Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit avion Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Antalya Town, Efes, Pamukkale

Descriere

Ziua 1: Sosire în Antalya

Zbor spre Antalya. Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în zona Antalya.

Ziua 2: Myra- Biserica Sf. Nicolae

Mic-dejun. Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea, și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Veți înnopta în zona Mugla.

Ziua 3: LICIA

Mic-dejun. Pentru astazi vă este pregătită o croazieră ce vă va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se află plaja Iztuzu numită și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, după care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în zona Kusadasi, unde veți petrece următoarele două nopți.

Ziua 4: Efes (Ephesus)

Mic-dejun. Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră: Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri, care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmură Arkadia și biblioteca lui Celsus.

Ziua 5: Pamukkale

Mic-dejun. Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zăpada vizibile în depărtare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, încă din Antichitate. După sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale.

Ziua 6: Hierapolis

Mic-dejun. Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a înflorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se află impunătorul și somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus către Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție al covoarelor (de la producția materiei prime; mătase, bumbac și lână până la produsul înnodat finit). Cazare 2 nopți în regiunea Antalya.

Ziua 7: Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Mic-dejun. Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul »canelat«. Pe Kalekapisi, »poarta cetății«, se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

Ziua 8: Întoarcerea în București

Mic-dejun. Autocarul vă va conduce la aeroport, în funcție de orarul de zbor.

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):

Antalya – Hotel Karmir Resort&Spa 4*sau similar

Dalyan – Hotel Grand Emir 4* sau similar

Kusadasi – Hotel Tusan Beach 5* sau similar

Pamukkale – Hotel Richmond Thermal 4* sau similar

Antalya – Hotel Karmir Resort&Spa 4*sau similar

ziua 1: sosire în antalya

zbor spre antalya. veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. veți înnopta în zona antalya.

2: myra- biserica sf. nicolae

mic-dejun. această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților taurus. În scurt timp, veți ajunge în myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale turciei. mormintele și sarcofagele datează din secolul iv î.hr. În myra veți vizita, de asemenea, și biserica sfântul nicolae, unde a fost îngropat sfântul nicolae. veți înnopta în zona mugla.

3: licia

mic-dejun. pentru astazi vă este pregătită o croazieră ce vă va purta prin decorul de stuf din dalyan. la capătul lagunei, se află plaja iztuzu numită și plaja țestoaselor, accesibilă numai pe mare. aici ne vom opri, vom înota, după care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în zona kusadasi, unde veți petrece următoarele două nopți.

4: efes (ephesus)

mic-dejun. astăzi veți vizita efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. starea de conservare a cetății este excepțională. antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră: agora (piața publică), templul domițian, nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri, care se numară printre cele mai mari teatre ale asiei mici), aleea din marmură arkadia și biblioteca lui celsus.

5: pamukkale

mic-dejun. excursie prin minunata vale cu meandre spre pamukkale. terasele albe ca zăpada vizibile în depărtare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, încă din antichitate. după sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. veți înnopta în pamukkale.

6: hierapolis

mic-dejun. ruinele magnificului oraș hieropolis, care a înflorit în perioada imperiului roman, se întind deasupra teraselor de travertin. aici sunt temeliile templului lui apollo din secolul ii d.hr. În apropiere se află impunătorul și somptuosul teatru roman cu cele 50 de trepte de travertin. mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al munților taurus către antalya. pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție al covoarelor (de la producția materiei prime; mătase, bumbac și lână până la produsul înnodat finit). cazare 2 nopți în regiunea antalya.

7: antalya – cascada karpuzkaldiran

mic-dejun. astazi veți vizita antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe riviera turcească. protejat de peisajul montan magnific al munților taurus, prosperă aici o vegetație bogată. printre altele, veți vedea simbolul orașului, yivli minare, minaretul »canelat«. pe kalekapisi, »poarta cetății«, se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada karpuzkaldiran.

8: Întoarcerea în bucurești

mic-dejun. autocarul vă va conduce la aeroport, în funcție de orarul de zbor.

exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):

antalya – hotel karmir resort&spa 4*sau similar

dalyan – hotel grand emir 4* sau similar

kusadasi – hotel tusan beach 5* sau similar

pamukkale – hotel richmond thermal 4* sau similar

antalya – hotel karmir resort&spa 4*sau similar

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
30 Octombrie 2020 159 € Rezerva
Data plecare Tarif
06 Noiembrie 2020 149 € Rezerva
13 Noiembrie 2020 129 € Rezerva
20 Noiembrie 2020 116 € Rezerva
27 Noiembrie 2020 99 € Rezerva
Data plecare Tarif
04 Decembrie 2020 79 € Rezerva
Data plecare Tarif
26 Februarie 2021 79 € Rezerva
Data plecare Tarif
12 Martie 2021 109 € Rezerva
19 Martie 2021 119 € Rezerva
26 Martie 2021 129 € Rezerva
Data plecare Tarif
02 Aprilie 2021 149 € Rezerva
09 Aprilie 2021 159 € Rezerva
16 Aprilie 2021 169 € Rezerva
23 Aprilie 2021 189 € Rezerva
30 Aprilie 2021 199 € Rezerva
Data plecare Tarif
07 Mai 2021 219 € Rezerva
14 Mai 2021 219 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2021 249 € Rezerva
08 Octombrie 2021 239 € Rezerva
15 Octombrie 2021 229 € Rezerva
22 Octombrie 2021 219 € Rezerva
29 Octombrie 2021 219 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Noiembrie 2021 199 € Rezerva
12 Noiembrie 2021 189 € Rezerva
19 Noiembrie 2021 169 € Rezerva
26 Noiembrie 2021 149 € Rezerva
Data plecare Tarif
03 Decembrie 2021 129 € Rezerva
10 Decembrie 2021 99 € Rezerva

tarife incepand de la 79 €

Servicii incluse

Zbor dus-întors București-Antalya cu bagaj de cală și de mână

Transfer aeroport-hotel-aeroport Ghid vorbitor de limba română Cazare 7 nopți la hoteluri de 4* și 5*:

- 1 noapte regiunea Antalya;

- 1 noapte zona Mugla;

- 2 nopți zona Kusadasi;

- 1 noapte Pamukkale;

- 2 nopți regiunea Antalya.

Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte Transportul la obiectivele turistice menționate în program

Servicii neincluse

Taxe de aeroport: 95 €/pers

Pachet special cu cină tip bufet sau a la carte pentru 7 seri, excursie cu barca în Dalyan, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în program: 129 €/pers. (opțional)

Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)

Suprataxă pentru cameră single: 109 €/pers.

Observatii

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii

Excursii opționale (se pot achiziționa doar de la fața locului):

Vizita sat Siringe + Biserica Fecioarei Maria (prânz inclus): 55 euro/pers

Croazieră pe mare la orașul scufundat Kekova (prânz inclus): 45 euro/pers

Vizită Acvariu: 30 euro/pers

CONDIȚII DE PLATA:
- La înscriere se achită un avans minim de 300 lei din valoarea totală a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferența se achită cu cel puțin 45 de zile înainte de data începerii excursiei

CONDIȚII DE ANULARE:
– 25% penalizare pentru anularea cu mai mult de 40 de zile înainte de plecare

- 35% penalizare pentru anularea cu 39 – 27 de zile înainte de plecare

- 60% penalizare pentru anularea cu 26-15 zile înainte de plecare

- 75% penalizare pentru anularea cu 14-10 zile înainte de plecare

- 100% penalizare pentru anularea cu 0 – 9 zile înainte de plecare sau no show


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour