Vizualizezi oferta circuit Brazilia, circuit Argentina, vacanta Brazilia, vacanta Argentina.

Circuit avion Brazilia, Argentina

Circuit Brazilia
  • Tari: Brazilia, Argentina
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1 / 07.11.2020: Bucureşti – Londra – Sao Paulo
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 14:15 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei British Airways). Plecare spre Londra cu compania British Airways, zbor BA 887 (16:15 / 17:45), de unde se va pleca spre Sao Paulo cu zborul BA 247 (21:15 / 06:15).
Ziua 2 / 08.11.2020: Sao Paulo
După sosirea la Sao Paulo, cel mai mare oraş ca mărime din America de Sud şi al treilea din lume, având o populaţie de peste 10 milioane de locuitori ne vom întâlni cu reprezentantul local pentru un tur panoramic al oraşului, care va include cartierul rezidenţial Higienópolis al comunităţii evreieşti, Parcul Ibiraquera – proiectat de celebrul arhitect Oscar Niemeyer, Institutul Bandeirantes, Universitatea, Catedrala, Praca da Republica, Praca Roosevelt, cartierul Bairro cu decorațiuni tipic japoneze, Avenida Paulista – principala arteră comercială a oraşului, străjuită de zgârie nori, locul de reşedinţă al foştilor baroni ai cafelei, astăzi centrul economic şi financiar al Braziliei. În continuarea zilei vom urca pe Dealul Morumbi pentru o vedere panoramică de excepţie asupra oraşului. Dejun în timpul vizitelor. Transfer la hotel pentru cazare la Hotel Blue Tree Premium Paulista 4* (sau similar 4*).
Ziua 3 / 09.11.2020: Sao Paulo – Manaus – Amazon
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Manaus cu zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1642 (11:25 / 14:15). După sosire, transfer la debarcaderul situat pe malul celui mai mare afluent al Amazonului, Rio Negro, pentru a ne îmbarca pe vasul cu care vom traversa fluviul în apropierea punctului de confluenţă a celor doi mari afluenţi ai Amazonului, respectiv Rio Negro și Solimoes, cunoscut sub denumirea de „întâlnirea apelor”. Cină şi cazare la Amazon Ecopark Lodge 4* (sau similar 4*). Seara vom face o plimbare cu barca, prilej cu care vom observa aligatorii amazonieni.
Ziua 4 / 10.11.2020: Amazon
Mic dejun. Zi dedicată explorării junglei amazoniene. Vom avea ocazia de a observa o mare varietate de păsări şi animale în habitatul lor natural, o floră diversă întâlnită în cea mai mare rezervaţie naturală din lume; tot de aici vom putea vedea şi magica Cruce a Sudului. Dejun în timpul vizitelor. După-amiază vom vizita o comunitate mică de “Caboclos”, băştinaşii regiunii amazoniene, după care vom avea ocazia să observăm şi chiar să pescuim peşti piranha! Cină şi cazare la Amazon Ecopark Lodge 4* (sau similar 4*).
Ziua 5 / 11.11.2020: Amazon – Manaus – Brasilia
Mic dejun. Dimineaţa vom vizita Jungla Maimuţelor, denumită astfel datorită maimuţelor salvate de către Agenţia Guvernamentală de Mediu din Brazilia din zone care au fost arse sau inundate. Toate maimuţele au beneficiat de tratament veterinar şi timp pentru a se obişnui cu noul lor habitat, înainte de a fi lăsate libere în sălbăticie. Transfer la aeroportul din Manaus pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1727 (16:15 / 20:10) spre Brasilia, capitala Braziliei, centrul metropolitan al Districtului Federal. Brasilia este singurul oraş-capitală din întreaga lume construit în întregime în sec. al XX-lea şi clasificat de UNESCO ca Patrimoniu Cultural al Umanităţii. Cazare la Hotel Windsor Brasilia 4* (sau similar 4*).
Ziua 6 / 12.11.2020: Brasilia – Salvador de Bahia
Mic dejun. Tur panoramic al Brasiliei, cea mai modernă capitală din lume, care va include Piaţa celor Trei Puteri, cu reprezentativele clădiri oficiale ale Braziliei moderne, toate concepute într-un stil futurist, de către faimosul arhitect Oscar Nyemeyer, în timpul preşedinţiei lui Juscelino Kubitschek, precum Catedrala şi Palatul Alvorada. Turul va continua cu Biserica Our Lady of Fatima, Sanctuarul St. John Bosco, Memorialul JK (intrarea nu este inclusă), Turnul Televiziunii, Bulevardul Minitries, Palatul Itamaraty, Palatul Jaburu, podul JK şi cartierul ambasadelor. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1974 (21:05 / 23:00) spre Salvador de Bahia, fosta capitală a Braziliei Coloniale. Cazare la Hotel Quality Sao Salvador 4* (sau similar 4*).
Ziua 7 / 13.11.2020: Salvador de Bahia
Mic dejun. Salvador de Bahia îşi păstrează frumuseţea din vremea colonizării portugheze, fiind considerat bijuteria ţării. Centrul istoric al oraşului, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, este un muzeu viu, cu arhitectură din secolele XVII-XVIII şi biserici aurite. Mai mult, Salvador este recunoscut pentru numeroasele festivaluri de artă, iar descendenţii sclavilor africani încă organizează ceremoniile mistice Candomblé, dedicate zeilor Africii. Însoțiți de un ghid local vom face un tur panoramic și pietonal al orașului, care va include clădirile în stil colonial, Farul Barra, Biserica San Francisco, Biserica Carmo, Largo do Pelourinho, unde sclavii erau biciuiţi în perioada colonială, Biserica Santo Antonio de Barra, Piaţa şi Biserica Vitoria, Muzeul Carlos Costa Pinto, Piaţa Dois de Julho, Piaţa Se, Fortul Sao Pedro, Palatul Aclamacao, Piața Piedade, Teatrul şi Piaţa Castro Alves. Opţional, spectacol cu cină inclusă, care prezintă elementele folclorice afro-braziliene ale țării, Salvador de Bahia fiind descris ca “orașul cu cea mai mare influență africană”, precum și demonstrații de capoeira. Cazare la Hotel Quality Sao Salvador 4* (sau similar 4*).
Ziua 8 / 14.11.2020: Salvador de Bahia – Rio de Janeiro
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 2029 (11:10 / 13:20) spre Rio de Janeiro. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, care va include Golful Guanabara, Parcul Flamenco, centrul şi cartierul de afaceri, Catedrala San Sebastian, Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Piața Praca XV, Palatul Imperial, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Naţională, Muzeul de Artă, Sambadrome – locul de desfăşurare al Carnavalului de la Rio, Maracana – cel mai mare stadion de pe glob, Palatul Guanabara (reşedinţa guvernatorului statului) şi plajele Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana. Cazare la Hotel Windsor Excelsior Copacabana 4* (sau similar 4*).
Ziua 9 / 15.11.2020: Rio de Janeiro
Mic dejun. Excursie de o zi, cu dejun inclus, pentru a vizita Corcovado Mountain şi Sugar Loaf. Ascensiunea pe Corcovado va începe printr-o plimbare cu un trenuleţ special prin pădurea tropicală Tijuca, către simbolul incontestabil al oraşului, renumita statuie a Mântuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selecţionat ca făcând parte dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. De pe platforma situată la 710 m deasupra nivelului mării, se poate admira priveliştea spectaculoasă pe care o oferă Rio de Janeiro, oraşul Niteroi care se află vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, Dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, Oceanul Atlantic şi plajele din sudul oraşului. După-amiază veţi lua telecabina din Praia Vermelha către Muntele Urca; telecabina va face prima oprire la Morro da Urca, unde este un punct de belvedere către Golful Botafogo şi a doua, la o altitudine de 400 m deasupra nivelului mării în vârful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorită asemănării cu o căpăţână de sfeclă de zahăr, de unde veţi avea o altă privelişte minunată asupra oraşului şi a Golfului Guanabara. Cazare la Hotel Windsor Excelsior Copacabana 4* (sau similar 4*).
Ziua 10 / 16.11.2020: Rio de Janeiro – Iguassu
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 2001 (09:30 / 11:50) spre Iguassu, oraş situat la graniţa cu Argentina şi Paraguay, renumit datorită cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin “apă mare”. Mare este însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care te fac să te simţi insignifiant în comparaţie cu forţa pe care o degajă. Iguassu este de fapt o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă de aproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 m3 de apă pe secundă. Volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10 milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploios, Iguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă, fiind întrecută doar la media anuală de Cascada Niagara. Este într-adevăr o minune a naturii şi de aceea în anul 1986 UNESCO a adăugat întreaga zonă a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial. În continuarea zilei vom vizita partea braziliană a cataractelor, intrând în Parcul Naţional (UNESCO), străbătând un drum spectaculos de aproximativ 1 km, prin pădurea tropicală, pe cărări şi poduri printre cascade, până vom ajunge în punctul cel mai apropiat de marea cădere de apă. Vom reveni cu liftul la drumul principal, pentru a evita efortul şi întoarcerea pe acelaşi drum. Transfer pentru cazare la Hotel Recanto Cataratas 4* (sau similar 4*).
Ziua 11 / 17.11.2020: Iguassu Falls
Mic dejun. În această zi vom participa la o excursie de o zi în partea argentiniană a cataractelor, care combină întreaga esenţă a Parcului Naţional Iguassu, atât prin spectacolul de neegalat al Cascadelor San Martin şi Gargata do Diablo (Gâtlejul Diavolului), cea mai înaltă parte a cascadei, cât şi prin aventura în sine a traseului, deoarece accesul către cascade din partea argentiniană este facilitat de trenuleţul ecologic al pădurii tropicale, care duce vizitatorii până la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Gargata del Diablo este cea mai impresionantă şi de marcă graniţă dintre Argentina şi Brazilia. Opţional, zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramică unică atât asupra părţii braziliene, cât şi a celei argentiniene ale cascadei Iguassu. Cazare la Hotel Recanto Cataratas 4* (sau similar 4*).
Ziua 12 / 18.11.2020: Iguassu Falls – Buenos Aires
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Aerolineas Argentinas, AR 1721 (12:55/ 14:50) spre Buenos Aires, capitala şi cel mai mare oraş din Argentina, fiind în acelaşi timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud, după Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului Sud-American. Tur panoramic de oraş, care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie, care se întinde pe o suprafaţă de 3 km2 și care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este “Parisul Americii Latine”, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron. Turul va continua cu Teatrul Colon, inaugurat în anul 1908 şi Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria – Cabildo, locul unde a fost iniţiată mişcarea de independenţă, Catedrala Metropolitană în adiacenţa căreia se află şi reşedinţa arhiepiscopului de Buenos Aires, Clădirea Guvernului “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de către arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi cartierul La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului. Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*). Seara, opţional, cină cu spectacol de tango argentinian la restaurantul “La Ventana”.
Ziua 13 / 19.11.2020: Buenos Aires – Montevideo – Buenos Aires
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau opţional, excursie de o zi la Montevideo. Transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat-ul spre Montevideo. Tur panoramic al capitalei Uruguay-ului, numită şi “Elveţia Sud-Americii”, care va include partea veche a oraşului, Piaţa Constituţiei cu Catedrala Matriz, cea mai veche clădire publică din oraş, Paetonal Sarandi, stradă pitorească colonială cu diverse magazine de suveniruri şi restaurante, Teatrul Solis, Piaţa Independenţei cu Monumentul Artigas (Erou Naţional), Mausoleul, principala stradă comercială 18 Iulie, Clădirea Congresului, Meadow, faimoasa grădină de trandafiri şi Monumentul Diligenței. Vom urca apoi pe dealul Montevideo pentru a admira o frumoasă privelişte panoramică a Golfului Montevideo şi pentru a vedea fostul Fort Colonial. Turul panoramic va continua cu Parcul Bătăliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului, stadionul de fotbal, unde s-a organizat primul campionat mondial de fotbal în anul 1930, zona rezidenţială Carrasco’s şi cu trecerea în revistă a plajelor ce “înlănţuie” oraşul. Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*).
Ziua 14 / 20.11.2020: Buenos Aires – Londra
Mic dejun. Dimineaţa, timp liber în Buenos Aires pentru activităţi individuale şi ultimele cumpărături. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Londra cu compania British Airways, zbor BA 244 (14:15 / 06:35).
Ziua 15 / 21.11.2020: Londra – Bucureşti
Sosire la Londra la ora 06:35, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul BA 886 (10:00 / 15:20).

ziua 1 / 07.11.2020: bucureşti – londra – sao paulo
Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul henri coandă, la ora 14:15 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei british airways). plecare spre londra cu compania british airways, zbor ba 887 (16:15 / 17:45), de unde se va pleca spre sao paulo cu zborul ba 247 (21:15 / 06:15).

2 / 08.11.2020: sao paulo
după sosirea la sao paulo, cel mai mare oraş ca mărime din america de sud şi al treilea din lume, având o populaţie de peste 10 milioane de locuitori ne vom întâlni cu reprezentantul local pentru un tur panoramic al oraşului, care va include cartierul rezidenţial higienópolis al comunităţii evreieşti, parcul ibiraquera – proiectat de celebrul arhitect oscar niemeyer, institutul bandeirantes, universitatea, catedrala, praca da republica, praca roosevelt, cartierul bairro cu decorațiuni tipic japoneze, avenida paulista – principala arteră comercială a oraşului, străjuită de zgârie nori, locul de reşedinţă al foştilor baroni ai cafelei, astăzi centrul economic şi financiar al braziliei. În continuarea zilei vom urca pe dealul morumbi pentru o vedere panoramică de excepţie asupra oraşului. dejun în timpul vizitelor. transfer la hotel pentru cazare la hotel blue tree premium paulista 4* (sau similar 4*).

3 / 09.11.2020: sao paulo – manaus – amazon
mic dejun. transfer la aeroport pentru plecarea spre manaus cu zborul companiei gol vrg linhas aereas, g3 1642 (11:25 / 14:15). după sosire, transfer la debarcaderul situat pe malul celui mai mare afluent al amazonului, rio negro, pentru a ne îmbarca pe vasul cu care vom traversa fluviul în apropierea punctului de confluenţă a celor doi mari afluenţi ai amazonului, respectiv rio negro și solimoes, cunoscut sub denumirea de „întâlnirea apelor”. cină şi cazare la amazon ecopark lodge 4* (sau similar 4*). seara vom face o plimbare cu barca, prilej cu care vom observa aligatorii amazonieni.

4 / 10.11.2020: amazon
mic dejun. zi dedicată explorării junglei amazoniene. vom avea ocazia de a observa o mare varietate de păsări şi animale în habitatul lor natural, o floră diversă întâlnită în cea mai mare rezervaţie naturală din lume; tot de aici vom putea vedea şi magica cruce a sudului. dejun în timpul vizitelor. după-amiază vom vizita o comunitate mică de “caboclos”, băştinaşii regiunii amazoniene, după care vom avea ocazia să observăm şi chiar să pescuim peşti piranha! cină şi cazare la amazon ecopark lodge 4* (sau similar 4*).

5 / 11.11.2020: amazon – manaus – brasilia
mic dejun. dimineaţa vom vizita jungla maimuţelor, denumită astfel datorită maimuţelor salvate de către agenţia guvernamentală de mediu din brazilia din zone care au fost arse sau inundate. toate maimuţele au beneficiat de tratament veterinar şi timp pentru a se obişnui cu noul lor habitat, înainte de a fi lăsate libere în sălbăticie. transfer la aeroportul din manaus pentru zborul companiei gol vrg linhas aereas, g3 1727 (16:15 / 20:10) spre brasilia, capitala braziliei, centrul metropolitan al districtului federal. brasilia este singurul oraş-capitală din întreaga lume construit în întregime în sec. al xx-lea şi clasificat de unesco ca patrimoniu cultural al umanităţii. cazare la hotel windsor brasilia 4* (sau similar 4*).

6 / 12.11.2020: brasilia – salvador de bahia
mic dejun. tur panoramic al brasiliei, cea mai modernă capitală din lume, care va include piaţa celor trei puteri, cu reprezentativele clădiri oficiale ale braziliei moderne, toate concepute într-un stil futurist, de către faimosul arhitect oscar nyemeyer, în timpul preşedinţiei lui juscelino kubitschek, precum catedrala şi palatul alvorada. turul va continua cu biserica our lady of fatima, sanctuarul st. john bosco, memorialul jk (intrarea nu este inclusă), turnul televiziunii, bulevardul minitries, palatul itamaraty, palatul jaburu, podul jk şi cartierul ambasadelor. transfer la aeroport pentru zborul companiei gol vrg linhas aereas, g3 1974 (21:05 / 23:00) spre salvador de bahia, fosta capitală a braziliei coloniale. cazare la hotel quality sao salvador 4* (sau similar 4*).

7 / 13.11.2020: salvador de bahia
mic dejun. salvador de bahia îşi păstrează frumuseţea din vremea colonizării portugheze, fiind considerat bijuteria ţării. centrul istoric al oraşului, care face parte din patrimoniul mondial unesco, este un muzeu viu, cu arhitectură din secolele xvii-xviii şi biserici aurite. mai mult, salvador este recunoscut pentru numeroasele festivaluri de artă, iar descendenţii sclavilor africani încă organizează ceremoniile mistice candomblé, dedicate zeilor africii. Însoțiți de un ghid local vom face un tur panoramic și pietonal al orașului, care va include clădirile în stil colonial, farul barra, biserica san francisco, biserica carmo, largo do pelourinho, unde sclavii erau biciuiţi în perioada colonială, biserica santo antonio de barra, piaţa şi biserica vitoria, muzeul carlos costa pinto, piaţa dois de julho, piaţa se, fortul sao pedro, palatul aclamacao, piața piedade, teatrul şi piaţa castro alves. opţional, spectacol cu cină inclusă, care prezintă elementele folclorice afro-braziliene ale țării, salvador de bahia fiind descris ca “orașul cu cea mai mare influență africană”, precum și demonstrații de capoeira. cazare la hotel quality sao salvador 4* (sau similar 4*).

8 / 14.11.2020: salvador de bahia – rio de janeiro
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul companiei gol vrg linhas aereas, g3 2029 (11:10 / 13:20) spre rio de janeiro. tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, care va include golful guanabara, parcul flamenco, centrul şi cartierul de afaceri, catedrala san sebastian, candelaria, mănăstirea sao bento, piața praca xv, palatul imperial, arcul lapa, teatrul municipal, biblioteca naţională, muzeul de artă, sambadrome – locul de desfăşurare al carnavalului de la rio, maracana – cel mai mare stadion de pe glob, palatul guanabara (reşedinţa guvernatorului statului) şi plajele ipanema, vidigal, leblon şi copacabana. cazare la hotel windsor excelsior copacabana 4* (sau similar 4*).

9 / 15.11.2020: rio de janeiro
mic dejun. excursie de o zi, cu dejun inclus, pentru a vizita corcovado mountain şi sugar loaf. ascensiunea pe corcovado va începe printr-o plimbare cu un trenuleţ special prin pădurea tropicală tijuca, către simbolul incontestabil al oraşului, renumita statuie a mântuitorului iisus hristos. monumentul a fost recent selecţionat ca făcând parte dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. de pe platforma situată la 710 m deasupra nivelului mării, se poate admira priveliştea spectaculoasă pe care o oferă rio de janeiro, oraşul niteroi care se află vis-a-vis, dincolo de golful guanabara, dealul sugar loaf, laguna rodrigo de freitas, oceanul atlantic şi plajele din sudul oraşului. după-amiază veţi lua telecabina din praia vermelha către muntele urca; telecabina va face prima oprire la morro da urca, unde este un punct de belvedere către golful botafogo şi a doua, la o altitudine de 400 m deasupra nivelului mării în vârful dealului sugar loaf, denumit astfel datorită asemănării cu o căpăţână de sfeclă de zahăr, de unde veţi avea o altă privelişte minunată asupra oraşului şi a golfului guanabara. cazare la hotel windsor excelsior copacabana 4* (sau similar 4*).

10 / 16.11.2020: rio de janeiro – iguassu
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul companiei gol vrg linhas aereas, g3 2001 (09:30 / 11:50) spre iguassu, oraş situat la graniţa cu argentina şi paraguay, renumit datorită cascadelor spectaculoase. cascadele iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilor guarani, denumire ce se poate traduce prin “apă mare”. mare este însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care te fac să te simţi insignifiant în comparaţie cu forţa pe care o degajă. iguassu este de fapt o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă de aproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 m3 de apă pe secundă. volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10 milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploios, iguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă, fiind întrecută doar la media anuală de cascada niagara. este într-adevăr o minune a naturii şi de aceea în anul 1986 unesco a adăugat întreaga zonă a cascadelor pe lista patrimoniului mondial. În continuarea zilei vom vizita partea braziliană a cataractelor, intrând în parcul naţional (unesco), străbătând un drum spectaculos de aproximativ 1 km, prin pădurea tropicală, pe cărări şi poduri printre cascade, până vom ajunge în punctul cel mai apropiat de marea cădere de apă. vom reveni cu liftul la drumul principal, pentru a evita efortul şi întoarcerea pe acelaşi drum. transfer pentru cazare la hotel recanto cataratas 4* (sau similar 4*).

11 / 17.11.2020: iguassu falls
mic dejun. În această zi vom participa la o excursie de o zi în partea argentiniană a cataractelor, care combină întreaga esenţă a parcului naţional iguassu, atât prin spectacolul de neegalat al cascadelor san martin şi gargata do diablo (gâtlejul diavolului), cea mai înaltă parte a cascadei, cât şi prin aventura în sine a traseului, deoarece accesul către cascade din partea argentiniană este facilitat de trenuleţul ecologic al pădurii tropicale, care duce vizitatorii până la diferite pasarele. dintre toate cascadele iguassu, la gargata del diablo este cea mai impresionantă şi de marcă graniţă dintre argentina şi brazilia. opţional, zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramică unică atât asupra părţii braziliene, cât şi a celei argentiniene ale cascadei iguassu. cazare la hotel recanto cataratas 4* (sau similar 4*).

12 / 18.11.2020: iguassu falls – buenos aires
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul companiei aerolineas argentinas, ar 1721 (12:55/ 14:50) spre buenos aires, capitala şi cel mai mare oraş din argentina, fiind în acelaşi timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din america de sud, după sao paulo, localizat pe malul vestic al estuarului rio de la plata, pe coasta de sud-est a continentului sud-american. tur panoramic de oraş, care va începe cu cartierele palermo şi recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul palermo se află cel mai mare parc din buenos aires, parcul 3 februarie, care se întinde pe o suprafaţă de 3 km2 și care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. ne vom îndrepta apoi spre cartierul la racoleta, care demonstrează că buenos aires este “parisul americii latine”, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra evita peron. turul va continua cu teatrul colon, inaugurat în anul 1908 şi bulevardul 9 iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. vom vedea apoi plaza de mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, primăria – cabildo, locul unde a fost iniţiată mişcarea de independenţă, catedrala metropolitană în adiacenţa căreia se află şi reşedinţa arhiepiscopului de buenos aires, clădirea guvernului “casa rosada”, sediul congresului naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de către arhitectul victor meano. vom vizita în continuare cartierele montserrat, san telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi cartierul la boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango caminito, inspirat din viaţa cartierului. cazare la hotel dazzler maipu 4* (sau similar 4*). seara, opţional, cină cu spectacol de tango argentinian la restaurantul “la ventana”.

13 / 19.11.2020: buenos aires – montevideo – buenos aires
mic dejun. zi liberă la dispoziţie sau opţional, excursie de o zi la montevideo. transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat-ul spre montevideo. tur panoramic al capitalei uruguay-ului, numită şi “elveţia sud-americii”, care va include partea veche a oraşului, piaţa constituţiei cu catedrala matriz, cea mai veche clădire publică din oraş, paetonal sarandi, stradă pitorească colonială cu diverse magazine de suveniruri şi restaurante, teatrul solis, piaţa independenţei cu monumentul artigas (erou naţional), mausoleul, principala stradă comercială 18 iulie, clădirea congresului, meadow, faimoasa grădină de trandafiri şi monumentul diligenței. vom urca apoi pe dealul montevideo pentru a admira o frumoasă privelişte panoramică a golfului montevideo şi pentru a vedea fostul fort colonial. turul panoramic va continua cu parcul bătăliei, obeliscul, monumentul vagonului, stadionul de fotbal, unde s-a organizat primul campionat mondial de fotbal în anul 1930, zona rezidenţială carrasco’s şi cu trecerea în revistă a plajelor ce “înlănţuie” oraşul. Întoarcere la buenos aires pentru cazare la hotel dazzler maipu 4* (sau similar 4*).

14 / 20.11.2020: buenos aires – londra
mic dejun. dimineaţa, timp liber în buenos aires pentru activităţi individuale şi ultimele cumpărături. transfer la aeroport pentru plecarea spre londra cu compania british airways, zbor ba 244 (14:15 / 06:35).

15 / 21.11.2020: londra – bucureşti
sosire la londra la ora 06:35, de unde se va pleca spre bucureşti cu zborul ba 886 (10:00 / 15:20).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 15 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
07 Noiembrie 2020 890 € (+ 2,570 $)

tarife incepand de la 890 €

Servicii incluse

- transport intercontinental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Londra – Sao Paulo și Buenos Aires – Londra – Bucureşti cu compania British Airways
- transport continental cu avionul pe rutele: Sao Paulo – Manaus, Manaus – Brasilia, Brasilia – Salvador de Bahia, Salvador de Bahia – Rio de Janeiro, Rio de Janeiro – Iguassu, Iguassu – Buenos Aires
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 12 nopţi cazare în hoteluri de 4*
- mesele menţionate în program: 12 mic dejunuri, 3 dejunuri și 2 cine
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- tur panoramic de oraș Sao Paulo cu ghid local
- expediție de 2 nopți în Amazonia
- tur panoramic de oraș Brasilia cu ghid local
- tur panoramic de oraș Salvador de Bahia cu ghid local
- tur panoramic de oraș Rio de Janeiro cu ghid local
- excursie de 1 zi cu dejun inclus la Corcovado & Sugar Loaf din Rio de Janeiro
- excursie la Cascadele Iguassu
- tur panoramic de oraș Buenos Aires cu ghid local
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți

Servicii neincluse

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. şi continentale: 180 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 60 euro/pers., pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de 15 participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
· spectacol cu cină inclusă precum și demonstrații de capoeira în Salvador de Bahia: aprox. 90 usd/pers.
· cină cu spectacol de tango argentinian: aprox. 95 usd/pers.
· excursie Montevideo: aprox. 250 usd / pers.

Observatii

ACTE NECESARE:
- pașaportul electronic sau pașaportul simplu valabil cel puțin 6 luni de la data încheierii călătoriei; nu se acceptă pașaportul
temporar

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia «Contractul de prestări servicii turistice», la care prezentul program este parte
- în momentul semnării «Contractului de prestări servicii turistice», turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

DAL Travel