Vizualizezi oferta circuit Italia, vacanta Italia.

Circuit avion Italia

Circuit Italia
  • Tari: Italia
  • Orase tranzitate: Torino, Milano

Descriere

ZIUA 1 | BUCURESTIMILANOCOURMAYEUR (230 km)

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air spre Milano. Decolare la ora 13:35; sosire la ora locala 14:50 in Milano si transfer cu autocarul in statiunea Courmayeur, situata la cca 150 km distanta de Torino. Sosire in Courmayeur si cazare la hotel Mont Blanc 4* sau similar,

ZIUA 2 | AOSTA BARD PONT SAINT MARTIN (140 km)

Mic dejun. Dimineata vom vizita intr-un tur pietonal orasul Aosta, situat in centrul vaii Aosta, regiune autonoma bilingva, italiana si franceza. Orasul incadrat de munti pitoresti a pastrat forma de castru roman precum si edificiile din acea perioada. Fostul oras roman Augusta Praetoria a fost infiintat in anul 25, la convergenta drumurilor spre Franta si Elvetia. Vom admira in timpul turului de oras monumentele din perioada romana: Podul Roman, Arcul lui Augustus si fatada monumentala a teatrului cu o inaltime de 22 m, dar si Abatia SantOrso din perioada medievala si biserica San Lorenzo. Dupa amiaza vom vizita oraselul Bard situat la o altitudine de 381 m, a carui zona medievala este o adevarata bijuterie, cu cladiri unite prin arcade si ferestre in cruce. Fortul Bard care domina orasul este cel mai impresionant monument cu arhitectura militara din regiune, construit chiar pe locul unde Salassi si romanii au avut fortificatii. Vom incheia excursia de azi cu o vizita in Pont-Saint-Martin, o localitate situata la intrarea in valea Aosta, faimoasa datorita podului roman cu acelasi nume. Constructia, cu o inaltime de 23m si o latime de 5m era singurura cale de acces spre vale pana in anul 1831. Localitatea detinuta de lorzii Saint-Martin din dinastia Bard a trecut mai tarziu in mainile dinastiei de Savoia. Intoarcere la hotel in Courmayeur si cazare.

ZIUA 3 | EXCURSIE OPTIONALA LA CHAMONIX (45 km)

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala in statiunea montana Chamonix, in Franta. Vom traversa tunelul Mont Blanc a carui intrare se afla chiar in apropiere de statiunea Courmayeur. Situata la poalele miticului Mont Blanc, Chamonix este unica in Alpi. Vocatia sa turistica a debutat odata cu inceputurile alpinismului, dar pastreaza inca alura de sat de munte. Statiunea este plina de viata tot timpul anului si este una dintre cele mai cosmopolite asezari din Alpi. Intoarcere la hotel in Courmayeur si cazare.

ZIUA 4 | COURMAYEUR TORINO, TUR DE ORAS TORINO (150 km)

Mic dejun. Plecare spre Torino, capitala regiunii Piemont si fostul sediu al casei de Savoia care a condus Italia unificata din 1861 pana la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Torino este situat pe malul stang al raului Po, la poalele muntilor Alpi si se remarca prin bogatia istorica si artistica, majoritatea palatelor si pietelor publice fiind construite in sec XVI XVIII cand Torino a fost capitala ducatului de Savoia. Orasul a fost prima capitala a Italiei unificate. Dupa sosirea in Torino vom face impreuna cu ghidul local un tur pietonal in centrul istoric al orasului, unde vom putea admira principalele monumente construite de casa de Savoia: Piazza Castello, Palazzo Madama, Palatul Regal. Nu uitati sa degustati cafeaua traditionala din Torino numita bicerin inainte de a pleca din oras. Transfer si cazare la hotel Novotel Torino 4* sau similar.

ZIUA 5 | EXCURSIE OPTIONALA LA VERSAILLES-UL PIEMONTULUI (45 km)

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala la unul dintre cele mai frumoase obiective turistice situate in apropiere de Torino, tot o realizare a casei de Savoia. Chiar daca nu este cel mai cunoscut din Italia, acest obiective nu este cu nimic mai prejos decat alte atractii faimoase din Italia. Vom avea ocazia asadar sa vizitam Versailles-ul Piemontului, Palatul Regal Venaria Reale, cel mai impozant palat construit in afara orasului Torino de catre casa de Savoia. Complexul impunator, cu o suprafata de 480.000 m2 era casa de vanatoare a familiei regale. Constructia palatului a inceput in 1660 si a durat un secol. Cele mai importante incaperi din palat sunt Sala Dianei si Marea Galerie. Intoarcere si cazare la hotel in Torino.

ZIUA 6 | TORINOMILANOBUCURESTI

Mic dejun. Timp liber, eliberarea camerelor la ora 10:00 si transfer spre aeroportul din Milano pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air cu decolare la ora 15:35. Sosire in Bucuresti la ora 18:50.

ziua 1 | bucuresti – milano – courmayeur (230 km)

intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda (otopeni) la ora 11:30 pentru imbarcare pe zborul companiei blue air spre milano. decolare la ora 13:35; sosire la ora locala 14:50 in milano si transfer cu autocarul in statiunea courmayeur, situata la cca 150 km distanta de torino. sosire in courmayeur si cazare la hotel mont blanc 4* sau similar,

2 | aosta bard pont saint martin (140 km)

mic dejun. dimineata vom vizita intr-un tur pietonal orasul aosta, situat in centrul vaii aosta, regiune autonoma bilingva, italiana si franceza. orasul incadrat de munti pitoresti a pastrat forma de castru roman precum si edificiile din acea perioada. fostul oras roman augusta praetoria a fost infiintat in anul 25, la convergenta drumurilor spre franta si elvetia. vom admira in timpul turului de oras monumentele din perioada romana: podul roman, arcul lui augustus si fatada monumentala a teatrului cu o inaltime de 22 m, dar si abatia santorso din perioada medievala si biserica san lorenzo. dupa amiaza vom vizita oraselul bard situat la o altitudine de 381 m, a carui zona medievala este o adevarata bijuterie, cu cladiri unite prin arcade si ferestre in cruce. fortul bard care domina orasul este cel mai impresionant monument cu arhitectura militara din regiune, construit chiar pe locul unde salassi si romanii au avut fortificatii. vom incheia excursia de azi cu o vizita in pont-saint-martin, o localitate situata la intrarea in valea aosta, faimoasa datorita podului roman cu acelasi nume. constructia, cu o inaltime de 23m si o latime de 5m era singurura cale de acces spre vale pana in anul 1831. localitatea detinuta de lorzii saint-martin din dinastia bard a trecut mai tarziu in mainile dinastiei de savoia. intoarcere la hotel in courmayeur si cazare.

3 | excursie optionala la chamonix (45 km)

mic dejun. azi va propunem o excursie optionala in statiunea montana chamonix, in franta. vom traversa tunelul mont blanc a carui intrare se afla chiar in apropiere de statiunea courmayeur. situata la poalele miticului mont blanc, chamonix este unica in alpi. vocatia sa turistica a debutat odata cu inceputurile alpinismului, dar pastreaza inca alura de sat de munte. statiunea este plina de viata tot timpul anului si este una dintre cele mai cosmopolite asezari din alpi. intoarcere la hotel in courmayeur si cazare.

4 | courmayeur torino, tur de oras torino (150 km)

mic dejun. plecare spre torino, capitala regiunii piemont si fostul sediu al casei de savoia care a condus italia unificata din 1861 pana la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. torino este situat pe malul stang al raului po, la poalele muntilor alpi si se remarca prin bogatia istorica si artistica, majoritatea palatelor si pietelor publice fiind construite in sec xvi xviii cand torino a fost capitala ducatului de savoia. orasul a fost prima capitala a italiei unificate. dupa sosirea in torino vom face impreuna cu ghidul local un tur pietonal in centrul istoric al orasului, unde vom putea admira principalele monumente construite de casa de savoia: piazza castello, palazzo madama, palatul regal. nu uitati sa degustati cafeaua traditionala din torino numita bicerin inainte de a pleca din oras. transfer si cazare la hotel novotel torino 4* sau similar.

5 | excursie optionala la versailles-ul piemontului (45 km)

mic dejun. azi va propunem o excursie optionala la unul dintre cele mai frumoase obiective turistice situate in apropiere de torino, tot o realizare a casei de savoia. chiar daca nu este cel mai cunoscut din italia, acest obiective nu este cu nimic mai prejos decat alte atractii faimoase din italia. vom avea ocazia asadar sa vizitam versailles-ul piemontului, palatul regal venaria reale, cel mai impozant palat construit in afara orasului torino de catre casa de savoia. complexul impunator, cu o suprafata de 480.000 m2 era casa de vanatoare a familiei regale. constructia palatului a inceput in 1660 si a durat un secol. cele mai importante incaperi din palat sunt sala dianei si marea galerie. intoarcere si cazare la hotel in torino.

6 | torino – milano – bucuresti

mic dejun. timp liber, eliberarea camerelor la ora 10:00 si transfer spre aeroportul din milano pentru imbarcare pe zborul companiei blue air cu decolare la ora 15:35. sosire in bucuresti la ora 18:50.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
06 Iulie 2019 675 € Rezerva

tarife incepand de la 675 €

Servicii incluse

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti – Milano – Bucuresti cu compania BLUE AIR;
5 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*, astfel: 3 nopti in Courmayeur si 2 nopti in Torino;
transferuri cu autocarul la/ de la aeroportul din Torino;
transport cu autocar local conform programului;
excursie de o zi in Aosta, Pont Saint Martin si Bard cu ghid local;
tur de oras de jumatate de zi in Torino cu ghid local (maxim trei ore);
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respective februarie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii neincluse

NU SUNT INCLUSE:

taxa de oras, se achita la hotel: 2 Eur/ persoana/noapte in Courmayeur si 3,7 Eur/ persoana/ noapte in Torino
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale (Chamonix si Venaria Reale) si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Observatii

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
Chamonix: 40 EURO/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul pentru intreg traseul, insotitor roman de grup. Nu este inclusa masa de pranz.
Venaria Reale: 40 EURO/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul pentru intreg traseul, ghid local, insotitor roman de grup. Nu sunt incluse biletul de intrare (aprox 15 euro/ persoana) si masa de pranz.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort