Vizualizezi oferta circuit Canada, vacanta Canada.

Circuit avion Canada

Circuit Canada
  • Tari: Canada
  • Orase tranzitate: Montreal, Quebec City, Toronto, Ottawa

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Montreal (4 nopti)
Intalnire cu reprezentantul Jinfo Tours in aeroportul Henri Coanda pentru imbarcare pe zbor cu destinatia Montreal. Bine ati venit in Canada! Transfer la hotel. Cazare la Sandman Hotel Montreal-Longueuil (999 Rue de Sérigny, Longueuil, QC J4K 2T1).

Ziua 2: Montreal – Ottawa (200 km)
Excursie optionala la Ottawa – capitala Canadei. Situata la granita Quebecului si confluenta raurilor Outaouais, Rideau si Gatineau, Ottawa este renumita pentru frumusetea ei naturala, iesind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate. Capitala Canadei are un pronuntat caracter britanic, avand numeroase cladiri construite in stil victorian, fapt pentru care este denumita si “sora mai tanara a Londrei”.
Pentru a ne familiariza cu acest fermecator oras, un ghid local ne va prezenta intr-un tur panoramic cladirile istorice, cladirea Parlamentului, resedinta Primului Ministru, Primaria Rideau. Dar nicio vizita a capitalei canadiene nu ar fi completa fara o plimbare de-a lungul Canalului Rideau, asa ca in continuare vom participa la o croaziera de o ora pe acest canal celebru. Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru vizitarea Pietei Byward si a imprejurimilor. Retur si cazare la Montreal.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Montreal – Quebec City (270 km)
Excursie optionala la Quebec. Cel mai vechi oras canadian, a fost inclus de UNESCO pe lista patrimoniului mondial. Un tur pietonal ne va oferi oportunitatea descoperirii singurului oras fortificat din America de Nord. Ne vom plimba prin “Orasul de Sus” si vom trece prin Parcul Battlesfield, scena ultimei batalii (1759) dintre francezi si englezi pentru cucerirea “Noii Frante”, vom continua cu Place d’Armes unde se afla Castelul Frontenac, simbol al Quebec-ului, in prezent transformat in hotel. Retur si cazare la Montreal.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Montreal
Tur pietonal al centrului orasului.
Excursie optionala – Tur panoramic Montreal (3 ore). Vom admira Vechiul Port, Biserica Notre Dame, cladire construita in 1829 in stil neogotic, cunoscuta si sub denumirea de “capela nuntilor”, aici casatorindu-se in 1994 si Celine Dion. Turul continua cu Oratoriul St. Joseph, avand al doilea dom ca marime din lume (97 m) dupa San Pietro din Vatican, si se incheie cu o oprire in parcul Mount Royal.
Nu uitati aparatele foto pentru imortalizarea panoramei superbe oferite de punctele de belvedere ale parcului. Orasul subteran a fost realizat in scopul protejarii impotriva temperaturilor scazute ce se inregistreaza iarna si este cea mai mare retea subterana construita de om (30 km), fiind un obiectiv ce nu trebuie ratat de pasionatii shopping-ului. Aici exista numeroase mall-uri, restaurante, hoteluri, banci, muzee, statii de metrou si de autobuz.
Excursie optionala Stadionul Olimpic Montreal, Gradina Botanica si Insectarium. O vizita la Stadionul Olimpic nu trebuie ratata de nimeni care ajunge la Montreal, el avand o mare importanta pentru romani, acesta fiind locul unde Nadia Comaneci a obtinut in 1976 aurul olimpic si primele note de 10 din gimnastica mondiala.
Vom face un tur ghidat al stadionului si vom urca in Montreal Tower, inalt de 165 m, acesta facand si el parte din Complexul olimpic. De asemenea, excursia include si vizitarea Gradinii Botanice si a Insectarium-ului (cel mai mare muzeu de insecte din America de Nord si unul dintre cele mai populare obiective turistice ale orasului, cu peste 400.000 vizitatori anual).
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: Montreal – Toronto (4 nopti)
Transfer la aeroport pentru zbor intern. Sosire la Toronto. Cosmopolita metropola si capitala economica a tarii, Toronto este fara indoiala cel mai “americanizat” oras canadian. Vom face un tur pietonal al orasului Toronto.
Excursie optionala – Tur panoramic Toronto (3 ore). In cadrul turului de oras vom trece pe langa zgarie-nori cu arhitecturi indraznete, Cartierul Chinezesc cu piete in aer liber si miresme orientale, dar nimic nu ne va fascina mai mult decat vederea panoramica oferita de una dintre cele mai inalte cladiri din lume, CN Tower (553 m).
Optional, vizita la Ripley’s Aquarium of Canada, acvariu ce gazduieste peste 16.000 animale marine, printre care cel mai mare bazin cu meduze din lume, un homar de 65 ani, rechini si pisici de mare. Suprafata acvariului este de 12.500 metri patrati iar bazinele contin peste 5,7 milioane de litri de apa.
Cele 16.000 de animale acvatice apartin unui numar de 450 de specii din intreaga lume si sunt expuse privitorilor in bazine ce reproduc habitatele naturale atat de apa sarata cat si de apa dulce.
Cazare la Best Western Plus Travel Hotel Toronto Airport 3* (5503 Eglinton Avenue West, M9C 5K5 Toronto) Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: Toronto – Cascada Niagara (140 km)
Excursie optionala la Cascada Niagara (aprox. 9 ore). Veti avea ocazia unica de a experimenta in compania unui ghid local a opta minune a lumii, Niagara Falls. Partea canadiana ofera cea mai spectaculoasa vedere asupra cascadei, aproximativ 90% din volumul de apa fiind concentrat in partea canadiana (denumita si Horseshoe Falls). Sunt incluse intrarea pe platforma de observatie Journey Behind the Falls, o vizita cu degustare la o crama si masa de pranz (bufet). Ne vom opri in mai multe locuri in jurul cascadei, pentru a o admira din cele mai interesante unghiuri. Seara, intoarcere la hotel.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Toronto – Croaziera in golf – CN Tower
Timp liber in Toronto pentru vizite individuale.
Optional – Croaziera de o ora in golful Toronto. Pe parcursul acestei croaziere veti putea admira golful si orasul beneficiind de comentarii live din partea capitanului vasului sau a unui ghid local. Croaziera are loc la orele pranzului, ora fiind confirmata inaintea plecarii.
Optional, urcare in CN Tower, care a fost timp de 30 ani cel mai inalt turn din lume. De la inaltimea de 346 a platformei de observatie, veti avea parte de o panorama fantastica asupra orasului si a lacului Ontario, in timpul unei zile senine vazandu-se pana la o distanta de 160 km. Daca aveti curaj, pasiti pe celebra “Podea de Sticla” si priviti in jos la orasul ce se asterne la picioarele dvs.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 8: Toronto – Tur cu elicopterul
Timp liber in Toronto pentru vizite individuale.
Optional, tur cu elicopterul – Priviti zgarie-norii orasului Toronto de la o inaltime de 2600 m, zburand cu elicopterul cu o viteza medie de 160 km/h! Senzatia oferita de deplasarea aeriana rapida deasupra orasului, fara congestia obisnuita a traficului citadin, este una deosebita. Durata efectiva a zborului este de 6-8 minute. Turul cu elicopterul se poate organiza doar in conditii de vreme favorabila.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9: Toronto – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul de retur catre Bucuresti.

ziua 1: bucuresti – montreal (4 nopti)
intalnire cu reprezentantul jinfo tours in aeroportul henri coanda pentru imbarcare pe zbor cu destinatia montreal. bine ati venit in canada! transfer la hotel. cazare la sandman hotel montreal-longueuil (999 rue de sérigny, longueuil, qc j4k 2t1).

2: montreal – ottawa (200 km)
excursie optionala la ottawa – capitala canadei. situata la granita quebecului si confluenta raurilor outaouais, rideau si gatineau, ottawa este renumita pentru frumusetea ei naturala, iesind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate. capitala canadei are un pronuntat caracter britanic, avand numeroase cladiri construite in stil victorian, fapt pentru care este denumita si “sora mai tanara a londrei”.
pentru a ne familiariza cu acest fermecator oras, un ghid local ne va prezenta intr-un tur panoramic cladirile istorice, cladirea parlamentului, resedinta primului ministru, primaria rideau. dar nicio vizita a capitalei canadiene nu ar fi completa fara o plimbare de-a lungul canalului rideau, asa ca in continuare vom participa la o croaziera de o ora pe acest canal celebru. dupa-amiaza vom avea timp liber pentru vizitarea pietei byward si a imprejurimilor. retur si cazare la montreal.
mese incluse: mic dejun.

3: montreal – quebec city (270 km)
excursie optionala la quebec. cel mai vechi oras canadian, a fost inclus de unesco pe lista patrimoniului mondial. un tur pietonal ne va oferi oportunitatea descoperirii singurului oras fortificat din america de nord. ne vom plimba prin “orasul de sus” si vom trece prin parcul battlesfield, scena ultimei batalii (1759) dintre francezi si englezi pentru cucerirea “noii frante”, vom continua cu place d’armes unde se afla castelul frontenac, simbol al quebec-ului, in prezent transformat in hotel. retur si cazare la montreal.
mese incluse: mic dejun.

4: montreal
tur pietonal al centrului orasului.
excursie optionala – tur panoramic montreal (3 ore). vom admira vechiul port, biserica notre dame, cladire construita in 1829 in stil neogotic, cunoscuta si sub denumirea de “capela nuntilor”, aici casatorindu-se in 1994 si celine dion. turul continua cu oratoriul st. joseph, avand al doilea dom ca marime din lume (97 m) dupa san pietro din vatican, si se incheie cu o oprire in parcul mount royal.
nu uitati aparatele foto pentru imortalizarea panoramei superbe oferite de punctele de belvedere ale parcului. orasul subteran a fost realizat in scopul protejarii impotriva temperaturilor scazute ce se inregistreaza iarna si este cea mai mare retea subterana construita de om (30 km), fiind un obiectiv ce nu trebuie ratat de pasionatii shopping-ului. aici exista numeroase mall-uri, restaurante, hoteluri, banci, muzee, statii de metrou si de autobuz.
excursie optionala stadionul olimpic montreal, gradina botanica si insectarium. o vizita la stadionul olimpic nu trebuie ratata de nimeni care ajunge la montreal, el avand o mare importanta pentru romani, acesta fiind locul unde nadia comaneci a obtinut in 1976 aurul olimpic si primele note de 10 din gimnastica mondiala.
vom face un tur ghidat al stadionului si vom urca in montreal tower, inalt de 165 m, acesta facand si el parte din complexul olimpic. de asemenea, excursia include si vizitarea gradinii botanice si a insectarium-ului (cel mai mare muzeu de insecte din america de nord si unul dintre cele mai populare obiective turistice ale orasului, cu peste 400.000 vizitatori anual).
mese incluse: mic dejun.

5: montreal – toronto (4 nopti)
transfer la aeroport pentru zbor intern. sosire la toronto. cosmopolita metropola si capitala economica a tarii, toronto este fara indoiala cel mai “americanizat” oras canadian. vom face un tur pietonal al orasului toronto.
excursie optionala – tur panoramic toronto (3 ore). in cadrul turului de oras vom trece pe langa zgarie-nori cu arhitecturi indraznete, cartierul chinezesc cu piete in aer liber si miresme orientale, dar nimic nu ne va fascina mai mult decat vederea panoramica oferita de una dintre cele mai inalte cladiri din lume, cn tower (553 m).
optional, vizita la ripley’s aquarium of canada, acvariu ce gazduieste peste 16.000 animale marine, printre care cel mai mare bazin cu meduze din lume, un homar de 65 ani, rechini si pisici de mare. suprafata acvariului este de 12.500 metri patrati iar bazinele contin peste 5,7 milioane de litri de apa.
cele 16.000 de animale acvatice apartin unui numar de 450 de specii din intreaga lume si sunt expuse privitorilor in bazine ce reproduc habitatele naturale atat de apa sarata cat si de apa dulce.
cazare la best western plus travel hotel toronto airport 3* (5503 eglinton avenue west, m9c 5k5 toronto) mese incluse: mic dejun.

6: toronto – cascada niagara (140 km)
excursie optionala la cascada niagara (aprox. 9 ore). veti avea ocazia unica de a experimenta in compania unui ghid local a opta minune a lumii, niagara falls. partea canadiana ofera cea mai spectaculoasa vedere asupra cascadei, aproximativ 90% din volumul de apa fiind concentrat in partea canadiana (denumita si horseshoe falls). sunt incluse intrarea pe platforma de observatie journey behind the falls, o vizita cu degustare la o crama si masa de pranz (bufet). ne vom opri in mai multe locuri in jurul cascadei, pentru a o admira din cele mai interesante unghiuri. seara, intoarcere la hotel.
mese incluse: mic dejun.

7: toronto – croaziera in golf – cn tower
timp liber in toronto pentru vizite individuale.
optional – croaziera de o ora in golful toronto. pe parcursul acestei croaziere veti putea admira golful si orasul beneficiind de comentarii live din partea capitanului vasului sau a unui ghid local. croaziera are loc la orele pranzului, ora fiind confirmata inaintea plecarii.
optional, urcare in cn tower, care a fost timp de 30 ani cel mai inalt turn din lume. de la inaltimea de 346 a platformei de observatie, veti avea parte de o panorama fantastica asupra orasului si a lacului ontario, in timpul unei zile senine vazandu-se pana la o distanta de 160 km. daca aveti curaj, pasiti pe celebra “podea de sticla” si priviti in jos la orasul ce se asterne la picioarele dvs.
mese incluse: mic dejun.

8: toronto – tur cu elicopterul
timp liber in toronto pentru vizite individuale.
optional, tur cu elicopterul – priviti zgarie-norii orasului toronto de la o inaltime de 2600 m, zburand cu elicopterul cu o viteza medie de 160 km/h! senzatia oferita de deplasarea aeriana rapida deasupra orasului, fara congestia obisnuita a traficului citadin, este una deosebita. durata efectiva a zborului este de 6-8 minute. turul cu elicopterul se poate organiza doar in conditii de vreme favorabila.
mese incluse: mic dejun.

9: toronto – bucuresti
mic dejun. transfer la aeroport si imbarcare pe zborul de retur catre bucuresti.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 9 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Iulie 2019 1,549 € Rezerva
Data plecare Tarif
03 August 2019 1,549 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Octombrie 2019 1,549 € Rezerva

tarife incepand de la 1,549 €

Servicii incluse

Transport cu avionul Bucuresti – Montreal / Toronto – Bucuresti
8 nopti cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 3*
Transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform itinerariului
Tururi de oras pietonale in Toronto si Montreal
Vizite conform programului
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport zbor international – 480 euro /persoana
Taxele de aeroport zbor local – 160 euro/persoana
Excursiile optionale
Taxele de intrare la obiectivele turistice
Asigurarea medicala
Asigurarea storno
Taxa procesare eTA (pentru turistii care au pasaport electronic): 30 USD

Observatii

Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului
Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours