Vizualizezi oferta circuit Israel, circuit Iordania, vacanta Israel, vacanta Iordania.

Circuit avion Israel, Iordania

Circuit Israel
  • Tari: Israel, Iordania
  • Orase tranzitate: Tel Aviv, Nazareth, Amman, Bethlehem, Ierusalim

Descriere

Ziua 1. București – Tel Aviv – Nazareth

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Tel Aviv. Sosire si transfer spre Nazareth. Seara, cazare si cina (gustare rece) la hotel în zona Nazareth.

Ziua 2. Nazareth – Marea Galileei – Capernaum – Tabgha – Tabor (Iordania) – Amman

După micul dejun se vizitează cele mai importante atracții din jurul Mării Galileei. Plecare spre Capernaum și vizită la ruinele sinagogii unde a predicat Iisus. În Tabgha se vizitează Biserica Inmulțirii pâinilor și a peștilor, care păstrează și azi bucăți de mozaic creștin. Oprire pe Muntele Fericirilor, unde Iisus a ținut o predică despre fericire și de unde poate fi admirată o frumoasă panoramă asupra Mării Galileii. Oprire la Muntele Tabor (Muntele Schimbării la Fața a Mantuitorului). Seara cazare la in zona Amman.

Ziua 3. Amman – Petra – Amman

Mic dejun. Se vizitează Petra, fost oraș antic din Iordania, renumit pentru stilul architectural, fiind săpat aproape în întregime în piatra muntelui pe care se sprijină. Întoarcere pe Valea lui Moise (oprire la Izvorul lui Moise) și tur panoramic al orașului Amman. Seara, cazare la hotel în zona Amman.

Ziua 4. Amman – Jerash– Marea Moartă – Betleem

Mic dejun. Se vizitează Jerash, considerat unul dintre cele mai importante orașe romane din lume, fiind al doilea cel mai popular obiectiv din Iordania Întoarcere în Israel, oprire la Qasr el Yahud locul botezului lui Iisus în Iordan. Drumul continua cu vizita la Marea Moartă, marea cu cea mai mare salinitate din lume. Seara, cazare în Betleem.

Ziua 5. Betleem

Mic dejun. Turul orasului Betleem cu vizită la Biserica și Peștera Nașterii Domnului, Biserica Sf. Ecaterina, Grota Preafericitului Ieronim, Grotele Laptelui și Piața Ieslei. Ziua continuă cu vizita la Campul Pastorilor, Manastirea Sfantul Teodosie, incheiem ziua Piscinele lui Solomon și Manastirea Sfantul Nicolae. Timp liber pentru cumpărături în bazarul de suveniruri. Seara cazare la hotel în Betleem

Ziua 6. Betleem – Ierihon, Hozeva &Masada*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională* la Fortăreața Masada, unde se urca cu telecabina. Vizita la Ierihon, cel mai vechi oras din lume si privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Drumul continua cu vizita la Asezamantul Romanesc si Mănăstirea „Dudul lui Zaheu”. Deplasare către Hozeva unde se viziteaza Mănăstirea Sf. Gheorghe, locul unde a trăit ultima parte a vieții sale Sf. Ioan Iacob de la Neamt. Seara, cazare la hotel în Betleem.

Ziua 7. Betleem – Ierusalim

Mic dejun. Plecare dimineața devreme spre Ierusalim. Oprire pe Muntele Măslinilor pentru o panoramă uimitoare asupra Orașului Vechi si vizita la Pater Noster. Plimbare în Grădina Ghetsimani și vizită la Biserica Tuturor Națiunilor. Se vizitează Orașul Vechi, Templul Muntelui, unde se află Cupola Stâncii și Zidul Plângerii. Se străbate Drumul Crucii – Via Dolorosa până la Biserica Sfântului Mormânt. Seara, cazare la hotel în Betleem

Ziua 8. Tel Aviv – Caesarea – Haifa– București

Mic dejun. Tur de oraș în Tel Aviv și Jaffa. Plecare spre Caesarea, unde se vizitează ruinele Amfiteatrului și apeductul din perioada romană. Se continuă traseul cu oprire la Haifa, oraș-port amplasat între Coasta Meditarenei și Munții Carmel, unde se vizitează Grădinile suspendate din Bahai, impresionante prin gandoare și design. Vizită la Biserica Buna Vestire din Nazaret, important lăcaș de cult creștin. Seara, transfer la aeroportul din Tel Aviv pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

ziua 1. bucurești – tel aviv – nazareth

check-in și îmbarcare pe aeroportul din bucurești otopeni cu destinația tel aviv. sosire si transfer spre nazareth. seara, cazare si cina (gustare rece) la hotel în zona nazareth.

2. nazareth – marea galileei – capernaum – tabgha – tabor (iordania) – amman

după micul dejun se vizitează cele mai importante atracții din jurul mării galileei. plecare spre capernaum și vizită la ruinele sinagogii unde a predicat iisus. În tabgha se vizitează biserica inmulțirii pâinilor și a peștilor, care păstrează și azi bucăți de mozaic creștin. oprire pe muntele fericirilor, unde iisus a ținut o predică despre fericire și de unde poate fi admirată o frumoasă panoramă asupra mării galileii. oprire la muntele tabor (muntele schimbării la fața a mantuitorului). seara cazare la in zona amman.

3. amman – petra – amman

mic dejun. se vizitează petra, fost oraș antic din iordania, renumit pentru stilul architectural, fiind săpat aproape în întregime în piatra muntelui pe care se sprijină. Întoarcere pe valea lui moise (oprire la izvorul lui moise) și tur panoramic al orașului amman. seara, cazare la hotel în zona amman.

4. amman – jerash– marea moartă – betleem

mic dejun. se vizitează jerash, considerat unul dintre cele mai importante orașe romane din lume, fiind al doilea cel mai popular obiectiv din iordania Întoarcere în israel, oprire la qasr el yahud locul botezului lui iisus în iordan. drumul continua cu vizita la marea moartă, marea cu cea mai mare salinitate din lume. seara, cazare în betleem.

5. betleem

mic dejun. turul orasului betleem cu vizită la biserica și peștera nașterii domnului, biserica sf. ecaterina, grota preafericitului ieronim, grotele laptelui și piața ieslei. ziua continuă cu vizita la campul pastorilor, manastirea sfantul teodosie, incheiem ziua piscinele lui solomon și manastirea sfantul nicolae. timp liber pentru cumpărături în bazarul de suveniruri. seara cazare la hotel în betleem

6. betleem – ierihon, hozeva &masada*

mic dejun. timp liber la dispoziție sau excursie opțională* la fortăreața masada, unde se urca cu telecabina. vizita la ierihon, cel mai vechi oras din lume si privire panoramică asupra mănăstirii carantania de pe muntele ispitirii. drumul continua cu vizita la asezamantul romanesc si mănăstirea „dudul lui zaheu”. deplasare către hozeva unde se viziteaza mănăstirea sf. gheorghe, locul unde a trăit ultima parte a vieții sale sf. ioan iacob de la neamt. seara, cazare la hotel în betleem.

7. betleem – ierusalim

mic dejun. plecare dimineața devreme spre ierusalim. oprire pe muntele măslinilor pentru o panoramă uimitoare asupra orașului vechi si vizita la pater noster. plimbare în grădina ghetsimani și vizită la biserica tuturor națiunilor. se vizitează orașul vechi, templul muntelui, unde se află cupola stâncii și zidul plângerii. se străbate drumul crucii – via dolorosa până la biserica sfântului mormânt. seara, cazare la hotel în betleem

8. tel aviv – caesarea – haifa– bucurești

mic dejun. tur de oraș în tel aviv și jaffa. plecare spre caesarea, unde se vizitează ruinele amfiteatrului și apeductul din perioada romană. se continuă traseul cu oprire la haifa, oraș-port amplasat între coasta meditarenei și munții carmel, unde se vizitează grădinile suspendate din bahai, impresionante prin gandoare și design. vizită la biserica buna vestire din nazaret, important lăcaș de cult creștin. seara, transfer la aeroportul din tel aviv pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația bucurești otopeni.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
03 Septembrie 2019 699 € Rezerva
14 Septembrie 2019 699 € Rezerva
24 Septembrie 2019 699 € Rezerva
Data plecare Tarif
08 Octombrie 2019 749 € Rezerva
29 Octombrie 2019 799 € Rezerva
Data plecare Tarif
23 Noiembrie 2019 799 € Rezerva
Data plecare Tarif
28 Decembrie 2019 899 € Rezerva

tarife incepand de la 699 €

Servicii incluse

Servicii incluse:
- Cazare 7 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu Demipensiune
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Taxe de aeroport
- Asistenta turistica in limba Romana
- Cate un bagaj de cala si un bagaj de mana/ persoana

Servicii neincluse

Servicii neincluse:
- Excursie la Masada, Ierihon & Hozeva: 60 Euro/ persoană (optional)
- Bilete de intrare la obiectivele turistice (neinclus)
- Aigurare medicala si storno (neinclus)
- Taxa de trecere a frontierei intre Israel si Iordania (neinclus)

Servicii neincluse în preț:

Asigurare medicală și storno
Taxe de trecere a frontierei Israel – Iordania – Israel: aprox. 47 USD/ persoană
Bacșișuri pentru ghizi și șoferi locali: 5 Euro/ zi /persoană (se achită ghidului, în prima zi a circuitului, obligatoriu)
Intrarile la obiectivele turistice (se achita ghidului, in prima zi a sejurului): total aprox: 115 US $ sau 99 Euro / persoana (include toate intrarile la obiectivele turistice + Petra).

Observatii

*Servicii opționale neincluse în preț:

Excursie la Masada, Ierihon & Hozeva: 60 Euro/ persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 de persoane.

Acte necesare:
• Pașaport cu două pagini libere valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar).


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort