Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu

Descriere

Ziua 1: BUCUREȘTI – BRASOVCLUJ-NAPOCA (cca. 475 km)

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Brasov pentru a ne bucura de spiritul de sarbatoare de la Targul de Craciun din Brasov din Piata Sfatului, unde este inaltat bradul de Craciun si sunt amenajate cca 40 de casute pentru produse de artizanat, ornamente de Craciun, produse de gastronomie si bauturi calde. Concerte de colinde, muzica corala, solisti si formatii de muzica usoara si populara vor intregi atmosfera feerica a targului. Pornim apoi spre Targul de Craciun din Cluj Napoca organizat in Piata Unirii, luminata pentru a creea o atmosfera specifica de iarna si de sarbatoare, unde se vor organiza concerte pentru toate gusturile muzicale si nu in ultimul rand, cea mai mare atractie a targului, patinoarul. La final de zi, pornim spre cazarea din zona Turda.

Ziua 2: SALINA TURDASIBIUBUCURESTI (cca. 430 km)

Dimineața, după micul dejun, plecam spre Salina Turda, un adevarat muzeu de istorie al mineritului in sare, reamenajata intr-o maniera foarte pitoreasca si reintrodusa in circuitul turistic in anul 2010. Continuam spre Targul de Craciun din Sibiu, organizat in Piata Mare inca din 2007, cand orasul a fost Capitala Culturala Europeana. Ne vor imbia casute cu vin fiert cu diverse arome si alte preparate traditionale, ateliere de executat lumanari colorate sau biscuiti gustosi si imbietori si turta dulce parfumata, ornamente de pom etc, toate intr-o atmosfera de sarbatoare. Pornim, apoi, spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.

ziua 1: bucureȘti – brasov – cluj-napoca (cca. 475 km)

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața academiei militare romÂne (universitatea națională de apărare carol i) – acces dinspre bd eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul bucuresti – brasov pentru a ne bucura de spiritul de sarbatoare de la targul de craciun din brasov din piata sfatului, unde este inaltat bradul de craciun si sunt amenajate cca 40 de casute pentru produse de artizanat, ornamente de craciun, produse de gastronomie si bauturi calde. concerte de colinde, muzica corala, solisti si formatii de muzica usoara si populara vor intregi atmosfera feerica a targului. pornim apoi spre targul de craciun din cluj napoca organizat in piata unirii, luminata pentru a creea o atmosfera specifica de iarna si de sarbatoare, unde se vor organiza concerte pentru toate gusturile muzicale si nu in ultimul rand, cea mai mare atractie a targului, patinoarul. la final de zi, pornim spre cazarea din zona turda.

2: salina turda – sibiu – bucuresti (cca. 430 km)

dimineața, după micul dejun, plecam spre salina turda, un adevarat muzeu de istorie al mineritului in sare, reamenajata intr-o maniera foarte pitoreasca si reintrodusa in circuitul turistic in anul 2010. continuam spre targul de craciun din sibiu, organizat in piata mare inca din 2007, cand orasul a fost capitala culturala europeana. ne vor imbia casute cu vin fiert cu diverse arome si alte preparate traditionale, ateliere de executat lumanari colorate sau biscuiti gustosi si imbietori si turta dulce parfumata, ornamente de pom etc, toate intr-o atmosfera de sarbatoare. pornim, apoi, spre bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 2 zile
  • Categorie hoteluri: 0
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Decembrie 2020 299 RON

tarife incepand de la 299 RON

Servicii incluse

» Transport cu autocar/ microbuz clasificat pentru transport turistic;

» 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel / pensiune 2-3*;

» Vizite la Targurile de Craciun Brasov, Cluj, Sibiu, Salina Turda;

» Ghid insotitor din partea agentiei.

Servicii neincluse

» Asigurarea medicală

» Asigurare Travel (medicala+storno)

» Intrările la obiectivele turistice

» Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.

Observatii

SUPLIMENTE

» Locuri preferențiale in autocar 20 lei/pers.

» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale se va taxa cu 20 lei/pers

*Important :

Urcarea in autocar se va face in functie de data inscrierii, iar confirmarea locurilor preferentiale se face in limita disponibilitatii. In autocar, copiii cu vârsta până în 14 ani nu pot ocupa locuri pe primul rând de banchete si nici prima bancheta dupa usa a 2-a.

ü Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri.

ü Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% !

Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

ATENŢIE: Grup minim 35 pers.

· În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;

· Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului.

· Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% din suma incasata

Condiţii de plata/anulare

» Avans 50% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale/early booking/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour