Vizualizezi oferta circuit Israel, circuit Egipt, vacanta Israel, vacanta Egipt.

Circuit avion Israel, Egipt

Circuit Israel
  • Tari: Israel, Egipt
  • Orase tranzitate: Tel Aviv, Bethlehem, Nazareth, Tiberias, Ierusalim

Descriere

Ziua 1. București – Tel Aviv – Betleem

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Tel Aviv. Transfer la hotel în Betleem pentru cazare și cină.

Ziua 2. Nazareth* – Tiberias* – Marea Galileei* – Capernaum*

Mic dejun. Timp liber la dispozițoe. sau excursie opţională la Nazareth, unde se vizitează la Bazilica Vestirii, apoi oprire la Muntele Tabor (Muntele Schimbării la Fața a Mantuitorului). După – amiaza, vizită la Tiberias, îmbarcare pe vapor și croazieră pe Marea Galileei. Traseul continuă către Capernaum, locul unde a stat Iisus după ce a părăsit Nazaretul. Oprire la Tabgha pentru vizitarea Bisericii Fericirii Depline, unde Iisus ţinea predici. Seara, cazare și cină la hotel în Betleem.

Ziua 3. Ierusalim

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim. Oprire pe Muntele Măslinilor pentru priveliște asupra Ierusalimului și rugăciune. Vizită la Capela Înălţarea Domnului și la Mănăstirea Tatăl Nostru, construită pe locul unde Iisus i-a învăţat pe ucenici rugăciunea Tatăl Nostru. Plimbare pe Drumul Crucii. Vizită la Capela Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani, Biserica Agoniei și Mormântul Maicii Domnului. Vizită la Cetatea Ierusalimului prin poarta Sf. Ștefan, Biserica Sf. Ana și Scăldătoarea Betezda. Plimbare prin Via Dolorosa spre Golgota. Se vizitează Mormântul Sfânt și Biserica Sf. Ștefan. Seara, cazare și cină la hotel în Betleem.

Ziua 4. Betleem

Mic dejun. Se vizitează Betleem, locul unde Îngerul a anunţat nașterea lui Iisus. Vizită la Peștera Sfântă, locul Nașterii lui Iisus, ieslea, grota Sf. Ieronim, Biserica Sf. Caterina și participare la Liturghie. Seara, cazare și cină la hotel în Betleem.

Ziua 5. Râul Iordan și Marea Moartă*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau excursie opțională la Palatul de iarnă al lui Irod, la Iordan în locul Botezului lui Iisus, Mănăstirea Carantania și Muntele Ispitirii. Vizită la Qumran și Marea Moartă*. Seara, cazare și cină la hotel în Betleem.

Ziua 6. Betleem – Sfânta Ecaterina (Egipt)

Mic dejun. Dimineața plecare către spre Sfânta Ecaterina, in peninsula Sinai. Trecere a frontierei cu Egipt prin Taba. Seara, cazare și cină la hotel în Sfânta Ecaterina.

Ziua 7. Sfânta Ecaterina – Betleem

Mic dejun. Vizită la Mănăstirea Sfânta Ecaterina, construită pe locul unde profetul Moise a văzut Rugul Aprins. După amiaza, transfer spre Betleem prin punctul de frontiera Taba. Seara, cazare și cină la hotel în Betleem.

Ziua 8. Betleem – Jaffa – Tel Aviv – București

Mic dejun. Tur de oraș în Tel Aviv și Jaffa. Transfer la aeroportul din Tel Aviv pentru îmbarcare pe cursa cu destinația Bucuresti.

ziua 1. bucurești – tel aviv – betleem

check-in și îmbarcare pe aeroportul din bucurești otopeni cu destinaţia tel aviv. transfer la hotel în betleem pentru cazare și cină.

2. nazareth* – tiberias* – marea galileei* – capernaum*

mic dejun. timp liber la dispozițoe. sau excursie opţională la nazareth, unde se vizitează la bazilica vestirii, apoi oprire la muntele tabor (muntele schimbării la fața a mantuitorului). după – amiaza, vizită la tiberias, îmbarcare pe vapor și croazieră pe marea galileei. traseul continuă către capernaum, locul unde a stat iisus după ce a părăsit nazaretul. oprire la tabgha pentru vizitarea bisericii fericirii depline, unde iisus ţinea predici. seara, cazare și cină la hotel în betleem.

3. ierusalim

mic dejun. plecare spre ierusalim. oprire pe muntele măslinilor pentru priveliște asupra ierusalimului și rugăciune. vizită la capela Înălţarea domnului și la mănăstirea tatăl nostru, construită pe locul unde iisus i-a învăţat pe ucenici rugăciunea tatăl nostru. plimbare pe drumul crucii. vizită la capela dominus flevit, grădina ghetsimani, biserica agoniei și mormântul maicii domnului. vizită la cetatea ierusalimului prin poarta sf. Ștefan, biserica sf. ana și scăldătoarea betezda. plimbare prin via dolorosa spre golgota. se vizitează mormântul sfânt și biserica sf. Ștefan. seara, cazare și cină la hotel în betleem.

4. betleem

mic dejun. se vizitează betleem, locul unde Îngerul a anunţat nașterea lui iisus. vizită la peștera sfântă, locul nașterii lui iisus, ieslea, grota sf. ieronim, biserica sf. caterina și participare la liturghie. seara, cazare și cină la hotel în betleem.

5. râul iordan și marea moartă*

mic dejun. timp liber la dispoziție, sau excursie opțională la palatul de iarnă al lui irod, la iordan în locul botezului lui iisus, mănăstirea carantania și muntele ispitirii. vizită la qumran și marea moartă*. seara, cazare și cină la hotel în betleem.

6. betleem – sfânta ecaterina (egipt)

mic dejun. dimineața plecare către spre sfânta ecaterina, in peninsula sinai. trecere a frontierei cu egipt prin taba. seara, cazare și cină la hotel în sfânta ecaterina.

7. sfânta ecaterina – betleem

mic dejun. vizită la mănăstirea sfânta ecaterina, construită pe locul unde profetul moise a văzut rugul aprins. după amiaza, transfer spre betleem prin punctul de frontiera taba. seara, cazare și cină la hotel în betleem.

8. betleem – jaffa – tel aviv – bucurești

mic dejun. tur de oraș în tel aviv și jaffa. transfer la aeroportul din tel aviv pentru îmbarcare pe cursa cu destinația bucuresti.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
10 Septembrie 2019 559 € Rezerva
17 Septembrie 2019 559 € Rezerva
Data plecare Tarif
25 Ianuarie 2020 599 € Rezerva

tarife incepand de la 559 €

Servicii incluse

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
- Taxe de aeroport
- Cazare 7 nopti cu demipensiune in hoteluri de 4*
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Servicii neincluse:
- Pachet 2 excursii optionale: 79 Euro/ persoană (optional)
- Taxe de trecere a frontierei Israel – Egipt – Israel: aprox. 58 USD/ persoană (neinclus)
- Bacșișuri pentru ghizi și șoferi locali: 5 Euro/ zi /persoană (se achită ghidului, în prima zi a circuitului, obligatoriu) (neinclus)

Servicii neincluse în preț:

• Taxe de trecere a frontierei Israel – Egipt – Israel: aprox. 58 USD/ persoană

• Bacșișuri pentru ghizi și șoferi locali: 5 Euro/ zi /persoană (se achită ghidului, în prima zi a circuitului, obligatoriu)

Excursii opționale neincluse în preț:

• Excursie la Nazareth – Tiberias – Marea Galileei – Capernaum: 50 Euro/ persoană

• Excursie la Râul Iordan & Marea Moartă: 40 Euro/ persoană

• Pachet 2 excursii optionale: 79 Euro/ persoană (Se poate rezerva doar in avans, inainte de plecare)


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort