Vizualizezi oferta circuit Italia, vacanta Italia.

Circuit avion Italia

Circuit Italia
  • Tari: Italia
  • Orase tranzitate: Milano, Pisa, Florenta, Roma, Napoli, Pompei, Verona, Venetia

Descriere

Ziua 1. București – Milano

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Milano. Tur de oraș în Milano, capitala economică a Italiei. Se vizitează Scala din Milano, una dintre cele mai impunătoare săli de operă din lume și centrul comercial, Galleria Vittorio Emanuele. Seara, cazare la hotel în zona Parma – Salsomaggiore Terme.

Ziua 2. Milano – Pisa

Mic dejun. Plecare spre Pisa, prin zona Munților Apenini și Riviera Italiană. Se vizitează Piața Miracolelor și Turnul înclinat din Pisa, încadrat în cele 7 minuni ale lumii. Seara, cazare la hotel în stațiunea balneară Montecatini Terme din regiunea Toscana.

Ziua 3. Florența*

Mic dejun. Plecare spre capitala Toscanei, Florența, orașul iubirii. Timp liber la dispoziție pentru plimbări individuale sau, opțional, tur pietonal cu ghidul, care include cele mai importante obiective turistice ale orașului: Catedrala din Florența, Galeriile Uffizi, Podul Vechi, Piazza Signorina și Bazilica Santa Croce*. Seara, cazare la hotel în zona Fiuggi.

Ziua 4. Roma*

Mic dejun.Plecare spre Roma, capitala Italiei și unul dintre cele mai încărcate de istorie orașe din Europa. Timp liber la dispoziție pentru plimbări individuale sau, opțional tur de oraș, care include cele mai importante atracții turistice: Vaticanul, Bazilica Sf. Petru, Coloseumul, Forumul Roman și Piazza di Spagna. Timp liber pentru cumpărături. Seara, cazare la hotel în zona Fiuggi Terme.

Ziua 5. Napoli– Pompei*

Mic dejun.Plecare spre Napoli, orașul în care s-a inventat pizza. Timp liber pentru a degusta specialitățile locale și pentru a observa stilul de viață al localnicilor. După-amiaza, excursie opțională la Pompei, orașul antic acoperit de lavă în urma erupției vulcanului Vezuviu în anul 79*. Seara, cazare la hotel în zona Fiuggi Terme.

Ziua 6. Verona

Mic dejun. Plecare spre Verona, orașul lui Romeo & Julieta, prin Câmpia Padului și emblematica zonă a Bolognei. Atracțiile orașului sunt: Arena din Verona, un amfiteatru roman faimos pentru spectacolele și concertele de operă, Casa și balconul Julietei și Castelvecchio. Seara, cazare la hotel în zona Verona.

Ziua 7. Veneția

Mic dejun. Plecare spre Veneția, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau, opțional, tur de oraș și plimbare cu barca*. Atracții: Piazza San Marco, Puntea Suspinelor, San Giorgio Maggiore, Palatul Ca’ d’Oro și Santa Maria della Salute. Seara, cazare la hotel în zona Verona.

Ziua 8. Milano- București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Milano pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

ziua 1. bucurești – milano

check-in și îmbarcare pe aeroportul din bucurești otopeni cu destinația milano. tur de oraș în milano, capitala economică a italiei. se vizitează scala din milano, una dintre cele mai impunătoare săli de operă din lume și centrul comercial, galleria vittorio emanuele. seara, cazare la hotel în zona parma – salsomaggiore terme.

ziua 2. milano – pisa

mic dejun. plecare spre pisa, prin zona munților apenini și riviera italiană. se vizitează piața miracolelor și turnul înclinat din pisa, încadrat în cele 7 minuni ale lumii. seara, cazare la hotel în stațiunea balneară montecatini terme din regiunea toscana.

3. florența*

mic dejun. plecare spre capitala toscanei, florența, orașul iubirii. timp liber la dispoziție pentru plimbări individuale sau, opțional, tur pietonal cu ghidul, care include cele mai importante obiective turistice ale orașului: catedrala din florența, galeriile uffizi, podul vechi, piazza signorina și bazilica santa croce*. seara, cazare la hotel în zona fiuggi.

4. roma*

mic dejun.plecare spre roma, capitala italiei și unul dintre cele mai încărcate de istorie orașe din europa. timp liber la dispoziție pentru plimbări individuale sau, opțional tur de oraș, care include cele mai importante atracții turistice: vaticanul, bazilica sf. petru, coloseumul, forumul roman și piazza di spagna. timp liber pentru cumpărături. seara, cazare la hotel în zona fiuggi terme.

5. napoli– pompei*

mic dejun.plecare spre napoli, orașul în care s-a inventat pizza. timp liber pentru a degusta specialitățile locale și pentru a observa stilul de viață al localnicilor. după-amiaza, excursie opțională la pompei, orașul antic acoperit de lavă în urma erupției vulcanului vezuviu în anul 79*. seara, cazare la hotel în zona fiuggi terme.

6. verona

mic dejun. plecare spre verona, orașul lui romeo & julieta, prin câmpia padului și emblematica zonă a bolognei. atracțiile orașului sunt: arena din verona, un amfiteatru roman faimos pentru spectacolele și concertele de operă, casa și balconul julietei și castelvecchio. seara, cazare la hotel în zona verona.

7. veneția

mic dejun. plecare spre veneția, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. timp liber pentru vizite pe cont propriu sau, opțional, tur de oraș și plimbare cu barca*. atracții: piazza san marco, puntea suspinelor, san giorgio maggiore, palatul ca’ d’oro și santa maria della salute. seara, cazare la hotel în zona verona.

8. milano- bucurești

mic dejun. transfer la aeroportul din milano pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația bucurești otopeni.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
16 Iulie 2019 549 € Rezerva
Data plecare Tarif
08 August 2019 599 € Rezerva
Data plecare Tarif
02 Octombrie 2019 529 € Rezerva

tarife incepand de la 529 €

Servicii incluse

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Milano – Bucuresti
- Cazare 7 Nopti in hoteluri de 3* cu mic dejun
- Taxe de aeroport
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Servicii neincluse:
- Supliment demipensiune (7 cine) – 99 Euro / pers (optional)
- Pachet 4 excursii optionale – 169 euro / persoana (optional)
- Asigurare medicala/ storno, taxe de oras/ statiune (neinclus)

Observatii

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Tururi de oraș cu ghid local în Roma și Florența: 49 Euro/ persoană/ tur

• Excursie la Pompei: 39 Euro/ persoană

• Excursie cu barca la Veneția: 59 Euro/ persoană

• Pachet 4 excursii: 169 Euro/ persoană

• Supliment demipensiune (7 cine): 99 Euro/ persoană

• Supliment cameră single: 149 Euro/ persoană

Grup minim: 35 persoane*

*Pentru un grup de 25-34 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort