Vizualizezi oferta circuit Franta, circuit Italia, circuit Monaco, vacanta Franta, vacanta Italia, vacanta Monaco.

Circuit avion Franta, Italia, Monaco

Circuit Franta
  • Tari: Franta, Italia, Monaco
  • Orase tranzitate: Nisa, Sanremo, Genova, Portofino, Cannes, Marsilia, Avignon

Descriere

Ziua 1. Bucuresti – Nisa – San Remo

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Nisa. Transfer, de la aeroportul din Nisa către Riviera Italiană și tur de oraș în San Remo, oraș italian de un farmec aparte, renumit pentru festivalurile de muzică și denumit „Orașul florilor” datorită grădinilor luxuriante. Seara, cazare pe Riviera Italiană, Hotel Nyala 4* sau similar.

Ziua 2. Genova – Portofino*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe Riviera italiană, sau excursie opțională la Genova și Portofino*. Seara, cazare pe Riviera Italiană, Hotel Nyala 4* sau similar.

Ziua 3. Monaco – Eze – Cannes

Mic dejun. Oprire în Monaco și vizitarea orașului vechi, a Palatului Princiar, a catedralei și a Muzeului Maritim și tur panoramic in Monte Carlo cu vizitarea portului si a cazinoului. Plecare mai departe către uimitorul sat medieval fortificat Eze, și vizitarea fabricii de parfumuri Fragonard. Seara, cazare în zona Cannes, Hotel Ibis Styles Cannes le Cannet 3* sau similar.

Ziua 4. Nisa – Vence – St. Paul de Vence*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare în Cannes sau excursie opțională la Nisa cu vizitarea orașului vechi, a promendaei și a portului. Plecare mai departe către Vence și St. Paul de Vence. Seara, cazare în zona Cannes, Hotel Ibis Styles Cannes le Cannet 3* sau similar.

Ziua 5. Cannes – St. Tropez – Marsilia

Mic dejun. Tur de oraș în Cannes cu vizitarea orașului vechi. Plecare mai departe către St. Tropez pentru vizitarea oașului. Seara, cazare în zona Marsilia, Hotel Campanile Marseille St Antoine 3* sau similar.

Ziua 6. Marsilia – Arles

Mic dejun. Tur de oraș în Marsilia, al doilea oraș ca mărime din Franța considerat Capitala Culturală a țării, unde pot fi observate: Portul vechi, Basilica Notre Dame de la Garde sau Chateu d’If. Mai departe vizitare a orașului Arles, una dintre cele mai vechi așezări din Franța, denumit simbolic și Roma din Provence. Seara, cazare în zona Marsilia, Hotel Campanile Marseille St Antoine 3* sau similar.

Ziua 7. Avignon – Aix-en-Provence*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție în Marsilia, sau excursie opțională la Avignon, unul dintre cele mai reprezentative orașe ale zonei Provence, considerat și cel mai frumos oraș din Franța. Mai departe, vizitarea orașului Aix-en-Provence, denumit și orașul celor o mie de fântâni. Seara, cazare în zona Marsilia, Hotel Campanile Marseille St Antoine 3* sau similar.

Ziua 8. Marsilia – Nisa – București

Mic dejun. Transfer către aeroportul din Nisa, pentru îmbarcare pe cursa cu destinația București.

ziua 1. bucuresti – nisa – san remo

check in și îmbarcare pe aeroportul din bucurești pentru zborul cu destinația nisa. transfer, de la aeroportul din nisa către riviera italiană și tur de oraș în san remo, oraș italian de un farmec aparte, renumit pentru festivalurile de muzică și denumit „orașul florilor” datorită grădinilor luxuriante. seara, cazare pe riviera italiană, hotel nyala 4* sau similar.

2. genova – portofino*

mic dejun. timp liber pentru relaxare pe riviera italiană, sau excursie opțională la genova și portofino*. seara, cazare pe riviera italiană, hotel nyala 4* sau similar.

3. monaco – eze – cannes

mic dejun. oprire în monaco și vizitarea orașului vechi, a palatului princiar, a catedralei și a muzeului maritim și tur panoramic in monte carlo cu vizitarea portului si a cazinoului. plecare mai departe către uimitorul sat medieval fortificat eze, și vizitarea fabricii de parfumuri fragonard. seara, cazare în zona cannes, hotel ibis styles cannes le cannet 3* sau similar.

4. nisa – vence – st. paul de vence*

mic dejun. timp liber la dispoziție pentru relaxare în cannes sau excursie opțională la nisa cu vizitarea orașului vechi, a promendaei și a portului. plecare mai departe către vence și st. paul de vence. seara, cazare în zona cannes, hotel ibis styles cannes le cannet 3* sau similar.

5. cannes – st. tropez – marsilia

mic dejun. tur de oraș în cannes cu vizitarea orașului vechi. plecare mai departe către st. tropez pentru vizitarea oașului. seara, cazare în zona marsilia, hotel campanile marseille st antoine 3* sau similar.

6. marsilia – arles

mic dejun. tur de oraș în marsilia, al doilea oraș ca mărime din franța considerat capitala culturală a țării, unde pot fi observate: portul vechi, basilica notre dame de la garde sau chateu d’if. mai departe vizitare a orașului arles, una dintre cele mai vechi așezări din franța, denumit simbolic și roma din provence. seara, cazare în zona marsilia, hotel campanile marseille st antoine 3* sau similar.

7. avignon – aix-en-provence*

mic dejun. timp liber la dispoziție în marsilia, sau excursie opțională la avignon, unul dintre cele mai reprezentative orașe ale zonei provence, considerat și cel mai frumos oraș din franța. mai departe, vizitarea orașului aix-en-provence, denumit și orașul celor o mie de fântâni. seara, cazare în zona marsilia, hotel campanile marseille st antoine 3* sau similar.

8. marsilia – nisa – bucurești

mic dejun. transfer către aeroportul din nisa, pentru îmbarcare pe cursa cu destinația bucurești.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
02 Iulie 2019 649 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 599 €
08 Septembrie 2019 599 €
15 Septembrie 2019 579 €
22 Septembrie 2019 579 €
Data plecare Tarif
10 Octombrie 2019 549 €

tarife incepand de la 549 €

Servicii incluse

Servicii incluse:
- Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4* cu mic dejun
- 1 bagaj de cala de 23 kg/persoana si 1 bagaj de mana 7 kg/persoana
- Transport cu autocar modern dotat cu aer conditionat pe toata perioada circuitului
- Asistenta turistica in limba Romana
- Taxe de aeroport
- Bilet de avion Bucuresti – Nisa – Bucuresti

Servicii neincluse

Servicii neincluse:
- Supliment demipensiune (7 cine) – 139 Euro/persoana (optional)
- Pachet 3 excursii opționale – 139 Euro/persoana (optional)
- Taxe de oras (se achita local) (neinclus)

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Intrari la obiectivele turistice

Observatii

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Excursie la Genova și Portofino – 59 Euro/persoană

• Excursie la Nisa, Vence și St. Paul de Vence – 49 Euro/persoană

• Excursie la Avignon și Aix-en-Provence 39 Euro/persoană

• Pachet 3 excursii opționale – 139 Euro/persoană (se poate rezerva doar in avans, in agentie!)

•Supliment demipensiune (7 cine) – 139 Euro/persoană (se poate rezerva doar in avans, in agentie!)

Grup minim: 30 persoane*

*Pentru un grup de 20-29 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort