Vizualizezi oferta circuit Spania, vacanta Spania.

Circuit avion Spania

Circuit Spania
  • Tari: Spania
  • Orase tranzitate: Girona

Descriere

ZIUA 1 | BUCURESTI BARCELONA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:30 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30 si sosire in Barcelona la ora locala 10:40. Imbarcare in autocar pentru transfer in oras, urmat de un tur panoramic de jumatate de zi (durata maxima: 3 ore). O vizita in Barcelona este o adevarata incursiune in istorie. Gasim ziduri si edificii antice din perioada orasului roman Barcino, apoi trecem la evul mediu, perioada in care s-a construit cartierul gotic, cu stradute inguste si piatete linistite. In afara orasului medieval au aparut adevarate bijuterii arhitecturale ale perioadei moderniste, realizate de Gaudi si contemporanii sai. Vom putea admira din exterior cateva dintre cele mai importante repere turistice ale Barcelonei: Plaza Catalunya, Catedrala Gotica, biserica Sagrada Familia, colina Montjuic si Stadionul Olimpic. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare la Hotel Senator 4* sau similar.

ZIUA 2 | EXCURSIE OPTIONALA MONTSERRAT SI CRAMA FREIXENET (160 km)

Mic dejun. Excursie optionala la Freixenet si Montserrat. In prima parte a zilei vom vizita crama Freixenet, renumit producator de vin spumant din zona Barcelonei. Dupa o scurta introducere audiovizuala despre istoria companiei, vom incepe vizita cu cea mai veche parte a pivnitelor din 1922. Aici, ghidul ne va explica procesul de fabricatie al vinului spumant, dupa care vom calatori cu un tren in miniatura prin cramele noi in care traditionalul se imbina cu modernul. Dupa amiaza, vom vizita Manastirea Montserrat centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. Intoarcere si cazare la hotel in Barcelona.

ZIUA 3 | BARCELONA

Mic dejun. Zi dedicata descoperirii orasului Barcelona, in care va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup intr-un tur pietonal cateva dintre cele mai importante atractii: Sagrada Familia (pentru a evita cozile, va recomandam rezervarea in avans pe site-ul catedralei), parcul Guell (pentru zona monumentala este necesara rezervare in avans, pe site-ul parcului; numarul zilnic de vizitatori este restrictionat), muzeul Picasso sau promenada Ramblas. Transportul nu este inclus. Cazare la hotel in Barcelona.

ZIUA 4 | EXCURSIE OPTIONALA TARRAGONA (200 km)

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala inedita, la sud de Barcelona. Vom descoperi Tarragona, oras maiestuos situat pe un deal stancos deasupra Marii Mediterane, fosta baza a armatelor romane pentru cucerirea Spaniei si pentru razboaiele cu Hannibal. Ulterior, orasul a devenit statiune imperiala si cel mai sofisticat oras al Spaniei sub stapanirea Imperiului Roman. Inima orasului este vechiul oras medieval, cu labirintul de strazi si catedrala; aici vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul local. Intoarcere la Barcelona si cazare.

ZIUA 5 | EXCURSIE OPTIONALA GIRONA SI MUZEUL LUI DALI (285 km)

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Girona, oras reprezentativ pentru spiritul si arta catalana. In centrul istoric al orasului Girona vom vedea vechiul cartier evreiesc (unul dintre cele mai bine pastrate din Europa) cu strazile sale inguste, Biserica Sf Felix, Catedrala si zidurile orasului roman, foarte bine pastrate. La intoarcerea spre Barcelona, va propunem o incursiune in lumea artei moderne, vizitand Muzeul lui Salvador Dali. Amenajat in incinta teatrului din Figueres, orasul natal al artistului, muzeul adaposteste cea mai mare parte din creatiile sale si este un loc care, in opinia noastra, nu trebuie ratat. Cazare in Barcelona.

ZIUA 6 | BARCELONA BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe zborul Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare din Barcelona la ora locala 11:30. Sosire in Bucuresti la ora 15:35.

ziua 1 | bucuresti barcelona

intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda (otopeni) la ora 06:30 pentru imbarcare pe cursa tarom cu destinatia barcelona. decolare la ora 08:30 si sosire in barcelona la ora locala 10:40. imbarcare in autocar pentru transfer in oras, urmat de un tur panoramic de jumatate de zi (durata maxima: 3 ore). o vizita in barcelona este o adevarata incursiune in istorie. gasim ziduri si edificii antice din perioada orasului roman barcino, apoi trecem la evul mediu, perioada in care s-a construit cartierul gotic, cu stradute inguste si piatete linistite. in afara orasului medieval au aparut adevarate bijuterii arhitecturale ale perioadei moderniste, realizate de gaudi si contemporanii sai. vom putea admira din exterior cateva dintre cele mai importante repere turistice ale barcelonei: plaza catalunya, catedrala gotica, biserica sagrada familia, colina montjuic si stadionul olimpic. transfer cu autocarul la hotel. cazare la hotel senator 4* sau similar.

2 | excursie optionala montserrat si crama freixenet (160 km)

mic dejun. excursie optionala la freixenet si montserrat. in prima parte a zilei vom vizita crama freixenet, renumit producator de vin spumant din zona barcelonei. dupa o scurta introducere audiovizuala despre istoria companiei, vom incepe vizita cu cea mai veche parte a pivnitelor din 1922. aici, ghidul ne va explica procesul de fabricatie al vinului spumant, dupa care vom calatori cu un tren in miniatura prin cramele noi in care traditionalul se imbina cu modernul. dupa amiaza, vom vizita manastirea montserrat centrul spiritual al cataluniei. manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de barcelona. montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe fecioara maria (la moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. intoarcere si cazare la hotel in barcelona.

3 | barcelona

mic dejun. zi dedicata descoperirii orasului barcelona, in care va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup intr-un tur pietonal cateva dintre cele mai importante atractii: sagrada familia (pentru a evita cozile, va recomandam rezervarea in avans pe site-ul catedralei), parcul guell (pentru zona monumentala este necesara rezervare in avans, pe site-ul parcului; numarul zilnic de vizitatori este restrictionat), muzeul picasso sau promenada ramblas. transportul nu este inclus. cazare la hotel in barcelona.

4 | excursie optionala tarragona (200 km)

mic dejun. azi va propunem o excursie optionala inedita, la sud de barcelona. vom descoperi tarragona, oras maiestuos situat pe un deal stancos deasupra marii mediterane, fosta baza a armatelor romane pentru cucerirea spaniei si pentru razboaiele cu hannibal. ulterior, orasul a devenit statiune imperiala si cel mai sofisticat oras al spaniei sub stapanirea imperiului roman. inima orasului este vechiul oras medieval, cu labirintul de strazi si catedrala; aici vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul local. intoarcere la barcelona si cazare.

5 | excursie optionala girona si muzeul lui dali (285 km)

mic dejun. timp liber sau excursie optionala la girona, oras reprezentativ pentru spiritul si arta catalana. in centrul istoric al orasului girona vom vedea vechiul cartier evreiesc (unul dintre cele mai bine pastrate din europa) cu strazile sale inguste, biserica sf felix, catedrala si zidurile orasului roman, foarte bine pastrate. la intoarcerea spre barcelona, va propunem o incursiune in lumea artei moderne, vizitand muzeul lui salvador dali. amenajat in incinta teatrului din figueres, orasul natal al artistului, muzeul adaposteste cea mai mare parte din creatiile sale si este un loc care, in opinia noastra, nu trebuie ratat. cazare in barcelona.

6 | barcelona bucuresti

mic dejun. transfer la aeroportul din barcelona pentru imbarcare pe zborul tarom cu destinatia bucuresti. decolare din barcelona la ora locala 11:30. sosire in bucuresti la ora 15:35.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
23 Iulie 2019 665 € Rezerva
Data plecare Tarif
19 August 2019 665 € Rezerva

tarife incepand de la 665 €

Servicii incluse

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti Barcelona Bucuresti cu compania TAROM;
5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel 4*;
transferuri aeroport hotel aeroport cu autocarul;
tur panoramic de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Barcelona (3 ore);
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna decembrie 2018. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii neincluse

Monserrat si Freixenet: 60 EURO/ persoana. Pretul include: transport cu autocarul pentru intreg traseul, insotitor roman de grup, biletul de intrare si vizita la crama Freixenet. Nu sunt incluse degustarile de vinuri.
Girona si Muzeul lui Dali: 60 Euro/ persoana. Pretul include: transport cu autocarul si insotitor roman de grup. Pretul nu include biletul de intrare la muzeul Dali (aprox. 15 Euro/ persoana).
Tarragona: 65 Euro/ persoana. Pretul include: transport cu autocarul, ghid local pentru un tur pietonal de doua ore in
Tarragona si insotitor roman de grup.
NOTA. Preturile excursiilor optionale sunt informative si sunt valabile pentru minim 20 participanti. Acestea pot suferi modificari fata de prezenta oferta. Excursiile optionale se efectueaza in functie de disponibilitatile locale.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort