Vizualizezi oferta circuit Canada, vacanta Canada.

Circuit avion Canada

Circuit Canada
  • Tari: Canada
  • Orase tranzitate: Montreal, Quebec City, Ottawa, Toronto

Descriere

Ziua 1 (18.08): BUCURESTIPARISMONTREAL
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 04:00 dimineata; plecare spre Montreal la ora
06:05,zbor Air France (cu schimbarea cursei la Paris). Sosire la Montreal (Aeroportul International Pierre Elliott Trudeau) la ora locala 14:55. Transfer la hotel. Cazare la hotel Travelodge by Wyndham Montreal Centre 3* (sau similar).
Ziua 2 (19.08): MONTREAL
Mic dejun. Dimineata vom participa la un tur al orasului impreuna cu un ghid local si vom admira Vechiul Port, Biserica Notre Dame, cladire construita in 1829 in stil neogotic, cunoscuta si sub denumirea de “capela nuntilor”, aici casatorinduse in 1994 si Celine Dion. Turul continua cu Oratoriul St. Joseph, avand al doilea dom ca marime din lume (97 m) dupa San Pietro din Vatican, si se incheie cu o oprire in parcul Mount Royal. Nu uitati aparatele foto pentru imortalizarea panoramei superbe oferite de punctele de belvedere ale parcului. Dupa-amiaza va propunem vizitarea orasului subteran realizat in scopul protejarii impotriva temperaturilor scazute ce se inregistreaza iarna. Cea mai mare retea subterana construita de om (30 km), acesta este un obiectiv ce nu trebuie ratat de pasionatii shopping-ului. Aici exista numeroase mall-uri,
restaurante, hoteluri, banci, muzee, statii de metrou si de autobuz. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3 (20.08): MONTREALQUEBEC CITY (250 km)
Dupa micul dejun vom pleca spre Quebec, cel mai vechi oras canadian, inclus de UNESCO pe lista obiectivelor patrimoniului mondial. Aici un tur pietonal ne va oferi oportunitatea descoperirii singurului oras fortificat din America de Nord. Ne vom plimba prin “Orasul de Sus” si vom trece prin Parcul Battlesfield, scena ultimei batalii (1759) dintre francezi si englezi pentru cucerirea “Noii Frante”; vom continua cu Place d’Armes unde se afla Castelul Frontenac, simbol al Quebec-ului, in prezent transformat in hotel. Cazare in Quebec la hotel Ambassadeur 3* (sau similar).
Ziua 4 (21.08): QUEBEC CITY
Mic dejun. In cursul diminetii vom vizita impresionanta cascada Montmorency, inaltimea ei (89,4 m) depasind-o pe cea a celebrei Niagara, si vom opri la celebra biserica St. Anne de Beaupre, centru de pelerinaj vizitat anual de zeci de mii de oameni. Pe drumul de intoarcere vom avea ocazia sa vizitam Muzeul Albert Gilles, dedicat obiectelor de arta din cupru.
Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale in Quebec City. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 5 (22.08): QUEBEC CITYOTTAWA (450 km)
Mic dejun. Vom continua itinerariul nostru de-a lungul vaii raului Sf. Maurice si optional vom vizita o ferma de bizoni unde vom putea servi si pranzul. In cursul dupa-amiezii vom ajunge la destinatie. Situata la granita Quebecului si confluenta raurilor Outaouais, Rideau si Gatineau, Ottawa este renumita pentru frumusetea ei naturala, iesind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate. Capitala Canadei are un pronuntat caracter britanic, avand numeroase cladiri construite in stil victorian, fapt pentru care este denumita si “sora mai tanara a Londrei”. Pentru a ne familiariza cu acest fermecator oras, un ghid local ne va prezenta intr-un tur panoramic Canalul Rideau, cladirile istorice, cladirea
Parlamentului cu turnul Pacii, resedinta Primului Ministru, Primaria Rideau, Piata Byward. Cazare la hotelul Novotel Ottawa 4* (sau similar).
Ziua 6 (23.08): OTTAWA
Mic dejun. Dimineata vom vizita Parlamentul si vom asista la schimbarea garzilor. Timp liber pentru servirea pranzului (pranzul nu este inclus). Dupa-amiaza turul continua cu Centrul Regal Canadian al Ofiterilor din Politia Calare, cunoscuti sub denumirea de “Mounties”, imaginea acestora in uniforma rosie fiind un simbol al Canadei, celebru ca si frunza de artar. Aici vom vizita scoala de echitatie, vom face un tur al grajdurilor si vom admira frumoasele exemplare cabaline. Cazare in Ottawa la acelasi hotel.
Ziua 7 (24.08): OTTAWAGANANOQUE (Regiunea celor 1000 de insule) – TORONTO (460 km) Mic dejun. Plecare spre Gananoque din regiunea celor 1000 de insule unde vom face o croaziera de o ora pe fluviul Sf. Laurentiu. In continuare, vom pleca spre Toronto. Cosmopolita metropola si capitala economica a tarii este, fara indoiala, cel mai “americanizat” oras canadian. Cazare in Toronto la hotel Bond Plac 3*superior (sau similar).
Ziua 8 (25.08): TORONTOCASCADA NIAGARATORONTO (220 km)
Mic dejun. In aceasta dimineata vom face un tur al orasului Toronto impreuna cu un ghid local. Vom trece pe langa zgarienori cu arhitecturi indraznete, cladirea Primariei, Universitate, zona de shopping Bloor – Yorkville, Lawrence Market, CN Tower (553 m; accesul pe puntea de observatie este optional). Nu ne putem desparti de aceasta minunata tara inainte da a vizita una dintre cele mai impresionate forte ale naturii, Cascada Niagara. Optional, vom merge pana in apropiere de inima cascadei intr-o croaziera de neuitat, la bordul “Hornblower Mist”. Cazare in Toronto la acelasi hotel.
Ziua 9 (26.08): TORONTOAMSTERDAM
Mic dejun si eliberarea camerelor. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa KLM Toronto – Amsterdam, cu decolare la ora 17:15.
Ziua 10 (27.08): AMSTERDAMBUCURESTI
Sosire la Amsterdam la ora locala 06:30 dimineata, imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti ce decoleaza la 09:30.
Sosire la Bucuresti la ora locala 13:10.
_ _ _ _ _ _ _

ziua 1 (18.08): bucuresti – paris – montreal
intalnire la aeroportul international henri coanda (otopeni) cu insotitorul de grup la ora 04:00 dimineata; plecare spre montreal la ora
06:05,zbor air france (cu schimbarea cursei la paris). sosire la montreal (aeroportul international pierre elliott trudeau) la ora locala 14:55. transfer la hotel. cazare la hotel travelodge by wyndham montreal centre 3* (sau similar).

2 (19.08): montreal
mic dejun. dimineata vom participa la un tur al orasului impreuna cu un ghid local si vom admira vechiul port, biserica notre dame, cladire construita in 1829 in stil neogotic, cunoscuta si sub denumirea de “capela nuntilor”, aici casatorinduse in 1994 si celine dion. turul continua cu oratoriul st. joseph, avand al doilea dom ca marime din lume (97 m) dupa san pietro din vatican, si se incheie cu o oprire in parcul mount royal. nu uitati aparatele foto pentru imortalizarea panoramei superbe oferite de punctele de belvedere ale parcului. dupa-amiaza va propunem vizitarea orasului subteran realizat in scopul protejarii impotriva temperaturilor scazute ce se inregistreaza iarna. cea mai mare retea subterana construita de om (30 km), acesta este un obiectiv ce nu trebuie ratat de pasionatii shopping-ului. aici exista numeroase mall-uri,
restaurante, hoteluri, banci, muzee, statii de metrou si de autobuz. cazare la acelasi hotel.

3 (20.08): montreal – quebec city (250 km)
dupa micul dejun vom pleca spre quebec, cel mai vechi oras canadian, inclus de unesco pe lista obiectivelor patrimoniului mondial. aici un tur pietonal ne va oferi oportunitatea descoperirii singurului oras fortificat din america de nord. ne vom plimba prin “orasul de sus” si vom trece prin parcul battlesfield, scena ultimei batalii (1759) dintre francezi si englezi pentru cucerirea “noii frante”; vom continua cu place d’armes unde se afla castelul frontenac, simbol al quebec-ului, in prezent transformat in hotel. cazare in quebec la hotel ambassadeur 3* (sau similar).

4 (21.08): quebec city
mic dejun. in cursul diminetii vom vizita impresionanta cascada montmorency, inaltimea ei (89,4 m) depasind-o pe cea a celebrei niagara, si vom opri la celebra biserica st. anne de beaupre, centru de pelerinaj vizitat anual de zeci de mii de oameni. pe drumul de intoarcere vom avea ocazia sa vizitam muzeul albert gilles, dedicat obiectelor de arta din cupru.
dupa-amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale in quebec city. cazare la acelasi hotel.

5 (22.08): quebec city – ottawa (450 km)
mic dejun. vom continua itinerariul nostru de-a lungul vaii raului sf. maurice si optional vom vizita o ferma de bizoni unde vom putea servi si pranzul. in cursul dupa-amiezii vom ajunge la destinatie. situata la granita quebecului si confluenta raurilor outaouais, rideau si gatineau, ottawa este renumita pentru frumusetea ei naturala, iesind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate. capitala canadei are un pronuntat caracter britanic, avand numeroase cladiri construite in stil victorian, fapt pentru care este denumita si “sora mai tanara a londrei”. pentru a ne familiariza cu acest fermecator oras, un ghid local ne va prezenta intr-un tur panoramic canalul rideau, cladirile istorice, cladirea
parlamentului cu turnul pacii, resedinta primului ministru, primaria rideau, piata byward. cazare la hotelul novotel ottawa 4* (sau similar).

6 (23.08): ottawa
mic dejun. dimineata vom vizita parlamentul si vom asista la schimbarea garzilor. timp liber pentru servirea pranzului (pranzul nu este inclus). dupa-amiaza turul continua cu centrul regal canadian al ofiterilor din politia calare, cunoscuti sub denumirea de “mounties”, imaginea acestora in uniforma rosie fiind un simbol al canadei, celebru ca si frunza de artar. aici vom vizita scoala de echitatie, vom face un tur al grajdurilor si vom admira frumoasele exemplare cabaline. cazare in ottawa la acelasi hotel.

7 (24.08): ottawa – gananoque (regiunea celor 1000 de insule) – toronto (460 km) mic dejun. plecare spre gananoque din regiunea celor 1000 de insule unde vom face o croaziera de o ora pe fluviul sf. laurentiu. in continuare, vom pleca spre toronto. cosmopolita metropola si capitala economica a tarii este, fara indoiala, cel mai “americanizat” oras canadian. cazare in toronto la hotel bond plac 3*superior (sau similar).

8 (25.08): toronto – cascada niagara – toronto (220 km)
mic dejun. in aceasta dimineata vom face un tur al orasului toronto impreuna cu un ghid local. vom trece pe langa zgarienori cu arhitecturi indraznete, cladirea primariei, universitate, zona de shopping bloor – yorkville, lawrence market, cn tower (553 m; accesul pe puntea de observatie este optional). nu ne putem desparti de aceasta minunata tara inainte da a vizita una dintre cele mai impresionate forte ale naturii, cascada niagara. optional, vom merge pana in apropiere de inima cascadei intr-o croaziera de neuitat, la bordul “hornblower mist”. cazare in toronto la acelasi hotel.

9 (26.08): toronto – amsterdam
mic dejun si eliberarea camerelor. transfer la aeroport si imbarcare pe cursa klm toronto – amsterdam, cu decolare la ora 17:15.

10 (27.08): amsterdam – bucuresti
sosire la amsterdam la ora locala 06:30 dimineata, imbarcare pe cursa amsterdam – bucuresti ce decoleaza la 09:30.
sosire la bucuresti la ora locala 13:10.
_ _ _ _ _ _ _

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
18 August 2019 2,135 €

tarife incepand de la 2,135 €

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti – Montreal cu compania Air France (escala la Paris) si Toronto – Bucuresti cu
compania KLM (escala la Amsterdam);
• 8 nopti cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 3*si 4*: 2 nopti in Montreal, 2 nopti in Quebec City, 2 nopti
in Ottawa, 2 nopti in Toronto;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar/microbuz conform itinerariului;
• tururi panoramice cu ghizi locali vorbitori de limba engleza in orasele Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto;
• taxele de intrare la: Biserica Notre Dame si Oratoriul St Joseph (Montreal), turul ghidat al bisericii Saint Anne;
• vizitarea Parlamentului si a Centrului Regal Canadian al Ofiterilor din Politia Calare (Ottawa);
• croaziera in regiunea celor 1000 de insule;
• excursia la Niagara (croaziera pe vasul Hornblower Mist este optionala si se achita separat);
• vizitele precizate in program (taxele de intrare la obiective se achita separat, dupa caz);
• insotitor roman de grup;
• taxa pentru autorizatia de calatorie electronica (eTA) (poate suferi modificari);
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in
pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 USD/persoana – se practica in Canada, se
achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 06:05 – Paris 08:20 durata zborului: 3h15min
Paris 13:20 – Montreal 14:55 durata zborului: 7h40min
Toronto 17:15 – Amsterdam 06:30 (a doua zi) durata zborului: 7h10min
Amsterdam 09:30 – Bucuresti 13:10 durata zborului: 2h40min
GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 150 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20
participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi
rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a
turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de
disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu