Vizualizezi oferta circuit Spania, vacanta Spania.

Circuit avion Spania

Circuit Spania
  • Tari: Spania
  • Orase tranzitate: Madrid

Descriere

ZIUA 1 | BACAU MADRID

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul din Bacau la ora 19:30 pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu destinatia Madrid. Decolare la ora 21:20 si sosire la Madrid la ora locala 00:20. Transfer si cazare la hotel Exe Plaza 4* sau similar (pentru plecarea din 26.07) si Exe Madrid Norte 4* sau similar (pentru plecarea din 20.09).

ZIUA 2 | MADRID, tur de oras

Mic dejun. Tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. Vom admira urmatoarele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Dupa amiaza plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este azi una dintre atractiile principale ale Madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala tapas intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol Flamenco (optional). Cazare in Madrid la acelasi hotel.

ZIUA 3 | MADRID: PALATUL REGAL SI TOLEDO (excursie optionala)

Zi libera pentru cumparaturi. Optional se poate organiza vizitarea Palatului Regal in cursul diminetii, urmata de o excursie de o jumatate de zi la Toledo, una din fostele capitale ale imperiului spaniol, ale carui monumente sunt parte din patrimonial UNESCO. Considerat oras muzeu, este situat la doar 70 km de Madrid. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in Madrid la acelasi hotel.

ZIUA 4 | MADRID ESCORIAL (excursie optionala)

Mic dejun. Zi libera sau excursie optionala la Manastirea El Escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, ce se afla la o departare de cca 45 km de Madrid. Pentru dupa amiaza, optiunile sunt multiple, in functie de preferintele Dvs. Recomandam vizitarea unuia dintre muzeele celebre ale lumii Muzeul Prado sau Muzeul de Arta Reina Sofia. Cazare in Madrid.

ZIUA 5 | MADRID SEGOVIA (optional)

Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Segovia. Pitorescul oras Segovia este unul dintre orasele-muzeu ale Spaniei. A fost inclus in patrimonial UNESCO in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. Orasul este strajuit de muntii Sierra de Guadarrama, iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele XIII-XIV, sunt deosebite (Apeductul Roman, Fortareata Alcazar, Catedrala). Seara, intoarcere la hotel.

ZIUA 6 | MADRID BACAU

Mic dejun. Eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Blue Air spre Bacau cu decolare la ora 12:30. Sosire la Bacau la ora 17:20.

ziua 1 | bacau madrid

intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul din bacau la ora 19:30 pentru imbarcare pe cursa blue air cu destinatia madrid. decolare la ora 21:20 si sosire la madrid la ora locala 00:20. transfer si cazare la hotel exe plaza 4* sau similar (pentru plecarea din 26.07) si exe madrid norte 4* sau similar (pentru plecarea din 20.09).

2 | madrid, tur de oras

mic dejun. tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. vom admira urmatoarele obiective turistice: puerta del sol, gran via, plaza cibeles. dupa amiaza plimbare in plaza mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile inchizitiei. plaza mayor este azi una dintre atractiile principale ale madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. seara va propunem sa serviti o gustare traditionala tapas intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol flamenco (optional). cazare in madrid la acelasi hotel.

3 | madrid: palatul regal si toledo (excursie optionala)

zi libera pentru cumparaturi. optional se poate organiza vizitarea palatului regal in cursul diminetii, urmata de o excursie de o jumatate de zi la toledo, una din fostele capitale ale imperiului spaniol, ale carui monumente sunt parte din patrimonial unesco. considerat oras muzeu, este situat la doar 70 km de madrid. vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. cazare in madrid la acelasi hotel.

4 | madrid escorial (excursie optionala)

mic dejun. zi libera sau excursie optionala la manastirea el escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, ce se afla la o departare de cca 45 km de madrid. pentru dupa amiaza, optiunile sunt multiple, in functie de preferintele dvs. recomandam vizitarea unuia dintre muzeele celebre ale lumii muzeul prado sau muzeul de arta reina sofia. cazare in madrid.

5 | madrid segovia (optional)

mic dejun. optional, excursie de o zi la segovia. pitorescul oras segovia este unul dintre orasele-muzeu ale spaniei. a fost inclus in patrimonial unesco in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. orasul este strajuit de muntii sierra de guadarrama, iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele xiii-xiv, sunt deosebite (apeductul roman, fortareata alcazar, catedrala). seara, intoarcere la hotel.

6 | madrid bacau

mic dejun. eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa blue air spre bacau cu decolare la ora 12:30. sosire la bacau la ora 17:20.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bacau, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
26 Iulie 2019 615 € Rezerva
Data plecare Tarif
20 Septembrie 2019 615 € Rezerva

tarife incepand de la 615 €

Servicii incluse

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bacau Madrid si retur cu compania BLUE AIR;
5 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel 4*;
tur panoramic de oras cu autocarul si insotitorul de grup;
transferuri aeroport hotel aeroport;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna martie 2019. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii neincluse

NU SUNT INCLUSE:

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
catering pe durata zborului;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana se practica in Spania, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort