Vizualizezi oferta circuit China, vacanta China.

Circuit avion China

Circuit China
  • Tari: China
  • Orase tranzitate: Beijing, Lhasa

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Beijing
Plecam catre Beijing din aeroportul Otopeni. Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2: Beijing – Palatul de vara (2 nopti)
Bine ati venit la Beijing. Ne indreptam catre hotel iar dupa amiaza, vizitam Palatul de Vara cu una din cele mai bine conservate gradini regale din China. Cazare in Beijing. Mese incluse: Cina la un restaurant local. Cazare la Jinguqilong Hotel- NO.6 East Street, Beijing Station,Beijing 100005, China.

Ziua 3: Beijing – Marele Zid
Vizitam cea mai reprezentativa- contructie a Chinei – Marele Zid – sectiunea Juyongguan Pass – cu o lungime de 6700 km. In continuare vizitam un magazin traditional de cloisonne- uri (vase raditionale). Continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Dinastiei Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). La finaul excursiei vizitam un centru de medicina traditionala. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 4: Beijing – Xian – Orasul Interzis (1 noapte Xian, 1 noapte tren)
Astazi vizitam Orasul Interzis (Palatul Imperial, un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp2, si a Pietei Tian’Anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Putem vedea Templului Cerului, Opera din Beijing – are 200 ani vechime, construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. Dupa cina, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia Xian (cuseta de dormit de cate 6 persoane). Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 5: Xian
Ghidul ne va conduce la sapaturile de la Mormantul primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. Dejun in timpul vizitelor la restaurant " Palatul Imparatului Tang “ . Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina la un restaurant local. City Hotel – No. 70 South Street, Beilin District, Xi’an 710002, China.

Ziua 6: Xian – Luoyang – Terra Cotta Warriors (1 noapte)
Mic dejun.Transfer la Luoyang – ce se afla in vestul provinciei Henan din centrul Chinei, fiind strabătut de Fluviul Galben. Mese incluse: Mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare la Grand Hotel 1, Zhoushan Road, Luoyang city.

Ziua 7: Luoyang – Zhengzhou (1 noapte)
Se viziteaza Pesterile Longmen, Templul Shaolin si Kungfu Show. Continuam catre Zhengzhou – capitala provinciei Henan, cu Fluviul Galben curgand la nord si Muntii Songshan la vest, orasul este asezat in Campia Centrala a Chinei si uneste noua provincii ale tarii. Mese incluse: Mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare: Red Coral Hotel Zhengzhou- NO.20 Second Road, Er’qi District, Zhengzhou 450000, China.

Ziua 8: Zhengzhou – Wuxi – Suzhou (2 nopti)
Plecam cu trenul catre Wuxi – vechi oras industrial, la sosire vom vizita Lacul Taihu si Shan Tang- strada antica din Suzhou pentru cazare. Mese incluse: Mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

Ziua 9: Suzhau – Turul orasului
Vizitam Gradinile Master of the Net, plimbare cu barca pe Marele Canal si unul din canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si “orasul de apa” Tongli. Cazare Suzhou.Mese incluse: Mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Tianping hotel – 168 Jinshan Road 215101, Mudu, Suzhou.

Ziua 10: Suzhau – Shanghai – Piata Populara (1 noapte)
Continuam traseul catre Shanghai. Tur Shanghai :vizitam Piata Populara , apoi ne plimbam pe strada Nanjing – principala artera comerciala, si pe promenada Bund – veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau.Mese incluse: Mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Shanghai Airlines Travel Hotel – No. 951, Shilong Road, Shanghai.

Ziua 11: Shanghai-Lhasa (3 nopti)
Transfer aeroport pentru zbor Lhasa. Dupa aterizarea pe aeroportul Gonggar, transfer catre Lhasa, drumul va fi parcurs in aproximativ 2 ore. Scurta vizita la Giganticul Buddha sculptat in piatra pe fatada unui munte si continuarea drumului spre Lhasa. Cazare la hotel Tashi Choten Hotel 3*** – NO.18 liri First Alley, Chengguan District, Lhasa 850000, China. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 12: Lhasa
Excursie de o zi cu dejun, unde se viziteaza Palatul Potala – simbolul capitalei tibetane,
Templului Jakhang -construit de imparatul Songtsen Gampo si Piata Barkhor. Mese incluse:
Mic dejun si dejun.

Ziua 13: Lhasa
Excursie de o zi pentru vizitarea Manastirilor Drepung & Sera, Parcului Norbulingka si Palatului de vara al lui Dalai Lama. Dupa-amiaza, dejun traditional in sanul unei familii tibetane. Mese incluse: Mic dejun si dejun.

Ziua 14: Lhasa – Beijing (1 noapte)
Transfer la aeroport pentru zbor catre Beijing. Sosire si transfer la hotel pentru cazare. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 15: Beijing – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

ziua 1: bucuresti – beijing
plecam catre beijing din aeroportul otopeni. se calatoreste in timpul noptii.

2: beijing – palatul de vara (2 nopti)
bine ati venit la beijing. ne indreptam catre hotel iar dupa amiaza, vizitam palatul de vara cu una din cele mai bine conservate gradini regale din china. cazare in beijing. mese incluse: cina la un restaurant local. cazare la jinguqilong hotel- no.6 east street, beijing station,beijing 100005, china.

3: beijing – marele zid
vizitam cea mai reprezentativa- contructie a chinei – marele zid – sectiunea juyongguan pass – cu o lungime de 6700 km. in continuare vizitam un magazin traditional de cloisonne- uri (vase raditionale). continuam cu drumul sacru si cu vizitarea unuia dintre mormintele dinastiei ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la cca 50 km de beijing). la finaul excursiei vizitam un centru de medicina traditionala. mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

4: beijing – xian – orasul interzis (1 noapte xian, 1 noapte tren)
astazi vizitam orasul interzis (palatul imperial, un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp2, si a pietei tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. putem vedea templului cerului, opera din beijing – are 200 ani vechime, construit in anul 1420 in timpul dinastiei ming ca sacrificiu inchinat cerului. excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. dupa cina, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia xian (cuseta de dormit de cate 6 persoane). mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

5: xian
ghidul ne va conduce la sapaturile de la mormantul primului imparat al chinei, qin shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. dejun in timpul vizitelor la restaurant " palatul imparatului tang “ . mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local. city hotel – no. 70 south street, beilin district, xi’an 710002, china.

6: xian – luoyang – terra cotta warriors (1 noapte)
mic dejun.transfer la luoyang – ce se afla in vestul provinciei henan din centrul chinei, fiind strabătut de fluviul galben. mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. cazare la grand hotel 1, zhoushan road, luoyang city.

7: luoyang – zhengzhou (1 noapte)
se viziteaza pesterile longmen, templul shaolin si kungfu show. continuam catre zhengzhou – capitala provinciei henan, cu fluviul galben curgand la nord si muntii songshan la vest, orasul este asezat in campia centrala a chinei si uneste noua provincii ale tarii. mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. cazare: red coral hotel zhengzhou- no.20 second road, er’qi district, zhengzhou 450000, china.

8: zhengzhou – wuxi – suzhou (2 nopti)
plecam cu trenul catre wuxi – vechi oras industrial, la sosire vom vizita lacul taihu si shan tang- strada antica din suzhou pentru cazare. mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

9: suzhau – turul orasului
vizitam gradinile master of the net, plimbare cu barca pe marele canal si unul din canalele orasului. turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si “orasul de apa” tongli. cazare suzhou.mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. tianping hotel – 168 jinshan road 215101, mudu, suzhou.

10: suzhau – shanghai – piata populara (1 noapte)
continuam traseul catre shanghai. tur shanghai :vizitam piata populara , apoi ne plimbam pe strada nanjing – principala artera comerciala, si pe promenada bund – veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau.mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. shanghai airlines travel hotel – no. 951, shilong road, shanghai.

11: shanghai-lhasa (3 nopti)
transfer aeroport pentru zbor lhasa. dupa aterizarea pe aeroportul gonggar, transfer catre lhasa, drumul va fi parcurs in aproximativ 2 ore. scurta vizita la giganticul buddha sculptat in piatra pe fatada unui munte si continuarea drumului spre lhasa. cazare la hotel tashi choten hotel 3*** – no.18 liri first alley, chengguan district, lhasa 850000, china. mese incluse: mic dejun.

12: lhasa
excursie de o zi cu dejun, unde se viziteaza palatul potala – simbolul capitalei tibetane,
templului jakhang -construit de imparatul songtsen gampo si piata barkhor. mese incluse:
mic dejun si dejun.

13: lhasa
excursie de o zi pentru vizitarea manastirilor drepung & sera, parcului norbulingka si palatului de vara al lui dalai lama. dupa-amiaza, dejun traditional in sanul unei familii tibetane. mese incluse: mic dejun si dejun.

14: lhasa – beijing (1 noapte)
transfer la aeroport pentru zbor catre beijing. sosire si transfer la hotel pentru cazare. mese incluse: mic dejun.

15: beijing – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul de retur.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 15 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Aprilie 2018 2,299 €
Data plecare Tarif
20 Mai 2018 2,299 €
31 Mai 2018 2,299 €
Data plecare Tarif
01 Iulie 2018 2,299 €
Data plecare Tarif
01 August 2018 2,299 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2018 2,299 €
Data plecare Tarif
02 Octombrie 2018 2,299 €
Data plecare Tarif
05 Noiembrie 2018 2,299 €
Data plecare Tarif
28 Decembrie 2018 2,299 €

tarife incepand de la 2,299 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Beijing si retur
Bilet de avion Shanghai – Lhose – Beijing
3 nopti de cazare la hoteluri de 3*-3*+ in Beijing
1 noapte de cazare la hotel de 3*-3*+ in Xian
1 noapte de cazare la hotel de 3*-3*+ in Zhengzhou
2 nopti de cazare la hoteluri de 3*-3*+ in Suzhou
1 noapte de cazare la hotel de 3*-4*+ Shanghai
1 noapte de cazare la hotel de 3*-4*+ Luoyang
3 nopti de cazare la hoteluri de 3*-3*+ in Lhasa
Pranz si cina conform program
Transport cu autocarul/ microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Bilete de tren conform itinerariu
Cuseta de dormit hardsleeper, 6 persoane in cuseta (1 noapte)
Ghid local
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 450 euro / persoana
Taxa de viza si procesare 70 euro / persoana
Asigurarea medicala
Asigurare Storno
Taxe de aeroport, zbor China – Tibet 129 euro/ persoana

Observatii

Excursii optionale
Xian
Tang Dynasty Music & Dancing Show in Shanxi Theater: 39 € / adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.
Shanghai
Maglev Train: 36 € /adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.
Night Cruise on Huangpu River: 39 € /adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.
Climb Oriental Pearl TV Tower: 39 € /adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.

ORAR DE ZBOR INFORMATIV
PLECARI SOSIRI
Otopeni 13:35 – Viena 14:20
Viena 17:40 – Beijing 09:15+1
Beijing 11:20 – Viena 15:50
Viena 20:10 – Otopeni 22:50

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours