Vizualizezi oferta circuit China, circuit Hong Kong, vacanta China, vacanta Hong Kong.

Circuit avion China, Hong Kong

Circuit China
  • Tari: China, Hong Kong
  • Orase tranzitate: Beijing, Luoyang, Zhengzhou, Wuxi, Suzhou, Shanghai, Hong Kong, Macau

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Beijing
Plecam catre Beijing din aeroportul Otopeni. Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2: Beijing (2 nopti)
Bine ati venit la Beijing. Ne indreptam catre hotel. Cazare in Beijing. Mese incluse: cina la un restaurant local. Cazare la Jiangxi Grand Hotel (8 Hengyitiao, East Tiejiangying, Dong Tiejiangying).

Ziua 3: Beijing – Marele Zid – Palatul de Vara
Vizitam cea mai reprezentativa contructie a Chinei – Marele Zid – sectiunea Juyongguan Pass – cu o lungime de 6.700 km. In continuare vizitam un magazin traditional de cloisonné-uri (vase traditionale din cupru, emailate). Continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Dinastiei Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la circa 50 km de Beijing). La finalul excursiei vizitam un centru de medicina traditionala.
Dupa amiaza, vizitam si Palatul de Vara cu una din cele mai bine conservate gradini regale din China. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 4: Beijing (Orasul Interzis) – Xian (tren de noapte)
Tur Beijing. Astazi vizitam Orasul Interzis (Palatul Imperial, un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp) si Piata Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Turul continua cu Templul Cerului, construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. Dupa cina, imbarcare in trenul de noapte cu destinatia Xian (cuseta de dormit de cate 6 persoane). Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 5: Xian (1 noapte)
Ghidul ne va conduce la sapaturile de la mormantul primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. Dejun in timpul vizitelor la restaurant “Palatul Imparatului Tang”. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local. Cazare la Le Garden Hotel (No. 8, South Laodong Road, Lianhu, 710068 Xi’an).

Ziua 6: Xian – Luoyang (1 noapte)
Mic dejun. Transfer la Luoyang, ce se afla in vestul provinciei Henan din centrul Chinei, fiind strabatut de Fluviul Galben. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare la Peony Hotel (No 15, West Zhongzhou Road, Jianxi District, Jian Xi, 471000 Luoyang).

Ziua 7: Luoyang – Zhengzhou (1 noapte)
Se viziteaza pesterile Longmen si Templul Shaolin unde vom asista la un spectacol Kung fu. Continuam catre Zhengzhou – capitala provinciei Henan, cu Fluviul Galben curgând la nord si Muntii Songshan la vest, orasul este asezat in Campia Centrala a Chinei si uneste noua provincii ale tarii. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare la Tianhe Hotel (110 Erqi Rd, ErQi ShangQuan, Jinshui Qu, Zhengzhou Shi).

Ziua 8: Zhengzhou – Wuxi – Suzhou (2 nopti)
Plecam cu trenul de mare viteza G-train catre Wuxi – vechi oras industrial. La sosire vom vizita Lacul Taihu. Transfer la Suzhou, unde vizitam strada antica Shan Tang si apoi transfer la hotel. Cazare la Conference Center Hotel (No. 100 Daoqian Street, Suzhou 215002). Mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

Ziua 9: Suzhou – Turul orasului
Mic dejun. Turul Suzhou include vizitarea Gradinilor Master of the Net, plimbare cu barca pe Marele Canal si canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si “orasul de apa” Tongli. Cazare Suzhou. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 10: Suzhou – Shanghai (2 nopti)
Continuam traseul catre Shanghai. Sosire Shanghai si tur panoramic ce include Piata Populara, strada Nanjing – principala artera comerciala, promenada Bund – veritabila expozitie de arhitectura internationala datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul ei. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare Days Hotel Frontier Pudong Shanghai, 2333 Pudong Road, Pudong New District, Shangha

Ziua 11: Shanghai
Vizita Templul Buddha din Jad, zona veche a orasului si Gradinile Yuyuan. Timp liber la dispozitie pentru vizitarea principalului centru financiar si economic al Chinei, metropola care isi schimba infatisarea de la un an la altul. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 12: Shanghai – Hong Kong (3 nopti)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare la zborul cu destinatia Hong Kong, fost dominion britanic dupa razboiul opiului din anul 1840 si intrat in componenta statului chinez in anul 1997. Cazare la Grand City Hotel (Queen’s Hong Kong, 338 Queen’s Rd W, Hong Kong). Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 13: Hong Kong
Jumatate de zi tur de oras: Colina Victoria (faimoasa zona rezidentiala de lux, unde de la altitudinea de 554 m se admira o frumoasa panorama asupra orasului si a insulelor din jur), Golful Rusinii, Stanley Market, satul de pescari Aberdeen.
Timp liber sau Excursie optionala la Ocean Park.
Mese incluse: mic dejun la hotel.

Ziua 14: Hong Kong – Macao – Hong Kong
Timp liber sau Excursie optionala la Macao, fosta colonie portugheza pana in anul 1999. Se viziteaza ruinele Bisericii Sf. Paul, Biserica Penha, Cazinoul Lisboa, Templul Zeitei A-Ma, Piata Senatului, Poarta Barierei, Templul Kun. Intoarcere la hotel.
Mese incluse: mic dejun si cina la un restaurant local.

Ziua 15: Hong Kong – Bucuresti
Astazi ne luam la revedere de la Hong Kong. Ghidul ne va anunta ora de plecare pentru a ne indrepta catre aeroport. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – beijing
plecam catre beijing din aeroportul otopeni. se calatoreste in timpul noptii.

2: beijing (2 nopti)
bine ati venit la beijing. ne indreptam catre hotel. cazare in beijing. mese incluse: cina la un restaurant local. cazare la jiangxi grand hotel (8 hengyitiao, east tiejiangying, dong tiejiangying).

3: beijing – marele zid – palatul de vara
vizitam cea mai reprezentativa contructie a chinei – marele zid – sectiunea juyongguan pass – cu o lungime de 6.700 km. in continuare vizitam un magazin traditional de cloisonné-uri (vase traditionale din cupru, emailate). continuam cu drumul sacru si cu vizitarea unuia dintre mormintele dinastiei ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la circa 50 km de beijing). la finalul excursiei vizitam un centru de medicina traditionala.
dupa amiaza, vizitam si palatul de vara cu una din cele mai bine conservate gradini regale din china. mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

4: beijing (orasul interzis) – xian (tren de noapte)
tur beijing. astazi vizitam orasul interzis (palatul imperial, un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp) si piata tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. turul continua cu templul cerului, construit in anul 1420 in timpul dinastiei ming ca sacrificiu inchinat cerului. excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. dupa cina, imbarcare in trenul de noapte cu destinatia xian (cuseta de dormit de cate 6 persoane). mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

5: xian (1 noapte)
ghidul ne va conduce la sapaturile de la mormantul primului imparat al chinei, qin shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. dejun in timpul vizitelor la restaurant “palatul imparatului tang”. mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local. cazare la le garden hotel (no. 8, south laodong road, lianhu, 710068 xi’an).

6: xian – luoyang (1 noapte)
mic dejun. transfer la luoyang, ce se afla in vestul provinciei henan din centrul chinei, fiind strabatut de fluviul galben. mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. cazare la peony hotel (no 15, west zhongzhou road, jianxi district, jian xi, 471000 luoyang).

7: luoyang – zhengzhou (1 noapte)
se viziteaza pesterile longmen si templul shaolin unde vom asista la un spectacol kung fu. continuam catre zhengzhou – capitala provinciei henan, cu fluviul galben curgând la nord si muntii songshan la vest, orasul este asezat in campia centrala a chinei si uneste noua provincii ale tarii. mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. cazare la tianhe hotel (110 erqi rd, erqi shangquan, jinshui qu, zhengzhou shi).

8: zhengzhou – wuxi – suzhou (2 nopti)
plecam cu trenul de mare viteza g-train catre wuxi – vechi oras industrial. la sosire vom vizita lacul taihu. transfer la suzhou, unde vizitam strada antica shan tang si apoi transfer la hotel. cazare la conference center hotel (no. 100 daoqian street, suzhou 215002). mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

9: suzhou – turul orasului
mic dejun. turul suzhou include vizitarea gradinilor master of the net, plimbare cu barca pe marele canal si canalele orasului. turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si “orasul de apa” tongli. cazare suzhou. mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

10: suzhou – shanghai (2 nopti)
continuam traseul catre shanghai. sosire shanghai si tur panoramic ce include piata populara, strada nanjing – principala artera comerciala, promenada bund – veritabila expozitie de arhitectura internationala datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul ei. mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. cazare days hotel frontier pudong shanghai, 2333 pudong road, pudong new district, shangha

11: shanghai
vizita templul buddha din jad, zona veche a orasului si gradinile yuyuan. timp liber la dispozitie pentru vizitarea principalului centru financiar si economic al chinei, metropola care isi schimba infatisarea de la un an la altul. mese incluse: mic dejun.

12: shanghai – hong kong (3 nopti)
mic dejun. transfer la aeroport pentru imbarcare la zborul cu destinatia hong kong, fost dominion britanic dupa razboiul opiului din anul 1840 si intrat in componenta statului chinez in anul 1997. cazare la grand city hotel (queen’s hong kong, 338 queen’s rd w, hong kong). mese incluse: mic dejun si pranz.

13: hong kong
jumatate de zi tur de oras: colina victoria (faimoasa zona rezidentiala de lux, unde de la altitudinea de 554 m se admira o frumoasa panorama asupra orasului si a insulelor din jur), golful rusinii, stanley market, satul de pescari aberdeen.
timp liber sau excursie optionala la ocean park.
mese incluse: mic dejun la hotel.

14: hong kong – macao – hong kong
timp liber sau excursie optionala la macao, fosta colonie portugheza pana in anul 1999. se viziteaza ruinele bisericii sf. paul, biserica penha, cazinoul lisboa, templul zeitei a-ma, piata senatului, poarta barierei, templul kun. intoarcere la hotel.
mese incluse: mic dejun si cina la un restaurant local.

15: hong kong – bucuresti
astazi ne luam la revedere de la hong kong. ghidul ne va anunta ora de plecare pentru a ne indrepta catre aeroport. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 14 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
20 Aprilie 2019 1,729 €
Data plecare Tarif
20 Mai 2019 1,729 €
Data plecare Tarif
01 Iulie 2019 1,729 €
Data plecare Tarif
01 August 2019 1,729 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 1,729 €
Data plecare Tarif
02 Octombrie 2019 1,729 €
Data plecare Tarif
05 Noiembrie 2019 1,729 €
05 Noiembrie 2019 1,729 €
Data plecare Tarif
28 Decembrie 2019 1,729 €

tarife incepand de la 1,729 €

Servicii incluse

Bilet avion Bucuresti – Beijing/Hong Kong – Bucuresti
Bilet de avion Shanghai – Hong Kong
Cazare la hoteluri de 3* conform program
Mese conform program
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform itinerariului
Bilete de tren conform itinerariu
Cuseta de dormit hardsleeper, 6 persoane in cabina
Ghid local
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 450 euro/persoana
Taxa de viza si procesare 70 euro/persoana
Supliment vagon de dormit clasa I:159 euro/persoana
Intrarile la obiectivele turistice
Asigurarea medicala
Asigurarea storno
Supliment obligatoriu plecare de Paste/Revelion 339 euro/persoana
Supliment hoteluri de 4* 249 euro/persoana

Observatii

Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului
Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours