Vizualizezi oferta circuit Belgia, circuit Luxemburg, circuit Olanda, vacanta Belgia, vacanta Luxemburg, vacanta Olanda.

Circuit avion Belgia, Luxemburg, Olanda

Circuit Belgia
  • Tari: Belgia, Luxemburg, Olanda
  • Orase tranzitate: Amsterdam

Descriere

ZIUA 1 | BUCURESTI AMSTERDAM BRUXELLES

Intalnire la ora 06:40 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Amsterdam. Sosire la destinatie la ora locala 10:40. Transfer catre Bruxelles (200 km), unde vom face un tur panoramic cu ghid local al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis – mascota orasului, Grand Place – considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare la hotelul NH Brussels Louise 4* sau similar in Bruxelles.

ZIUA 2 | BRUXELLES BRUGGE (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie de jumatate de zi la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghidul local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 3 | BRUXELLES LIEGE LUXEMBOURG BRUXELLES (490 km)

Mic dejun. Plecam spre Luxembourg, cu o scurta oprire in Liege pentru a admira orasul (in functie de timpul disponibil, se poate vizita Muzeul Transportului Public – Wallonia, intrare contra cost). Apoi ne continuam drumul spre Luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place DArmes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Intoarcere in Bruxelles, cazare.

ZIUA 4 | BRUXELLES ANVERS (optional)

Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest minununat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur de oras de cca 2 ore cu un ghid local, care ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Cazare in Bruxelles.

ZIUA 5 | BRUXELLES

Mic dejun. Astazi va propunem o vizita cu insotitorul de grup la Muzeul de Ciocolata si Cacao, cu posibilitatea vizionarii unor filme documentare despre istoricul acestei delicatese si degustarii celor mai fine tipuri de ciocolata belgiana. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 6 | BRUXELLES AMSTERDAM BUCURESTI

Mic dejun. In cursul diminetii, plecam catre capitala Olandei, Amsterdam. Aici, impreuna cu ghidul local, vom admira Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:00 si sosire in tara la ora 23:45.

ziua 1 | bucuresti amsterdam bruxelles

intalnire la ora 06:40 la aeroportul henri coanda (otopeni) cu conducatorul de grup pentru imbarcare pe cursa tarom cu destinatia amsterdam. sosire la destinatie la ora locala 10:40. transfer catre bruxelles (200 km), unde vom face un tur panoramic cu ghid local al orasului cu scurte opriri la cladirea parlamentului, palatul de justitie, palatul regal, manneken pis – mascota orasului, grand place – considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din europa. cazare la hotelul nh brussels louise 4* sau similar in bruxelles.

2 | bruxelles brugge (optional)

mic dejun. timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie de jumatate de zi la brugge. vom face un tur pietonal cu ghidul local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. cazare in bruxelles.

3 | bruxelles liege luxembourg bruxelles (490 km)

mic dejun. plecam spre luxembourg, cu o scurta oprire in liege pentru a admira orasul (in functie de timpul disponibil, se poate vizita muzeul transportului public – wallonia, intrare contra cost). apoi ne continuam drumul spre luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. acesta va cuprinde: marele palat, place darmes, catedrala notre dame, construita in stil baroc. intoarcere in bruxelles, cazare.

4 | bruxelles anvers (optional)

mic dejun. ziua de azi o putem dedica orasului anvers (optional). plecam in cursul diminetii spre acest minununat oras. odata ajunsi, vom efectua un tur de oras de cca 2 ore cu un ghid local, care ne va arata: grote markt (piata centrala), fantana brabo, catedrala, muzeul paul rubens (intrarea nu este inclusa). cazare in bruxelles.

5 | bruxelles

mic dejun. astazi va propunem o vizita cu insotitorul de grup la muzeul de ciocolata si cacao, cu posibilitatea vizionarii unor filme documentare despre istoricul acestei delicatese si degustarii celor mai fine tipuri de ciocolata belgiana. cazare in bruxelles.

6 | bruxelles amsterdam bucuresti

mic dejun. in cursul diminetii, plecam catre capitala olandei, amsterdam. aici, impreuna cu ghidul local, vom admira muzeul van gogh, rijksmuseum, palatul regal din piata dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului amstel, dar si celebra piata de flori. transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa tarom cu destinatia bucuresti. decolare la ora 20:00 si sosire in tara la ora 23:45.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
10 August 2019 610 €
Data plecare Tarif
27 Octombrie 2019 610 €

tarife incepand de la 610 €

Servicii incluse

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti Amsterdam Bucuresti cu compania TAROM;
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel NH Brussels Louise 4* sau similar;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
tur de oras de jumatate de zi in Bruxelles cu autocar si ghid local;
tur de oras in Luxembourg cu aurocar si ghid local;
tur de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu ghid local;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna martie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii neincluse

NU SUNT INCLUSE:

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort