Vizualizezi oferta circuit Serbia, circuit Austria, circuit Ungaria, circuit Slovacia, vacanta Serbia, vacanta Austria, vacanta Ungaria, vacanta Slovacia.

Circuit autocar Serbia, Austria, Ungaria, Slovacia

Circuit Serbia
  • Tari: Serbia, Austria, Ungaria, Slovacia
  • Orase tranzitate: Bratislava, Viena, Budapesta, Belgrad

Descriere

Ziua 1: BUCURESTITIMISOARABELGRAD (700 km)
Intalnire cu insotitorul de grup la Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor la ora 04:30,
Plecare din Bucuresti cu autocarul la ora 04:45 pe traseul: Bucuresti – Brasov – Sibiu – Deva – Timisoara (se pot programa fara costuri suplimentare si imbarcari de pe traseu). Sosire la Belgrad si cazare la hotel 3*. Seara, timp liber la dispozitie. Recomandam o plimbare in zona pietonala Kalemegdan, unde se afla Fortareata Belgrad, situata la confluenta raului Sava cu fluviul Dunarea. Pe stradutele inguste ale centrului vechi al orasului, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti, se afla cele mai cunoscute restaurante locale la care se pot savura deliciile bucatariei sarbesti (unele restaurante fiind cu muzica live).
Ziua 2: BELGRADNOVI SADBRATILVAVA (550 km)
Mic dejun. Dimineata vom face turul panoramic al Belgradului cu autocarul: Noul Belgrad, situat pe malul stang al raului Sava, cartierul rezidential Dedinje, Orasul Vechi, Biserica Sfantul Sava, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul, Teatrul National, Muzeul National si Universitatea, Fortareata Kalemegdan, Palatul Printesei Ljubice, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National. Pornim spre Slovacia. Pe traseu spre Slovacia, vom face o scurta oprire la Novi Sad, al doilea oras ca marime din Serbia si supranumit in trecut “Atena Sarbeasca” unde, din Piața Libertații, punctul zero al orașului, putem admira atracțiile principale: Palatul Episcopal Ortodox, Catedrala Romano-Catolica, Catedrala Sf. Gheorghe, Teatrul Național și Sinagoga. Vom ajunge in Bratislava in cursul serii, pentru cazare la hotel 3*.
ZIUA 3: BRATISLAVA – Viena (optional)
Mic dejun. Dimineata vom incepe programul cu turul panoramic cu autocarul, dar si pietonal, in cadrul caruia vor putea fi admirate: Noul Pod – simbolul orasului modern – cu restaurant construit intr-un stil futuristic situat in varful unui turn, Piata Vechii Primarii si Catedrala Sf Martin. In continuare, vom urca cu autocarul la Castelul Bratislava, o fortareata cu turnuri in patru colturi, situata pe deal, de unde vom admira panorama a intregii zone. In castel sunt adapostite Muzeul de Istorie si Muzeul National, cuprinzand o colectie impresionanta de nu mai putin de 3500 de picturi, statuiete si obiecte bisericesti, precum si protretele casei regale de Habsburg (intrare optionala). Timp liber la dispozitie in centrul vechi al orasului. Dupa pranz, va propunem o excursie optionala la Viena, care este situata la numai 90 km distanta de
Bratislava. Acest oras este de mult timp unul dintre centrele culturale recunoscute ale lumii, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. Timp de 2 ore vom face turul panoramic, dar si pietonal al Vienei. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Tarif informativ: 30 EURO/ persoana, minim 20 platitori – include transport cu autocarul, ghid local de limba romana la Viena pentru turul de oras si insotitor de grup. Seara ne vom intoarce la Bratislava pentru cazare la acelasi hotel.
ZIUA 4: BRATISLAVACOTUL DUNARIIBUDAPESTA (260 KM)
Mic dejun. Dupa micul dejun pornim spre Cotul Dunarii. Se viziteaza orasul medieval Esztergom, care pana la 1241 a fost capitala Ungariei, loc unde se afla si Bazilica Episcopala, iar mai departe, trecand pe langa Visegrad, fosta resedinta a lui
Matei Corvin, vom ajunge in localitatea Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, situat pe malul Dunarii. La pranz sosim la Budapesta, unde timp de 3 ore vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Cazare in Budapesta la Hotel Ibis City South 3* (sau similar). Seara timp liber in Budapesta sau, optional, croaziera si cina reci si salate (bufet suedez).
Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 37 EURO/ persoana.
ZIUA 5: BUDAPESTABUCURESTI – 850 KM
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Vor fi prevazute debarcari in orasele de pe traseu, conform imbarcarii din ziua plecarii.

ziua 1: bucuresti – timisoara – belgrad (700 km)
intalnire cu insotitorul de grup la gara de nord (coloane) in fata parcului ministerului transporturilor la ora 04:30,
plecare din bucuresti cu autocarul la ora 04:45 pe traseul: bucuresti – brasov – sibiu – deva – timisoara (se pot programa fara costuri suplimentare si imbarcari de pe traseu). sosire la belgrad si cazare la hotel 3*. seara, timp liber la dispozitie. recomandam o plimbare in zona pietonala kalemegdan, unde se afla fortareata belgrad, situata la confluenta raului sava cu fluviul dunarea. pe stradutele inguste ale centrului vechi al orasului, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti, se afla cele mai cunoscute restaurante locale la care se pot savura deliciile bucatariei sarbesti (unele restaurante fiind cu muzica live).

2: belgrad – novi sad – bratilvava (550 km)
mic dejun. dimineata vom face turul panoramic al belgradului cu autocarul: noul belgrad, situat pe malul stang al raului sava, cartierul rezidential dedinje, orasul vechi, biserica sfantul sava, palatul regal, primaria, parlamentul, teatrul national, muzeul national si universitatea, fortareata kalemegdan, palatul printesei ljubice, mormantul maresalului tito, muzeul national. pornim spre slovacia. pe traseu spre slovacia, vom face o scurta oprire la novi sad, al doilea oras ca marime din serbia si supranumit in trecut “atena sarbeasca” unde, din piața libertații, punctul zero al orașului, putem admira atracțiile principale: palatul episcopal ortodox, catedrala romano-catolica, catedrala sf. gheorghe, teatrul național și sinagoga. vom ajunge in bratislava in cursul serii, pentru cazare la hotel 3*.

3: bratislava – viena (optional)
mic dejun. dimineata vom incepe programul cu turul panoramic cu autocarul, dar si pietonal, in cadrul caruia vor putea fi admirate: noul pod – simbolul orasului modern – cu restaurant construit intr-un stil futuristic situat in varful unui turn, piata vechii primarii si catedrala sf martin. in continuare, vom urca cu autocarul la castelul bratislava, o fortareata cu turnuri in patru colturi, situata pe deal, de unde vom admira panorama a intregii zone. in castel sunt adapostite muzeul de istorie si muzeul national, cuprinzand o colectie impresionanta de nu mai putin de 3500 de picturi, statuiete si obiecte bisericesti, precum si protretele casei regale de habsburg (intrare optionala). timp liber la dispozitie in centrul vechi al orasului. dupa pranz, va propunem o excursie optionala la viena, care este situata la numai 90 km distanta de
bratislava. acest oras este de mult timp unul dintre centrele culturale recunoscute ale lumii, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. timp de 2 ore vom face turul panoramic, dar si pietonal al vienei. printre obiectivele turistice care vor fi admirate se numara: opera, monumentul lui johan strauss, domul sfantul stefan si universitatea. tarif informativ: 30 euro/ persoana, minim 20 platitori – include transport cu autocarul, ghid local de limba romana la viena pentru turul de oras si insotitor de grup. seara ne vom intoarce la bratislava pentru cazare la acelasi hotel.

4: bratislava – cotul dunarii – budapesta (260 km)
mic dejun. dupa micul dejun pornim spre cotul dunarii. se viziteaza orasul medieval esztergom, care pana la 1241 a fost capitala ungariei, loc unde se afla si bazilica episcopala, iar mai departe, trecand pe langa visegrad, fosta resedinta a lui
matei corvin, vom ajunge in localitatea szentendre (sf.andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, situat pe malul dunarii. la pranz sosim la budapesta, unde timp de 3 ore vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: dunarea, cetatea, bastionul pescarilor, podul cu lanturi, parlamentul, podul elisabeta. cazare in budapesta la hotel ibis city south 3* (sau similar). seara timp liber in budapesta sau, optional, croaziera si cina reci si salate (bufet suedez).
bauturi: vin tokay si apa minerala. pret informativ: 37 euro/ persoana.

5: budapesta – bucuresti – 850 km
mic dejun. plecare spre bucuresti unde vom ajunge in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. vor fi prevazute debarcari in orasele de pe traseu, conform imbarcarii din ziua plecarii.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
04 Iunie 2020 230 € Rezerva
Data plecare Tarif
11 August 2020 230 € Rezerva
Data plecare Tarif
21 Octombrie 2020 230 € Rezerva

tarife incepand de la 230 €

Servicii incluse

transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 4 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 1 noapte in Belgrad, 2 nopti in Bratislava, 1 noapte in Budapesta;
• tururi panoramice in Belgrad, Novi Sad, Bratislava, Cotul Dunarii si Budapesta;
• insotitor roman de grup.

Servicii neincluse

asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana – se practica, se achita la sosirea in tara de
destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

Observatii

GRUP MINIM: 40 PERSOANE
Pentru un grup de 35-39 persoane, pretul se majoreaza cu 10 EURO/persoana
Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 18 EURO/persoana
Pentru un numar mai mic de 30 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 25 participanti pana cu 28 zile inainte de fiecare
plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar
fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile – 91 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inaintea plecarii;
⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Anima Holidays