Vizualizezi oferta circuit Marea Britanie, vacanta Marea Britanie.

Circuit avion Marea Britanie

Circuit Marea Britanie
  • Tari: Marea Britanie
  • Orase tranzitate: Londra

Descriere

ZIUA 1 | BUCURESTI LONDRA

Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur de oras. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului – London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (turul de oras este panoramic). Cazare la Hotel Holiday Inn London West 4* (sau similar).

ZIUA 2 | LONDRA

Mic dejun bufet. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita National Gallery (intrarea este gratuita) si National Gallery of Portraits (intrarea este gratuita). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului.

ZIUA 3 | OXFORD & WINDSOR (optional)

Mic dejun bufet. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Oxford si la Castelul Windsor cu autocarul (pret informativ: 65 lire /persoana, minim 25 platitori intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa). Cazare.

ZIUA 4 | LONDRA

Mic dejun bufet. Zi libera, in care va propunem sa vizitati Victoria & Albert Museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost), Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds (taxa de vizitare: informativ 30 lire). Cazare.

ZIUA 5 | LONDRA

Mic dejun bufet. Zi libera pentru cumparaturi sau vizite: British Museum (intrarea este gratuita – nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati), Catedrala Saint Paul, Tate Gallery. Dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Cazare.

ZIUA 6 | LONDRA BUCURESTI

Mic dejun bufet, urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni in cursul serii (la ora 20:05).

ziua 1 | bucuresti londra

intalnire la aeroportul henri coanda (otopeni) cu conducatorul de grup la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa tarom cu destinatia londra. sosire la londra la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur de oras. vom cunoaste londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: palatul parlamentului, orologiul big ben, roata mileniului – london eye, catedrala westminster abbey, piccadilly circus, trafalgar square, buckingham palace (turul de oras este panoramic). cazare la hotel holiday inn london west 4* (sau similar).

2 | londra

mic dejun bufet. dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la palatul buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita national gallery (intrarea este gratuita) si national gallery of portraits (intrarea este gratuita). seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale londrei, oxford street si regent street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in leicester square si covent garden sau in alte zone de interes ale orasului.

3 | oxford & windsor (optional)

mic dejun bufet. zi libera. optional va propunem o excursie de o zi la oxford si la castelul windsor cu autocarul (pret informativ: 65 lire /persoana, minim 25 platitori intrarea la castelul windsor nu este inclusa). cazare.

4 | londra

mic dejun bufet. zi libera, in care va propunem sa vizitati victoria & albert museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost), muzeul de istorie naturala, muzeul figurilor de ceara madame tussauds (taxa de vizitare: informativ 30 lire). cazare.

5 | londra

mic dejun bufet. zi libera pentru cumparaturi sau vizite: british museum (intrarea este gratuita – nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati), catedrala saint paul, tate gallery. dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe tamisa. cazare.

6 | londra bucuresti

mic dejun bufet, urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare cursa tarom cu destinatia bucuresti. sosire pe aeroportul otopeni in cursul serii (la ora 20:05).

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
16 Iulie 2019 625 € Rezerva
Data plecare Tarif
18 August 2019 625 € Rezerva
Data plecare Tarif
02 Septembrie 2019 625 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2019 625 € Rezerva

tarife incepand de la 625 €

Servicii incluse

SERVICII INCLUSE:

transport avion Bucuresti Londra si retur cu compania TAROM;
transferuri aeroport hotel aeroport;
5 nopti cazare in Londra la Hotel Holiday Inn London West 4* (sau similar);
mic dejun bufet;
tur panoramic de oras;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna septembrie 2018. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii neincluse

NU SUNT INCLUSE:

intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
tips pentru prestatorii locali (se practica);
asigurarea medicala si asigurarea storno.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort