Vizualizezi oferta circuit Maroc, circuit Spania, vacanta Maroc, vacanta Spania.

Circuit avion Maroc, Spania

Circuit Maroc
  • Tari: Maroc, Spania
  • Orase tranzitate: Malaga, Casablanca, Marrakech, Rabat, Fès, Chefchaouene, Tetouan, Malaga

Descriere

Ziua 1. București – Malaga
Prezentare la aeroportul Otopeni pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație Malaga. Sosire în Malaga și transfer la hotel in zona Malaga/Gibraltar.

Ziua 2. Malaga – Tanger – Casablanca
Mic dejun. Deplasare spre Tarifa pentru îmbarcare pe feribot. După traversarea Strâmtorii Gibraltar, sosire în fascinantul Tanger unde se face un tur panoramic al orașului. Seara, cazare la hotel în Casablanca.

Ziua 3. Casablanca – Marrakech
Mic dejun. Tur de oraș în Casablanca pentru a admira arhitectura faimosului oraș marocan și vizită la Moscheea Hassan al II-lea (vizită exterioară). Seara, cazare la hotel în Marrakech.

Ziua 4. Marrakech*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru descoperirea orașului pe cont propriu sau, opțional, tur oraș cu ghid local*. Se vizitează: Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia, madrasa Ben Youssef, centrul vechi, medina, piața tradițională Jema el-Fnaa și faimoasele bazaruri*. Seara, cazare la hotel în Marrakech.

Ziua 5. Marrakech – Rabat – Meknes
Mic dejun. Plecare spre capitala Marocului, Rabat. Turul impresionantului oraș cu deschidere la Oceanul Atlantic include vizite la: Bouregreg Marina, portul fluvial de unde se pot vedea Necropola Chellah și Turnul Hassan. Se continuă traseul. Seara, cazare la hotel în Meknes.

Ziua 6. Fes*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție in Meknes sau excursie opțională la Fes, cel mai vechi oraș imperial al Marocului*. Turul de oraș începe cu cartierul Fes El Bali, unde se află Moschea și Universitatea al-Qarawiyyin, care găzduiește cea mai veche bibliotecă din lume. Se vizitează și școlile coranice denumite Madrase, „souk” – faimoasele piețe în aer liber, Turnul Albastru și Palatul Regal. Timp liber la dispoziție pentru masa de prânz și cumpărături*. Seara, întoarcere la hotel in Meknes.

Ziua 7. Meknes – Chefchaouen – Tanger/Tetouan
Mic dejun. Plecare spre Tanger. Pe traseu se vizitează Chefchaouen, un oraș desprins parcă din altă lume, supranumit și Orașul Albastru. Seara, cazare la hotel în zona Tanger/Tetouan.

Ziua 8. Malaga – București
Mic dejun. Dimineața, deplasare spre portul Tanger pentru traversare cu feribotul spre portul Tarifa din Spania și apoi mai departe transfer la aeroportul din Malaga pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație București.

ziua 1. bucurești – malaga
prezentare la aeroportul otopeni pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație malaga. sosire în malaga și transfer la hotel in zona malaga/gibraltar.

2. malaga – tanger – casablanca
mic dejun. deplasare spre tarifa pentru îmbarcare pe feribot. după traversarea strâmtorii gibraltar, sosire în fascinantul tanger unde se face un tur panoramic al orașului. seara, cazare la hotel în casablanca.

3. casablanca – marrakech
mic dejun. tur de oraș în casablanca pentru a admira arhitectura faimosului oraș marocan și vizită la moscheea hassan al ii-lea (vizită exterioară). seara, cazare la hotel în marrakech.

4. marrakech*
mic dejun. timp liber la dispoziție pentru descoperirea orașului pe cont propriu sau, opțional, tur oraș cu ghid local*. se vizitează: palatul bahia, moscheea koutoubia, madrasa ben youssef, centrul vechi, medina, piața tradițională jema el-fnaa și faimoasele bazaruri*. seara, cazare la hotel în marrakech.

5. marrakech – rabat – meknes
mic dejun. plecare spre capitala marocului, rabat. turul impresionantului oraș cu deschidere la oceanul atlantic include vizite la: bouregreg marina, portul fluvial de unde se pot vedea necropola chellah și turnul hassan. se continuă traseul. seara, cazare la hotel în meknes.

6. fes*
mic dejun. timp liber la dispoziție in meknes sau excursie opțională la fes, cel mai vechi oraș imperial al marocului*. turul de oraș începe cu cartierul fes el bali, unde se află moschea și universitatea al-qarawiyyin, care găzduiește cea mai veche bibliotecă din lume. se vizitează și școlile coranice denumite madrase, „souk” – faimoasele piețe în aer liber, turnul albastru și palatul regal. timp liber la dispoziție pentru masa de prânz și cumpărături*. seara, întoarcere la hotel in meknes.

7. meknes – chefchaouen – tanger/tetouan
mic dejun. plecare spre tanger. pe traseu se vizitează chefchaouen, un oraș desprins parcă din altă lume, supranumit și orașul albastru. seara, cazare la hotel în zona tanger/tetouan.

8. malaga – bucurești
mic dejun. dimineața, deplasare spre portul tanger pentru traversare cu feribotul spre portul tarifa din spania și apoi mai departe transfer la aeroportul din malaga pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație bucurești.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
02 Februarie 2020 549 €
09 Februarie 2020 599 €
16 Februarie 2020 629 €
23 Februarie 2020 629 €
Data plecare Tarif
01 Martie 2020 649 €
08 Martie 2020 649 €
15 Martie 2020 679 €
22 Martie 2020 679 €

tarife incepand de la 549 €

Servicii incluse

- Autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului
- Ghid insotitor din partea agentiei
- Bilet de ferryboat Tarifa – Tanger – Tarifa
- Taxe de aeroport
- Bilet de avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti
- Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3 si 4 stele
- Cate un bagaj de cala si un bagaj de cabina/ persoana

Servicii neincluse

- Asigurare medicala (Neinclus)
- Bacsis pentru ghizi si soferi locali: 5 euro/zi/pers (Neinclus)
- Intrari la obiectivele turistice (Neinclus)

Servicii optionale:
- Cina traditionala Marocana si plimbare cu caruta: 39 euro/ 39 EUR
- Pachet 2 excursii optionale si supliment demipensiune (7 cine) – 169 Euro / pers 169 EUR
- Supliment demipensiune (7 cine) – 99 Euro / pers 99 EUR

Observatii

*In functie de orarul de zbor al companiei aeriene si de orarul de operare al feribotului, circuitul poate fi organizat si in sens invers.

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Anima Holidays