Vizualizezi oferta circuit China, vacanta China.

Circuit avion China

Circuit China
  • Tari: China
  • Orase tranzitate: Beijing, Shanghai

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Beijing
Plecam catre Beijing din aeroportul Otopeni. Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2: Beijing (2 nopti)
Bine ati venit la Beijing! Ne indreptam catre hotel. Cazare in Beijing la Jinguqilong Hotel – No.6 East Street, Beijing Station, Beijing 100005. Mese incluse: cina la un restaurant local.

Ziua 3: Beijing – Marele Zid
Vizitam cea mai reprezentativa contructie a Chinei, Marele Zid (cu o lungime de 6700 km), mai precis sectiunea Juyongguan Pass. In continuare vizitam un magazin traditional de cloisonné-uri, vase traditionale din cupru emailate. Continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Dinastiei Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la circa 50 km de Beijing). La finalul excursiei, vizitam un centru de medicina traditionala. Dupa-amiaza vizitam Palatul de Vara cu una dintre cele mai bine conservate gradini regale din China. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 4: Beijing – Orasul Interzis – Xian (tren de noapte)
Tur Beijing. Astazi vizitam Orasul Interzis (Palatul Imperial, un complex ce insumeaza 9999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), si a Pietei Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Turul continua cu Templul Cerului, construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming si inchinat Cerului. Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. Dupa tur, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia Xian (cuseta de dormit de cate 6 persoane). Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 5: Xian (1 noapte)
Ghidul ne va conduce la sapaturile de la mormantul primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. Dejun in timpul vizitelor la restaurant “Palatul Imparatului Tang”. City Hotel – No.70 South Street, Beilin District, Xi’an 710002. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 6: Xian – Luoyang (1 noapte)
Mic dejun. Transfer la Luoyang, ce se afla in vestul provinciei Henan din centrul Chinei, fiind strabatut de Fluviul Galben (Huang He). Cazare la Grand Hotel1, Zhoushan Road, Luoyang city. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 7: Luoyang – Zhengzhou (1 noapte)
Se viziteaza pesterile Longmen, Templul Shaolin unde vom asista la un spectacol Kungfu. Continuam catre Zhengzhou – capitala provinciei Henan, cu Fluviul Galben curgand la nord si Muntii Songshan la vest, orasul este asezat in Campia Centrala a Chinei si uneste noua provincii ale tarii. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare: Red Coral Hotel Zhengzhou – No.20 Second Road, Er’qi District, Zhengzhou 450000.

Ziua 8: Zhengzhou – Wuxi – Suzhou (2 nopti)
Plecam cu trenul catre Wuxi, vechi oras industrial. La sosire vom vizita Lacul Taihu. Sosire in Suzhou, unde vizitam Shan Tang (strada antica) si apoi transfer la hotel. Cazare la Conference Center Hotel, 100 Daoqian Street, Suzhou 215002. Mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

Ziua 9: Suzhou – Turul orasului
Mic dejun. Turul include vizitarea Gradinilor Master of the Net, plimbare cu barca pe Marele Canal si canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si “orasul de apa” Tongli. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 10: Suzhou – Shanghai (2 nopti)
Continuam traseul catre Shanghai. Sosire in Shanghai. Tur panoramic ce include Piata Populara, strada Nanjing – principala artera comerciala, promenada Bund – veritabila expozitie de arhitectura internationala datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cazare la Shanghai Airlines Travel Hotel – No. 951, Shilong Road, Shanghai. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 11: Shanghai
Astazi vizitam zona veche a orasului, Gradinile Yuyuan si Templul lui Buddha din Jad. Mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

Ziua 12: Shanghai – Bucuresti
Timp liber. Check out la ora 12:00, iar bagajele se depun la camera de bagaje. Transfer la aeroport si zbor catre Bucuresti . Mese incluse: mic dejun la hotel.

ziua 1: bucuresti – beijing
plecam catre beijing din aeroportul otopeni. se calatoreste in timpul noptii.

2: beijing (2 nopti)
bine ati venit la beijing! ne indreptam catre hotel. cazare in beijing la jinguqilong hotel – no.6 east street, beijing station, beijing 100005. mese incluse: cina la un restaurant local.

3: beijing – marele zid
vizitam cea mai reprezentativa contructie a chinei, marele zid (cu o lungime de 6700 km), mai precis sectiunea juyongguan pass. in continuare vizitam un magazin traditional de cloisonné-uri, vase traditionale din cupru emailate. continuam cu drumul sacru si cu vizitarea unuia dintre mormintele dinastiei ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la circa 50 km de beijing). la finalul excursiei, vizitam un centru de medicina traditionala. dupa-amiaza vizitam palatul de vara cu una dintre cele mai bine conservate gradini regale din china. mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

4: beijing – orasul interzis – xian (tren de noapte)
tur beijing. astazi vizitam orasul interzis (palatul imperial, un complex ce insumeaza 9999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), si a pietei tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. turul continua cu templul cerului, construit in anul 1420 in timpul dinastiei ming si inchinat cerului. excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. dupa tur, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia xian (cuseta de dormit de cate 6 persoane). mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

5: xian (1 noapte)
ghidul ne va conduce la sapaturile de la mormantul primului imparat al chinei, qin shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. dejun in timpul vizitelor la restaurant “palatul imparatului tang”. city hotel – no.70 south street, beilin district, xi’an 710002. mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

6: xian – luoyang (1 noapte)
mic dejun. transfer la luoyang, ce se afla in vestul provinciei henan din centrul chinei, fiind strabatut de fluviul galben (huang he). cazare la grand hotel1, zhoushan road, luoyang city. mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

7: luoyang – zhengzhou (1 noapte)
se viziteaza pesterile longmen, templul shaolin unde vom asista la un spectacol kungfu. continuam catre zhengzhou – capitala provinciei henan, cu fluviul galben curgand la nord si muntii songshan la vest, orasul este asezat in campia centrala a chinei si uneste noua provincii ale tarii. mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. cazare: red coral hotel zhengzhou – no.20 second road, er’qi district, zhengzhou 450000.

8: zhengzhou – wuxi – suzhou (2 nopti)
plecam cu trenul catre wuxi, vechi oras industrial. la sosire vom vizita lacul taihu. sosire in suzhou, unde vizitam shan tang (strada antica) si apoi transfer la hotel. cazare la conference center hotel, 100 daoqian street, suzhou 215002. mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

9: suzhou – turul orasului
mic dejun. turul include vizitarea gradinilor master of the net, plimbare cu barca pe marele canal si canalele orasului. turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si “orasul de apa” tongli. mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

10: suzhou – shanghai (2 nopti)
continuam traseul catre shanghai. sosire in shanghai. tur panoramic ce include piata populara, strada nanjing – principala artera comerciala, promenada bund – veritabila expozitie de arhitectura internationala datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. cazare la shanghai airlines travel hotel – no. 951, shilong road, shanghai. mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

11: shanghai
astazi vizitam zona veche a orasului, gradinile yuyuan si templul lui buddha din jad. mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

12: shanghai – bucuresti
timp liber. check out la ora 12:00, iar bagajele se depun la camera de bagaje. transfer la aeroport si zbor catre bucuresti . mese incluse: mic dejun la hotel.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 12 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
31 Martie 2018 1,299 €
Data plecare Tarif
28 Aprilie 2018 1,299 €
Data plecare Tarif
20 Mai 2018 1,299 €
Data plecare Tarif
01 Iulie 2018 1,299 €
Data plecare Tarif
01 August 2018 1,299 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2018 1,299 €
Data plecare Tarif
02 Octombrie 2018 1,299 €
Data plecare Tarif
05 Noiembrie 2018 1,299 €
Data plecare Tarif
28 Decembrie 2018 1,299 €

tarife incepand de la 1,299 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Beijing/Shanghai – Bucuresti
Cazare la hoteluri 3* conform program
Mese conform program
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform itinerariului
Bilete de tren conform itinerariu
Cuseta de dormit hardsleeper, 6 persoane in cuseta
Ghid local
Asistenta turistica locala in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 450 euro/persoana
Taxa de viza si procesare 70 euro/persoana
Intrarile la obiectivele turistice
Asigurarea medicala
Asigurarea storno
Supliment plecare de Revelion 339 euro/persoana

Observatii

Excursii optionale
Xian
Tang Dynasty Music & Dancing Show in Shanxi Theater: 47 €/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare
Shanghai
Maglev Train: 36 €/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare
Croaziera pe raul Huangpu: 42 €/adult, include: transport, ghid si bilet de intrare
Climb Oriental Pearl TV Tower: 43 €/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare
Spectacol de acrobatie Era si luminile Shanghai-ului: 44 €/persoana

ORAR DE ZBOR INFORMATIV

PLECARI SOSIRI
Bucuresti – Frankfurt
14:35 16:10
Frankfurt – Beijing
17:10 09:30
Shanghai – Frankfurt
13:15 19:10
Frankfurt – Bucuresti
20:40 23:55

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours