Vizualizezi oferta circuit Belgia, vacanta Belgia.

Circuit autocar Belgia

Circuit Belgia
  • Tari: Belgia
  • Orase tranzitate: Bruxelles

Descriere

CIRCUIT BENELUX – 9 ZILE AUTOCAR
Pret: 387 € / persoana /sejur
AVANTAJ CLIENT 55€: GRATUIT Croaziera (fără cină) la Budapesta, Volendam și Gent pentru plecarea din 19.08, pentru inscrierile din tara

Viena – Salzburg – München – Luxembo urg – Bruxelles – Gent – Bruges – Waterloo – Anvers – Rotterdam – Delft – Haga – Amsterdam – Volendam – Marken – Köln – Valea Rinului – Frankfurt – Nürnberg – Melk

1
Ziua 1. BUCURESTIBUDAPESTA (cca. 815 km)
Plecare din Bucuresti, la 6.00 din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I – acces dinspre Metrou Eroilor), spre Budapesta. Optional croaziera pe Dunare la Budapesta (15€ fara masa), pt. a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Ghelert. Cazare la Budapesta.
2
Ziua 2. VIENASALZBURG – MÜNCHEN (cca. 655 km)
Mic dejun. Traversam Ungaria spre Austria, pentru un tur panoramic cu autocarul in Viena pe Ringstraße: cladirea fostului Minister de Razboi, cu statuia Maresalului Radetzky, Piata Schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre Palatele Belvedere, Opera de Stat, Piata Maria Terezia, Palatul Imperial Hofburg, Parlamantul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea, Biserica Votiva. Continuam deplasarea spre Salzburg, “orasul muzicii”, cunoscut pentru gradinile si palatul Mirabell – ridicat de prințul arhiepiscop Wolf Dietrich Raitenau ca reședință pentru amanta sa Salome Alt, Casa lui Mozart – locul in care a copilarit geniul muzicii, Domul in stil baroc, unde acesta a fost botezat si Orasul Vechi protejat de Fortareata Hohensalzburg. Incheiem vizitele din aceasta zi in München, capitala landului Bavaria, unde vom descoperi Marienplatz din centrul orasului cu Noua Primarie de sec. XIX si coloana Fecioarei Maria, Frauenkirche – catedrala orasului construita intre sec. XV-XVI in stil gotic si renascentist. Cazare in zona München.
3
Ziua 3. MÜNCHEN – LUXEMBOURGBRUXELLES (cca. 725 km)
Mic dejun. Deplasare spre Luxembourg, oras cosmopolit si modern, sediul Parlamentului Uniunii Europene. Aici vom descoperi Piata Constitutiei cu monumentul dedicat eroilor din cele doua razboaie mondiale, Catedrala – o magnifica structura gotica de sec. XVII, Palatul Ducal, cu frumoasa sa arhitectura renascentista flamanda de sec. XVI si fortificatiile impunatoare. Ne indreptam apoi spre Bruxelles capitala Belgiei si a Uniunii Europene. Aici vom face un tur de oras care include: Palatul Regal, sediul oficial al monarhiei belgiene, Palatul de Justitie – o impozanta constructie de sec. XIX, Grand Place – Marea Piata, monument UNESCO, inconjurata de cladiri gotice (foste bresle ale mestesugarilor) care ii dau un farmec aparte. Tot aici gasim Primaria – o frumoasa constructie gotica de sec. XV cu un turn de 96 m si Casa Regala de sec. XVI, in care nu a locuit niciodata un rege, iar in apropiere simpatica statuie Manneken Pis – unul dintre simbolurile orasului. Cazare in zona Bruxelles.
4
Ziua 4. GENTBRUGESWATERLOOBRUXELLES (cca. 230 km)
Mic dejun. Timp liber in Bruxelles pentru vizite individuale, utilizand transportul in comun. Sugeram vizita la Atomium si pentru familiile cu copii la Minieuropa. Excursie optionala (25 €) Gent – Bruges – Waterloo. La Gent admiram bogatiile medievale din centrul orasului: Biserica St. Jacob cunoscuta pentru adevarata sa colectie de arta, Castelul Gravensteen – singurul loc din Belgia care reflecta stilul de trai din Evul Mediu, Primaria cu diferitele sale fatade (in stil gotic flamboyant si renascentist), Catedrala St. Bavo (a carei piatra de temelie a fost pusa inca din sec. X) si care impresioneaza prin arhitectura gotica si prin altarul sau deosebit. Urmeaza Bruges, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul dintre cele mai bine conservate din Europa este parte din Patrimoniul UNESCO. Aici vom descoperi Piata Centrala – inima orasului, Primaria construita in sec. XIV in stil gotic flamboyant, Turnul Belfort – unul dintre cele mai proeminente simboluri ale orasului, Biserica Sf. Maria care adaposteste o adevarata comoara de arta: “Fecioara cu pruncul” de Michelangelo. Excursia optionala se incheie in Waterloo, unde vizitam monumentul care comemoreaza sangeroasa infrangere a lui Napoleon in 1815. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel de la Bruxelles.
5
Ziua 5. BRUXELLESANVERSROTTERDAMDELFTHAGA (cca. 175 km)
Mic dejun. Plecam spre Anvers, cel mai mare oras din Flandra, unde marele pictor Rubens a ales sa-si traiasca ultimii 30 de ani din viata. Vom vizita centrul istoric cu pitoreasca piata centrala Grote Markt inconjurata de cladiri din sec. XVI (foste bresle ale mestesugarilor), Primaria, Catedrala – cel mai mare edificiu gotic din Belgia, construita intre sec. XIV. Continuam spre Rotterdam, cel mai mare oras-port din Europa, unde vom parcurge un placut tur pietonal in centrul orasului, catre Podul Erasmus. Urmeaza incantatorul Delft (renumit pentru ceramica albastra) unde odinioara “Parintele Patriei” (Wilhelm Villem) si-a stabilit resedinta favorita. Incheiem cu vizita in Haga, care prezinta un contrast inedit intre strazile inguste cu iz medieval si bulevardele largi marginite de case somptuoase de sec. XVIII. Admiram Palatul Pacii, construit din caramida rosie in stil neo-renascentist, care gazduieste Curtea Internationala de Justitie, Binnenhof – Parlamentul (un complex de caldiri gotice de sec. XIII), cel mai vechi sediu (fara intrerupere) al unui Parlament din lume. Cazare in zona Haga.
6
Ziua 6. AMSTERDAMVOLENDAMMARKENHAGA (cca. 170 km)
Mic dejun. Plecam spre Amsterdam, unde vom descoperi: Rijkmuseum – dedicat artelor si istoriei orasului, Muzeul Van Gogh, “Coster Diamonds” – una din cele mai vechi fabrici de diamante din Amsterdam, unde putem invata despre complicatele procese de taiere si lustruire a diamantelor. Programul continua cu o mini-croaziera pe canale (contra cost), prilej de a intra in atmosfera acestui oras considerat “Venetia Nordului”. Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala (15 €) spre pitorestile Volendam si Marken, atractii foarte populare in Olanda, ce conserva traditionalismul atat in aspectul caselor, cat si in tinuta locuitorilor, multi dintre ei purtand cu mandrie costumele traditonale in viata de zi cu zi. In Marken – sat traditional situat in peninsula cu acelasi nume, ramasa izolata de continent din sec. XIII pana la mijlocul sec. XX, vom descoperi un loc unic, ce cucereste cu atmosfera sa, intregita de casutele de lemn, portul “animat” de barcile pescarilor si nu in ultimul rand de Muzeul Marken. Intoarcere pentru cazare la Haga.
7
Ziua 7. KÖLN – Valea RINULUIFRANKFURT – NÜRNBERG (cca. 730 km)
Mic dejun. Plecam spre Germania si vizitam orasul Köln, unde descoperim Catedrala, cea mai mare biserica gotica din Europa de Nord, a carei piatra de temelie a fost pusa in 1248 si admiram faimosul pod peste Rin, inaugurat in 1911 de Kaiserul Wilhelm II. Parcurgem apoi unul dintre cele mai impresionante trasee turistice, Valea Rinului – Patrimoniu UNESCO, cu numeroase castele, sate pitoresti si legendara Stanca Lorelei, spre Frankurt, oras al contrastelor, cu cele mai mari si mai avangardiste zgarie-nori din Europa alaturi de cladiri istorice bine intretinute si strazi pitoresti de sec. XIX. Continuam deplasarea pentru cazare in zona Nürnberg.
8
Ziua 8. NÜRNBERG -MELK -BUDAPESTA (cca. 725 km)
Mic dejun. Incepem in Nürnberg, oras cu o istorie de peste 1000 de ani. Arhitectura moderna se imbina armonios cu atmosfera medievala din centrul istoric, pe care il vom descoperi in turul pietonal: St. Lorenzkirche – construita intre sec. XIII-XV si considerata cea mai frumoasa din oras, Hauptmarkt – piata centrala a orasului, Schoner Brunnen – “Fantana Frumoasa” situata langa Primarie, Frauenkirche – construita in sec. XIV in stil gotic, zidurile de incinta cu Frauentor (Poarta Fecioarei), Biserica St. Sebaldus si Castelul Imperial – principala atractie a orasului. Traversam apoi Austria spre Ungaria cu o vizita la Abatia Benedictina Melk, construita in sec. XI pe o inaltime stancoasa de pe malul Dunarii ce a constituit un important nucleu de cultura. Cazare la Budapesta.
9
Ziua 9. BUDAPESTAARADSIBIUBUCURESTI (cca. 815 km)
Mic dejun. Intoarcere in Bucuresti la Academia Militara in jurul orei 23.30, in functie de trafic si formalitatile de frontiera.

Acest program a mai fost efectuat in anii precedenti. Hoteluri utilizate in 2018: Budapesta – H. Millenium 3* si H. Berlin 3*, zona München – H. Mercure Munchen Ost Messe 3*, Bruxelles – H. Ibis Expo Atomium 3*, Haga – H. Tullip Inn Meerkerk 3*, Nürnberg – H. Ibis City Am Plarrer 3*

2019 – DATE
de PLECARE

Reducere – 15 % Reducere – 10 % Reducere – 5 % Loc in Cam. DBL Suplim. SGL COPIL
6 – 12 ani

Al 3-lea adult in camera
09.07 387 € 410 € 432 € 455 € 165 € 435 € 445 €
19.08 421 € 446 € 470 € 495 € 175 € 475 € 485 €

PRETUL INCLUDE: NU SUNT INCLUSE IN PRET:
– Transport cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internaţionale
– 8 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*).

– Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

– Vizitele la Viena, Salzburg, München, Luxembourg, Bruxelles, Anvers, Rotterdam, Delft, Haga, Amsterdam, Köln, Valea Rinului, Frankfurt, Nürnberg, Abatia Melk.

– Asigurare Travel (medicala + storno)
– Excursiile si vizitele optionale conform program.

– Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali

– Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)

– Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti la receptie)

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Grup minim 35 pers., turistii plecati din tara cu autocarul, impreuna cu cei sositi cu avionul.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 25 euro/persoana;

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:

FIRST MINUTE – 7% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 30% din pretul excursiei pana la data de 15.01.2019. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 16.01.2019 reducerile timpurii continua cu:
EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 16.01.2019 – 15.03.2019. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Ora Orasul Locul de intalnire Ora
BUCURESTI ACADEMIA MILITARA 06:00 SEBES ROMPETROL iesire Lancram 11:30
PITESTI PETROM Pitesti Est (Podul Viilor) 07:00 DEVA McDonald’s GARA 14:00
RM. VALCEA PETROM iesirea PASARELA NORD 08:30 TIMISOARA GAZPROM – Dumbravita 15:30
SIBIU Benzinaria MOL – Calea Surii Mari 11:00 ARAD GAZPROM – Calea Timisorii 16:30

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Ora Tarif /pers.
€/sens

PLOIESTI Petrom – Metro 3.45 7.00 6 € /sens
CAMPINA Casa BUCUR
popas Km 92 2.30 -7.30 9 €/sens
BRASOV PETROM Calea Bucuresti 1.00 -9.00 12 €/sens
CONSTANTA Kaufland Bd.I.C.Bratianu 02.00 12 €/sens
CRAIOVA Autogara Nord 1.15 -6.00 12 €/sens
BUZAU Mc Donald’s Unirea 03.00 10 €/sens
BRAILA Parcare Hotel TRAIAN 01.30 10 €/sens
GALATI Mc Donald’s 1.00 10 €/sens
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 2.00 12 €/sens
BACAUBRASOV Parcare STADION Municipal 6.00 18 €/sens
PIATRA NEAMTBACAUBRASOV Parcare Hotel CENTRAL 4.30 8 + 18 €/sens
IASIBACAUBRASOV Autogara CODREANU 3.00 5 + 18 €/sens
SUCEAVABACAU BRASOV Parcare Hotel BUCOVINA 3.00 12 + 18 €/sens
BOTOSANIBACAU -BRASOV ROMPETROL-Cal. Nationala 2.00 12 + 18 €/sens
TARGU MURESSIBIU OMV Bd. 1 Dec. 1918 nr. 256, vis a vis de hot. Sandoria 8.00 15 €/sens
SIGHISOARASIBIU Parcare hotel Transilvania, str. Nicolae Filipescu 1A 9.00 12 €/sens
MEDIASSIBIU PETROM Sos. Sibiului nr. 98 9.45 7 €/sens
CLUJ NAPOCASEBES Centrul Comercial SIGMA, str. Republicii 109 9.30 12 €/sens
TURDASEBES Parcare ANAF, Piata Romana 15 10.00 10 €/sens

*Transferurile din tara se organizeaza (pentru minim 2 pers. care solicita transferul din fiecare oras) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2-3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul Dvs.). Va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de data plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

– Asistenta turistica se refera la suport oferit de agentia partenera locala pentru ca turistii sa poata comunica mai eficient cu receptia sau restaurantul hotelului, sau in cazuri nedorite in care trebuie sa fie asistati daca necesita spitalizare, daca pierd documentele de identitate ori alte incidente cu Politia locala, etc.

– In unele orase, autoritatile locale solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita cash de catre turisti la receptia hotelurilor.

– Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold-Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

– Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6-11,99 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

– Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.

– Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

– Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.

– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif/ AC etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.

– Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turisii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.

– Programul este de tip City Break (cu locuri limitate) cu date fixe de plecare si retur, sincronizate cu programele de autocar, al carui ghid va insoti turistii sositi cu avionul impreuna cu cei sositi cu autocarul.

– Pe unele programe, autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si pe cei de la Budapesta din/spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Locurile repartizate ambelor grupuri (grupul sosit cu autocarul si grupul sosit cu avionul) sunt limitate.

– Pentru calatorie este necesara cartea de identitate sau pasaportul, valabile minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

circuit benelux – 9 zile autocar
pret: 387 € / persoana /sejur
avantaj client 55€: gratuit croaziera (fără cină) la budapesta, volendam și gent pentru plecarea din 19.08, pentru inscrierile din tara

viena – salzburg – münchen – luxembo urg – bruxelles – gent – bruges – waterloo – anvers – rotterdam – delft – haga – amsterdam – volendam – marken – köln – valea rinului – frankfurt – nürnberg – melk

1

1. bucuresti – budapesta (cca. 815 km)
plecare din bucuresti, la 6.00 din parcarea de la academia militara (universitatea de aparare carol i – acces dinspre metrou eroilor), spre budapesta. optional croaziera pe dunare la budapesta (15€ fara masa), pt. a admira principalele obiective ale capitalei ungariei: parlamentul, podul cu lanturi, bastionul pescarilor, basilica sf. matyas, palatul regal, stanca ghelert. cazare la budapesta.
2

2. viena – salzburg – mÜnchen (cca. 655 km)
mic dejun. traversam ungaria spre austria, pentru un tur panoramic cu autocarul in viena pe ringstraße: cladirea fostului minister de razboi, cu statuia maresalului radetzky, piata schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre palatele belvedere, opera de stat, piata maria terezia, palatul imperial hofburg, parlamantul, primaria, burgtheatre, universitatea, biserica votiva. continuam deplasarea spre salzburg, “orasul muzicii”, cunoscut pentru gradinile si palatul mirabell – ridicat de prințul arhiepiscop wolf dietrich raitenau ca reședință pentru amanta sa salome alt, casa lui mozart – locul in care a copilarit geniul muzicii, domul in stil baroc, unde acesta a fost botezat si orasul vechi protejat de fortareata hohensalzburg. incheiem vizitele din aceasta zi in münchen, capitala landului bavaria, unde vom descoperi marienplatz din centrul orasului cu noua primarie de sec. xix si coloana fecioarei maria, frauenkirche – catedrala orasului construita intre sec. xv-xvi in stil gotic si renascentist. cazare in zona münchen.
3

3. mÜnchen – luxembourg – bruxelles (cca. 725 km)
mic dejun. deplasare spre luxembourg, oras cosmopolit si modern, sediul parlamentului uniunii europene. aici vom descoperi piata constitutiei cu monumentul dedicat eroilor din cele doua razboaie mondiale, catedrala – o magnifica structura gotica de sec. xvii, palatul ducal, cu frumoasa sa arhitectura renascentista flamanda de sec. xvi si fortificatiile impunatoare. ne indreptam apoi spre bruxelles capitala belgiei si a uniunii europene. aici vom face un tur de oras care include: palatul regal, sediul oficial al monarhiei belgiene, palatul de justitie – o impozanta constructie de sec. xix, grand place – marea piata, monument unesco, inconjurata de cladiri gotice (foste bresle ale mestesugarilor) care ii dau un farmec aparte. tot aici gasim primaria – o frumoasa constructie gotica de sec. xv cu un turn de 96 m si casa regala de sec. xvi, in care nu a locuit niciodata un rege, iar in apropiere simpatica statuie manneken pis – unul dintre simbolurile orasului. cazare in zona bruxelles.
4

4. gent – bruges – waterloo – bruxelles (cca. 230 km)
mic dejun. timp liber in bruxelles pentru vizite individuale, utilizand transportul in comun. sugeram vizita la atomium si pentru familiile cu copii la minieuropa. excursie optionala (25 €) gent – bruges – waterloo. la gent admiram bogatiile medievale din centrul orasului: biserica st. jacob cunoscuta pentru adevarata sa colectie de arta, castelul gravensteen – singurul loc din belgia care reflecta stilul de trai din evul mediu, primaria cu diferitele sale fatade (in stil gotic flamboyant si renascentist), catedrala st. bavo (a carei piatra de temelie a fost pusa inca din sec. x) si care impresioneaza prin arhitectura gotica si prin altarul sau deosebit. urmeaza bruges, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul dintre cele mai bine conservate din europa este parte din patrimoniul unesco. aici vom descoperi piata centrala – inima orasului, primaria construita in sec. xiv in stil gotic flamboyant, turnul belfort – unul dintre cele mai proeminente simboluri ale orasului, biserica sf. maria care adaposteste o adevarata comoara de arta: “fecioara cu pruncul” de michelangelo. excursia optionala se incheie in waterloo, unde vizitam monumentul care comemoreaza sangeroasa infrangere a lui napoleon in 1815. intoarcere pentru cazare la acelasi hotel de la bruxelles.
5

5. bruxelles – anvers – rotterdam – delft – haga (cca. 175 km)
mic dejun. plecam spre anvers, cel mai mare oras din flandra, unde marele pictor rubens a ales sa-si traiasca ultimii 30 de ani din viata. vom vizita centrul istoric cu pitoreasca piata centrala grote markt inconjurata de cladiri din sec. xvi (foste bresle ale mestesugarilor), primaria, catedrala – cel mai mare edificiu gotic din belgia, construita intre sec. xiv. continuam spre rotterdam, cel mai mare oras-port din europa, unde vom parcurge un placut tur pietonal in centrul orasului, catre podul erasmus. urmeaza incantatorul delft (renumit pentru ceramica albastra) unde odinioara “parintele patriei” (wilhelm villem) si-a stabilit resedinta favorita. incheiem cu vizita in haga, care prezinta un contrast inedit intre strazile inguste cu iz medieval si bulevardele largi marginite de case somptuoase de sec. xviii. admiram palatul pacii, construit din caramida rosie in stil neo-renascentist, care gazduieste curtea internationala de justitie, binnenhof – parlamentul (un complex de caldiri gotice de sec. xiii), cel mai vechi sediu (fara intrerupere) al unui parlament din lume. cazare in zona haga.
6

6. amsterdam – volendam – marken – haga (cca. 170 km)
mic dejun. plecam spre amsterdam, unde vom descoperi: rijkmuseum – dedicat artelor si istoriei orasului, muzeul van gogh, “coster diamonds” – una din cele mai vechi fabrici de diamante din amsterdam, unde putem invata despre complicatele procese de taiere si lustruire a diamantelor. programul continua cu o mini-croaziera pe canale (contra cost), prilej de a intra in atmosfera acestui oras considerat “venetia nordului”. timp liber in amsterdam sau excursie optionala (15 €) spre pitorestile volendam si marken, atractii foarte populare in olanda, ce conserva traditionalismul atat in aspectul caselor, cat si in tinuta locuitorilor, multi dintre ei purtand cu mandrie costumele traditonale in viata de zi cu zi. in marken – sat traditional situat in peninsula cu acelasi nume, ramasa izolata de continent din sec. xiii pana la mijlocul sec. xx, vom descoperi un loc unic, ce cucereste cu atmosfera sa, intregita de casutele de lemn, portul “animat” de barcile pescarilor si nu in ultimul rand de muzeul marken. intoarcere pentru cazare la haga.
7

7. kÖln – valea rinului – frankfurt – nÜrnberg (cca. 730 km)
mic dejun. plecam spre germania si vizitam orasul köln, unde descoperim catedrala, cea mai mare biserica gotica din europa de nord, a carei piatra de temelie a fost pusa in 1248 si admiram faimosul pod peste rin, inaugurat in 1911 de kaiserul wilhelm ii. parcurgem apoi unul dintre cele mai impresionante trasee turistice, valea rinului – patrimoniu unesco, cu numeroase castele, sate pitoresti si legendara stanca lorelei, spre frankurt, oras al contrastelor, cu cele mai mari si mai avangardiste zgarie-nori din europa alaturi de cladiri istorice bine intretinute si strazi pitoresti de sec. xix. continuam deplasarea pentru cazare in zona nürnberg.
8

8. nÜrnberg -melk -budapesta (cca. 725 km)
mic dejun. incepem in nürnberg, oras cu o istorie de peste 1000 de ani. arhitectura moderna se imbina armonios cu atmosfera medievala din centrul istoric, pe care il vom descoperi in turul pietonal: st. lorenzkirche – construita intre sec. xiii-xv si considerata cea mai frumoasa din oras, hauptmarkt – piata centrala a orasului, schoner brunnen – “fantana frumoasa” situata langa primarie, frauenkirche – construita in sec. xiv in stil gotic, zidurile de incinta cu frauentor (poarta fecioarei), biserica st. sebaldus si castelul imperial – principala atractie a orasului. traversam apoi austria spre ungaria cu o vizita la abatia benedictina melk, construita in sec. xi pe o inaltime stancoasa de pe malul dunarii ce a constituit un important nucleu de cultura. cazare la budapesta.
9

9. budapesta – arad – sibiu – bucuresti (cca. 815 km)
mic dejun. intoarcere in bucuresti la academia militara in jurul orei 23.30, in functie de trafic si formalitatile de frontiera.

acest program a mai fost efectuat in anii precedenti. hoteluri utilizate in 2018: budapesta – h. millenium 3* si h. berlin 3*, zona münchen – h. mercure munchen ost messe 3*, bruxelles – h. ibis expo atomium 3*, haga – h. tullip inn meerkerk 3*, nürnberg – h. ibis city am plarrer 3*

2019 – date
de plecare

reducere – 15 % reducere – 10 % reducere – 5 % loc in cam. dbl suplim. sgl copil
6 – 12 ani

al 3-lea adult in camera
09.07 387 € 410 € 432 € 455 € 165 € 435 € 445 €
19.08 421 € 446 € 470 € 495 € 175 € 475 € 485 €

pretul include: nu sunt incluse in pret:
– transport cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internaţionale
– 8 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*).

– ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

– vizitele la viena, salzburg, münchen, luxembourg, bruxelles, anvers, rotterdam, delft, haga, amsterdam, köln, valea rinului, frankfurt, nürnberg, abatia melk.

– asigurare travel (medicala + storno)
– excursiile si vizitele optionale conform program.

– intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali

– locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)

– taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti la receptie)

turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera single, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul. eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

grup minim 35 pers., turistii plecati din tara cu autocarul, impreuna cu cei sositi cu avionul.

excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane.

in cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

in cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 25 euro/persoana;

ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

reducere de pana la maxim 15% prin cumularea urmatoarelor:

first minute – 7% reducere pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 30% din pretul excursiei pana la data de 15.01.2019. plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. dupa data de 16.01.2019 reducerile timpurii continua cu:
early booking – 5% reducere pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 16.01.2019 – 15.03.2019. plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
client fidel – 5% reducere pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
reducere de grup: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a gratuit
reducere 5% pentru ultima bancheta din autocar (in limita locurilor disponibile)
reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

imbarcari gratuite din tara

orasul locul de intalnire ora orasul locul de intalnire ora
bucuresti academia militara 06:00 sebes rompetrol iesire lancram 11:30
pitesti petrom pitesti est (podul viilor) 07:00 deva mcdonald’s gara 14:00
rm. valcea petrom iesirea pasarela nord 08:30 timisoara gazprom – dumbravita 15:30
sibiu benzinaria mol – calea surii mari 11:00 arad gazprom – calea timisorii 16:30

transferuri contra cost din tara

orasul locul de intalnire ora tarif /pers.
€/sens

ploiesti petrom – metro 3.45 7.00 6 € /sens
campina casa bucur
popas km 92 2.30 -7.30 9 €/sens
brasov petrom calea bucuresti 1.00 -9.00 12 €/sens
constanta kaufland bd.i.c.bratianu 02.00 12 €/sens
craiova autogara nord 1.15 -6.00 12 €/sens
buzau mc donald’s unirea 03.00 10 €/sens
braila parcare hotel traian 01.30 10 €/sens
galati mc donald’s 1.00 10 €/sens
focsani benzinaria lukoil centru 2.00 12 €/sens
bacau – brasov parcare stadion municipal 6.00 18 €/sens
piatra neamt – bacau – brasov parcare hotel central 4.30 8 + 18 €/sens
iasi – bacau – brasov autogara codreanu 3.00 5 + 18 €/sens
suceava – bacau brasov parcare hotel bucovina 3.00 12 + 18 €/sens
botosani – bacau -brasov rompetrol-cal. nationala 2.00 12 + 18 €/sens
targu mures – sibiu omv bd. 1 dec. 1918 nr. 256, vis a vis de hot. sandoria 8.00 15 €/sens
sighisoara – sibiu parcare hotel transilvania, str. nicolae filipescu 1a 9.00 12 €/sens
medias – sibiu petrom sos. sibiului nr. 98 9.45 7 €/sens
cluj napoca – sebes centrul comercial sigma, str. republicii 109 9.30 12 €/sens
turda – sebes parcare anaf, piata romana 15 10.00 10 €/sens

*transferurile din tara se organizeaza (pentru minim 2 pers. care solicita transferul din fiecare oras) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz, minibus sau midibus. turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2-3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dvs.). va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de data plecarii. inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

– asistenta turistica se refera la suport oferit de agentia partenera locala pentru ca turistii sa poata comunica mai eficient cu receptia sau restaurantul hotelului, sau in cazuri nedorite in care trebuie sa fie asistati daca necesita spitalizare, daca pierd documentele de identitate ori alte incidente cu politia locala, etc.

– in unele orase, autoritatile locale solicita o taxa de genul taxei de statiune. aceasta se va achita cash de catre turisti la receptia hotelurilor.

– obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (bold-italic), se viziteaza doar la exterior. in situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

– pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6-11,99 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

– nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

– pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

– pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.

– autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

– categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din romania, fapt neimputabil agentiei de turism. repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.

– pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif/ ac etc.). in momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.

– preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turisii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.

– programul este de tip city break (cu locuri limitate) cu date fixe de plecare si retur, sincronizate cu programele de autocar, al carui ghid va insoti turistii sositi cu avionul impreuna cu cei sositi cu autocarul.

– pe unele programe, autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si pe cei de la budapesta din/spre orasele prin care se tranziteaza romania. locurile repartizate ambelor grupuri (grupul sosit cu autocarul si grupul sosit cu avionul) sunt limitate.

– pentru calatorie este necesara cartea de identitate sau pasaportul, valabile minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

recomandam incheierea asigurarii travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 9 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
09 Iulie 2019 455 €
Data plecare Tarif
19 August 2019 495 €

tarife incepand de la 455 €

Servicii incluse

PRETUL INCLUDE:
– Transport cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internaţionale
– 8 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*).

– Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

– Vizitele la Viena, Salzburg, München, Luxembourg, Bruxelles, Anvers, Rotterdam, Delft, Haga, Amsterdam, Köln, Valea Rinului, Frankfurt, Nürnberg, Abatia Melk.

Servicii neincluse

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

– Asigurare Travel (medicala + storno)
– Excursiile si vizitele optionale conform program.

– Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali

– Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)

– Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti la receptie)


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Daimon Turism