Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit avion Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. SUCEAVA / BUCUREȘTI – ANTALYA
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti / aeroportul din Suceava pentru imbarcare pe zborul spre Antalya. Odata ajunsi pe aeroportul din Antalya, transfer spre hotel 5*. Cocktail de bun venit si cazare.

Ziua 2. ANTALYAKONYACAPPADOCIA
Mic dejun. Plecare spre Konya, batrana capitala a Sultanatului Selgiucid si patria dervisilor rotitori, vizitam o bijuterie a artei islamice, Mausoleul lui Jalal al Din, cel mai mare poet mistic persan, cunoscut sub numele de Rumi sau Mevlana. Ne vom bucura de faimoasa tehnica de rotire ca forma de pomenire intr-o ceremonie denumita Sema. Continuam pe traseul vestitului “ Drum al Matasii”, spre Cappadocia, printr-o zona pitoreasca a Muntilor Taurus si a stepei anatoliene. Seara, cazare in zona Cappadocia la hotel de 5*.

Ziua 3. GOREMEUCHISAR
Mic dejun. Admiram muzeul in aer liber din Valea Goreme, vechiul complex monastic ce adaposteste incredibile biserici sapate in stanca, decorate cu fresce bizantine de o neasemuita frumusete. Urmeaza vizitarea “Castelului” Uchisar, gigantic “svaiter” de piatra, folosit ca refugiu de primii crestini, cu o superba panorama asupra Vaii Porumbeilor. Continuam, apoi, spre unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici si case sapate in piatra. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 4. CAPPADOCIA
Mic dejun. Continuam vizitele in Cappadocia, iar pentru astazi va propunem sa vizitam o crama, pentru a degusta vinuri locale. Spre dupa-amiaza, ajungem la un atelier de tesatorie. Vom putea sa admiram intregul proces prin care materialele precum matasea, bumbacul sau lana, ajung produs finit. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 5. CAPPADOCIAANTALYA
Mic dejun. Pornim spre Antalya, iar pe traseu avem posibilitatea sa vizitam impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit in sec. Xlll in onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*.

Ziua 6. ANTALYACASCADA KARPUZKALDIRAN
Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca a Marii Mediterane. Vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. Continuam, apoi, cu impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*.

Ziua 7. ANTALYAALANYA
Mic dejun. Timp liber, sau, optional excursie la Alanya pentru a vizita Castelul din oras, dar si Pestera Dim. Spre seara, retur la hotelul din zona Antalya.

Ziua 8. ANTALYA – BUCUREŞTI / SUCEAVA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti / Suceava.

ziua 1. suceava / bucureȘti – antalya
intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul henri coanda din bucuresti / aeroportul din suceava pentru imbarcare pe zborul spre antalya. odata ajunsi pe aeroportul din antalya, transfer spre hotel 5*. cocktail de bun venit si cazare.

2. antalya – konya – cappadocia
mic dejun. plecare spre konya, batrana capitala a sultanatului selgiucid si patria dervisilor rotitori, vizitam o bijuterie a artei islamice, mausoleul lui jalal al din, cel mai mare poet mistic persan, cunoscut sub numele de rumi sau mevlana. ne vom bucura de faimoasa tehnica de rotire ca forma de pomenire intr-o ceremonie denumita sema. continuam pe traseul vestitului “ drum al matasii”, spre cappadocia, printr-o zona pitoreasca a muntilor taurus si a stepei anatoliene. seara, cazare in zona cappadocia la hotel de 5*.

3. goreme – uchisar
mic dejun. admiram muzeul in aer liber din valea goreme, vechiul complex monastic ce adaposteste incredibile biserici sapate in stanca, decorate cu fresce bizantine de o neasemuita frumusete. urmeaza vizitarea “castelului” uchisar, gigantic “svaiter” de piatra, folosit ca refugiu de primii crestini, cu o superba panorama asupra vaii porumbeilor. continuam, apoi, spre unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici si case sapate in piatra. seara, întoarcere la hotel în zona cappadocia.

4. cappadocia
mic dejun. continuam vizitele in cappadocia, iar pentru astazi va propunem sa vizitam o crama, pentru a degusta vinuri locale. spre dupa-amiaza, ajungem la un atelier de tesatorie. vom putea sa admiram intregul proces prin care materialele precum matasea, bumbacul sau lana, ajung produs finit. seara, întoarcere la hotel în zona cappadocia.

5. cappadocia – antalya
mic dejun. pornim spre antalya, iar pe traseu avem posibilitatea sa vizitam impozantul caravanserai selgiuc din valea konya, construit in sec. xlll in onoarea sultanului alaeddin kayqubad. seara, cazare in zona antalya la hotel de 5*.

6. antalya – cascada karpuzkaldiran
mic dejun. tur de oras in antalya, emblematicul oras de pe riviera turceasca a marii mediterane. vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, yivli minare. timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. continuam, apoi, cu impresionanta cascada karpuzkaldiran. seara, cazare in zona antalya la hotel de 5*.

7. antalya – alanya
mic dejun. timp liber, sau, optional excursie la alanya pentru a vizita castelul din oras, dar si pestera dim. spre seara, retur la hotelul din zona antalya.

8. antalya – bucureŞti / suceava
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul de retur spre bucuresti / suceava.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
26 Februarie 2021 79 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Martie 2021 89 € Rezerva
12 Martie 2021 109 € Rezerva
19 Martie 2021 119 € Rezerva
26 Martie 2021 129 € Rezerva
Data plecare Tarif
02 Aprilie 2021 139 € Rezerva
09 Aprilie 2021 149 € Rezerva
16 Aprilie 2021 159 € Rezerva
23 Aprilie 2021 159 € Rezerva
30 Aprilie 2021 169 € Rezerva
Data plecare Tarif
07 Mai 2021 169 € Rezerva
14 Mai 2021 179 € Rezerva
21 Mai 2021 179 € Rezerva
28 Mai 2021 189 € Rezerva
Data plecare Tarif
04 Iunie 2021 199 € Rezerva
11 Iunie 2021 199 € Rezerva
18 Iunie 2021 199 € Rezerva
25 Iunie 2021 199 € Rezerva
Data plecare Tarif
03 Septembrie 2021 199 € Rezerva
10 Septembrie 2021 199 € Rezerva
17 Septembrie 2021 199 € Rezerva
24 Septembrie 2021 199 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2021 189 € Rezerva
08 Octombrie 2021 179 € Rezerva
15 Octombrie 2021 169 € Rezerva
22 Octombrie 2021 159 € Rezerva
29 Octombrie 2021 149 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Noiembrie 2021 129 € Rezerva
12 Noiembrie 2021 119 € Rezerva
19 Noiembrie 2021 99 € Rezerva
26 Noiembrie 2021 79 € Rezerva

tarife incepand de la 79 €

Servicii incluse

- Zbor Suceava / Bucuresti – Antalya si retur, BAGAJ de CALA inclus
- Transport cu autocar
- Cocktail de bun-venit
- Ghid insotitor, vorbitor de limba romana
- 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale)
- Deplasare pentru vizite la: Antalya, Konya, Cappadocia, Goreme, Uchisar

Servicii neincluse

- Asigurare medicala + storno
- Pachetul Cina & Cultura (7 cine, toate taxele de intrare la obiectivele din program, ghizi locali) = 99 euro/pers (se poate achita din agentie)
- Zborul cu balonul in Cappadocia (se rezerva la ghidul local, in functie de conditiile meteo) = aprox 135 euro/pers. (tarif valabil in luna ianuarie 2021, se reconfirma in timpul circuitului)
- Jeep Safari Cappadocia (se rezerva la ghidul local ghidul local) = aprox. 50 euro/pers

  • Taxe Aeroport + transfer Aeroport-Hotel-Aeroport 95 €

Observatii

Excursii Optionale (se achizitioneaza la fata locului)

• Ziua 3: Ortahisar – Orasul Subteran (masa de pranz inclusa) – 45€/pers.
• Ziua 7: Castelul Alanya – Pestera Dim (masa de pranz inclusa) – 45€/pers.
• Ziua 3: Seara Turceasca – 35€/pers.
• Zilele 2,4,5: Pachet 3 mese de pranz – 35€/pers.
• Ziua 4: Sema (dansul dervisilor rotitori) – 20€/pers.

IN CAZUL IN CARE SE ACHIZIONEAZA TOATE EXCURSIILE OPTIONALE, PACHETUL COSTA 140 EURO/PERS

OFERTA SAFE PRICE (TARIF STANDARD):
Pentru achitarea unui avans de 30% din TARIFUL STANDARD la inscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare. In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv:
a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).
c) 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs din portofoliul agentiei touroperator. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour