Vizualizezi oferta circuit Italia, circuit Franta, vacanta Italia, vacanta Franta.

Circuit avion Italia, Franta

Circuit Italia
  • Tari: Italia, Franta
  • Orase tranzitate: Florenta, Cannes, Sanremo, Nisa, Genova, Milano

Descriere

Ziua 1. București – Florența* – Sardinia
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Florența. Timp liber la dispoziție, sau opțional, tur de oraș în Florenţa, capitala Toscanei cu ghid local certificat in care se vizitează: Piazza della Signoria, S. Croce, impozantul Dom și romanticul Ponte Vecchio. Transfer către Livoro pentru îmbarcare pe navă cu destinația Sardinia. Cazare la bordul navei.

Ziua 2. Costa Smeralda & Castelsardo
Mic dejun. Sosire in Sardinia în cursul dimineții si debarcare in portul Olbia. Vizită pe Costa Smeralda, renumită pentru culoarea albastru-smarald a apei și plajele cu nisip alb, și la Castelsardo, un frumos oraș medieval din vestul insulei. Seara, cazare în Castelsardo la hotel Residence la Baia 3*, sau similar.

Ziua 3. Sardinia traditionala*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plajă sau excursie opțională în zona rurală pentru a observa stilul de viață tradițional al localnicilor*. Cazare la hotel în Castelsardo.

Ziua 4. Sardinia – Corsica
Mic dejun. Transfer la Santa Teresa Gallura pentru îmbarcare pe vapor cu destinația Corsica. Debarcare în sudul impresionantei insule franceze, vizitarea cetății fortificate din Bonifacio și tur panoramic în Ajaccio, orășel fermecător situat în nordul insulei. Îmbarcare pe navă cu destinația Toulon. Cazare la bordul navei.

Ziua 5. St Tropez – Cannes – Èze – Sanremo
Mic dejun. Sosire pe Coasta de Azur în cursul dimineții și debarcare în portul Toulon. Tur panoramic în St Tropez și Cannes Plecare mai departe către la Èze, un pitoresc sat fortificat și vizitarea renumitei fabrici de parfumuri Fragonard. După amiază tur de oraș în San Remo. Seara, cazare în Sanremo la hotel Nyala 4*, sau similar.

Ziua 6. Monaco & Nisa*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau excursie opțională la Monaco cu vizitarea orașului vechi, a Palatului Princiar, a catedralei și a Muzeului Maritim și tur panoramic în Monte Carlo cu vizitarea portului si a cazinoului. Plecare mai departe către Nisa și vizitarea orașului vechi, a promenadei și a portului*. Seara, cazare în Sanremo la hotel Nyala 4*, sau similar.

Ziua 7. Sabremo – Genova
Mic dejun. Plecare spre Genova, orașul natal al celebrului navigator Cristofor Columb. Tur panoramic de oraș și plimbare în centrul vechi. Seara, cazare în Genova la hotel B&B Genova 3*, sau similar.

Ziua 8. Milano – București
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Milano pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

ziua 1. bucurești – florența* – sardinia
check-in și îmbarcare pe aeroportul din bucurești otopeni cu destinația florența. timp liber la dispoziție, sau opțional, tur de oraș în florenţa, capitala toscanei cu ghid local certificat in care se vizitează: piazza della signoria, s. croce, impozantul dom și romanticul ponte vecchio. transfer către livoro pentru îmbarcare pe navă cu destinația sardinia. cazare la bordul navei.

2. costa smeralda & castelsardo
mic dejun. sosire in sardinia în cursul dimineții si debarcare in portul olbia. vizită pe costa smeralda, renumită pentru culoarea albastru-smarald a apei și plajele cu nisip alb, și la castelsardo, un frumos oraș medieval din vestul insulei. seara, cazare în castelsardo la hotel residence la baia 3*, sau similar.

3. sardinia traditionala*
mic dejun. timp liber pentru relaxare la plajă sau excursie opțională în zona rurală pentru a observa stilul de viață tradițional al localnicilor*. cazare la hotel în castelsardo.

4. sardinia – corsica
mic dejun. transfer la santa teresa gallura pentru îmbarcare pe vapor cu destinația corsica. debarcare în sudul impresionantei insule franceze, vizitarea cetății fortificate din bonifacio și tur panoramic în ajaccio, orășel fermecător situat în nordul insulei. Îmbarcare pe navă cu destinația toulon. cazare la bordul navei.

5. st tropez – cannes – Èze – sanremo
mic dejun. sosire pe coasta de azur în cursul dimineții și debarcare în portul toulon. tur panoramic în st tropez și cannes plecare mai departe către la Èze, un pitoresc sat fortificat și vizitarea renumitei fabrici de parfumuri fragonard. după amiază tur de oraș în san remo. seara, cazare în sanremo la hotel nyala 4*, sau similar.

6. monaco & nisa*
mic dejun. timp liber la dispoziție, sau excursie opțională la monaco cu vizitarea orașului vechi, a palatului princiar, a catedralei și a muzeului maritim și tur panoramic în monte carlo cu vizitarea portului si a cazinoului. plecare mai departe către nisa și vizitarea orașului vechi, a promenadei și a portului*. seara, cazare în sanremo la hotel nyala 4*, sau similar.

7. sabremo – genova
mic dejun. plecare spre genova, orașul natal al celebrului navigator cristofor columb. tur panoramic de oraș și plimbare în centrul vechi. seara, cazare în genova la hotel b&b genova 3*, sau similar.

8. milano – bucurești
mic dejun. transfer la aeroportul din milano pentru check-in și îmbarcare cu destinația bucurești otopeni.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
07 Octombrie 2019 719 €
Data plecare Tarif
08 Aprilie 2020 719 €

tarife incepand de la 719 €

Servicii incluse

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta București – Florența/ Milano – București
- 1 bagaj de cală de și 1 bagaj de mână de persoana
- Taxe de aeroport
- Taxe portuare
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 5 nopți în cameră dublă, în hotel de 3 și 4 stele
- Cazare 2 nopți în cabină dublă interioară pe vapor
- Mic dejun
- Asistență turistică în limba română

Servicii neincluse

Servicii neincluse:
- Pachet 3 excursii opționale: 139 Euro/ persoană (optional)
- Pachet Demipensiune (7 cine): 119 Euro/ persoană (optional)
- Intrări la obiectivele turistice (neinclus)

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală și storno
• Intrări la obiectivele turistice

Observatii

Excursii opționale neincluse în preț:
• Tur de oraș în Florența: 45 Euro/ persoană
• Excursie „Sardinia tradițională”: 55 Euro/ persoană
• Excursie Monaco și Nisa: 59 Euro/ persoană
• Pachet 3 excursii opționale: 139 Euro/ persoană
• Pachet Demipensiune (7 cine): 119 Euro/ persoană


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort