Vizualizezi oferta circuit Marea Britanie, vacanta Marea Britanie.

Circuit avion Marea Britanie

Circuit Marea Britanie
  • Tari: Marea Britanie
  • Orase tranzitate: Londra

Descriere

ZIUA 1 | IASI LONDRA

Intalnire la Aeroportul International Iasi cu conducatorul de grup la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Londra. Sosire la Londra pe aeroportul Luton la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur de oras. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului – London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (turul de oras este panoramic). Cazare la Hotel Holiday Inn Express Excel 3* (sau similar).

ZIUA 2 | LONDRA

Mic dejun bufet. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita National Gallery (intrarea este gratuita) si National Gallery of Portraits (intrarea este gratuita). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului.

ZIUA 3 | OXFORD & WINDSOR (optional)

Mic dejun bufet. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Oxford si la Castelul Windsor cu autocarul (pret informativ: 70 lire / persoana, minim 25 platitori intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa (taxa de vizitare: informativ 35 lire). Cazare.

ZIUA 4 | LONDRA

Mic dejun bufet. Va propunem sa vizitati Victoria & Albert Museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost), Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds (taxa de vizitare: informativ 35 lire). Cazare.

ZIUA 5 | LONDRA

Mic dejun bufet. Zi libera pentru cumparaturi sau vizite: British Museum (intrarea este gratuita – nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati), Catedrala Saint Paul, Tate Gallery. Dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Cazare.

ZIUA 6 | LONDRA IASI

Mic dejun bufet, urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Iasi. Sosire pe aeroportul din Iasi in cursul amiezii la ora 20:05.

ziua 1 | iasi londra

intalnire la aeroportul international iasi cu conducatorul de grup la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa blue air cu destinatia londra. sosire la londra pe aeroportul luton la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur de oras. vom cunoaste londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: palatul parlamentului, orologiul big ben, roata mileniului – london eye, catedrala westminster abbey, piccadilly circus, trafalgar square, buckingham palace (turul de oras este panoramic). cazare la hotel holiday inn express excel 3* (sau similar).

2 | londra

mic dejun bufet. dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la palatul buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita national gallery (intrarea este gratuita) si national gallery of portraits (intrarea este gratuita). seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale londrei, oxford street si regent street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in leicester square si covent garden sau in alte zone de interes ale orasului.

3 | oxford & windsor (optional)

mic dejun bufet. zi libera. optional va propunem o excursie de o zi la oxford si la castelul windsor cu autocarul (pret informativ: 70 lire / persoana, minim 25 platitori intrarea la castelul windsor nu este inclusa (taxa de vizitare: informativ 35 lire). cazare.

4 | londra

mic dejun bufet. va propunem sa vizitati victoria & albert museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost), muzeul de istorie naturala, muzeul figurilor de ceara madame tussauds (taxa de vizitare: informativ 35 lire). cazare.

5 | londra

mic dejun bufet. zi libera pentru cumparaturi sau vizite: british museum (intrarea este gratuita – nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati), catedrala saint paul, tate gallery. dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe tamisa. cazare.

6 | londra iasi

mic dejun bufet, urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa blue air cu destinatia iasi. sosire pe aeroportul din iasi in cursul amiezii la ora 20:05.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Iasi, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
11 Octombrie 2019 625 €

tarife incepand de la 625 €

Servicii incluse

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Iasi Londra Luton Iasi cu compania Blue Air;
1 bagaj de cala de maxim 32 kg si 1 bagaj de mana de maxim 10 kg;
check-in la aeroport;
5 nopti cazare cu mic dejun in Londra la hotel Holiday Inn Express Excel 3*sau similar;
tur panoramic de Londra cu autocarul de transfer in ziua sosirii;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna martie 2019. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii neincluse

NU SUNT INCLUSE:

catering se achita optional la bordul aeronavei;
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Anglia;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort