirile istorice coloniale din piatră, pieţele şi străzile pitoreşti mărginite de cafenele şi restaurante, Clădirea Parlamentului, King George Square, Primăria şi Observatorul Mount Kootha. Cazare la Hotel Grand Chancellor 4* (sau similar 4*).
Ziua 9 / 10.11.2020: Brisbane – Gold Coast – Brisbane
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională în minunata staţiune Gold Coast, oraş situat pe coasta oceanului, cunoscut şi sub denumirea de “Surfers Paradise”, cu plaje largi, mall-uri renumite, ştranduri întinse de-a lungul coastei, asemănător oraşelor de pe coasta Floridei, în care se desfăşoară o mulţime de activităţi turistice. Oraşul găzduieşte şapte mari parcuri tematice, printre care Seaworld, Dreamworld sau Warner Bros Movie World. Veţi avea posibilitatea de a face cumpărături la Marina Mirage. În continuarea zilei veţi urca pe platoul vulcanic al Muntelui Tamborine “Hinterland”, acoperit de păduri tropicale, de unde veţi putea admira o privelişte deosebită asupra coastei. Pe parcurs veţi întâlni plantaţii de avocado şi kiwi, precum şi numeroase comunităţi locale care vând obiecte de artă exotică, sculpturi, picturi şi bijuterii. Veţi avea ocazia să vă plimbaţi pe “Aleea Galeriilor” sau să vizitați peşterile artificiale (intrările nu sunt incluse). Întoarcere în Brisbane pentru cazare la Hotel Grand Chancellor 4* (sau similar 4*).
Ziua 10 / 11.11.2020: Brisbane – Auckland (Noua Zeelandă)
Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 119 (08:25 / 14:40) spre Auckland, cea mai mare zonă metropolitană din Noua Zeelandă, un oraş cosmopolit, în care se îmbină armonios etnii cu obiceiuri diferite în care predomină cultura polineziană. “Haere Mai“, în traducere “Bine aţi venit”, în oraşul construit pe un câmp vulcanic de-a lungul unui istm din nordul ţării, oraş cunoscut şi sub denumirea de “Oraşul Navigatorilor” datorită miilor de ambarcaţiuni de lux care populează Marina Waitemata şi Golful Hauraki. Însoţiţi de ghidul local vom poposi prima dată la baza muntelui Eden, vom admira apoi Ferry Building şi Auckland Harbour Bridge. Întoarcere la hotel. Seara ne vom deplasa pe jos până la Sky Tower Observatory Deck (intrare inclusă). Transfer pentru cazare la Hotel Ascotia off Queen 3* (sau similar 3*).
Ziua 11 / 12.11.2020: Auckland – Rotorua
Mic dejun. Marea atracţie a zilei va fi Kelly Tarltons Antarctic Encounter and Underwater World, un acvariu subteran, construit în rezervoarele de stocare a apelor menajere dezafectate, cu tuneluri curbe din sticlă şi benzi rulante pentru deplasarea turiştilor. De-a lungul incursiunii în peisajul arctic vom întâlni pinguini pe care îi vom observa de aproape, într-un spaţiu vast, cu temperatura controlată, care imită în detaliu habitatul lor natural. Vom trece apoi prin “coliba” utilizată de către căpitanul Robert Falcon Scott, după care vom trece prin Amazon Tank, unde vom observa peştii piranha şi vom ajunge în Underwater World, călătorind prin tunele de sticlă, înconjuraţi de 2 milioane de litri de apă, de unde vom putea privi de aproape creaturi marine fascinante precum rechini, balena de bronz, pisici de mare sau crabi uriaşi. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Rotorua, vizitând pe traseu spectaculoasa peşteră Waitomo Glowworms, unde trăiesc viermii din specia Arachnocampa luminosa, cunoscuţi pentru larvele lor care emit lumină. Peştera s-a format acum 30 de milioane de ani, fiind iniţial umplută cu apă, în zilele noastre putându-se observa formaţiuni din calcar, corali şi scoici la tot pasul. Vom face o minunată plimbare cu barca pe râul subteran, prilej de a admira luminile emise de larve. Sosire în Rotorua, “inima caldă” a insulei de nord, staţiune celebră pentru activitatea termală, dar şi pentru vestigiile culturii indigene maori. Vom participa la un spectacol Maori, urmat de o cină tradiţională. Transfer şi cazare la Hotel Holiday Inn Rotorua 4* (sau similar 4*).
Ziua 12 / 13.11.2020: Rotorua – Tongariro National Park
Mic dejun. În această zi vom vizita Parcul Geotermal Te Puia şi Centrul de Artizanat Maori, după care vom pleca spre Parcul Naţional Tongariro, cu o oprire la centrala geotermală Wairakei, Cascadele Huka şi Lacul Taupo. În continuarea zilei, vă propunem, opţional, vizita la Hobbiton, platourile de filmare de la „Stăpânul inelelor” și „Hobbitul”. Drumul ne va purta apoi prin vastul platou vulcanic al Parcului Naţional Tongariro, rezervaţie deopotrivă naturală şi culturală intrată în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO. Parcul se întinde în jurul unui masiv muntos, cu trei vârfuri vulcanice care domină orizontul, oferind privelişti unice. Cină şi cazare la Hotel Chateau Tongariro 3*+ (sau similar 3*+).
Ziua 13 / 14.11.2020: Tongariro National Park – Wellington
Mic dejun. Călătoria va continua spre Wellington, capitala Noii Zeelande, înconjurată de dealuri înalte şi coaste abrupte, o metropolă a artelor şi culturii, vibrantă şi strălucitoare, unde vom merge cu telecabina până la Grădina Botanică. Vom face un tur panoramic al orașului în timpul căruia veți admira Clădirea Parlamentului şi Muzeul Te Papa. Centrul oraşului este de asemenea încântător, acesta fiind împânzit de teatre, cinematografe, restaurante şi magazine. Cazare la Hotel Ibis Wellington 3* (sau similar 3*).
Ziua 14 / 15.11.2020: Wellington – Christchurch
Mic dejun. Transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat pentru o călătorie de aprox. 3,5 ore, pe parcursul căreia vom traversa Strâmtoarea Cook până la Picton, un pitoresc sat pescăresc din Insula de Sud, unde vom debarca. În continuarea zilei ne vom deplasa spre Christchurch, trecând printr-o zonă agricolă cu cel mai ridicat potenţial din lume, aici putând fi cultivat orice tip de plantă. Dejun şi degustare de vinuri într-o renumită zonă viticolă. Sosire după-amiază la Christchurch, cea de-a doua mare zonă urbană a Noii Zeelande străbătută de Râul Avon, oraş cu o mulţime de parcuri şi grădini, cunoscut din acest motiv şi sub denumirea de “oraşul grădină”. Vom face un scurt tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom putea vedea şi Parcul Hagley. Cazare la Hotel Ashley 3*+ (sau similar 3*+).
Ziua 15 / 16.11.2020: Christchurch – Mt. Cook – Queenstown
Mic dejun. Plecare spre Queenstown pe un traseu de vis care va parcurge ruta Alpilor prin Parcul Naţional Aoraki Mt. Cook (Aoraki însemnând în limba maorilor “Străpunge nori”), parc care a intrat în Patrimoniul Natural Mondial UNESCO. Muntele Cook, cu o înălţime de 3.754 m, este cel mai înalt munte din Noua Zeelandă, care oferă peisaje spectaculoase, cu văi adânci, platouri şi gheţari mirifici. Piscurile sale acoperite veşnic de zăpadă sunt o atracţie permanentă pentru turiştii din toată lumea, care vin să facă diverse tururi pe Gheţarul Tasman, cel mai mare din Noua Zeelandă, Gheţarul Hooker, Gheţarul Murchison Mount Tasman sau pe Muntele Dampier. Sosire în Queenstown, cea mai frumoasă şi cea mai importantă staţiune din Noua Zeelandă, situată în jurul lacului glaciar Wakatipu. Munţii spectaculoşi care domină orizontul acestui mic paradis alpin se reflectă în apa limpede a lacului creând un tablou feeric. Transfer şi cazare la Hotel Holiday Inn Queenstown 4* (sau similar 4*).
Ziua 16 / 17.11.2020: Queenstown – Milford Sound – Queenstown
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională pentru vizitarea faimoasei atracţii turistice a Noii Zeelande – Milford Sound, cel mai nordic fiord din Parcul Naţional Fiordland, care aparţine oraşului Milford Sound, una dintre puţinele zone locuite permanent. Veţi pleca spre Lacul Wakatipu prin regiunea Te Anau, prilej cu care vom admira superbele peisaje unde s-a filmat cunoscuta producţie cinematografică “Stăpânul Inelelor”, fără îndoială cea mai pitorească zonă din Noua Zeelandă, după care veţi parcurge un traseu captivant printre văile munţilor maiestuoşi pentru a ajunge în jurul prânzului la Milford Sound, fiord spectaculos la Marea Tasmaniei, sculptat de gheţari de-a lungul a milioane de ani. Căpitanul James Cook a fost primul european care a zărit fiordurile Noii Zeelande, ratând însă intrarea în Milford Sound, numele fiordului fiindu-i atribuit în sec. al XIX-lea de către un alt căpitan, galezul John Grono, după oraşul său natal Milford Haven din Ţara Galilor. Vă veţi îmbarca pentru o minunată croazieră cu dejun picnic inclus, în timpul căreia veţi străbate lungimea fiordului străjuit de peisajele splendide ale munţilor înalţi acoperiţi de păduri luxuriante, cu stânci uriaşe verticale şi cascade efemere sau permanente, care se revarsă de la înălţimi considerabile. Tot aici se află şi Cascada Sutherland, cu o înălţime de 580 m, fiind a zecea cascadă din lume din punct de vedere al înălţimii, cascadă descoperită de Donald Sutherland în sec. al XIX-lea, pe când făcea prospecţiuni aurifere. Acesta a ajuns prima dată în fiord cu ocazia unei vânători de foci, prilej cu care s-a îndrăgostit atât de mult de acest loc încât a declarat că “dacă m-aş stabili vreodată undeva, aici aş face-o”, promisiune pe care şi-a respectat-o în anul 1877, întorcându-se şi rămânând în Milford Sound până în anul 1919, când a murit la vârsta de 80 de ani. Pe lângă tabloul de basm oferit de natură, veţi putea observa şi fauna specifică locului, cel mai adesea delfini jucăuşi, foci şi pinguini. Debarcare şi întoarcere în Queenstown. Cazare la Holiday Inn Queenstown 4* (sau similar 4*).
Ziua 17 / 18.11.2020: Queenstown – Sydney – Melbourne
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 122 (15:20 / 16:35) de unde se va pleca cu zborul QF 483 (18:30 / 20:05) spre Melbourne, capitala statului federal Victoria din Australia, situată pe Râul Yarra în apropiere de vărsarea sa în golful portului Phillip. Acest oraş fermecător este un amestec de vechi şi nou, care păstrează multe amintiri ale unui trecut glorios, precum clădirile din epoca victoriană, dar şi zgârie-norii care domină peisajul. Transfer pentru cazare la Hotel Clarion Suites Gateway 4* (sau similar 4*).
Ziua 18 / 19.11.2020: Melbourne
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local alături de care vom porni într-un tur panoramic de oraş care va include Catedrala Sf. Paul, Grădina Botanică Regală, Primăria, Chinatown, Casa Parlamentului, Piaţa Queen Victoria, Teatrul Princess, Altarul Memorial, Centrul Naţional de Tenis, Portul Melbourne, Grădinile Fitzroy şi o vizită la Coliba Căpitanului Cook. Opţional, excursie în Insula Philip pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat, oferit de celebra “paradă a pinguinilor” care se întorc seara cu hrană la cuiburi unde sunt aşteptaţi de “neveste”, după o zi întreagă de “trudă”. Cazare la Hotel Clarion Suites Gateway 4* (sau similar 4*).
Ziua 19 / 20.11.2020: Melbourne – Hobart (Tasmania)
Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1011 (08:15 / 09:30) spre Hobart, capitala Tasmaniei, oraş fondat în anul 1804, al doilea oraş ca vechime din Australia şi al 11-lea ca populaţie, care oferă o mare varietate de atracţii. Insula Tasmania, care se află la o distanță de 200 km sud față de continent, are o suprafaţă de 68,3 km² şi o populaţie de 485 mii de locuitori. Însoţiţi de ghidul local vom porni într-un tur panoramic al oraşului Hobart, care va include Grădina Botanică Regală, Docurile Victoria, Piaţa Salamanca, Parlamentul, Primăria şi Podul Tasmania. Vom vizita apoi spectaculosul Parc zoologic Bonorong, situat la aprox. 20 minute de Hobart, unde vom admira animalele tasmaniene, specii rare de koala, canguri şi bineînţeles, vedeta locală, “diavolul tasmanian”, animal extrem de rar, din păcate pe cale de dispariţie, singura specie de marsupieni carnivori din lume, pe care o vom întâlni doar în Tasmania, de unde şi numele. Transfer la hotel pentru cazare la Hotel Travelodge 4* (sau similar 4*).
Ziua 20 / 21.11.2020: Hobart
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională de o zi numită “Experienţa tasmaniană”, prilej cu care veţi vedea situl istoric Port Arthur, cea mai dură, dar şi cea mai faimoasă temniţă australiană, care a servit drept închisoare între anii 1830 – 1877. Veţi vizita înfricoşătorul sit ca simpli “deţinuţi”, veți admira spectaculoasele formaţiuni naturale, precum Pirates Bay, Eaglehawk Neck şi celebra Blow Hole, un gheizer cu apă pură care ţâşneşte direct din stâncă, după care veţi face o croazieră în jurul “Insulei Morţii”. Dejun lejer în timpul vizitelor. Pentru a mai “detensiona” atmosfera, veți participa la o degustare de vinuri, considerate a fi printre cele mai bune din lume. Întoarcere la Hobart pentru cazare la Hotel Travelodge 4* (sau similar 4*).
Ziua 21 / 22.11.2020: Hobart – Melbourne – Singapore
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Melbourne cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1014 (14:30 / 15:50), de unde se va pleca cu zborul QF 37 (17:20 / 22:15) spre Singapore, stat-oraş insular, cea mai mică ţară din Asia de Sud-Est, care a fost fondat ca o colonie britanică acum două secole. Supranumit “Oraşul Gradină”, Singapore a devenit unul dintre cele mai prospere state din lume. Amestecul de culturi şi influenţe indiene, malaeziene, chineze, clădirile zgârie-nori, clima tropicală, bucătăria delicioasă, mall-urile ultramoderne, precum şi viaţa vibrantă de noapte, au făcut ca Singapore să se situeze în topul celor mai vizitate oraşe din lume. Întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Grand Copthorne Waterfront 5* (sau similar 5*).
Ziua 22 / 23.11.2020: Singapore – Doha
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. După-amiază vom face un tur panoramic de oraş care va include Centrul Civic unde se află Parlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Parcul Merlion, care oferă o superbă panoramă a golfului cu iahturi, unde se află statuia lui Merlion, creatură mitologică, jumătate leu, jumătate peşte, Templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, Chinatown, manufacturile de prelucrare a pietrelor preţioase şi Grădina de Orhidee, din cadrul Grădinii Botanice din Singapore, care se mândreşte cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2000 de hibrizi, cartierul Little India, situat pe malul estic al râului Singapore, care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie şi mirodenii. Cină la un restaurant local şi transfer la aeroport.
Ziua 23 / 24.11.2020: Doha – Bucureşti
Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 945 (02:00 / 05:30), de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (07:15 / 11:20).

ziua 1 / 02.11.2020: bucureşti
Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul henri coandă, la ora 21:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei qatar airways). plecare spre doha cu compania qatar airways, zbor qr 220 (23:30 / 05:05).

2 / 03.11.2020: doha – hong kong
sosire la doha la ora 05:05, de unde se va pleca spre hong kong cu zborul qr 816 (08:45 / 21:15). sosire la ora 21:15 în hong kong, fost dominion britanic care, după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde estul se întâlneşte cu civilizaţia vestului. insula hong kongului este astăzi mai atrăgătoare decât manhattanul new york-ului, cu zgârie-nori care parcă răsar din mare şi cu un relief colinar de un farmec aparte. sosire şi întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la hotel metropark kowloon 4* (sau similar 4*).

3 / 04.11.2020: hong kong – sydney
mic dejun. tur panoramic al oraşului hong kong, care va începe cu o plimbare până în vârful muntelui victoria, cunoscut şi sub denumirea de colina victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la înălțimea de 554 m se poate admira o frumoasă panoramă asupra insulei hong kong, a peninsulei kowloon şi a împrejurimilor. turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în golful repulse – golful ruşinii, unde se pot vedea statuile zeiţelor kwun yum şi tin hau, după care vom vizita satul pescăresc aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat hong kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite sampan şi datorită unei mici comunităţi care “trăieşte pe apă”. În portul aberdeen se găsesc numeroase restaurante plutitoare dintre care cel mai cunoscut este junk and jambo, unde vom avea dejunul care va fi însoţit de un pahar de vin alb (inclus). turul se va încheia cu vizita în piaţa stanley – chek chue. seara, transfer la aeroport pentru plecarea spre sydney cu zborul companiei qantas airways, qf 118 (22:10 / 10:35).

4 / 05.11.2020: sydney
sosire la ora 10:35 la sydney. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al excentricului oraş supranumit “marele oraş de lângă port”, care va include cel mai elegant şi boem cartier al oraşului şi “the rocks”, zona istorică a oraşului unde vom vedea parlamentul, catedrala st. mary (le vom admira din maşină), chinatown, punctul de panoramă mrs. macquaries, de unde vom putea admira vestitul harbour bridge și cea mai vestită plajă a australiei, bondi beach, “kings cross”. vom vizita apoi clădirea operei, una dintre cele mai spectaculoase clădiri din lume, devenită simbol al oraşului. În continuare ne vom îmbarca apoi pe un ferry-boat pentru o croazieră opţională în golful sydney, cu dejun inclus, care se va încheia la king street wharf. În continuarea zilei vom urca în sydney tower pentru o experienţă de cinema 4d şi pentru a admira oraşul de la înălţime. transfer pentru cazare la hotel vibe 4* (sau similar 4*).

5 / 06.11.2020: sydney – blue mountains – sydney
mic dejun. zi liberă la dispoziţie pentru vizite individuale sau excursie opţională în blue mountains – munţii albaştri, situaţi la aprox. 2 ore distanţă față de sydney. veţi vizita featherdale wildlife park, una dintre cele mari rezervaţii de animale australiene din lume, pentru “întâlnirea” cu fauna specifică australiei: canguri, koala, emu, câini dingo etc. veţi avea o experienţă de neuitat, oferită de călătoria cu scenic railway, o cale ferată pitorească, cea mai abruptă din lume, care coboară spre un impresionant defileu împădurit. veţi face o oprire la punctul de belvedere echo point, de unde veți admira formaţiunile stâncoase numite “the three sisters” care domină jamison valley. dejun în timpul vizitelor. dejun în timpul vizitelor. Întoarcere la sydney pentru cazare la hotel vibe 4* (sau similar 4*).

6 / 07.11.2020: sydney – cairns – kuranda – cairns
mic dejun la pachet. transfer la aeroport pentru plecarea spre cairns cu zborul companiei qantas airways, qf 922 (09:00 / 11:05). transfer pentru cazare la hotel pacific cairns 4* (sau similar). camerele sunt disponibile începând cu ora 14:00 (în cazul în care hotelul poate pregăti mai repede camerele, le vom putea ocupa înainte de ora 14:00). zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională la kuranda, cu ocazia căreia veţi admira peisaje spectaculoase oferite de pădurile tropicale, veţi “pluti” deasupra junglei cu telegondola, ocazie de a admira în voie priveliştile extraordinare, cu marea de corali la orizont, insula verde şi lacurile sclipitoare. În kuranda, vă veţi bucura de frumuseţea acestui orăşel înconjurat de vegetaţie luxuriantă şi veţi putea vizita sanctuarul ursuleţilor koala şi rezervaţia de fluturi, după care veţi face o călătorie cu telegondola skyrail, votată ani la rând ca fiind cea mai mare atracţie turistică a australiei. veţi “pluti” pe o distanţă de 8 km deasupra pădurii tropicale virgine, după care veţi “coborî” în adâncimea pădurii formată din arbori uriaşi, prilej de a observa prin vegetaţia copleşitoare diverse animale sălbatice. Întoarcere în cairns pentru cazare.

7 / 08.11.2020: cairns – marea barieră de corali – cairns
mic dejun matinal. deplasare către portul din care ne vom îmbarca pe un catamaran cu care vom face o croazieră unică la marea barieră de corali, una dintre minunile naturale ale lumii, cel mai mare biosistem de recifuri din lume, compus din 2.900 de recifuri individuale, întins pe o arie uriaşă de 300.000 km². marea barieră de corali este singura structură de organisme vii care poate fi văzută din spaţiul cosmic. o mare parte a acestui uluitor ecosistem de recifuri este protejat de parcul marin, care încearcă să limiteze impactul omului asupra mediului. vom trăi o experienţă fascinantă, în timpul căreia vom vedea extraordinarul recif de corali şi lumea subacvatică, prin fundul de sticlă al vaporului. vom fi însoţiţi de biologi specialişti în fauna şi flora marină care ne vor da explicaţii interesante şi care vor fi bucuroşi să răspundă întrebărilor noastre legate de ecosistemul pe care vom încerca să-l desluşim. doritorii vor primi opţional echipament adecvat pentru scufundări în apropierea recifului. dejun inclus în timpul croazierei. după debarcare, ne vom întoarce pentru cazare la hotel pacific cairns 4* (sau similar 4*).

8 / 09.11.2020: cairns – brisbane
mic dejun matinal. transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei qantas airways, qf 711 (09:35 / 11:45) spre brisbane, ce-l de-al treilea oraş ca mărime al australiei după sydney şi melbourne, capitala statului queensland. după sosire vom porni într-un tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom admira arhitectura contrastantă dintre blocurile turn din sticlă şi clădirile istorice coloniale din piatră, pieţele şi străzile pitoreşti mărginite de cafenele şi restaurante, clădirea parlamentului, king george square, primăria şi observatorul mount kootha. cazare la hotel grand chancellor 4* (sau similar 4*).

9 / 10.11.2020: brisbane – gold coast – brisbane
mic dejun. zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională în minunata staţiune gold coast, oraş situat pe coasta oceanului, cunoscut şi sub denumirea de “surfers paradise”, cu plaje largi, mall-uri renumite, ştranduri întinse de-a lungul coastei, asemănător oraşelor de pe coasta floridei, în care se desfăşoară o mulţime de activităţi turistice. oraşul găzduieşte şapte mari parcuri tematice, printre care seaworld, dreamworld sau warner bros movie world. veţi avea posibilitatea de a face cumpărături la marina mirage. În continuarea zilei veţi urca pe platoul vulcanic al muntelui tamborine “hinterland”, acoperit de păduri tropicale, de unde veţi putea admira o privelişte deosebită asupra coastei. pe parcurs veţi întâlni plantaţii de avocado şi kiwi, precum şi numeroase comunităţi locale care vând obiecte de artă exotică, sculpturi, picturi şi bijuterii. veţi avea ocazia să vă plimbaţi pe “aleea galeriilor” sau să vizitați peşterile artificiale (intrările nu sunt incluse). Întoarcere în brisbane pentru cazare la hotel grand chancellor 4* (sau similar 4*).

10 / 11.11.2020: brisbane – auckland (noua zeelandă)
mic dejun la pachet. transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei qantas airways, qf 119 (08:25 / 14:40) spre auckland, cea mai mare zonă metropolitană din noua zeelandă, un oraş cosmopolit, în care se îmbină armonios etnii cu obiceiuri diferite în care predomină cultura polineziană. “haere mai“, în traducere “bine aţi venit”, în oraşul construit pe un câmp vulcanic de-a lungul unui istm din nordul ţării, oraş cunoscut şi sub denumirea de “oraşul navigatorilor” datorită miilor de ambarcaţiuni de lux care populează marina waitemata şi golful hauraki. Însoţiţi de ghidul local vom poposi prima dată la baza muntelui eden, vom admira apoi ferry building şi auckland harbour bridge. Întoarcere la hotel. seara ne vom deplasa pe jos până la sky tower observatory deck (intrare inclusă). transfer pentru cazare la hotel ascotia off queen 3* (sau similar 3*).

11 / 12.11.2020: auckland – rotorua
mic dejun. marea atracţie a zilei va fi kelly tarltons antarctic encounter and underwater world, un acvariu subteran, construit în rezervoarele de stocare a apelor menajere dezafectate, cu tuneluri curbe din sticlă şi benzi rulante pentru deplasarea turiştilor. de-a lungul incursiunii în peisajul arctic vom întâlni pinguini pe care îi vom observa de aproape, într-un spaţiu vast, cu temperatura controlată, care imită în detaliu habitatul lor natural. vom trece apoi prin “coliba” utilizată de către căpitanul robert falcon scott, după care vom trece prin amazon tank, unde vom observa peştii piranha şi vom ajunge în underwater world, călătorind prin tunele de sticlă, înconjuraţi de 2 milioane de litri de apă, de unde vom putea privi de aproape creaturi marine fascinante precum rechini, balena de bronz, pisici de mare sau crabi uriaşi. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre rotorua, vizitând pe traseu spectaculoasa peşteră waitomo glowworms, unde trăiesc viermii din specia arachnocampa luminosa, cunoscuţi pentru larvele lor care emit lumină. peştera s-a format acum 30 de milioane de ani, fiind iniţial umplută cu apă, în zilele noastre putându-se observa formaţiuni din calcar, corali şi scoici la tot pasul. vom face o minunată plimbare cu barca pe râul subteran, prilej de a admira luminile emise de larve. sosire în rotorua, “inima caldă” a insulei de nord, staţiune celebră pentru activitatea termală, dar şi pentru vestigiile culturii indigene maori. vom participa la un spectacol maori, urmat de o cină tradiţională. transfer şi cazare la hotel holiday inn rotorua 4* (sau similar 4*).

12 / 13.11.2020: rotorua – tongariro national park
mic dejun. În această zi vom vizita parcul geotermal te puia şi centrul de artizanat maori, după care vom pleca spre parcul naţional tongariro, cu o oprire la centrala geotermală wairakei, cascadele huka şi lacul taupo. În continuarea zilei, vă propunem, opţional, vizita la hobbiton, platourile de filmare de la „stăpânul inelelor” și „hobbitul”. drumul ne va purta apoi prin vastul platou vulcanic al parcului naţional tongariro, rezervaţie deopotrivă naturală şi culturală intrată în patrimoniul mondial natural unesco. parcul se întinde în jurul unui masiv muntos, cu trei vârfuri vulcanice care domină orizontul, oferind privelişti unice. cină şi cazare la hotel chateau tongariro 3*+ (sau similar 3*+).

13 / 14.11.2020: tongariro national park – wellington
mic dejun. călătoria va continua spre wellington, capitala noii zeelande, înconjurată de dealuri înalte şi coaste abrupte, o metropolă a artelor şi culturii, vibrantă şi strălucitoare, unde vom merge cu telecabina până la grădina botanică. vom face un tur panoramic al orașului în timpul căruia veți admira clădirea parlamentului şi muzeul te papa. centrul oraşului este de asemenea încântător, acesta fiind împânzit de teatre, cinematografe, restaurante şi magazine. cazare la hotel ibis wellington 3* (sau similar 3*).

14 / 15.11.2020: wellington – christchurch
mic dejun. transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat pentru o călătorie de aprox. 3,5 ore, pe parcursul căreia vom traversa strâmtoarea cook până la picton, un pitoresc sat pescăresc din insula de sud, unde vom debarca. În continuarea zilei ne vom deplasa spre christchurch, trecând printr-o zonă agricolă cu cel mai ridicat potenţial din lume, aici putând fi cultivat orice tip de plantă. dejun şi degustare de vinuri într-o renumită zonă viticolă. sosire după-amiază la christchurch, cea de-a doua mare zonă urbană a noii zeelande străbătută de râul avon, oraş cu o mulţime de parcuri şi grădini, cunoscut din acest motiv şi sub denumirea de “oraşul grădină”. vom face un scurt tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom putea vedea şi parcul hagley. cazare la hotel ashley 3*+ (sau similar 3*+).

15 / 16.11.2020: christchurch – mt. cook – queenstown
mic dejun. plecare spre queenstown pe un traseu de vis care va parcurge ruta alpilor prin parcul naţional aoraki mt. cook (aoraki însemnând în limba maorilor “străpunge nori”), parc care a intrat în patrimoniul natural mondial unesco. muntele cook, cu o înălţime de 3.754 m, este cel mai înalt munte din noua zeelandă, care oferă peisaje spectaculoase, cu văi adânci, platouri şi gheţari mirifici. piscurile sale acoperite veşnic de zăpadă sunt o atracţie permanentă pentru turiştii din toată lumea, care vin să facă diverse tururi pe gheţarul tasman, cel mai mare din noua zeelandă, gheţarul hooker, gheţarul murchison mount tasman sau pe muntele dampier. sosire în queenstown, cea mai frumoasă şi cea mai importantă staţiune din noua zeelandă, situată în jurul lacului glaciar wakatipu. munţii spectaculoşi care domină orizontul acestui mic paradis alpin se reflectă în apa limpede a lacului creând un tablou feeric. transfer şi cazare la hotel holiday inn queenstown 4* (sau similar 4*).

16 / 17.11.2020: queenstown – milford sound – queenstown
mic dejun. zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională pentru vizitarea faimoasei atracţii turistice a noii zeelande – milford sound, cel mai nordic fiord din parcul naţional fiordland, care aparţine oraşului milford sound, una dintre puţinele zone locuite permanent. veţi pleca spre lacul wakatipu prin regiunea te anau, prilej cu care vom admira superbele peisaje unde s-a filmat cunoscuta producţie cinematografică “stăpânul inelelor”, fără îndoială cea mai pitorească zonă din noua zeelandă, după care veţi parcurge un traseu captivant printre văile munţilor maiestuoşi pentru a ajunge în jurul prânzului la milford sound, fiord spectaculos la marea tasmaniei, sculptat de gheţari de-a lungul a milioane de ani. căpitanul james cook a fost primul european care a zărit fiordurile noii zeelande, ratând însă intrarea în milford sound, numele fiordului fiindu-i atribuit în sec. al xix-lea de către un alt căpitan, galezul john grono, după oraşul său natal milford haven din Ţara galilor. vă veţi îmbarca pentru o minunată croazieră cu dejun picnic inclus, în timpul căreia veţi străbate lungimea fiordului străjuit de peisajele splendide ale munţilor înalţi acoperiţi de păduri luxuriante, cu stânci uriaşe verticale şi cascade efemere sau permanente, care se revarsă de la înălţimi considerabile. tot aici se află şi cascada sutherland, cu o înălţime de 580 m, fiind a zecea cascadă din lume din punct de vedere al înălţimii, cascadă descoperită de donald sutherland în sec. al xix-lea, pe când făcea prospecţiuni aurifere. acesta a ajuns prima dată în fiord cu ocazia unei vânători de foci, prilej cu care s-a îndrăgostit atât de mult de acest loc încât a declarat că “dacă m-aş stabili vreodată undeva, aici aş face-o”, promisiune pe care şi-a respectat-o în anul 1877, întorcându-se şi rămânând în milford sound până în anul 1919, când a murit la vârsta de 80 de ani. pe lângă tabloul de basm oferit de natură, veţi putea observa şi fauna specifică locului, cel mai adesea delfini jucăuşi, foci şi pinguini. debarcare şi întoarcere în queenstown. cazare la holiday inn queenstown 4* (sau similar 4*).

17 / 18.11.2020: queenstown – sydney – melbourne
mic dejun. transfer la aeroport pentru plecarea spre sydney cu zborul companiei qantas airways, qf 122 (15:20 / 16:35) de unde se va pleca cu zborul qf 483 (18:30 / 20:05) spre melbourne, capitala statului federal victoria din australia, situată pe râul yarra în apropiere de vărsarea sa în golful portului phillip. acest oraş fermecător este un amestec de vechi şi nou, care păstrează multe amintiri ale unui trecut glorios, precum clădirile din epoca victoriană, dar şi zgârie-norii care domină peisajul. transfer pentru cazare la hotel clarion suites gateway 4* (sau similar 4*).

18 / 19.11.2020: melbourne
mic dejun. Întâlnire cu ghidul local alături de care vom porni într-un tur panoramic de oraş care va include catedrala sf. paul, grădina botanică regală, primăria, chinatown, casa parlamentului, piaţa queen victoria, teatrul princess, altarul memorial, centrul naţional de tenis, portul melbourne, grădinile fitzroy şi o vizită la coliba căpitanului cook. opţional, excursie în insula philip pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat, oferit de celebra “paradă a pinguinilor” care se întorc seara cu hrană la cuiburi unde sunt aşteptaţi de “neveste”, după o zi întreagă de “trudă”. cazare la hotel clarion suites gateway 4* (sau similar 4*).

19 / 20.11.2020: melbourne – hobart (tasmania)
mic dejun la pachet. transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei qantas airways, qf 1011 (08:15 / 09:30) spre hobart, capitala tasmaniei, oraş fondat în anul 1804, al doilea oraş ca vechime din australia şi al 11-lea ca populaţie, care oferă o mare varietate de atracţii. insula tasmania, care se află la o distanță de 200 km sud față de continent, are o suprafaţă de 68,3 km² şi o populaţie de 485 mii de locuitori. Însoţiţi de ghidul local vom porni într-un tur panoramic al oraşului hobart, care va include grădina botanică regală, docurile victoria, piaţa salamanca, parlamentul, primăria şi podul tasmania. vom vizita apoi spectaculosul parc zoologic bonorong, situat la aprox. 20 minute de hobart, unde vom admira animalele tasmaniene, specii rare de koala, canguri şi bineînţeles, vedeta locală, “diavolul tasmanian”, animal extrem de rar, din păcate pe cale de dispariţie, singura specie de marsupieni carnivori din lume, pe care o vom întâlni doar în tasmania, de unde şi numele. transfer la hotel pentru cazare la hotel travelodge 4* (sau similar 4*).

20 / 21.11.2020: hobart
mic dejun. zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională de o zi numită “experienţa tasmaniană”, prilej cu care veţi vedea situl istoric port arthur, cea mai dură, dar şi cea mai faimoasă temniţă australiană, care a servit drept închisoare între anii 1830 – 1877. veţi vizita înfricoşătorul sit ca simpli “deţinuţi”, veți admira spectaculoasele formaţiuni naturale, precum pirates bay, eaglehawk neck şi celebra blow hole, un gheizer cu apă pură care ţâşneşte direct din stâncă, după care veţi face o croazieră în jurul “insulei morţii”. dejun lejer în timpul vizitelor. pentru a mai “detensiona” atmosfera, veți participa la o degustare de vinuri, considerate a fi printre cele mai bune din lume. Întoarcere la hobart pentru cazare la hotel travelodge 4* (sau similar 4*).

21 / 22.11.2020: hobart – melbourne – singapore
mic dejun. transfer la aeroport pentru plecarea spre melbourne cu zborul companiei qantas airways, qf 1014 (14:30 / 15:50), de unde se va pleca cu zborul qf 37 (17:20 / 22:15) spre singapore, stat-oraş insular, cea mai mică ţară din asia de sud-est, care a fost fondat ca o colonie britanică acum două secole. supranumit “oraşul gradină”, singapore a devenit unul dintre cele mai prospere state din lume. amestecul de culturi şi influenţe indiene, malaeziene, chineze, clădirile zgârie-nori, clima tropicală, bucătăria delicioasă, mall-urile ultramoderne, precum şi viaţa vibrantă de noapte, au făcut ca singapore să se situeze în topul celor mai vizitate oraşe din lume. Întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la hotel grand copthorne waterfront 5* (sau similar 5*).

22 / 23.11.2020: singapore – doha
mic dejun. timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. după-amiază vom face un tur panoramic de oraş care va include centrul civic unde se află parlamentul, curtea supremă, primăria, clubul de cricket, parcul merlion, care oferă o superbă panoramă a golfului cu iahturi, unde se află statuia lui merlion, creatură mitologică, jumătate leu, jumătate peşte, templul thian hock keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, chinatown, manufacturile de prelucrare a pietrelor preţioase şi grădina de orhidee, din cadrul grădinii botanice din singapore, care se mândreşte cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2000 de hibrizi, cartierul little india, situat pe malul estic al râului singapore, care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie şi mirodenii. cină la un restaurant local şi transfer la aeroport.

23 / 24.11.2020: doha – bucureşti
plecare spre doha cu zborul companiei qatar airways, qr 945 (02:00 / 05:30), de unde se va pleca spre bucureşti cu zborul qr 221 (07:15 / 11:20).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 23 zile
  • Categorie hoteluri: 5,4,3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
02 Noiembrie 2020 5,280 €

tarife incepand de la 5,280 €

Servicii incluse

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Hong Kong şi Singapore – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways
- transport continental cu avionul pe rutele: Hong Kong – Sydney, Sydney – Cairns, Cairns – Brisbane, Brisbane – Auckland, Queenstown – Sydney – Melbourne, Melbourne – Hobart, Hobart – Sydney – Singapore cu compania Qantas Airways
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 19 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 5*, 4* şi 3*
- mesele menţionate în program: 19 mic dejunuri, 3 dejunuri şi 2 cine
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți

Servicii neincluse

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. şi pentru zborurile continentale: aprox. 640 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxa viză electronică şi taxa pentru turism pentru Noua Zeelandă: 35 euro / pers.
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 75 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind calculate pentru un grup minim de 20 turişti; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Croazieră cu dejun la Sydney: aprox. 65 euro/pers.
• Blue Mountains: aprox. 155 euro/pers.
• Kuranda: aprox. 110 euro/pers.
• Gold Coast: aprox. 75 euro/pers.
• Bilet de intrare la Hobbiton: aprox. 50 euro/pers.
• Milford Sound: aprox. 155 euro/pers.
• Insula Philip: aprox. 110 euro/pers.
• Experienţa Tasmaniană: aprox. 165 euro/pers.

Observatii

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. şi pentru zborurile continentale: aprox. 640 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxa viză electronică şi taxa pentru turism pentru Noua Zeelandă: 35 euro / pers.
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 75 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind calculate pentru un grup minim de 20 turişti; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Croazieră cu dejun la Sydney: aprox. 65 euro/pers.
• Blue Mountains: aprox. 155 euro/pers.
• Kuranda: aprox. 110 euro/pers.
• Gold Coast: aprox. 75 euro/pers.
• Bilet de intrare la Hobbiton: aprox. 50 euro/pers.
• Milford Sound: aprox. 155 euro/pers.
• Insula Philip: aprox. 110 euro/pers.
• Experienţa Tasmaniană: aprox. 165 euro/pers.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

DAL Travel