Vizualizezi oferta circuit India, vacanta India.

Circuit avion India

Circuit India
  • Tari: India
  • Orase tranzitate: New Delhi, Agra, Jaipur, Pushkar, Bikaner, Mandawa

Descriere

Ziua 1. BUCURESTIDELHI

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in si imbarcare . Sosire in Delhi dupa ora 00:00. Transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 2. DELHIMANDAWA

Mic dejun. Plecare spre Mandawa (drumul dureaza aproximativ 6). Explorarea orasului traditional, cunoscut pentru fortareata sa, dar si pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele infatisand zei, zeite, animale, dar si diverse scene din timpul colonizarii britanice. Cazare si cina la hotel.

Ziua 3. MANDAWAJAIPUR

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Jaipur. Dupa-amiaza, vizitarea bazarului din orasul Jaipur cu ricsa. Cazare si cina la hotel.

Ziua 4. JAIPUR

Mic dejun. Dupa micul dejun, se va vizita Fortareata Amber, o atractie turistica situata la aproximativ 11 km de oras, la poalele muntelui. Deplasarea pana la aceasta se poate face cu jeep-ul sau, optional, pentru cei mai curajosi, cu elefantul. Dupa-amiaza, vizita la Palatul Vanturilor – Hava Mahal– un complex covarsitor cu palate sofisticate, gradini si curti, arta decorativa si usi sculptate. Seara, transfer inapoi la hotel pentru cazare si cina.

Ziua 5. JAIPURFATEHPUR SIKRIAGRA

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Agra, cu un popas in Fatehpur Sikri pentru a vizita orasul abandonat, construit din gresie rosie, de catre Marele Mughal Imparatul Akbar, drept capitala si palat in secolul al XVI-lea. Dupa amiaza plecare spre Agra, cazare si cina la hotel.

Ziua 6. AGRA

Mic dejun. Dimineata plecare spre Taj Mahal – un monument inchinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura alba a fost adusa de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanti. Construit de Imparatul Mughal Shah Jahan pentru a-si exprima dragostea pentru sotia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII. In continuare, vizita la Fortareata Red Agra – o adevarata capodopera arhitecturala. Seara, intoarcere la hotel pentru cazare si cina.

Ziua 7. AGRADELHI

Mic dejun la hotel. Dimineata, plecare spre Delhi, sosire in oras si timp liber la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul, cumparaturi si vizite individuale. Seara, cazare si cina la hotel.

Ziua 8. DELHI

Dupa servirea micului dejun, turul al orasului vechi. Turul incepe cu o vizita la Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareata Red Fort (din exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India si una dintre cele mai mari din Asia (din exterior). Turul continua apoi in noul Delhi cu o vizita la Qotub Minar – cel mai inalt turn de piatra din India, si apoi veti putea admira Poarta Indiei, Palatul Parlamentului si Casa Prezidentiala. Intoarcere la hotel, cina si transfer catre aeroport.

Ziua 9. DELHIBUCURESTI

Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

ziua 1. bucuresti – delhi

intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul henri coanda – otopeni pentru check-in si imbarcare . sosire in delhi dupa ora 00:00. transfer la hotel pentru cazare.

ziua 2. delhi – mandawa

mic dejun. plecare spre mandawa (drumul dureaza aproximativ 6). explorarea orasului traditional, cunoscut pentru fortareata sa, dar si pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele infatisand zei, zeite, animale, dar si diverse scene din timpul colonizarii britanice. cazare si cina la hotel.

ziua 3. mandawa – jaipur

mic dejun. dimineata, plecare spre jaipur. dupa-amiaza, vizitarea bazarului din orasul jaipur cu ricsa. cazare si cina la hotel.

ziua 4. jaipur

mic dejun. dupa micul dejun, se va vizita fortareata amber, o atractie turistica situata la aproximativ 11 km de oras, la poalele muntelui. deplasarea pana la aceasta se poate face cu jeep-ul sau, optional, pentru cei mai curajosi, cu elefantul. dupa-amiaza, vizita la palatul vanturilor – hava mahal– un complex covarsitor cu palate sofisticate, gradini si curti, arta decorativa si usi sculptate. seara, transfer inapoi la hotel pentru cazare si cina.

ziua 5. jaipur – fatehpur sikri – agra

mic dejun. dimineata, plecare spre agra, cu un popas in fatehpur sikri pentru a vizita orasul abandonat, construit din gresie rosie, de catre marele mughal imparatul akbar, drept capitala si palat in secolul al xvi-lea. dupa amiaza plecare spre agra, cazare si cina la hotel.

ziua 6. agra

mic dejun. dimineata plecare spre taj mahal – un monument inchinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. marmura alba a fost adusa de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanti. construit de imparatul mughal shah jahan pentru a-si exprima dragostea pentru sotia sa, mumtaz mahal, la mijlocul secolului al xvii. in continuare, vizita la fortareata red agra – o adevarata capodopera arhitecturala. seara, intoarcere la hotel pentru cazare si cina.

ziua 7. agra – delhi

mic dejun la hotel. dimineata, plecare spre delhi, sosire in oras si timp liber la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul, cumparaturi si vizite individuale. seara, cazare si cina la hotel.

ziua 8. delhi

dupa servirea micului dejun, turul al orasului vechi. turul incepe cu o vizita la raj gat, un memorial pentru mahatma gandhi, imensa fortareata red fort (din exterior), jama masjid, cea mai mare moschee din india si una dintre cele mai mari din asia (din exterior). turul continua apoi in noul delhi cu o vizita la qotub minar – cel mai inalt turn de piatra din india, si apoi veti putea admira poarta indiei, palatul parlamentului si casa prezidentiala. intoarcere la hotel, cina si transfer catre aeroport.

9. delhi – bucuresti

check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia bucuresti.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
08 Septembrie 2019 899 €
Data plecare Tarif
12 Noiembrie 2019 999 €

tarife incepand de la 899 €

Servicii incluse

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Delhi – Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Taxe de aeroport
- Cazare 9 Nopti cu Demipensiune
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Servicii neincluse:
- Taxa de viza si procesarea actelor – 90 Euro/ persoana (optional)
- Asigurare medicala/ storno (neinclus)
- Intrari la obiectivele turistice 71 euro/persoana (neinclus)
- Taxe de viza (neinclus)
- Bacsisul pentru ghidul si soferul local: 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului) (neinclus)

Observatii

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA

Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar) // formular de viza completat online // o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea//copie scanata a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.

Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort