Vizualizezi oferta circuit Spania, vacanta Spania.

Circuit avion Spania

Circuit Spania
  • Tari: Spania
  • Orase tranzitate: Barcelona, Blanes, Montserrat, Andorra la Vella, Figueres

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Barcelona: Orasul Lui Gaudi (6 Nopti)
Intalnire pe aeroport pentru zbor catre Barcelona. Ne indreptam catre hotel. Cazare in zona
Costa Brava/Costa Maresme, statiune situata la 60 km de Barcelona, la Hotel Volga 4* (Carrer de Jovara, 350, 08370 Calella, Barcelona). Cunoscuta pentru peisajele salbatice, apa cristalina si nisipul foarte fin, Costa Brava a fost una dintre destinatiile preferate ale marilor artisti Salvador Dali si Pablo Picasso. Mese incluse: cina la hotel.

Ziua 2: Costa Brava – Barcelona
Vizita panoramica Barcelona: Sagrada Familia – emblema Barcelonei si opera neterminata a lui Antoni Gaudi, Las Ramblas, centrul vechi al orasului, se intinde de la Placa de la Catalunya pana la statuia lui Cristofor Columb, Cartierul Gotic, Parcul Guell si Casa Milla (operele lui Gaudi), Montjuic – dealul care confera o vedere panoramica a orasului, Port Olimpic. Mese incluse: mic dejun si cina hotel.

Ziua 3: Costa Maresme / Costa Brava – Blanes (70 Km)
Vizita optionala in Blanes. Gradina Botanica Mari Mutra reprezinta una dintre cele mai frumoase gradini din Spania. Optional, scurta croaziera pana in Tossa de Mar, perla statiunilor de pe Costa Brava. Tossa de Mar este un orasel splendid, cu strazi pietruite, un castel antic magnific, munti spectaculosi si vai pline de vegetatie. Istoria si arta localitatii Tossa de Mar se impletesc cu savoarea traditionala a unui oras marinaresc.
Timp liber in pitoreasca statiune pentru plaja, vizita castel, plimbare prin centrul medieval, admirarea golfului. Retur cu vaporul pana in statiune.
Mese incluse: mic dejun si cina hotel.

Ziua 4: Costa Maresme / Costa Brava – Montserrat (160 Km)
Vizita optionala Manastirea Montserrat, capitala religioasa a Cataloniei amplasata printre turlele naturale de piatra ale muntilor cu acelasi nume Manastirea Montserrat. Langa manastire se afla “Drumul Crucii”, unde este amenajata “Pestera Sfanta” si icoana Sfintei Fecioare din Montserrat. In manastire admiram statuia neagra a Fecioarei Maria “La Moreneta”. Seara, optional, spectacolul de sunet si lumini Fantanile Magice din Barcelona. Mese incluse: mic dejun si cina hotel.

Ziua 5: Costa Maresme / Costa Brava – Andorra (210 Km)
Vizita optionala, excursie Andorra – statul din inima Pirineilor. Principatul Andorrei este un ţinut muntos, aflat între Franţa şi Spania, ale cărui înălţimi înverzite sunt crestate de văi adânci.
Ca principale atractii turistice ale Andorrei La Vella, capitala Andorrei, ar fi Centrul Vechi, biserica Sf. Esteve, cladirea Parlamentului, Teatrul si Muzeul din cadrul Centrului Cultural, Piazza si Festivalul Muzical.Sau putem vizitat tot optional, cel mai mare parc de divertisment din Spania – Port Aventura – aflat la 60 km de Barcelona pe Costa Daurada. Mese incluse: mic dejun si cina hotel.

Ziua 6: Costa Maresme / Costa Brava – Figueres (Lumea Lui Dali)

Excursie optionala la Figueres pentru vizitarea Teatrului Muzeu Salvador Dali. Inaugurat în 1974, construit pe ruinele unui vechi teatru distrus la sfârşitul războiului civil, muzeul din Figueres este considerat cel mai mare obiect suprarealist din lume. Roşu cărămiziu în exterior, împodobit cu ouă albe, gigante pe acoperiş şi manechine aurii pe marginea acestuia, el nu seamănă cu niciun alt muzeu. Mese incluse: mic dejun si cina hotel.

Ziua 7: Barcelona – Bucuresti
Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi. Barcelona are unele dintre cele mai cosmopolite zone de cumparaturi din lume. De la magazine apartinand unor designer faimosi, pana la creatii de ultima ora si stiluri avantgardiste, exista cate ceva pentru toate gusturile, atunci cand vine vorba despre shopping. Indiferent ca e vorba despre haine, antichitati sau suveniruri, fiecare cartier are magazinele sale unicat si la moda. Check-out si transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun la hotel.

ziua 1: bucuresti – barcelona: orasul lui gaudi (6 nopti)
intalnire pe aeroport pentru zbor catre barcelona. ne indreptam catre hotel. cazare in zona
costa brava/costa maresme, statiune situata la 60 km de barcelona, la hotel volga 4* (carrer de jovara, 350, 08370 calella, barcelona). cunoscuta pentru peisajele salbatice, apa cristalina si nisipul foarte fin, costa brava a fost una dintre destinatiile preferate ale marilor artisti salvador dali si pablo picasso. mese incluse: cina la hotel.

2: costa brava – barcelona
vizita panoramica barcelona: sagrada familia – emblema barcelonei si opera neterminata a lui antoni gaudi, las ramblas, centrul vechi al orasului, se intinde de la placa de la catalunya pana la statuia lui cristofor columb, cartierul gotic, parcul guell si casa milla (operele lui gaudi), montjuic – dealul care confera o vedere panoramica a orasului, port olimpic. mese incluse: mic dejun si cina hotel.

3: costa maresme / costa brava – blanes (70 km)
vizita optionala in blanes. gradina botanica mari mutra reprezinta una dintre cele mai frumoase gradini din spania. optional, scurta croaziera pana in tossa de mar, perla statiunilor de pe costa brava. tossa de mar este un orasel splendid, cu strazi pietruite, un castel antic magnific, munti spectaculosi si vai pline de vegetatie. istoria si arta localitatii tossa de mar se impletesc cu savoarea traditionala a unui oras marinaresc.
timp liber in pitoreasca statiune pentru plaja, vizita castel, plimbare prin centrul medieval, admirarea golfului. retur cu vaporul pana in statiune.
mese incluse: mic dejun si cina hotel.

4: costa maresme / costa brava – montserrat (160 km)
vizita optionala manastirea montserrat, capitala religioasa a cataloniei amplasata printre turlele naturale de piatra ale muntilor cu acelasi nume manastirea montserrat. langa manastire se afla “drumul crucii”, unde este amenajata “pestera sfanta” si icoana sfintei fecioare din montserrat. in manastire admiram statuia neagra a fecioarei maria “la moreneta”. seara, optional, spectacolul de sunet si lumini fantanile magice din barcelona. mese incluse: mic dejun si cina hotel.

5: costa maresme / costa brava – andorra (210 km)
vizita optionala, excursie andorra – statul din inima pirineilor. principatul andorrei este un ţinut muntos, aflat între franţa şi spania, ale cărui înălţimi înverzite sunt crestate de văi adânci.
ca principale atractii turistice ale andorrei la vella, capitala andorrei, ar fi centrul vechi, biserica sf. esteve, cladirea parlamentului, teatrul si muzeul din cadrul centrului cultural, piazza si festivalul muzical.sau putem vizitat tot optional, cel mai mare parc de divertisment din spania – port aventura – aflat la 60 km de barcelona pe costa daurada. mese incluse: mic dejun si cina hotel.

ziua 6: costa maresme / costa brava – figueres (lumea lui dali)

excursie optionala la figueres pentru vizitarea teatrului muzeu salvador dali. inaugurat în 1974, construit pe ruinele unui vechi teatru distrus la sfârşitul războiului civil, muzeul din figueres este considerat cel mai mare obiect suprarealist din lume. roşu cărămiziu în exterior, împodobit cu ouă albe, gigante pe acoperiş şi manechine aurii pe marginea acestuia, el nu seamănă cu niciun alt muzeu. mese incluse: mic dejun si cina hotel.

7: barcelona – bucuresti
timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi. barcelona are unele dintre cele mai cosmopolite zone de cumparaturi din lume. de la magazine apartinand unor designer faimosi, pana la creatii de ultima ora si stiluri avantgardiste, exista cate ceva pentru toate gusturile, atunci cand vine vorba despre shopping. indiferent ca e vorba despre haine, antichitati sau suveniruri, fiecare cartier are magazinele sale unicat si la moda. check-out si transfer la aeroport pentru zborul spre bucuresti. mese incluse: mic dejun la hotel.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
30 Aprilie 2019 469 €
Data plecare Tarif
19 Mai 2019 469 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 469 €
Data plecare Tarif
06 Octombrie 2019 469 €

tarife incepand de la 469 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti
6 nopti de cazare cu mic dejun si cina conform program la hotel de 4*
Transport cu autocarul /microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Tur panoramic Barcelona
Mesele specificate in program
Asistenta turística

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 149 Euro / persoana
Supliment obligatoriu plecarea de Paste 109 euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse
Taxa de oras

Observatii

Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului
Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours