Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit avion Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Antalya Town

Descriere

ZIUA 1 | IASIANTALYA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul din Iasi pentru imbarcare pe cursa charter a companiei Corendon cu destinatia Antalya. Sosire si transfer catre hotel. Cazare si cina la hotel 4* in regiunea Antalya.

ZIUA 2 | ANTALYAKONYACAPPADOCIA (500 km)

Mic dejun. Plecare catre Cappadocia, regiune aflata la 500 km de Antalya. Ne indreptam catre Konya, vechea capitala a seleucizilor; aici vom vizita asezamantul dervisilor rotitori unde se afla si mormantul lui Mevlana Gelaledin-Al-Rumi, fondatorul ordinului calugarilor musulmani. Ne continuam drumul catre Cappadocia. Cazare si cina la hotel 4*.

ZIUA 3 | CAPPADOCIA

Mic dejun. Aceasta zi este dedicata Cappadociei, zona unica si cunoscuta in toata lumea atat pentru relieful deosebit sub forma de hornuri, cat si pentru orasele subterane, vechi de milenii. Optional, puteti survola cu balonul peste vaile Cappadociei la rasarit de soare. Datorita locatiei izolate, Cappadocia a fost vreme indelungata loc de refugiu pentru crestinii persecutati de legiunile romane si a devenit loc de pustnicie pentru multi monahi. Vom face o oprire pentru a fotografia de la inaltime Valea Porumbeilor, care adaposteste cea mai mare colectie de cuiburi de porumbei din lume. De asemenea, admiram si castelul Uchisar, de unde ni se arata o superba panorama asupra vaii Cappadociei. Vom merge in Valea Devrent, denumita si Valea Imaginatiei, pentru a admira Fairy Chimneys – Hornurile zanelor (formatiuni stancoase cu aspecte bizare). Urmeaza o oprire la muzeul in aer liber Goreme – complex monahal de mai multe biserici si capele sapate in piatra, pe vremuri un important centru religios (intrare optionala). Revenim la hotel. Optional, inainte de cina, va propunem participarea la un spectacol-ritual al dervisilor rotitori.

ZIUA 4 | CAPPADOCIA

Mic dejun. Ziua incepe cu o oprire la orasul subteran Kaymakli, construit in piatra, la 8-9 etaje sub pamant, unde primii crestini se ascundeau de persecutia romanilor si bizantinilor (intrare optionala, vizita nu este recomandata persoanelor care sufera de claustrofobie). Continuam cu Pasabag, ansamblu de stanci, celebre pentru aspectul lor de calugari, de aceea zona este cunoscuta si sub denumirea de Valea Calugarilor. Urmeaza oprire la Urgup pentru a admira cele trei frumuseti (3 stanci faimoase in zona). Facem apoi o oprire in satul Cavusin unde casele sunt construite in piatra; vom putea urca la cateva manastiri rupestre de unde vom putea admira o frumoasa priveliste asupra zonei (Valea Rosie). Apoi ne continuam drumul catre Avanos, faimos pentru arta olaritului. Acest micut oras este strabatut de raul Kizilirmak, cel mai lung din Turcia (1.350 km). Vom face o ultima oprire pentru a admira panorama Cappadociei de la castelul Ortahisar. Revenim la hotel. Dupa cina, optional, va propunem participarea la o seara turceasca cu dansuri traditionale, spectacol ce se va desfasura intr-o pestera.

ZIUA 5 | CAPPADOCIA – regiunea ANTALYA (500 km)

Mic dejun. Plecare catre riviera Marii Mediterane – regiunea Antalya. Pe drum, vom face o oprire la Valea Ihlara unde doritorii, optional, pot cobori si traversa canionul de 5 km pentru a admira bisericile rupestre care au facut faimoasa zona Cappadociei. Traseul dureaza in jur de 2,5 ore, iar autocarul va astepta la iesirea din canion. Cei care nu opteaza pentru aceasta excursie, vor avea transportul asigurat cu autocarul si vor astepta la cafeneaua traditionala de pe rau, de la iesirea din canion. O alta oprire va fi facuta la unul din cele mai mari hanuri traditionale (keravan-serai, intrare optionala) din Turcia. Ne continuam drumul catre regiunea Antalya pentru cazare si cina la hotel 4* (sosire seara tarziu).

ZIUA 6 | ANTALYA

Tur de oras Aceasta zi este dedicata orasului Antalya. Vom admira bulevardele umbrite de palmieri, portul, orasul vechi cu stradute inguste si case vechi din lemn imprejmuite de zidurile orasului vechi. De asemenea, nu vom rata ocazia de a face cumparaturi intr-unul dintre cele mai vestite bazaruri din Antalya, unde vom gasi la tot pasul magazine cu o mare diversitate de produse. Aici ne putem exersa arta negocierii, Turcia fiind vestita pentru acest lucru. Negociatul este o experienta inedita si foarte interesanta, la care se adauga satisfactia de a obtine un pret cat mai bun. Incheiem turul cu o scurta oprire la cascada Karpuzkaldiran. Cazare cu demipensiune la hotel 4* in regiunea Antalya.

ZIUA 7 | Zona ANTALYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi sau participare la excursiile optionale propuse de insotitorul de grup. Cazare cu demipensiune la hotel 4* in regiunea Antalya.

ZIUA 8 | ANTALYA

IASI Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport si imbarcare pe cursa charter CORENDON cu destinatia Iasi.

ziua 1 | iasi – antalya

intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul din iasi pentru imbarcare pe cursa charter a companiei corendon cu destinatia antalya. sosire si transfer catre hotel. cazare si cina la hotel 4* in regiunea antalya.

2 | antalya – konya – cappadocia (500 km)

mic dejun. plecare catre cappadocia, regiune aflata la 500 km de antalya. ne indreptam catre konya, vechea capitala a seleucizilor; aici vom vizita asezamantul dervisilor rotitori unde se afla si mormantul lui mevlana gelaledin-al-rumi, fondatorul ordinului calugarilor musulmani. ne continuam drumul catre cappadocia. cazare si cina la hotel 4*.

3 | cappadocia

mic dejun. aceasta zi este dedicata cappadociei, zona unica si cunoscuta in toata lumea atat pentru relieful deosebit sub forma de hornuri, cat si pentru orasele subterane, vechi de milenii. optional, puteti survola cu balonul peste vaile cappadociei la rasarit de soare. datorita locatiei izolate, cappadocia a fost vreme indelungata loc de refugiu pentru crestinii persecutati de legiunile romane si a devenit loc de pustnicie pentru multi monahi. vom face o oprire pentru a fotografia de la inaltime valea porumbeilor, care adaposteste cea mai mare colectie de cuiburi de porumbei din lume. de asemenea, admiram si castelul uchisar, de unde ni se arata o superba panorama asupra vaii cappadociei. vom merge in valea devrent, denumita si valea imaginatiei, pentru a admira fairy chimneys – hornurile zanelor (formatiuni stancoase cu aspecte bizare). urmeaza o oprire la muzeul in aer liber goreme – complex monahal de mai multe biserici si capele sapate in piatra, pe vremuri un important centru religios (intrare optionala). revenim la hotel. optional, inainte de cina, va propunem participarea la un spectacol-ritual al dervisilor rotitori.

4 | cappadocia

mic dejun. ziua incepe cu o oprire la orasul subteran kaymakli, construit in piatra, la 8-9 etaje sub pamant, unde primii crestini se ascundeau de persecutia romanilor si bizantinilor (intrare optionala, vizita nu este recomandata persoanelor care sufera de claustrofobie). continuam cu pasabag, ansamblu de stanci, celebre pentru aspectul lor de calugari, de aceea zona este cunoscuta si sub denumirea de valea calugarilor. urmeaza oprire la urgup pentru a admira cele trei frumuseti (3 stanci faimoase in zona). facem apoi o oprire in satul cavusin unde casele sunt construite in piatra; vom putea urca la cateva manastiri rupestre de unde vom putea admira o frumoasa priveliste asupra zonei (valea rosie). apoi ne continuam drumul catre avanos, faimos pentru arta olaritului. acest micut oras este strabatut de raul kizilirmak, cel mai lung din turcia (1.350 km). vom face o ultima oprire pentru a admira panorama cappadociei de la castelul ortahisar. revenim la hotel. dupa cina, optional, va propunem participarea la o seara turceasca cu dansuri traditionale, spectacol ce se va desfasura intr-o pestera.

5 | cappadocia – regiunea antalya (500 km)

mic dejun. plecare catre riviera marii mediterane – regiunea antalya. pe drum, vom face o oprire la valea ihlara unde doritorii, optional, pot cobori si traversa canionul de 5 km pentru a admira bisericile rupestre care au facut faimoasa zona cappadociei. traseul dureaza in jur de 2,5 ore, iar autocarul va astepta la iesirea din canion. cei care nu opteaza pentru aceasta excursie, vor avea transportul asigurat cu autocarul si vor astepta la cafeneaua traditionala de pe rau, de la iesirea din canion. o alta oprire va fi facuta la unul din cele mai mari hanuri traditionale (keravan-serai, intrare optionala) din turcia. ne continuam drumul catre regiunea antalya pentru cazare si cina la hotel 4* (sosire seara tarziu).

6 | antalya

tur de oras aceasta zi este dedicata orasului antalya. vom admira bulevardele umbrite de palmieri, portul, orasul vechi cu stradute inguste si case vechi din lemn imprejmuite de zidurile orasului vechi. de asemenea, nu vom rata ocazia de a face cumparaturi intr-unul dintre cele mai vestite bazaruri din antalya, unde vom gasi la tot pasul magazine cu o mare diversitate de produse. aici ne putem exersa arta negocierii, turcia fiind vestita pentru acest lucru. negociatul este o experienta inedita si foarte interesanta, la care se adauga satisfactia de a obtine un pret cat mai bun. incheiem turul cu o scurta oprire la cascada karpuzkaldiran. cazare cu demipensiune la hotel 4* in regiunea antalya.

7 | zona antalya

mic dejun. timp liber pentru plaja si cumparaturi sau participare la excursiile optionale propuse de insotitorul de grup. cazare cu demipensiune la hotel 4* in regiunea antalya.

8 | antalya

iasi mic dejun. dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport si imbarcare pe cursa charter corendon cu destinatia iasi.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Iasi, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
12 Septembrie 2019 590 €

tarife incepand de la 590 €

Servicii incluse

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul cursa charter Iasi – Antalya si retur cu compania CORENDON;
7 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 4*: 3 nopti in Cappadocia si 4 nopti in regiunea Antalya;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
transport local cu autocarul;
tururi panoramice in Cappadocia si Antalya;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

NU SUNT INCLUSE:

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana se practica in TURCIA, se achita la
sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort