Vizualizezi oferta circuit Australia, circuit Noua Caledonie, circuit Fiji, vacanta Australia, vacanta Noua Caledonie, vacanta Fiji.

Circuit avion Australia, Noua Caledonie, Fiji

Circuit Australia
  • Tari: Australia, Noua Caledonie, Fiji
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1 / 08.10.2020: Bucureşti – Doha
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 11:15 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (13:15 / 17:50) şi mai departe spre Sydney cu zborul QR 908 (20:35 /18:55).
Ziua 2 / 09.10.2015: Doha – Sydney
Sosire la ora 18:55 la Sydney. Transfer pentru cazare la Hotel Wynyard Travelodge 4* (sau similar 4*).
Ziua 3 / 10.10.2020: Sydney
Mic dejun. Însoţiţi de ghidul local, vom face un tur panoramic al excentricului oraş supranumit “marele oraş de lângă port”, care va include cel mai elegant şi boem cartier al oraşului, “The Rocks”, zona istorică unde vom vedea Parlamentul și Catedrala St. Mary. Vom ajunge în punctul de panoramă Mrs. Macquaries, de unde vom putea admira vestitul Harbour Bridge și clădirea Operei, una dintre cele mai spectaculoase clădiri din lume, devenită simbol al oraşului. Ne vom îndrepta apoi spre cea mai vestită plajă a Australiei, Bondi Beach, după care ne vom întoarce în centrul Sydneyului trecând prin suburbiile Kings Cross și Paddington, vom vedea Chinatown și vom admira Darling Harbour, devenit imaginea iconică a orașului. Cazare în Sydney la Hotel Wynyard Travelodge 4* (sau similar 4*).
Ziua 4 / 11.10.2020: Sydney
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale până la ora transferului la terminalul de croaziere. După formalităţile portuare de predare a bagajelor, control al paşapoartelor şi preluarea cardurilor pentru cabine, ne vom îmbarca pe vasul de croazieră Majestic Princess, care aparţine renumitei companii Princess Cruises. Vasul va părăsi portul la ora 16:00 pentru a porni într-o călătorie fascinantă, către destinatii exotice, cu plaje magnifice cu nisip alb, păduri tropicale, bogate recifuri de corali, iar noi ne vom răsfaţa la bordul vasului, bucurându-ne de toate facilităţile oferite. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 5 / 12.10.2020: Navigare
Mic dejun. Zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului, de a vă familiariza cu zonele de agrement ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa. Programul de activități pe care îl veți găsi în cabină în fiecare seară, vă va permite să alegeți cum veți petrece ziua urmatoare. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 6 / 13.10.2020: Navigare
Mic dejun. O altă zi de navigare în care vom fi invitați să participăm la nenumarate activități și jocuri ce vor avea loc pe puntea superioara, să ne bucurăm de soare și de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 7 / 14.10.2020: Noumea (Noua Caledonie)
Mic dejun. Vasul va ancora la ora 08:00 în Noumea, capitala arhipelagului Noua Caledonie, denumită şi “Parisul Pacificului”, un oraş cosmopolit, cu o comunitate multi-etnică (europeni, polinezieni, indonezieni, vietnamezi, malaezieni), deopotrivă sofisticat şi simplu, elegant şi casual. Fondat în anul 1860, oraşul este înconjurat de golfuri pitoreşti, iar combinaţia exotică între cultura franceză şi cea polineziana oferă turiştilor o varietate de experienţe. Opţional, veți putea participa la excursiile organizate de compania de croazieră. Veţi avea ocazia sa faceţi turul capitalei, care va include Catedrala Sf. Iosif, fermecătorul port, casele coloniale, plajele celebre, printre care Baie des Citrons, precum şi punctele de panoramă extraordinare asupra oraşului şi lagunei. De asemenea, puteţi lua un trenuleţ pentru a explora oraşul pe cont propriu, puteţi vizita Acvariul, Parcul Zoologic şi Forestier sau Grădina Botanică, puteţi face plimbări în caiac, plajă şi baie în Insula de Corali Amedee sau în Insula Raţelor, puteţi face o croazieră cu catamaranul sau un tur cu iahtul, timp în care se poate pescui, puteţi opta pentru un tur cu vehicule 4×4 în zona rurală pentru a descoperi modul de viaţa simplu al localnicilor şi frumuseţile arhipelagului. O variantă de a profita de ziua liberă este o partidă de snorkeling în Noua Calendonia, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, cea mai mare laguna din lume şi al doilea cel mai mare biosistem de recifuri din lume după Marea Barieră de Corali din Australia. Vasul va ridica ancora la ora 18:00. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 8 / 15.10.2020: Navigare
Mic dejun. Zi de navigare spre Arhipelagul Fiji, prin urmare vom dispune de o zi pentru relaxare și documentare, căci la bordul vasului sunt programate prezentari multi-media realizate de către experți pe această destinație, naturaliști și specialiști în domeniu, care au pregătit informații detaliate despre insulele în care urmează să ajungem. Seara veți putea participa la petrecerile tematice organizate pe vas, să dansați sau să vă bucurați de spectacolul de la teatru. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 9 / 16.10.2020: Insula Dravuni (Fiji)
Mic dejun. Dimineaţa la ora 08:00 vom ajunge în Dravuni, o insuliţă vulcanică de doar 0,8 km², parte a grupului de insule Kadavu din Fiji. Fiind înconjurată de reciful de corali Great Astrolabea, insula oferă oportunităţi deosebite pasionaţilor de scufundări sau celor ce doresc să admire peisajele impresionante cu apă cristalină şi plaje cu nisip fin. Timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale care pot fi achiziționate de pe vas. Vasul va ridica ancora la ora 18:00, navigând spre Suva. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 10 / 17.10.2020: Suva (Fiji)
Mic dejun. Vasul va ancora la ora 08:00 în portul din Suva, cel mai important oraş al Republicii Fiji, situat pe Insula Viti Levu, construit pe o fostă mlaştină cu păduri de mangrove. Timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale care pot fi achiziționate de pe vas. Printre obiectivele principale pe care le puteţi descoperi aici sunt Suva Central, cel mai mare edificiu din Fiji, Librăria, Casa Guvernamentală – vechea reşedință a guvernatorilor coloniali, acum sediul preşedintelui, Muzeul Fiji care adăposteşte o colecţie de unelte tradiţionale sau parcurile ce conţin o bogată colecţie de floră locală. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 18:00, navigând spre Savusavu. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 11 / 18.10.2020: Savusavu (Fiji)
Mic dejun. Dimineaţa la ora 07:00 vom ajunge în portul din Savusavu, oraș situat pe Insula Vanua Levu. Timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale care pot fi achiziționate de pe vas. Veți putea descoperi plantaţii de cafea, grădini pline de culoare, ferme de perle sau veți putea să exploraţi flora şi fauna submarină facând diving sau snorkeling. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 17:00, navigând spre Lautoka. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 12 / 19.10.2020: Lautoka (Fiji)
Mic dejun. Dimineaţa la ora 07:00 vom ajunge în portul din Lautoka, al doilea oraş din Fiji, situat pe Insula Viti Levu, celebru pentru plantaţiile de trestie de zahăr ce îl înconjoară. Timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale care pot fi achiziționate de pe vas. Veți putea explora Parcul Naţional Koroyanitu unde veţi descoperi comunităţi locale, cascade mirifice, grădini terasate şi panorame impresionante, veți putea descoperi apele termale sulfuroase Sabeto, o bogăţie ascunsă a insulei, sau veți putea face băi cu nămol terapeutic. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 16:00. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 13 / 20.10.2020: Navigare
Mic dejun. Ultimele zile ale croazierei le vom petrece pe mare navigând spre Sydney. Puteţi să vă delectaţi culinar la unul dintre restaurantele de la bord: Sabatini’s (gastronomie italiană), Harmony (specific chinezesc), pizzeria Alfredo, votată ca “Best Pizza at Sea” de USA TODAY, Ocean Terrace (specializat în prepararea fructelor de mare), să practicați diverse sporturi, precum bashet, fotbal, tenis, minigolf sau vă veți putea relaxa la complexul Lotus Spa. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 14 / 21.10.2020: Navigare
Mic dejun. O altă zi de navigare, în care vă sfătuim să nu ratați un tur ghidat al vasului de croazieră, ocazie în care veți putea face cunoștință cu capitanul vasului, veți cunoaște îndeaproape camera de comandă a motoarelor, centrul medical, bucătăria, curățătoria și nu în ultimul rând, puntea de comandă. De asemenea, vă vor așteapta numeroase activități de petrecere a timpului printre care și degustari de vin sau demonstrații culinare, care vă vor învăța cum să preparați diverse specialități servite la bord. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 15 / 22.10.2020: Navigare
Mic dejun. În această ultimă zi de navigare și relaxare la bordul vasului vă veți putea petrece timpul la piscină sau în sala de sport, într-un bar cu muzica life, admirând pentru ultima oară picturile expuse în galeria de arta sau să profitați de ultima ocazie de a face cumpărături în galeria comercială de pe vas. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 16 / 23.10.2020: Sydney – Melbourne
Mic dejun. Vasul va ancora în portul din Sydney la ora 06:00. După debarcare vom fi transferaţi la aeroport pentru plecarea cu compania Qantas Airways, zbor QF 441 (12:00 / 13:35) spre Melbourne, capitala statului federal Victoria din Australia, situată pe Râul Yarra în apropiere de vărsarea sa în golful portului Phillip. Întâlnire cu ghidul local alături de care vom porni într-un tur de oraş, prilej de a ne familiariza cu acest oraş fermecător, un amestec de vechi şi nou, care păstrează multe amintiri ale unui trecut glorios, precum clădirile din epoca victoriană, dar şi zgârie-norii care domină peisajul. Turul panoramic va include Catedrala Sf. Paul, Grădina Botanică Regală, Primăria, Chinatown, Casa Parlamentului, Piaţa Queen Victoria, Teatrul Princess, Altarul Memorial, Centrul Naţional de Tenis, Portul Melbourne și Grădinile Fitzroy, după care vom vizita Coliba Căpitanului Cook. Cazare în Melbourne la Hotel Clarion Suites Gateway 4* (sau similar 4*).
Ziua 17 / 24.10.2020: Melbourne
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale sau excursie opţională spre una dintre cele mai spectaculoase zone de coastă din Australia, Great Ocean Road sau „Riviera australienilor”, un drum îngust săpat în rocă de-a lungul oceanului, cu vederi spectaculare, faleze erodate care cad direct în mare, cu plaje lungi, nisipoase, stânci robuste, porturi frumoase dispuse pe fundalul munților Otway, acoperiți cu păduri tropicale și eucalipți. Punctul de interes al acestei excursii sunt formaţiunile geologice ce ies spectaculos din ocean, precum Twelve Apostles, Gibson Steps, Loch Ard Gorge sau London Bridge. Toate sunt formaţiuni calcaroase modelate de-a lungul timpul de apă şi de vânt. Cei 12 Apostoli (Twelve Apostles) sunt de fapt cioturile care au rămas după ce apa a săpat în faleză, formând peşteri, care s-au transformat în arce, care apoi s-au prăbuşit. Întoarcere în Melbourne pentru cazare la Hotel Clarion Suites Gateway 4* (sau similar 4*).
Ziua 18 / 25.10.2020: Melbourne – Doha
Mic dejun. Zi liberă în Melbourne pentru plimbări individuale sau shopping. Camerele sunt disponibile până la ora 11:00 (pentru cei care doresc să se odihnească la hotel, există posibilitatea de a rezerva camera pentru “late check out”, contra cost, cu minim 1 lună înainte de începerea circuitului). Seara vom fi transferaţi la aeroport pentru plecarea spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 905 (22:20 / 05:15).
Ziua 19 / 36.10.2020: Doha – Bucureşti
Sosire la Doha la ora 05:15, de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (07:15 / 11:20).

ziua 1 / 08.10.2020: bucureşti – doha
Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul henri coandă, la ora 11:15 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei qatar airways). plecare spre doha cu zborul companiei qatar airways, qr 222 (13:15 / 17:50) şi mai departe spre sydney cu zborul qr 908 (20:35 /18:55).

2 / 09.10.2015: doha – sydney
sosire la ora 18:55 la sydney. transfer pentru cazare la hotel wynyard travelodge 4* (sau similar 4*).

3 / 10.10.2020: sydney
mic dejun. Însoţiţi de ghidul local, vom face un tur panoramic al excentricului oraş supranumit “marele oraş de lângă port”, care va include cel mai elegant şi boem cartier al oraşului, “the rocks”, zona istorică unde vom vedea parlamentul și catedrala st. mary. vom ajunge în punctul de panoramă mrs. macquaries, de unde vom putea admira vestitul harbour bridge și clădirea operei, una dintre cele mai spectaculoase clădiri din lume, devenită simbol al oraşului. ne vom îndrepta apoi spre cea mai vestită plajă a australiei, bondi beach, după care ne vom întoarce în centrul sydneyului trecând prin suburbiile kings cross și paddington, vom vedea chinatown și vom admira darling harbour, devenit imaginea iconică a orașului. cazare în sydney la hotel wynyard travelodge 4* (sau similar 4*).
ziua 4 / 11.10.2020: sydney
mic dejun. timp liber pentru activități individuale până la ora transferului la terminalul de croaziere. după formalităţile portuare de predare a bagajelor, control al paşapoartelor şi preluarea cardurilor pentru cabine, ne vom îmbarca pe vasul de croazieră majestic princess, care aparţine renumitei companii princess cruises. vasul va părăsi portul la ora 16:00 pentru a porni într-o călătorie fascinantă, către destinatii exotice, cu plaje magnifice cu nisip alb, păduri tropicale, bogate recifuri de corali, iar noi ne vom răsfaţa la bordul vasului, bucurându-ne de toate facilităţile oferite. pensiune completă și cazare la bord.

5 / 12.10.2020: navigare
mic dejun. zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului, de a vă familiariza cu zonele de agrement ale acestuia: piscine, solarium, centru spa cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. seara veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa. programul de activități pe care îl veți găsi în cabină în fiecare seară, vă va permite să alegeți cum veți petrece ziua urmatoare. pensiune completă și cazare la bord.

6 / 13.10.2020: navigare
mic dejun. o altă zi de navigare în care vom fi invitați să participăm la nenumarate activități și jocuri ce vor avea loc pe puntea superioara, să ne bucurăm de soare și de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. pensiune completă și cazare la bord.

7 / 14.10.2020: noumea (noua caledonie)
mic dejun. vasul va ancora la ora 08:00 în noumea, capitala arhipelagului noua caledonie, denumită şi “parisul pacificului”, un oraş cosmopolit, cu o comunitate multi-etnică (europeni, polinezieni, indonezieni, vietnamezi, malaezieni), deopotrivă sofisticat şi simplu, elegant şi casual. fondat în anul 1860, oraşul este înconjurat de golfuri pitoreşti, iar combinaţia exotică între cultura franceză şi cea polineziana oferă turiştilor o varietate de experienţe. opţional, veți putea participa la excursiile organizate de compania de croazieră. veţi avea ocazia sa faceţi turul capitalei, care va include catedrala sf. iosif, fermecătorul port, casele coloniale, plajele celebre, printre care baie des citrons, precum şi punctele de panoramă extraordinare asupra oraşului şi lagunei. de asemenea, puteţi lua un trenuleţ pentru a explora oraşul pe cont propriu, puteţi vizita acvariul, parcul zoologic şi forestier sau grădina botanică, puteţi face plimbări în caiac, plajă şi baie în insula de corali amedee sau în insula raţelor, puteţi face o croazieră cu catamaranul sau un tur cu iahtul, timp în care se poate pescui, puteţi opta pentru un tur cu vehicule 4×4 în zona rurală pentru a descoperi modul de viaţa simplu al localnicilor şi frumuseţile arhipelagului. o variantă de a profita de ziua liberă este o partidă de snorkeling în noua calendonia, care face parte din patrimoniul mondial unesco, cea mai mare laguna din lume şi al doilea cel mai mare biosistem de recifuri din lume după marea barieră de corali din australia. vasul va ridica ancora la ora 18:00. pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

8 / 15.10.2020: navigare
mic dejun. zi de navigare spre arhipelagul fiji, prin urmare vom dispune de o zi pentru relaxare și documentare, căci la bordul vasului sunt programate prezentari multi-media realizate de către experți pe această destinație, naturaliști și specialiști în domeniu, care au pregătit informații detaliate despre insulele în care urmează să ajungem. seara veți putea participa la petrecerile tematice organizate pe vas, să dansați sau să vă bucurați de spectacolul de la teatru. pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

9 / 16.10.2020: insula dravuni (fiji)
mic dejun. dimineaţa la ora 08:00 vom ajunge în dravuni, o insuliţă vulcanică de doar 0,8 km², parte a grupului de insule kadavu din fiji. fiind înconjurată de reciful de corali great astrolabea, insula oferă oportunităţi deosebite pasionaţilor de scufundări sau celor ce doresc să admire peisajele impresionante cu apă cristalină şi plaje cu nisip fin. timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale care pot fi achiziționate de pe vas. vasul va ridica ancora la ora 18:00, navigând spre suva. pensiune completă și cazare la bord.

10 / 17.10.2020: suva (fiji)
mic dejun. vasul va ancora la ora 08:00 în portul din suva, cel mai important oraş al republicii fiji, situat pe insula viti levu, construit pe o fostă mlaştină cu păduri de mangrove. timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale care pot fi achiziționate de pe vas. printre obiectivele principale pe care le puteţi descoperi aici sunt suva central, cel mai mare edificiu din fiji, librăria, casa guvernamentală – vechea reşedință a guvernatorilor coloniali, acum sediul preşedintelui, muzeul fiji care adăposteşte o colecţie de unelte tradiţionale sau parcurile ce conţin o bogată colecţie de floră locală. vasul de croazieră va părăsi portul la ora 18:00, navigând spre savusavu. pensiune completă și cazare la bord.

11 / 18.10.2020: savusavu (fiji)
mic dejun. dimineaţa la ora 07:00 vom ajunge în portul din savusavu, oraș situat pe insula vanua levu. timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale care pot fi achiziționate de pe vas. veți putea descoperi plantaţii de cafea, grădini pline de culoare, ferme de perle sau veți putea să exploraţi flora şi fauna submarină facând diving sau snorkeling. vasul de croazieră va părăsi portul la ora 17:00, navigând spre lautoka. pensiune completă și cazare la bord.

12 / 19.10.2020: lautoka (fiji)
mic dejun. dimineaţa la ora 07:00 vom ajunge în portul din lautoka, al doilea oraş din fiji, situat pe insula viti levu, celebru pentru plantaţiile de trestie de zahăr ce îl înconjoară. timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale care pot fi achiziționate de pe vas. veți putea explora parcul naţional koroyanitu unde veţi descoperi comunităţi locale, cascade mirifice, grădini terasate şi panorame impresionante, veți putea descoperi apele termale sulfuroase sabeto, o bogăţie ascunsă a insulei, sau veți putea face băi cu nămol terapeutic. vasul de croazieră va părăsi portul la ora 16:00. pensiune completă și cazare la bord.

13 / 20.10.2020: navigare
mic dejun. ultimele zile ale croazierei le vom petrece pe mare navigând spre sydney. puteţi să vă delectaţi culinar la unul dintre restaurantele de la bord: sabatini’s (gastronomie italiană), harmony (specific chinezesc), pizzeria alfredo, votată ca “best pizza at sea” de usa today, ocean terrace (specializat în prepararea fructelor de mare), să practicați diverse sporturi, precum bashet, fotbal, tenis, minigolf sau vă veți putea relaxa la complexul lotus spa. pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

14 / 21.10.2020: navigare
mic dejun. o altă zi de navigare, în care vă sfătuim să nu ratați un tur ghidat al vasului de croazieră, ocazie în care veți putea face cunoștință cu capitanul vasului, veți cunoaște îndeaproape camera de comandă a motoarelor, centrul medical, bucătăria, curățătoria și nu în ultimul rând, puntea de comandă. de asemenea, vă vor așteapta numeroase activități de petrecere a timpului printre care și degustari de vin sau demonstrații culinare, care vă vor învăța cum să preparați diverse specialități servite la bord. pensiune completă şi cazare la bord.

15 / 22.10.2020: navigare
mic dejun. În această ultimă zi de navigare și relaxare la bordul vasului vă veți putea petrece timpul la piscină sau în sala de sport, într-un bar cu muzica life, admirând pentru ultima oară picturile expuse în galeria de arta sau să profitați de ultima ocazie de a face cumpărături în galeria comercială de pe vas. pensiune completă și cazare la bord.

16 / 23.10.2020: sydney – melbourne
mic dejun. vasul va ancora în portul din sydney la ora 06:00. după debarcare vom fi transferaţi la aeroport pentru plecarea cu compania qantas airways, zbor qf 441 (12:00 / 13:35) spre melbourne, capitala statului federal victoria din australia, situată pe râul yarra în apropiere de vărsarea sa în golful portului phillip. Întâlnire cu ghidul local alături de care vom porni într-un tur de oraş, prilej de a ne familiariza cu acest oraş fermecător, un amestec de vechi şi nou, care păstrează multe amintiri ale unui trecut glorios, precum clădirile din epoca victoriană, dar şi zgârie-norii care domină peisajul. turul panoramic va include catedrala sf. paul, grădina botanică regală, primăria, chinatown, casa parlamentului, piaţa queen victoria, teatrul princess, altarul memorial, centrul naţional de tenis, portul melbourne și grădinile fitzroy, după care vom vizita coliba căpitanului cook. cazare în melbourne la hotel clarion suites gateway 4* (sau similar 4*).

17 / 24.10.2020: melbourne
mic dejun. timp liber pentru activități individuale sau excursie opţională spre una dintre cele mai spectaculoase zone de coastă din australia, great ocean road sau „riviera australienilor”, un drum îngust săpat în rocă de-a lungul oceanului, cu vederi spectaculare, faleze erodate care cad direct în mare, cu plaje lungi, nisipoase, stânci robuste, porturi frumoase dispuse pe fundalul munților otway, acoperiți cu păduri tropicale și eucalipți. punctul de interes al acestei excursii sunt formaţiunile geologice ce ies spectaculos din ocean, precum twelve apostles, gibson steps, loch ard gorge sau london bridge. toate sunt formaţiuni calcaroase modelate de-a lungul timpul de apă şi de vânt. cei 12 apostoli (twelve apostles) sunt de fapt cioturile care au rămas după ce apa a săpat în faleză, formând peşteri, care s-au transformat în arce, care apoi s-au prăbuşit. Întoarcere în melbourne pentru cazare la hotel clarion suites gateway 4* (sau similar 4*).

18 / 25.10.2020: melbourne – doha
mic dejun. zi liberă în melbourne pentru plimbări individuale sau shopping. camerele sunt disponibile până la ora 11:00 (pentru cei care doresc să se odihnească la hotel, există posibilitatea de a rezerva camera pentru “late check out”, contra cost, cu minim 1 lună înainte de începerea circuitului). seara vom fi transferaţi la aeroport pentru plecarea spre doha cu zborul companiei qatar airways, qr 905 (22:20 / 05:15).

19 / 36.10.2020: doha – bucureşti
sosire la doha la ora 05:15, de unde vom pleca spre bucureşti cu zborul qr 221 (07:15 / 11:20).

Detalii tarife circuit

  • Durata: 19 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
08 Octombrie 2020 2,480 € Rezerva

tarife incepand de la 2,480 €

Servicii incluse

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Sydney şi Melbourne – D-oha – Bucureşti
- transport continental cu avionul pe ruta Sydney – Melbourne
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 4 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 4* în Australia
- 12 nopţi cazare cu pensiune completa pe vasul de croazieră Majestic Princess
- activităţi de recreere pe vas: piscine, teatru, discotecă, bibliotecă etc.
- transferurile, tururile, menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- tur panoramic cu ghid local în Sydney
- tur panoramic cu ghid local în Melbourne
- conducător român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare storno şi medicală inclusă pentru turişti cu vârsta până în 75 ani

Servicii neincluse

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 560 euro/pers. şi pentru
zborurile continentale: aprox. 90 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe portuare şi taxe pentru serviciile la bordul vasului: 440 euro/persoană
- bacșișuri pentru croazieră: 14,50 usd/pers. (sunt obligatorii şi vor fi achitate direct de către turişti la bordul vasului de croazieră odată cu celelalte cheltuieli opţionale de pe vas)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 30 euro/pers. pentru şoferi şi ghizi locali, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita cel mai târziu conducătorului de grup la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Great Ocean Road cu dejun inclus: aprox. 225 euro/pers.

NOTĂ:
- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuarii înscrierilor şi în limita disponibilitatii
- taxele portuare pot fi modificate de către autoritatea portuară
- pentru mai multe informaţii legate de flota Princess Cruises, descrierea cabinelor, facilităţilor etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei: www.princess.com

IMPORTANT !!!
Deoarece în Australia plăţile trebuie facute în moneda naţională, AUD (dolar australian), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMĂTORULUI CURS: 1 EURO = 1,61 AUD; eventualele modificări de curs se vor aplica la momentul ultimei plaţi şi vor putea afecta tariful final ÎN AMBELE SENSURI
Documente necesare pentru formalităţilor de obţinere a vizei: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei; viza pentru Australia se obtţine online; aplicarea se va face prin intermediul agenţiei şi este un serviciu GRATUIT!
O persoana sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeste pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgentă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie sa aibă şi cazier judiciar la ieşierea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ,

CONDIŢII DE PLATĂ:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se incheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 8 august 2020
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti.
CONDIȚII DE ANULARE:
Pentru anulare din momentul înscrierii şi până pe 8 august 2020, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea pachetului
Pentru anulare între 08 august – 07 septembrie 2020, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totală a pachetului turistic
Pentru anulare începând cu 08 septembrie 2020 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100% din valoarea totală a pachetului turistic

Observatii

ACTE ȘI CONDIȚII NECESARE APLICĂRII PENTRU VIZĂ:
Paşaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii din călătorie; consulatul Australiei îşi rezervă dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronică a altor documente (traduse în limba engleză) cum ar fi: fotografie în format electronic, adeverinţa de salariat, bilanţul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicală, acte de proprietate (casă, maşină), talon de pensie sau adeverinţă de salariu în care să se precizeze datele de identificare, numărul contractului de muncă, data la care a fost eliberat, camera de muncă la care a fost înregistrat şi salariul net etc.
Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei va solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (există 2 cabinete autorizate în Bucureşti). Tarif informativ (se va achita în lei la cabinetul medical): 70 EURO.
ÎN CAZUL NEOBŢINERII VIZEI se aplică penalizările stipulate în condiţiile de retragere din « Contractul de prestări servicii turistice » aferente zilei în care se efectuează retragerea.

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

DAL Travel