Vizualizezi oferta circuit Emiratele Arabe Unite, vacanta Emiratele Arabe Unite.

Circuit avion Emiratele Arabe Unite

Circuit Emiratele Arabe Unite
  • Tari: Emiratele Arabe Unite
  • Orase tranzitate: Dubai

Descriere

Ziua 1: Plecarea spre Emiratele Arabe Unite
Plecarea din București și întâlnirea la sosire cu ghidul în aeroport. Transferul la hotelul din Dubai pentru check-in unde veți fi cazați pentru următoarele 4 nopți.

Ziua 2: Explorat¬i Dubaiul Tradițional (inclus) + Safari în desert (op¬țional)
Mic-dejun la hotel. Plimbare prin Dubai, un oraș¬ care impresionează la fiecare colț și evidențiază cu mult lux combinația de vechi-nou. Este fără nici un dubiu destinația cea mai dorită din Orientul Mijlociu. Dubai este un oraș care a luat naștere din deșert și impresionează din plin coasta Golfului Persic. Drumul nostru ne poartă către cartierul vechi Bastakia, unde veți admira casele cu turn pentru vânt, construite de localnici . Acestea reflectă modul în care oamenii procedau înainte de inventarea aerului condiționat: turnurile captau adierile vântului și astfel atmosfera locuinței era una răcoroasă. Mai apoi ne vom opri la Fort-ul Al Fahidi. Aici regăsim și muzeul din Dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale. Vom continua excursia cu o Abră – barcă tradițională, pentru a traversa pe partea nouă a orașului, unde vom vizita magazine de bijuterii .Apoi, timp liber sau puteți participa la excursia opțională „Safari în deșert”. În campingul nostru beduin, veți avea ocazia să vă pictați cu henna, să purtați rochii locale, să vă relaxați cu băuturi răcoritoare, apă, ceai sau cafea. Atmosfera va fi încântată și de o dansatoare din buric care vă va fermeca cu un dans tradițional pe ritmul muzicii arabe. Pentru un decor pefect, cina servită sub stele este un grătar delicios. Se înnopteaza în Dubai.

Ziua 3:Explorați Dubai-ul modern + Cina pe croaziera (Op¬țional)
Mic-dejun la hotel. Pentru a înțelege evoluția Dubaiului, vom face o călătorie unde vom descoperi societatea și tehnologia care înconjoară acest însorit oraș futurist. Începem cu Dubai Marina – un oraș-canal, construit pe țărmul Golfulului Arabic. Opțional vă puteți bucura de vederea impresionantă din cea mai înalta cladire din lume – Burj Kalifa (urcați la etajul 124 al cladirii) sau de o plimbare în Dubai Mall. Seara, vom savura o delicioasă cină la bordul unei croaziere pe un dhow tradițional. Se înnoptează în Dubai.

Ziua 4: Timp liber sau explora¬ți Abu Dhabi
După micul dejun, puteți opta pentru o excursie opțională în Abu Dhabi. Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite și reședința Consiliului Național Federal. Călătoria dvs va începe în Dubai, unde vă veți deplasa prin cel mai mare port din lume, la Jebel Ali, prin mega aeroportul „Dubai World Central” și mai departe, la o distanță de mai puțin de două ore, veți ajunge în Abu Dhabi. Veți vizita grandioasa Moschee Alba, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. Călătoria continuă prin inima orașului, unde puteți vedea celebra „Piață Cannon” care găzduiește teme simbolice inspirate din obiceiurile țării. După o scurtă călătorie cu mașina de-a lungul drumului Corniche, veți ajunge în satul Heritage, special conceput de Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. Întoarcerea la hotel. Cazare în Dubai.

Ziua 5: Turul orașelor Sharjah și Ajman (inclus) și transfer la hotel pe plaja din Ras al Khaimah
După micul dejun, vom face check-out de la hotelul nostru și vom continua spre Sharjah – un oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. Pe drum vă vom oferi, de asemenea, șansa de a vedea piața pentru covoare și produse din piele. Bucurați-vă de amestecul de case restaurate cu o arhitectură autentică cu pereți de corali de mare; veți putea admira o varietate nesfârșită de artefacte – combinate pentru a da un adevărat sentiment mistic. Aceste impresii calde sunt ilustrate în muzeele și galeriile din abundență in Sharjah, cunoscută sub numele de capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite, precum și în Ajman, cu noul său renumit Fort Ajman. Ne continuăm drumul spre Ras al Khaimah, unde va fi cazarea în următoarele doua nopți la hotelul Hilton Al Hamra 5* sau similar.

Ziua 6: Timp liber
Puteți dedica această zi exclusiv pentru relaxare la plajă sau puteți participa la excursiile opționale prezentate de către ghizii noștri locali. Se înnoptează în Ras al Khaimah.

Ziua 7: Întoarcerea în București
În funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul vă va conduce la aeroport pentru călătoria de întoarcere spre București.

ziua 1: plecarea spre emiratele arabe unite
plecarea din bucurești și întâlnirea la sosire cu ghidul în aeroport. transferul la hotelul din dubai pentru check-in unde veți fi cazați pentru următoarele 4 nopți.

2: explorat¬i dubaiul tradițional (inclus) + safari în desert (op¬țional)
mic-dejun la hotel. plimbare prin dubai, un oraș¬ care impresionează la fiecare colț și evidențiază cu mult lux combinația de vechi-nou. este fără nici un dubiu destinația cea mai dorită din orientul mijlociu. dubai este un oraș care a luat naștere din deșert și impresionează din plin coasta golfului persic. drumul nostru ne poartă către cartierul vechi bastakia, unde veți admira casele cu turn pentru vânt, construite de localnici . acestea reflectă modul în care oamenii procedau înainte de inventarea aerului condiționat: turnurile captau adierile vântului și astfel atmosfera locuinței era una răcoroasă. mai apoi ne vom opri la fort-ul al fahidi. aici regăsim și muzeul din dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale. vom continua excursia cu o abră – barcă tradițională, pentru a traversa pe partea nouă a orașului, unde vom vizita magazine de bijuterii .apoi, timp liber sau puteți participa la excursia opțională „safari în deșert”. În campingul nostru beduin, veți avea ocazia să vă pictați cu henna, să purtați rochii locale, să vă relaxați cu băuturi răcoritoare, apă, ceai sau cafea. atmosfera va fi încântată și de o dansatoare din buric care vă va fermeca cu un dans tradițional pe ritmul muzicii arabe. pentru un decor pefect, cina servită sub stele este un grătar delicios. se înnopteaza în dubai.

3:explorați dubai-ul modern + cina pe croaziera (op¬țional)
mic-dejun la hotel. pentru a înțelege evoluția dubaiului, vom face o călătorie unde vom descoperi societatea și tehnologia care înconjoară acest însorit oraș futurist. Începem cu dubai marina – un oraș-canal, construit pe țărmul golfulului arabic. opțional vă puteți bucura de vederea impresionantă din cea mai înalta cladire din lume – burj kalifa (urcați la etajul 124 al cladirii) sau de o plimbare în dubai mall. seara, vom savura o delicioasă cină la bordul unei croaziere pe un dhow tradițional. se înnoptează în dubai.

4: timp liber sau explora¬ți abu dhabi
după micul dejun, puteți opta pentru o excursie opțională în abu dhabi. abu dhabi este capitala emiratelor arabe unite și reședința consiliului național federal. călătoria dvs va începe în dubai, unde vă veți deplasa prin cel mai mare port din lume, la jebel ali, prin mega aeroportul „dubai world central” și mai departe, la o distanță de mai puțin de două ore, veți ajunge în abu dhabi. veți vizita grandioasa moschee alba, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. călătoria continuă prin inima orașului, unde puteți vedea celebra „piață cannon” care găzduiește teme simbolice inspirate din obiceiurile țării. după o scurtă călătorie cu mașina de-a lungul drumului corniche, veți ajunge în satul heritage, special conceput de sheikh zayed bin sultan al nahyan, ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. Întoarcerea la hotel. cazare în dubai.

5: turul orașelor sharjah și ajman (inclus) și transfer la hotel pe plaja din ras al khaimah
după micul dejun, vom face check-out de la hotelul nostru și vom continua spre sharjah – un oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. pe drum vă vom oferi, de asemenea, șansa de a vedea piața pentru covoare și produse din piele. bucurați-vă de amestecul de case restaurate cu o arhitectură autentică cu pereți de corali de mare; veți putea admira o varietate nesfârșită de artefacte – combinate pentru a da un adevărat sentiment mistic. aceste impresii calde sunt ilustrate în muzeele și galeriile din abundență in sharjah, cunoscută sub numele de capitala culturală a emiratelor arabe unite, precum și în ajman, cu noul său renumit fort ajman. ne continuăm drumul spre ras al khaimah, unde va fi cazarea în următoarele doua nopți la hotelul hilton al hamra 5* sau similar.

6: timp liber
puteți dedica această zi exclusiv pentru relaxare la plajă sau puteți participa la excursiile opționale prezentate de către ghizii noștri locali. se înnoptează în ras al khaimah.

7: Întoarcerea în bucurești
În funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul vă va conduce la aeroport pentru călătoria de întoarcere spre bucurești.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
27 Februarie 2021 549 € Rezerva
Data plecare Tarif
18 Martie 2021 549 € Rezerva
19 Martie 2021 549 € Rezerva
Data plecare Tarif
26 Mai 2021 439 € Rezerva
28 Mai 2021 439 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Iunie 2021 399 € Rezerva
03 Iunie 2021 399 € Rezerva
04 Iunie 2021 399 € Rezerva
09 Iunie 2021 369 € Rezerva
16 Iunie 2021 369 € Rezerva
23 Iunie 2021 339 € Rezerva
30 Iunie 2021 299 € Rezerva

tarife incepand de la 299 €

Servicii incluse

Zbor dus-întors București-Dubai cu bagaj de cală și de mână
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba română
Cazare 6 nopti la hotel de 4*și 5*:
- 4 nopți în Dubai;
- 2 nopți în Ras al Khaimah.
Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte
Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură
Tur oraș Dubai
Tur oraș Sharjah și Ajman

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport și servicii: 195 euro/pers

- Pachet opționale:

- Bilet intrare în Burj Khalifa, - Safari deșert + cină: 169 euro/pers (opțional)

- Cina la hotel (zilele 4, 5, si 6) + cina pe croazieră în ziua 3 (cine tip bufet sau a la carte): 139 euro/pers. (opțional)

- Suprataxă pentru camera single: 199 euro/pers.

- Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte). Se plătește la hotel.

- Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 22 euro/pers

- Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 24 euro/pers

- Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 80-99 ani: 40 euro/pers

*Asigurarea medicala se poate lua si separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicala

Observatii

CONDIȚII DE PLATĂ:

- La înscriere se achită un avans minim 30% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil în caz de anulare
- Diferența se achită cu cel puțin 45 de zile înainte de data începerii excursiei

CONDIȚII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile înainte de plecare

- 100% penalizare pentru anularea cu 44 – 0 zile înainte de plecare sau no show

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii. Paşaportul NU trebuie să fie temporar!


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour