Vizualizezi oferta circuit Brazilia, circuit Argentina, vacanta Brazilia, vacanta Argentina.

Circuit avion Brazilia, Argentina

Circuit Brazilia
  • Tari: Brazilia, Argentina
  • Orase tranzitate: Rio de Janeiro, Foz do Iguaçu, Buenos Aires

Descriere

Ziua 1 (16.11, sambata): CLUJ-NAPOCAFRANKFURTRIO DE JANEIRO
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 16:20 la aeroportul international Avram Iancu din Cluj-Napoca pentru imbarcare pe cursa Lufthansa cu destinatia Rio de Janeiro (schimbarea cursei la Frankfurt).
Ziua 2 (17.11, duminica): RIO DE JANEIRO – tur inclus Muntee Corcovado & Plajele din Rio
Sosire la Rio de Janeiro la ora locala 06:50 dimineata. Mic dejun la hotel. Deoarece check-in-ul la hotel se va face la orele 15:00, vom porni intr-un tur de oras de 4 ore ce va cuprinde urcare pe Muntele Corcovado (unde se afla statuia lui Iisus si de unde se pot face cele mai frumoase fotografii panoramice cu Rio de Janeiro). Muntele Corcovado vegheaza solemn asupra tumultosului oras brazilian Rio de Janeiro. In trecut muntele a fost numit Pinaculo da Tentacao, ceea ce se traduce prin Varful Tentatiei. Acest nume are conotatii biblice si a fost ales de colonistii portughezi cu secole in urma.
Mai tarziu muntele a fost numit Corcovado, nume care face referinta la forma sa, ce duce cu gandul la o cocoasa. Dupa coborare vom putea admira cele mai frumoase plaje din Rio de Janeiro. Check-in la hotel Majestic Rio 3* sau similar in Rio de Janeiro si timp liber la dispozitie.
Ziua 3 (18.11, luni): RIO DE JANEIRO – tur optional orasul vechi si Muntele Sugar Loaf
Mic dejun. Optional, va propunem un nou tur panoramic de oras de jumate de zi, care cuprinde atractii deosebite.
Denumirea orasului Rio de Janeiro este legata de momentul descoperirii acestui tinut de catre exploratorul Gaspar de Lemos la 1 ianuarie 1502. Acesta l-a numit “Rau de Ianuarie” (in portugheza Rio de Janeiro). Orasul a fost fondat in onoarea regelui Portugaliei, Sebastian I, in anul 1565. Cu timpul, importanta lui a crescut, ajungand capitala Portugaliei in timpul invaziei napoleoniene (1808-1821), dar si a Braziliei intre anii 1764-1960. Desi capitala tarii s-a mutat in orasul Brasilia, Rio de Janeiro a ramas unul dintre cele mai semnificative centre urbane, al doilea ca marime dupa Sao Paulo, cu o populatie de aprox. 6,5 milioane de locuitori.
Vom vizita: orasul vechi, Biserica Candelaria, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, dar si multe alte atractii. Turul continua cu imbarcarea in telegondola catre Muntele Sugar Loaf de unde ne vom bucura de privelisti surprinzatoare ale orasului. Cazare la hotel Majestic Rio 3* sau similar in Rio de Janeiro.
Ziua 4 (19.11, marti): RIO DE JANEIRO – excursie optionala la Petropolis
Mic dejun. Timp liber in Rio de Janeiro pentru descoperirea orasului pe cont propriu sau excursie optionala de jumatate de zi la Petropolis, orasul imperial al Braziliei. Vom porni catre Parcul National Serra dos Orgaos pe un drum pitoresc si vom ajunge in orasul Petropolis la o altitudine de 810 m deasupra nivelului marii. Turul include vizita palatului de vara al fostului imparat Pedro II, personaj emblematic in istoria Braziliei, cel care a reusit sa unifice toate statele si sa faca din Brazilia cea mai mare si puternica tara a Americii de Sud. De asemenea vom vedea catedrala unde se afla mormantul lui Pedro II, dar si a sotiei sale precum si cateva cladiri emblematice din epoca imperiala si moderna. Retur la Rio de Janeiro si cazare la hotel Majestic Rio 3* sau similar in Rio de Janeiro.
Ziua 5 (20.11, miercuri): RIO DE JANEIROFOZ DO IGUASSU (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Foz Do Iguassu. Sosire in Foz Do Iguassu , orasul situat la granita a trei state: Brazilia, Argentina si Paraguay. Desi un oras nu foarte mare (aprox. 265.000 locuitori), numarul de turisti sositi aici depaseste cifra de 1,5 milioane, atrasi de cel mai mare complex de cascade din lume – complexul Iguassu. Situate chiar pe granita, cascadele sunt impartite intre cele mai mari state sud-americane: doua treimi se afla pe teritoriul argentinian, iar cealalta treime este dincolo de granita imaginara cu Brazilia. Vom vizita timp de 3 ore cascadele dupa care vom face check-in la hotel Vivaz Cataratas Resort 4* sau similar in Foz do Iguassu.
Ziua 6 (21.11, joi): FOZ DO IGUASSU
Mic dejun. Plecare de la hotel si dupa formalitati de granita vom traversa podul Tancredo Neves peste raul Iguassu si vom intra in Argentina. Daca pe partea braziliana exista numeroase puncte de vedere panoramica, pe partea argentiniana exista numeroase poteci care permit vizitarea din apropiere a cascadei. Prima oprire este la Centrul de Informatii pentru Vizitatori, apoi vom merge pe Circuitul Inferior (cascada din avalul raului) si pe Circuitul Superior (cascada din amonte). Cel mai spectaculos punct al cascadei – Gatul Diavolului – va putea fi atins cu Trenul Ecologic din Jungla. Dupa incheierea vizitei vom traversa granita in Brazilia cu autobuzul si vom reveni la hotel. Optional, putem vizita
in continuare barajul Itaipu, o minune a ingineriei moderne care in anul 2016 a produs cea mai mare cantitate de energie din lume, detronand Barajul celor Trei Defileuri de pe raul Yangtze din China. Cazare la hotel Vivaz Cataratas Resort 4* sau similar in Foz do Iguassu.
Ziua 7 (22.11, vineri): FOZ DO IGUASSUBUENOS AIRES (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Puerto Iguassu (partea argenitiniana) si zbor spre Buenos Aires. Sosire in Buenos Aires, transfer la hotel Bel Air 3* sau similar si timp liber la dispozitie (check in dupa ora 15:00). Buenos Aires nu este numai capitala Argentinei, este de asemenea si una dintre cele 10 cele mai importante metropole ale lumii si orasul cel mai elegant din America de Sud. Aproape 13 milioane de oameni traiesc aici si se bucura de viata de noapte din belsug, de “Tango”, baruri, cabarete, discoteci, restaurante sau baruri vesnic deschise. In timpul zilei, o mare varietate de atractii este oferita de muzee, galerii de arta, magazine de antichitaţi, parcuri, bulevarde imense. Cu bulevardele sale largi,
parcuri inverzite, cladiri impozante, o cultura variata si o viata de noapte animata, Buenos Aires aminteste de Paris sau Barcelona. Acest lucru nu este de mirare: majoritatea locuitorilor sunt urmasi ai imigrantilor europeni, care s-au stabilit aici in secolul XIX, aducand cu ei o cultura ce poate fi admirata in nenumarate galerii de arta, teatre si muzee, cat si o arta culinara ce poate fi savurata in restaurante de cea mai buna calitate. Cazare hotel Bel Air 3* sau similar in Buenos Aires.
Ziua 8 (23.11, sambata): BUENOS AIRES
Mic dejun. Astazi avem prevazut un tur panoramic de oras de jumatate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Bulevardul 9 Iulie (cel mai larg bulevard din lume), Teatrul Colon, Plaza de Mayo, Casa Rosada – cladirea roz a Guvernului, Primaria Cabildo, Catedrala Metropolitana – casa arhiepiscopului de Buenos Aires. Turul continua cu vizitarea celor mai frumoase cartiere din oras: San Telmo (una dintre cele mai moderne zone din oras), La Boca, Barrio Norte (in cimitirul Recoleta este mormantul Evitei Peron) si Plaza Lavalle. Orasul a fost fondat in 1536 de catre Pedro de Mendoza, apoi distrus de indieni si recladit in 1580 de Juan de Garay. Buenos Aires a crescut in importanta in 1776, cand a fost numit capitala a Regatului Río de la Plata. Conditia sa de port l-a transformat in cheia dezvoltarii tarii. Dupa amiaza timp liber. Cazare hotel Bel Air 3* sau similar in Buenos Aires.
Ziua 9 (24.11, duminica): BUENOS AIRES – excursie optionala Estancia Santa Susana Cu Fiesta Gaucha
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. In cadrul excursiei se viziteaza Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras) unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vi se va explica stilul de viata al Gauchos si va fi vizitata asezarea, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic (Asado). In continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai Pampasului. Intoarcere la hotel si timp liber pentru odihna. In cursul serii vom fi transferati catre una dintre cele mai faimoase case de tango din Buenos Aires, La Ventana. Aici vom servi cina (meniu cu 3 preparate la alegere) si vom urmari un spectacol de dans, muzica si tango, interpretat de artisti argentinieni. Cazare hotel Bel Air 3* sau similar
in Buenos Aires.
Ziua 10 (25.11, luni): BUENOS AIRES – excursie optionala la MONTEVIDEO
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala de 1 zi in capitala Uruguay-ului, Montevideo. Vom fi transferati in portul din Buenos Aires unde ne vom imbarca pe feribotul spre Montevideo. Drumul pana in capitala Uruguay-ului dureaza aproximativ 2h 15min si traverseaza Rio de la Plata. Fondat intre anii 1726 si 1730 de spanioli, Montevideo este un oras de peste 1 milion de locuitori, situat strategic in estuarul Rio de la Plata, cu deschidere catre Oceanul Atlantic, reprezentand principalul centru politic si cultural al tarii. Intins pe mai bine de 20 km, orasul este intesat de mici plaje, parauri sau promontorii stancoase si ofera prin arhitectura sa un contrast incredibil intre cladirile vechi restaurate, cu
atmosfera europeana, si cladirile noi, moderne. In timpul zilei, uruguayenii obisnuiec sa se plimbe linistiti de-a lungul promenadelor, sa priveasca marea, sa pescuiasca sau sa savureze „mate”, bautura nationala.
Turul de oras va cuprinde orasul vechi, Piata Constitutiei cu Catedrala, Teatrul Solis si Piata Independentei. Continuam pe principala artera comerciala a orasului, Bulevardul 18 Iulie, spre cladirea Congresului. Vom urca pentru a avea o panorama deosebita asupra golfului Montevideo si pentru a admira vechea cetate coloniala. Ne intoarcem in oras si vom admira monumentul La Carreta, stadionul si zona rezidentiala Carrasco dupa care vom avea posibilitatea de a servi pranzul (nu este inclus) in zona portului. Dupa pranz ne vom imbarca pe feribotul catre Buenos Aires unde vom ajunge in cursul serii. Cazare hotel Bel Air 3* sau similar in Buenos Aires.
Ziua 11 (26.11, marti): BUENOS AIRESFRANKFURT
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi in capitala Argentinei dupa care vom fi transferati la aeroportul international „Ministro Pistarini” din Buenos Aires pentru imbarcare pe cursa Lufthansa cu destinatia Cluj-Napoca (via Frankfurt). Plecare la ora 18:05.
Ziua 12 (27.11, miercuri): FRANKFURTCLUJ-NAPOCA
Sosire la Frankfurt la ora locala 11:20, plecare spre tara la ora 14:30. Sosire la Cluj-Napoca la ora 17:30.

ziua 1 (16.11, sambata): cluj-napoca – frankfurt – rio de janeiro
intalnire cu insotitorul de grup la ora 16:20 la aeroportul international avram iancu din cluj-napoca pentru imbarcare pe cursa lufthansa cu destinatia rio de janeiro (schimbarea cursei la frankfurt).

2 (17.11, duminica): rio de janeiro – tur inclus muntee corcovado & plajele din rio
sosire la rio de janeiro la ora locala 06:50 dimineata. mic dejun la hotel. deoarece check-in-ul la hotel se va face la orele 15:00, vom porni intr-un tur de oras de 4 ore ce va cuprinde urcare pe muntele corcovado (unde se afla statuia lui iisus si de unde se pot face cele mai frumoase fotografii panoramice cu rio de janeiro). muntele corcovado vegheaza solemn asupra tumultosului oras brazilian rio de janeiro. in trecut muntele a fost numit pinaculo da tentacao, ceea ce se traduce prin varful tentatiei. acest nume are conotatii biblice si a fost ales de colonistii portughezi cu secole in urma.
mai tarziu muntele a fost numit corcovado, nume care face referinta la forma sa, ce duce cu gandul la o cocoasa. dupa coborare vom putea admira cele mai frumoase plaje din rio de janeiro. check-in la hotel majestic rio 3* sau similar in rio de janeiro si timp liber la dispozitie.

3 (18.11, luni): rio de janeiro – tur optional orasul vechi si muntele sugar loaf
mic dejun. optional, va propunem un nou tur panoramic de oras de jumate de zi, care cuprinde atractii deosebite.
denumirea orasului rio de janeiro este legata de momentul descoperirii acestui tinut de catre exploratorul gaspar de lemos la 1 ianuarie 1502. acesta l-a numit “rau de ianuarie” (in portugheza rio de janeiro). orasul a fost fondat in onoarea regelui portugaliei, sebastian i, in anul 1565. cu timpul, importanta lui a crescut, ajungand capitala portugaliei in timpul invaziei napoleoniene (1808-1821), dar si a braziliei intre anii 1764-1960. desi capitala tarii s-a mutat in orasul brasilia, rio de janeiro a ramas unul dintre cele mai semnificative centre urbane, al doilea ca marime dupa sao paulo, cu o populatie de aprox. 6,5 milioane de locuitori.
vom vizita: orasul vechi, biserica candelaria, teatrul municipal, biblioteca nationala, dar si multe alte atractii. turul continua cu imbarcarea in telegondola catre muntele sugar loaf de unde ne vom bucura de privelisti surprinzatoare ale orasului. cazare la hotel majestic rio 3* sau similar in rio de janeiro.

4 (19.11, marti): rio de janeiro – excursie optionala la petropolis
mic dejun. timp liber in rio de janeiro pentru descoperirea orasului pe cont propriu sau excursie optionala de jumatate de zi la petropolis, orasul imperial al braziliei. vom porni catre parcul national serra dos orgaos pe un drum pitoresc si vom ajunge in orasul petropolis la o altitudine de 810 m deasupra nivelului marii. turul include vizita palatului de vara al fostului imparat pedro ii, personaj emblematic in istoria braziliei, cel care a reusit sa unifice toate statele si sa faca din brazilia cea mai mare si puternica tara a americii de sud. de asemenea vom vedea catedrala unde se afla mormantul lui pedro ii, dar si a sotiei sale precum si cateva cladiri emblematice din epoca imperiala si moderna. retur la rio de janeiro si cazare la hotel majestic rio 3* sau similar in rio de janeiro.

5 (20.11, miercuri): rio de janeiro – foz do iguassu (zbor)
mic dejun. transfer la aeroport si zbor spre foz do iguassu. sosire in foz do iguassu , orasul situat la granita a trei state: brazilia, argentina si paraguay. desi un oras nu foarte mare (aprox. 265.000 locuitori), numarul de turisti sositi aici depaseste cifra de 1,5 milioane, atrasi de cel mai mare complex de cascade din lume – complexul iguassu. situate chiar pe granita, cascadele sunt impartite intre cele mai mari state sud-americane: doua treimi se afla pe teritoriul argentinian, iar cealalta treime este dincolo de granita imaginara cu brazilia. vom vizita timp de 3 ore cascadele dupa care vom face check-in la hotel vivaz cataratas resort 4* sau similar in foz do iguassu.

6 (21.11, joi): foz do iguassu
mic dejun. plecare de la hotel si dupa formalitati de granita vom traversa podul tancredo neves peste raul iguassu si vom intra in argentina. daca pe partea braziliana exista numeroase puncte de vedere panoramica, pe partea argentiniana exista numeroase poteci care permit vizitarea din apropiere a cascadei. prima oprire este la centrul de informatii pentru vizitatori, apoi vom merge pe circuitul inferior (cascada din avalul raului) si pe circuitul superior (cascada din amonte). cel mai spectaculos punct al cascadei – gatul diavolului – va putea fi atins cu trenul ecologic din jungla. dupa incheierea vizitei vom traversa granita in brazilia cu autobuzul si vom reveni la hotel. optional, putem vizita
in continuare barajul itaipu, o minune a ingineriei moderne care in anul 2016 a produs cea mai mare cantitate de energie din lume, detronand barajul celor trei defileuri de pe raul yangtze din china. cazare la hotel vivaz cataratas resort 4* sau similar in foz do iguassu.

7 (22.11, vineri): foz do iguassu – buenos aires (zbor)
mic dejun. transfer la aeroportul din puerto iguassu (partea argenitiniana) si zbor spre buenos aires. sosire in buenos aires, transfer la hotel bel air 3* sau similar si timp liber la dispozitie (check in dupa ora 15:00). buenos aires nu este numai capitala argentinei, este de asemenea si una dintre cele 10 cele mai importante metropole ale lumii si orasul cel mai elegant din america de sud. aproape 13 milioane de oameni traiesc aici si se bucura de viata de noapte din belsug, de “tango”, baruri, cabarete, discoteci, restaurante sau baruri vesnic deschise. in timpul zilei, o mare varietate de atractii este oferita de muzee, galerii de arta, magazine de antichitaţi, parcuri, bulevarde imense. cu bulevardele sale largi,
parcuri inverzite, cladiri impozante, o cultura variata si o viata de noapte animata, buenos aires aminteste de paris sau barcelona. acest lucru nu este de mirare: majoritatea locuitorilor sunt urmasi ai imigrantilor europeni, care s-au stabilit aici in secolul xix, aducand cu ei o cultura ce poate fi admirata in nenumarate galerii de arta, teatre si muzee, cat si o arta culinara ce poate fi savurata in restaurante de cea mai buna calitate. cazare hotel bel air 3* sau similar in buenos aires.

8 (23.11, sambata): buenos aires
mic dejun. astazi avem prevazut un tur panoramic de oras de jumatate de zi in cadrul caruia se vor vizita: bulevardul 9 iulie (cel mai larg bulevard din lume), teatrul colon, plaza de mayo, casa rosada – cladirea roz a guvernului, primaria cabildo, catedrala metropolitana – casa arhiepiscopului de buenos aires. turul continua cu vizitarea celor mai frumoase cartiere din oras: san telmo (una dintre cele mai moderne zone din oras), la boca, barrio norte (in cimitirul recoleta este mormantul evitei peron) si plaza lavalle. orasul a fost fondat in 1536 de catre pedro de mendoza, apoi distrus de indieni si recladit in 1580 de juan de garay. buenos aires a crescut in importanta in 1776, cand a fost numit capitala a regatului río de la plata. conditia sa de port l-a transformat in cheia dezvoltarii tarii. dupa amiaza timp liber. cazare hotel bel air 3* sau similar in buenos aires.

9 (24.11, duminica): buenos aires – excursie optionala estancia santa susana cu fiesta gaucha
mic dejun. zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. in cadrul excursiei se viziteaza estancia santa susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras) unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre gauchos. vi se va explica stilul de viata al gauchos si va fi vizitata asezarea, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic (asado). in continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai pampasului. intoarcere la hotel si timp liber pentru odihna. in cursul serii vom fi transferati catre una dintre cele mai faimoase case de tango din buenos aires, la ventana. aici vom servi cina (meniu cu 3 preparate la alegere) si vom urmari un spectacol de dans, muzica si tango, interpretat de artisti argentinieni. cazare hotel bel air 3* sau similar
in buenos aires.

10 (25.11, luni): buenos aires – excursie optionala la montevideo
mic dejun. timp liber la dispozitie sau excursie optionala de 1 zi in capitala uruguay-ului, montevideo. vom fi transferati in portul din buenos aires unde ne vom imbarca pe feribotul spre montevideo. drumul pana in capitala uruguay-ului dureaza aproximativ 2h 15min si traverseaza rio de la plata. fondat intre anii 1726 si 1730 de spanioli, montevideo este un oras de peste 1 milion de locuitori, situat strategic in estuarul rio de la plata, cu deschidere catre oceanul atlantic, reprezentand principalul centru politic si cultural al tarii. intins pe mai bine de 20 km, orasul este intesat de mici plaje, parauri sau promontorii stancoase si ofera prin arhitectura sa un contrast incredibil intre cladirile vechi restaurate, cu
atmosfera europeana, si cladirile noi, moderne. in timpul zilei, uruguayenii obisnuiec sa se plimbe linistiti de-a lungul promenadelor, sa priveasca marea, sa pescuiasca sau sa savureze „mate”, bautura nationala.
turul de oras va cuprinde orasul vechi, piata constitutiei cu catedrala, teatrul solis si piata independentei. continuam pe principala artera comerciala a orasului, bulevardul 18 iulie, spre cladirea congresului. vom urca pentru a avea o panorama deosebita asupra golfului montevideo si pentru a admira vechea cetate coloniala. ne intoarcem in oras si vom admira monumentul la carreta, stadionul si zona rezidentiala carrasco dupa care vom avea posibilitatea de a servi pranzul (nu este inclus) in zona portului. dupa pranz ne vom imbarca pe feribotul catre buenos aires unde vom ajunge in cursul serii. cazare hotel bel air 3* sau similar in buenos aires.

11 (26.11, marti): buenos aires – frankfurt
mic dejun. timp liber pentru ultimele cumparaturi in capitala argentinei dupa care vom fi transferati la aeroportul international „ministro pistarini” din buenos aires pentru imbarcare pe cursa lufthansa cu destinatia cluj-napoca (via frankfurt). plecare la ora 18:05.

12 (27.11, miercuri): frankfurt – cluj-napoca
sosire la frankfurt la ora locala 11:20, plecare spre tara la ora 14:30. sosire la cluj-napoca la ora 17:30.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 11 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Cluj-Napoca, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
16 Noiembrie 2019 2,275 € Rezerva

tarife incepand de la 2,275 €

Servicii incluse

• transport cu avionul Cluj-Napoca – Rio de Janeiro si Buenos Aires – Cluj-Napoca cu compania LUFTHANSA
(schimbarea curselor la Frankfurt);
• transport cu avionul 2 curse interne cu companie locala, pe rutele Rio de Janeiro – Foz do Iguacu si Iguazu –
Buenos Aires;
• 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Rio de Janeiro, 2 nopti in Iguassu, 4 nopti in Buenos
Aires;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului;
• tururi de oras: Rio de Janeiro, Buenos Aires;
• spectacol de tango cu cina inclusa in Buenos Aires (in data de 24.11);
• vizitarea Cascadei Iguassu (partea braziliana si cea argentiniana);
• ghizi locali pentru tururile de oras si pentru vizitarea Cascadei Iguassu;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pentru toate zborurile intercontinentale si continentale)

Servicii neincluse

• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 45 USD/persoana – se practica in tarile
vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (cursele internationale, ore locale):
16.11: Cluj-Napoca 18:20 – Frankfurt 19:30 durata zborului: 2h10min
16.11: Frankfurt 22:05 – Rio de Janeiro 06:50 (in 17.11) durata zborului: 11h45min
26.11: Buenos Aires 18:05 – Frankfurt 11:20 (in 27.11) durata zborului: 13h15min
27.11: Frankfurt 14:30 – Cluj-Napoca 17:30 durata zborului: 2h00min
GRUP MINIM:
20 persoane. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 60 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic
de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic,
agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea
prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in
functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
• Tur panoramic Rio de Janeiro si Muntele Capatanii de Zahar (4 ore) : 65 EURO/persoana;
• Petropolis – orasul imperial al Braziliei (6 ore): 55 EURO/persoana.
• Barajul Itaipu (2 ore 30 min): 30 EURO/persoana
• Montevideo – capitala Uruguayului (1 zi): 380 EURO/persoana
• Estancia Santa Susana si Fiesta Gaucha (7 ore, pranz inclus): 140 EURO/persoana
Preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru un grup minim de 20 persoane. In cazul unui grup mai mic pretul
excursiilor se recalculeaza sau acestea se anuleaza


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu